2010 Nisan Anneleri

valla bak kıyamadı aynende gülsemimciğim aşkına hemen nasıl tatlı yapmaya giiveriyo valla canım ben yemke konusunda hiç nazlanamam çünkü benimki sadece kahvaltı hazırlamayı bilir tost falan hazırlar patates falan fritözde yani hazır olan şeyleri yapar o yüzden hiç yemkte nazlanamadım oda beni yemeğe götürüyo bişekilde idare ediyoz işte ama temizlik konusunda öğrendi artıkda yemeği beceremiyo ne yapsada canı sağolsun

hadi kolay gelsin erkflizciğim sana bol şekerli geceler size o zamn yanınada bir salep iyi gider tatlının canım ohh yarasın bebişe

masallah masallah karnini doyurabilcek seyler yapiyor seninki baksana ,gerci benimkide yapar mantarli sote falan ve senin dedigin gibi hazir seyleri iste

bende simartmam öyle valla ancak cok hasta söker olcak öyle kaydirigubbakcemile3 ,yarin hava gunesliymis camlari silelim dicem bakalim :icecream:

seninkide yaparmi ev isi zeynepcim

selam kızlar nasılsınız?
umudumsun bebeğimden başka doğum yapan var mı

slm canım hoşgeldin şu anda yok ama günleri belli olan var canım funda (budebe)10 güne kadar 36. haftasında bebğini kolarına alıcak inşallah doktoru öyle demiş rahimde yumuşama olduğu için :Saruboceq:

yapar canım benim kocişte ilk evlendiğimizde asla yapmazdı sadece dediğim gibi sabah kahvaltımızı hazırlardı sonra bende çalışınca falan evi falan çektirir ,yerlere vileda yapar çamaşırlarımı asacağım yere kadar götürür masayı falan kurar yemek için sağolsun alıştı artık eee çalışıncada çok zor oluyo çünkü hem çalış hem yemek hem bulaşık ütü falan onlarda anlıyo bazen benimki der arkadaşlarına falan bayanların işi gerçekten zor der anlatırda anlatır valla canım sağolsun rabbim başımızdan eksik etmesin hasta olduğumdada elinden ne gelirse onu yapar ben yatarım nerdeyse 10 sefer gelir ateşime falan bakar üstümü örter falan bende naz yaparım ona azıcık ee onunda hoşuna gider nazlanmam :kedi:

hayriyeciğim online gözüküyosun canım hoşgeldin iyi insan lafının üstüne gelirmiş canım gülseminciğimşle seni andık bu akşam bizde canım nerelerdeydin ne yapıyordun uğramadın ne zamndır

yaaa kızlar benim göbek deliğimden alt karnım çok tatlı kaşınıyo yaa sizlerdede varmı hep geceleri ve akşamları oluyo genelde kaşınmam yaaa

budebeye hayırlı doğumlar o zaman Allah yardımcısı olsun..
daha 36. haftadayım ama bir an evvel geçsin zaman istiyorum birde heran tetikteyim yaa

slm kızlar herkeze ii akşamlar..ne zamandır giremedim..fırsat bulamadım.taşınma işini olunca yeni evime hayırlı olsuna gelen giden çok oldu..bende bu halimle elimden geldiği kadar ağırlamaya çalıştım 2 günde bir misafir ağırlıom valla pasta börekli canım çıktı..allahtan yine kayınvalidem annem yardım ediolar sağolsunlar..cuma günüde kuran okutacam evimde..yarın ve sonraki gün de mevlüt için hazırlık yapıcam..oğluş artık isyanda çalışırken bukadar yorulmuyodum valla :)) perşembe akşamı da oğluşu görmeye gidecez doktorum kontrolleri 2 haftada bire düşürdü..ayy gelsin artık oğlum iice sabırsızlandık artık babamızla..umarım herkez iidir epey sayfa birikmiş biraz bakayım neler olmuş ben yokken..

ayyy ask tomurcuklari siizii :asigim: ,heryerde anlatma kiz nazara gelirsiniz kaydirigubbakcemile3
yardimlasmak gibisi varmi canim yha ne guzel ,ne kadar anlayisli esin var masallah

bu arada gelincik gelmiss :dance: ,gelinciiiik nerdesin canim sen yha kac gundur kaydirigubbakcemile

yaaa kızlar benim göbek deliğimden alt karnım çok tatlı kaşınıyo yaa sizlerdede varmı hep geceleri ve akşamları oluyo genelde kaşınmam yaaa

Akşamları gaz v.s karnımız daha çok şişiyor aman kaşıma çatlak oluşabilirrr,
krem sür yağla kaşınan yerlere

zeyracım canım benim hoşbuldumm özledim hepicinizi valla..neler yaptığımı anlattım az önceki msjımda koşturuyom oğluşun haızrlıkları bitti çok şükür..çok ağırlaştım oğlumm çok yoruyo beni..sen nasılsın napıosun

zehircim canım benim hiç sorma ya ne zaman niyetlensem koşuşturmaktan yorgunluğuma yenik düştüm giremedim topiğe..merak da ettim çok.sen nasılın canımmm

evet canim meraktan catladik yha ,insan bi haber verir dogurdun sandim :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

cok yormussun kendini canim yha poyrazimi press yapmissin icinde

Allah yardimcin olsun canim cok yorma kendini lütfen :1hug:

selam kizlar herkese hayirli geceler

öncelikle canim fundamizin en azindan akipeti belli olmus öyle hastanede yatiyordu ama kendi bile sonucu bilmiyordu sanirim
onun adina cok sevindim valla seninde damat geliyo kizdan büyük olacagi net olmasada kesinlesti buda güzel bir haberkaydirigubbakcemile3
ayrica kesige gelince canim herkeste öyle etki yapiyo valla acikcasi tabiki yanma ve acima var ama okadar oturamaz yatamaz durumu degil bende öyleydi en azindan
görümcemde ise biraz daha fazla cima oldu bence bu bakima ve tenine bagli insanin
ve tabiki nekadar aci kaldirabiliyor

iyiyim canim cok sükür Allaha ,iyi bari canim cogu seyi bitirmissin masallah

yeni evin sana mutluluk, huzur bir de booooool para getirsin :dance:

en önemliisidee poyrazinla doldursun icini :asigim:

zehircim doğursam haberi ulaşır size bukadar sessiz kalmam..sessiz kalınca anlayınki doğurmadım koşturuyom kaydirigubbakcemile3 evet canım oğluşumu çok yordum valla çalışsam daha rahattım masa başında..ama neyse üstümden epey yük kalktı evlendiğimden beri bana gelmek isteyenleri yeni evimde ağırlamış oldum..çalışınca olmuyodu kimse gelememişti bana..çıktılar aradan..gerçi yaklaşık 1 ay sonra yine gelcekler sanırım bu kez bebek görmeye kaydirigubbakcemile3

batuhanim canim hosgeldin :1hug:

hayriyecimdende haber aldim ben artik kacayim otur otur popom agridi valla :bbo: , yarindan itibaren sinavlarima daha cok vakit ayirmaliyim malum son on gün kaldi sinava ,girmezsem merakta kalmayin cancazlarim

öpüyorum hepiciginizi iyi aksamlar Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…