2010 Nisan Anneleri

hayriyeciğim canım benim rabbim kolaylık versin bitanem inan çok zor oluyodur şimdi senin için canım bende taşınacaktım hatta evi bulduk sayılır şimdilik kiraya çıkacaktım benim evi kiraya verip ama gözüm kresmedi canım ağzım burnumda maşallah canım sana rabbim nazarlardan korusun canım bende ne yapayım aynı bildiğin gibi bir değişiklik yok canım benim funda hastahanede biliyorsundur göktuş birazcık aceleci çıktı inşallah 36. hafta dolunca doktoru sezeryanla alıcak damadımı canım hayırlısı artık

reyhancığım canım benim evet damat illa kızdan büyük olmak istiyo sanırım ondan acele etti birazcık

kızlar neyse ben birazcıkı kocişle ilgileneyim şimdi meyvemizi yiyelim hepinişzi kocamn öptük görüşrüz teyzoşlar

zeyram fundayı biliom tatlımm gecen girişimde haberini almıştım rabbim yardımcısı olsun..sen doğum şekline karar verdinmi canımm..

kızlar kesi demişsiniz. kesi artık istege bağlı değilmiş. her durumda yapılıyomuş. benim dr anlattı. ilerideki cinsel hayatımız için ve idrar torbamızın sarkmaması için kesi ve dikiş şartmış:)

ya kızlar mart topiğinde bugün itibariyle 32 kişi doğum yapmış kaç kişilerdiki zaten bu arkadaşlar? biz de 40 kişiyiz yani 10 güne kadar başlasak biz de onlara benzersek nisanın ortasını bulmaz heralde tamamlamamız delikafadulden

boydan boya kesilmekten iyidir bence de. evet daha bugün söyledi benim dr bebek özellikle de iriyse annede istenmeyen yırtılmalara sebebiyet vermemek için atıyorlarmış

bu arada bizim çok uykumuz geldi teyzoşlar iyi geceler hepinize. bebişlere de tatlı rüyalar boshayallersmile

herkese iyi akşamlar .ne çok birikmiş sayfalar bu akşam.bugün hep yattım .belim çok ağrıdı ya.umarım yarın böyle olmamö

funda nın doğum tarihi belli olmuş.inşallah göktuşu 10 gün sonra kollarında olacak ne güzel.ınşallah hepimizin doğumları kolay olur.çok korkuyorum ben bu doğumdan ya...

zselen,iki kedili deli,refiş,annee,zeyra,
çok sağolun kızlar ii oldum çok şükür

canım maşallah bebişine oğluşun sana çabuk kavuşmak istiyor desene allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hepimizin bebekleri öle yaa iice tepikliyolar hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
maşallah bebişine bencede herşey yolunda ise neden normali düşünmüyosunki korkacak bişey yok ki ikiıkınma ile çıkcak inşallah

KIZLAR bende nisan annesi olucam.25 nisan görünüyor doktorum 10undan ştşbaren hazır ol diyor.valla iice heyecanlanmaya başladımm.. normal dogum düşünüyorum daha gecen ay ebegin bası dönmüştü şimdilik bir sorun yok geçen hafta 33+3düm 2040 g dı bebeğim sizinkiler nasıll???

benim doktorum 28-30 nisan demişti bu ay çatı muayenesi olacak ona göre kesinleşir işallah.. 2 hafta önce kontroldeydik 1660 gr.dı kuzucuğum şuan 32+4 üz. bende normal doğum düşünüyorum hayırlısıyla..

mavie benimde 24 nisan ve banada 10 undan sonra bekle demişti. En son 19 şubatta gitmiştim dr a 1.900 dü kilosu doğum pozisyonunu almıştı. Belli etmemeye çalışıyorum ama sanırım biraz korku başladı bende...

kızlar hoşgeldiniz nerelerdeydiniz ayol doğumlar yaklaştı geciktinizkaydirigubbakcemile3 maşallah bebişlerinize sağlıcakla alın inşallah.
benimde 2-3 hafta önce başladı korkularım bastırmaya ama bugünlerde daha çok sabırsızlık var sabırsızlık ve merak korkuyu bastırıyor 35. haftadan sonra haberiniz olsunkaydirigubbakcemile3

ümmühancım maşallah canım bebişine inşallah gönlümüzden geçen olur da normal doğum yaparız opuyorumnanaktan

ya bişey sorucam size ağrılarınız falan oluyo mu aşağıya doğru baskı gibisinden ??
şöyleee her ayağa kalktığında çişin gelmiş gibi, ilk birkaç adımda rahmin düşüyomuş gibi ağrılar mı şekerimkaydirigubbakcemile3
olmaz olurmu benim oğluşum aşağıda kafasını, yukarıda ayaklarını dayıyor ağrı baskı çoookkk kaydirigubbakcemile3

ama ben biliyom oğluşum benim kaburgalarımda fazladan bir kemik keşfetti çıkarken bunuda yanımda götüreyim hesabına habire o kemiği zorluyo çıkardı çıkaracakkaydirigubbakcemile3

haceroguz canim cok sagol insallah kilosu gibi kendiside sagliklidir tek duam bunun icin :Saruboceq: ,hepimizin melekleri saglikli dogsun ve büyüsün :Saruboceq:

anneee canimcim tarihler yazilinca hosuma gidiyorda o yuzden baska sebebi yok ama 23 nisanin tabikide var ne de olsa ULUSAL EGEMENLiK VE COCUK BAYRAMI :lepi:
Fena mi olur bu guzel tarihlerden birinde gelse kaydirigubbakcemile3

mavie hosgeldin canim masallah bebisine ,rabbim hayirli dogumlar nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…