KIZLAR bende nisan annesi olucam.25 nisan görünüyor doktorum 10undan ştşbaren hazır ol diyor.valla iice heyecanlanmaya başladımm.. normal dogum düşünüyorum daha gecen ay ebegin bası dönmüştü şimdilik bir sorun yok geçen hafta 33+3düm 2040 g dı bebeğim sizinkiler nasıll???
mavie benimde 24 nisan ve banada 10 undan sonra bekle demişti. En son 19 şubatta gitmiştim dr a 1.900 dü kilosu doğum pozisyonunu almıştı. Belli etmemeye çalışıyorum ama sanırım biraz korku başladı bende...
KIZLAR bende nisan annesi olucam.25 nisan görünüyor doktorum 10undan ştşbaren hazır ol diyor.valla iice heyecanlanmaya başladımm.. normal dogum düşünüyorum daha gecen ay ebegin bası dönmüştü şimdilik bir sorun yok geçen hafta 33+3düm 2040 g dı bebeğim sizinkiler nasıll???
mavie benimde 24 nisan ve banada 10 undan sonra bekle demişti. En son 19 şubatta gitmiştim dr a 1.900 dü kilosu doğum pozisyonunu almıştı. Belli etmemeye çalışıyorum ama sanırım biraz korku başladı bende...
haceroguz canim cok sagol insallah kilosu gibi kendiside sagliklidir tek duam bunun icin :Saruboceq: ,hepimizin melekleri saglikli dogsun ve büyüsün :Saruboceq:
anneee canimcim tarihler yazilinca hosuma gidiyorda o yuzden baska sebebi yok ama 23 nisanin tabikide var ne de olsa ULUSAL EGEMENLiK VE COCUK BAYRAMI :lepi:
Fena mi olur bu guzel tarihlerden birinde gelse kaydirigubbakcemile3
tabiki fena olmaz tatlım allah gönlüne göre versin inşallah. ben de artık nisan başında gelsin istiyorum. hakkımızda hayırlısı inşallah
kızlar geçmişte 14 sayfa var ama okuyamıycam sanırım.. aslında başlamıştım okumaya ama gece geç yattım.. yani aslında 11 buçukta yatım da yatakta uyku için uygun pozisyonu bulmam epeyce bi vaktimi aldışimdi de uykusuzluktan baş ağrısı ve gözlerde batma var biraz.. en iyisi eda nın yanına yatayım ben..
inşallah yoktur ama hasta olanlara acil şifalarr...
yeni gelenlere hoşgeldiniz ama neden geç geldiniz diyorum :))
dr. gidip iyi haberlerle gelenlere gözünüz aydın diyorum... (sinemin msjını göremedim ama yaa
neyse ve deee yatağa geçiyorumm :))
refiyecim sağol tatlım ben sana kısa özet geçerim :) allaha şükür iyiymiş minişim herşey yolunda dedi 20 sinde tekrar randevumuz var yani 2 hafta sonra. ondan sonra haftada bir görüşücez dedi tatlım. hadi uyu uyan görüşelim
günaydın kızlar..
ya artık geceler ne zor, ne sevimsiz geçiyor anlatamam.
bin kez uyanıyorum. sağımdan soluma dönmem bir macera..
kalkıyorum, iki saat televizyon izliyorum, mayışıp geri yatıyorum.
sonra gene uyuyamıyorum gene oflaya puflaya kalkıyorum.
ay artık işi adiliğe vurdum, ben uyanıksam kocam da uyansın istiyorum
bu sabaha karşı dört gibi dayanamadım dürttüm , "canııım, gaz kokusu alıyoruuum, bi mutfağa bak hadi" dedi. sonra kalkınca da hadi sohbet edelim falan dedim
ay hepten deliye bağladım adamcağız nası geçirecek şu son bir ayı..
sinemcim, online görünüyorsun günaydın tatlım :)
naber?
geçmişe bakamadım henüz, yakalamışken sana sorayım ne dedi doktor ne dedi ne dedi ne dediiii :)
günaydın zeynepciiiim. valla bugün seni rüyamda gördüm gördüğüm kadar da çıktın günaydın dediğim 5. kişi falansın yani sabah sabah senle konuşacağım içinmiş. beni nasıl gördün rüyanda deme sakın haklısın seni hiç görmedim aslında ama valla kafamdaki hayalin o kadar nettiki tanısam ancak bu kadar net görebilirdim. :1hug:
canım ben sana anlatırım tekrar dün epeeeeeey uzun uzun anlattım ama hatırladığım kadarıyla tekrar anlatayım. iyiymiş herşeyden önce oğluşum çok şükür. ama eğer günün beklerse sezeryan gibi gözüküyo dedi. bu tarihten itibaren gelse de korkma artık erken doğum diye tabir edilmez dedi dr lar ciğer gelişimini 33. haftada tamamladığına kanaat ederlermiş. artık kadını nasıl yıldırdıysam erken doğum olur mu diye ben sormadan söyledi. kaydirigubbakcemile3 ama kesinlikle şu aralar doğum beklemiyorum 15 nisan gibi olabilir dedi. yine biraz önde çıktı kuzum ama sağlıksal bi problem teşkil etmiyormuş çok şükür. 1 kg civarı almış 5 haftada. ben de yaklaşık 2 2,5 kg arası almışım yani yarış halindeyim oğlumla :) 13 kg oldu napcam zeynep yaaaaaa. dr una bi dahaki gittiğinde selamımı söyle telkinleri işe yarıyosa beni cepten arasın durdursun kilo almamıklava:
sakın korkma ama şekerim seni heyecanla doğum tarihini beklerken gördüm deniz kıyısında bir yerde çok güzel bir rüyaydı bana kalırsa çok güzel haberler alacaksın bana malum olur çünkü olumunekankayizsmile
ay bu arada uyuyabildiğim nadir anlarda gördüğüm rüyalar da brezilya dizisi olur!!
