anneee ,canim simdi senden haber var mi diye bakiyordum sayfalara neyseki iyi haberlerle gelmissin cok sükür :1hug:
sağol bitanem allaha şükürler olsun iyi haberlerimizi aldık Rabbim bundan sonrası içinde hepimize iyi haberler getirmek nasi etsin hayırlısıyla.
tuğbacığım şükürler olsun misafir olayını atlatmışsın canım ama baya bir yorulmuşsundur ayyy o kıyafetleri göstermek bir zulüm birde ben artık isteyene göstermiyorum çünkü hepsini tek tek yıkayıp ütüledim öylesine bakabilirler bidaha elletmem çünkü ne yapim zaten karnım burnumda benimde misafirim vardı az önce gittiler yemeğe gelmişlerdi hemde eşimin arkadaşı vardı eşi annesine gitmiş oda bize gelmişti baya bir yoruldum ama şimdi onlar gitti yeni oturdum bende yemekti çaydı derken bu saat olmuş evdede yanlız kaldım off offf
anneeeciğim canım hadi maşallah kuzuna canım benim sattan ileri olması hiç problem değil canımcım maşallah kuzucuğumuza canım hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallah bizlerde daha bizim bir haftamız var tam kızımı görmek için bakalım çok heyecanlıyım sanırım doğum zamnınmızda kararlaştırmış olacak doktorumuz inşallah
canım o en son işten ayrılmıştı işteyken giriyodu ama evde interneti var mı bilemiyorum ak şimdi ben de merak ettimbilmiyorumkismile
bu arada :
anneee canım maşallah bebişine gözün aydın canımcım iyi haberlerle gelmene çok sevindim.
çok teşekkür ederim zeynepcim, tuğbacım darısı sizlerin başına inşallah
kızlar fundayla görüştük doktoru çatı muyanesi yapmış açılma yokmuş ama yumuşama varmış ve bomba haber doktoru 36. haftadan sonra göktuşu almaya karar vermiş yani 10 gün ancak geçer artık bekletmeyecekmiş yani bugün serumu almış sancısı çok olmuş fundanın ondan kararı vermiş doktoru ayyy beni bir heyecan bastı şimdiden damadımın doğmasına 10 gün kadar kısa bir zamn kaldı yaa ve sezeryana alıcakmış doktoru funda öyle dedi şükürler olsun sağlıcakla kucağına alsında inşallah çok çekti fundacığım çokkk o göktuş bir doğsun soracağım ona hesabını poposuna poposuna görecek o hele bir doğsun bakalım illa inat etti çıkmak için aceleci damadım bu bizim kızda en kısa zamnda kaçırıverir heee
aaaaa süppper haber 10 gün sonra bi bebeğimiz daha dünyaya gelecek hayırlısıyla desenize. çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah göktuğ bebek. fundaya çok çok selam söyle çok sevindim adına allah sağ salim kavuştursun bebeğine inşallah sıkılmıştır yazık o da. kilosu nasılmış bebeğin küvez durumları yoktur heralde?
04.04.10 , 10.04.10 ya da 23 nisan 2010 da dogurmak istiyorummm hayirlisiylaa :lepi:
hayırdır gülsemincim o tarihlerin bi özeliği var anlaşılan? ben de bugün 2 nisanda doğsa nasıl olur diye geçirdim içimden belki de içime doğdu?
zeyram fundayı biliom tatlımm gecen girişimde haberini almıştım rabbim yardımcısı olsun..sen doğum şekline karar verdinmi canımm..
