valla bak kıyamadı aynende gülsemimciğim aşkına hemen nasıl tatlı yapmaya giiveriyo valla canım ben yemke konusunda hiç nazlanamam çünkü benimki sadece kahvaltı hazırlamayı bilir tost falan hazırlar patates falan fritözde yani hazır olan şeyleri yapar o yüzden hiç yemkte nazlanamadım oda beni yemeğe götürüyo bişekilde idare ediyoz işte ama temizlik konusunda öğrendi artıkda yemeği beceremiyo ne yapsada canı sağolsun
hadi kolay gelsin erkflizciğim sana bol şekerli geceler size o zamn yanınada bir salep iyi gider tatlının canım ohh yarasın bebişe
selam kızlar nasılsınız?
umudumsun bebeğimden başka doğum yapan var mı
selam kızlar nasılsınız?
umudumsun bebeğimden başka doğum yapan var mı
yaaa kızlar benim göbek deliğimden alt karnım çok tatlı kaşınıyo yaa sizlerdede varmı hep geceleri ve akşamları oluyo genelde kaşınmam yaaa
slm kızlar herkeze ii akşamlar..ne zamandır giremedim..fırsat bulamadım.taşınma işini olunca yeni evime hayırlı olsuna gelen giden çok oldu..bende bu halimle elimden geldiği kadar ağırlamaya çalıştım 2 günde bir misafir ağırlıom valla pasta börekli canım çıktı..allahtan yine kayınvalidem annem yardım ediolar sağolsunlar..cuma günüde kuran okutacam evimde..yarın ve sonraki gün de mevlüt için hazırlık yapıcam..oğluş artık isyanda çalışırken bukadar yorulmuyodum valla :)) perşembe akşamı da oğluşu görmeye gidecez doktorum kontrolleri 2 haftada bire düşürdü..ayy gelsin artık oğlum iice sabırsızlandık artık babamızla..umarım herkez iidir epey sayfa birikmiş biraz bakayım neler olmuş ben yokken..
kızlar fundayla görüştük doktoru çatı muyanesi yapmış açılma yokmuş ama yumuşama varmış ve bomba haber doktoru 36. haftadan sonra göktuşu almaya karar vermiş yani 10 gün ancak geçer artık bekletmeyecekmiş yani bugün serumu almış sancısı çok olmuş fundanın ondan kararı vermiş doktoru ayyy beni bir heyecan bastı şimdiden damadımın doğmasına 10 gün kadar kısa bir zamn kaldı yaa ve sezeryana alıcakmış doktoru funda öyle dedi şükürler olsun sağlıcakla kucağına alsında inşallah çok çekti fundacığım çokkk o göktuş bir doğsun soracağım ona hesabını poposuna poposuna görecek o hele bir doğsun bakalım illa inat etti çıkmak için aceleci damadım bu bizim kızda en kısa zamnda kaçırıverir heee
kızlar kesi işini o an duyup duyulmadığını bilmiyorum ama daha sonrası iananın çok zor olduğunu biliyorum çevremde kim varsa sezeryan kesiği daha iyi diyo bana normalde kesi atılınca oturmak yatmak kalkmak hep sorun olurmuş rabbim inşallah kesisiz normal doğumlar nasip eğler
zeyracım canım benim hoşbuldumm özledim hepicinizi valla..neler yaptığımı anlattım az önceki msjımda koşturuyom oğluşun haızrlıkları bitti çok şükür..çok ağırlaştım oğlumm çok yoruyo beni..sen nasılsın napıosun
zehircim canım benim hiç sorma ya ne zaman niyetlensem koşuşturmaktan yorgunluğuma yenik düştüm giremedim topiğe..merak da ettim çok.sen nasılın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?