nerelerdesin hayriyecim özlettin kendini hadi geçmiş olsun misafirler de üstüste olunca birazdan fazla yormuşlardır seni ama neyse aklında kalmamış hiç olmazsa
kızlar kesi demişsiniz. kesi artık istege bağlı değilmiş. her durumda yapılıyomuş. benim dr anlattı. ilerideki cinsel hayatımız için ve idrar torbamızın sarkmaması için kesi ve dikiş şartmış:)
canım maşallah bebişine oğluşun sana çabuk kavuşmak istiyor desene allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 ,kimsecikler kalmamis mi bana mi öyle geliyor :sinifsinif:
oglum 2 kilo 600 gr olmus,4 günde 300 gr almis ve haftamiz henüz 33 akannehir
rahimde 1 cm acilma var ,oglumun nisan ayini bekleme gibi bir niyeti yokmus eyvahedigeldismile
devamli yaticakmisim bir de hastane sevk kagidi yazdi yine sancim basladigi an gitmeliymisim
nst´´ye bagladilar sancilar tavan yapiyor ,doktor bana soruyor sancin varmi diye bende siritiyorum agri magri yok diye kafamçokkarıştı
kan testimde demir eksikligi cikmis sonunda yarindan itibaren basliyorum ,bir ilac daha verdi ama ne icin verdi sormayi unuttum muhakkak almami soyledi
kizlar ben korkmaya basladim 1 cm aciklik icin cok erken degil mi ? ,zaten biliyorsunuz evelsi gun aksam feci sekilde sancilandim demistim demek o zaman oldu :çok üzgünüm:
hepimizin bebekleri öle yaa iice tepikliyolar hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsinselam kızlar uzun zamandır girmiyodum nasılsınız herkes iyidir umarım..
biz kızımla iyiyiz çok şükür sadece fazla hareketli. aslında hareketten çok çırpınır gibi bişeyler yapıyo içerde.. 35 günüm kaldı doğuma daha doğrusu kızıma kavusmaya. epidural sezeryan yapmaya karar verdik bakalım hayırlısı planlarımız umduğumz gibi gider işallah.
bu arada hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun.
maşallah bebişine bencede herşey yolunda ise neden normali düşünmüyosunki korkacak bişey yok ki ikiıkınma ile çıkcak inşallahheh :) doktoru anlatmaya hazırız artııık :)
çok şükür yolunda çıktı her şey... minik kuşum doğum pozisyonunda, elleri yanaklarında düşünceli düşünceli takılıyordu :)) renkli resim de verdi doktor, hayran hayran bakıyorum fotoğrafa :)
kilo da almış çok şükür.. 2.300 gram olmuş... normal herhalde di mi..
boyu da 40 mı 42 mi ne dedi, unuttum valla, gerçi net boy söyleyemiyorlar artık ama aşağı yukarı bu kadarmış işte :)
doğumu pek konuşmadık, sadece normal doğumdan korktuğumu söyledim..
o da hastalarını sezaryene zorlamadığını, psikolojinin önemli olduğunu ama her şeyim yolundayken de sezaryeni manasız bulduğunu söyledi......bi dahaki gelişinde detaylı konuşuruz dedi.
2 hafta sonra gidicem tekrar.. hayırlısı bakalım.
darısı yakın zamanda doktora gidecek diğerlerimizin başına.. :)
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.. korusun bebeklerimizi....
slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım. biz de bugün dr gittik. allaha şükür herşeyimiz iyi. yine biraz önde gidiyor ama normal dedi. nisan 15 gibi gelir diye tahmin ediyorum dedi eğer o vakte kalırsa sezeryan ihtimali yüksekmiş. şu anda doğsa bile artık sıkıntı olmaz korkma erken doğum diye geçmez dedi atlatmışız çok şükür. e dedim ciğer gelişimi 35. haftanın sonunda tamamlanıyomuş hayır o halk arasında bilinen bişey bizim için 33. haftada tamamlanmış olur dedi. ama ben yine de mart sonu gibi gelebilir diyorum 36. haftanın içindeyken olsun da hayırlısıyla olabilirse normal olsun mesela :ecrin_bebek:ay özgeye kızarken ben de başladım galiba. :kedi: ama oğluşumun yüzünü seçemedim yine olsun iyi haberlerini aldım çok şükür bi sonraki randevumuz 20 sinde ondan sonra her hafta olacakmış. işte bizden bu kadar sizde ne var ne yok. az çok okudum tuğbacım çıldırmış misafirden
maşallah bebeğine erken gelecek galiba olsun ya sağlıklı olsunda önemli olan
sevindim fundanın ii haberlerine ikinci o alcak desene kucağına olsun sağlıklı olsunda riski atlatmış çok şükür ii deileklerimizi iletirsin kendisine bizim yerimizekızlar fundayla görüştük doktoru çatı muyanesi yapmış açılma yokmuş ama yumuşama varmış ve bomba haber doktoru 36. haftadan sonra göktuşu almaya karar vermiş yani 10 gün ancak geçer artık bekletmeyecekmiş yani bugün serumu almış sancısı çok olmuş fundanın ondan kararı vermiş doktoru ayyy beni bir heyecan bastı şimdiden damadımın doğmasına 10 gün kadar kısa bir zamn kaldı yaa ve sezeryana alıcakmış doktoru funda öyle dedi şükürler olsun sağlıcakla kucağına alsında inşallah çok çekti fundacığım çokkk o göktuş bir doğsun soracağım ona hesabını poposuna poposuna görecek o hele bir doğsun bakalım illa inat etti çıkmak için aceleci damadım bu bizim kızda en kısa zamnda kaçırıverir heee
evet yaa baya oldu girmemiştin neyse yerleşmişsin hayırlı olsun güle güle bebişinle mutlu mutlu oturman dileğiileslm kızlar herkeze ii akşamlar..ne zamandır giremedim..fırsat bulamadım.taşınma işini olunca yeni evime hayırlı olsuna gelen giden çok oldu..bende bu halimle elimden geldiği kadar ağırlamaya çalıştım 2 günde bir misafir ağırlıom valla pasta börekli canım çıktı..allahtan yine kayınvalidem annem yardım ediolar sağolsunlar..cuma günüde kuran okutacam evimde..yarın ve sonraki gün de mevlüt için hazırlık yapıcam..oğluş artık isyanda çalışırken bukadar yorulmuyodum valla :)) perşembe akşamı da oğluşu görmeye gidecez doktorum kontrolleri 2 haftada bire düşürdü..ayy gelsin artık oğlum iice sabırsızlandık artık babamızla..umarım herkez iidir epey sayfa birikmiş biraz bakayım neler olmuş ben yokken..
bu gidişle öle olcak galiba herkesin erken olcak gibi hayırlısı olsunya kızlar mart topiğinde bugün itibariyle 32 kişi doğum yapmış kaç kişilerdiki zaten bu arkadaşlar? biz de 40 kişiyiz yani 10 güne kadar başlasak biz de onlara benzersek nisanın ortasını bulmaz heralde tamamlamamız delikafadulden
herkese iyi akşamlar .ne çok birikmiş sayfalar bu akşam.bugün hep yattım .belim çok ağrıdı ya.umarım yarın böyle olmamö
funda nın doğum tarihi belli olmuş.inşallah göktuşu 10 gün sonra kollarında olacak ne güzel.İnşallah hepimizin doğumları kolay olur.çok korkuyorum ben bu doğumdan ya...
bende aynı valla şimdi biraz ii oldumda pc nin başına geçtim cevap yazmak için baya birikmişti ama hallettim sanırım
KIZLAR bende nisan annesi olucam.25 nisan görünüyor doktorum 10undan ştşbaren hazır ol diyor.valla iice heyecanlanmaya başladımm.. normal dogum düşünüyorum daha gecen ay ebegin bası dönmüştü şimdilik bir sorun yok geçen hafta 33+3düm 2040 g dı bebeğim sizinkiler nasıll???
kızlar hoşgeldiniz nerelerdeydiniz ayol doğumlar yaklaştı geciktinizkaydirigubbakcemile3 maşallah bebişlerinize sağlıcakla alın inşallah.mavie benimde 24 nisan ve banada 10 undan sonra bekle demişti. En son 19 şubatta gitmiştim dr a 1.900 dü kilosu doğum pozisyonunu almıştı. Belli etmemeye çalışıyorum ama sanırım biraz korku başladı bende...
ümmühancım maşallah canım bebişine inşallah gönlümüzden geçen olur da normal doğum yaparız opuyorumnanaktanbenim doktorum 28-30 nisan demişti bu ay çatı muayenesi olacak ona göre kesinleşir işallah.. 2 hafta önce kontroldeydik 1660 gr.dı kuzucuğum şuan 32+4 üz. bende normal doğum düşünüyorum hayırlısıyla..
şöyleee her ayağa kalktığında çişin gelmiş gibi, ilk birkaç adımda rahmin düşüyomuş gibi ağrılar mı şekerimkaydirigubbakcemile3ya bişey sorucam size ağrılarınız falan oluyo mu aşağıya doğru baskı gibisinden ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?