rüyamda kızım doğmuş. ama kızım kocamdan değil, yaprak dökümü'ndeki fikret'in kocası tahsin'denmiş ahahah
kocam beni boşuyormuş. ben de sahilde milli piyango gişesi işletmeye başlıyormuşum.
sonra dizideki ali rıza amca gelip "sen de bizim kızımız sayılırsın, gel bizimle yaşa" falan diyor, beni evlerine alıyorlar.
sonra tahsin "çocuğumu isteriiim" diye kapıya dayanıyor, ama içkiliymiş, önüne geleni dövüyor, bebeğimi sarsıyor
ben de mutfaktan aldığım bıçakla adamı öldürüyorum
veee, hapise, adi damat oğuz efendi'nin olduğu koğuşa giriyorum :)))
ayyy devamı vardı valla da fazlasını hatırlamıyorum :))
bu rüyayı yorabilecek biri varsa da , meailini merakla bekliyorum :)))
pessssss valla zeynep sabah sabah ii güldüm. ne yorumu??? YORUMSUZ!!!!
günaydın zeynepciiiim. valla bugün seni rüyamda gördüm gördüğüm kadar da çıktın günaydın dediğim 5. kişi falansın yani sabah sabah senle konuşacağım içinmiş. beni nasıl gördün rüyanda deme sakın haklısın seni hiç görmedim aslında ama valla kafamdaki hayalin o kadar nettiki tanısam ancak bu kadar net görebilirdim. :1hug:
canım ben sana anlatırım tekrar dün epeeeeeey uzun uzun anlattım ama hatırladığım kadarıyla tekrar anlatayım. iyiymiş herşeyden önce oğluşum çok şükür. ama eğer günün beklerse sezeryan gibi gözüküyo dedi. bu tarihten itibaren gelse de korkma artık erken doğum diye tabir edilmez dedi dr lar ciğer gelişimini 33. haftada tamamladığına kanaat ederlermiş. artık kadını nasıl yıldırdıysam erken doğum olur mu diye ben sormadan söyledi. kaydirigubbakcemile3 ama kesinlikle şu aralar doğum beklemiyorum 15 nisan gibi olabilir dedi. yine biraz önde çıktı kuzum ama sağlıksal bi problem teşkil etmiyormuş çok şükür. 1 kg civarı almış 5 haftada. ben de yaklaşık 2 2,5 kg arası almışım yani yarış halindeyim oğlumla :) 13 kg oldu napcam zeynep yaaaaaa. dr una bi dahaki gittiğinde selamımı söyle telkinleri işe yarıyosa beni cepten arasın durdursun kilo almamıklava:
sakın korkma ama şekerim seni heyecanla doğum tarihini beklerken gördüm deniz kıyısında bir yerde çok güzel bir rüyaydı bana kalırsa çok güzel haberler alacaksın bana malum olur çünkü olumunekankayizsmile
hayır olsun inşallah senin de rüya konusunda benden kalır yanın yokmuş benimkiler de asla konusuz olmaz ve film şeklinde olur bakma az evvel sana kısaca anlattım ben rüyamı. rüyanı yorumluyorum. KOCANA ETTİĞİN ZULMÜN VİCDAN AZABINI TAŞIYORSUN VE YAŞIYORSUN kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu kadar yatak keyfİ yeter.. Kalkayım evİmİ toparlayıp, İŞİme gİdeyİm. GÖrÜŞÜrÜz tekrar....
gunaydın kızlar....
ben akşam hiç uyumadım,ölecene bacaklarımda kramplarla ve mide yanmamla yatağın içinde oturdum saatlerce...ama mide yanmamın sebebi arsızlığım yatmadan önce patates kızartması yedim ve tüm gece içimden patates kokusu çıkmadı....
zaten karnımdan dolayı uyumak imkansız yatak bana batıyor,sağ kaburgamdaki batma artık sola gecti,dün de sol yanıma yatamadım ne yapcam allahım nası uyuycam derken sabah ezanı okunuyordu zaten...
fundacımın doğum tarihide belli olmuş çok sevindim,çok kaldı hastanede artık alsın oğluşunu evine gecsin...demekki ikinci bebeğimizde belli oldu,ayy nası heyecanlandım anlatamam....sağlıkla gelsin göktuğ bebeğimiz....
zeynepcim ,tatlım nası rüyalar onlar öle valla bence yorumu basit bende abzürd rüyalar görüyorum bu gece iki dakka uyumuşum ,eve pazarlamacı giriyo zorla,adamın saclar beyaz uzun örgüleri var ama,geçiyo oturuyo çıkmıyo evden ,zorla kavuyorum,camdan bi bakıyorum elektrik direğinin üstüne oturmuş bizim evi gözetliyo,bizde en üst kattda oturuyomuşuz...
offff böle acayip rüyalar bendede var.....
eheh ben de düşündüm neresinden tutarsam yorabilirim diye ama ipin ucu kaçtı bir yerden sonra :))
canııım :) hiç şaşırmadım valla ben de sık sık görüyorum nisan annelerini rüyalarımda.
resmini gördüklerimi tanıdığım gibi, görmediklerimi de kafamda canlandırdığım gibi görüyorum :) geçen gece gördüm en son da valla, ve heeerkes vardı topicteki, aramıza yeni gelen bi kız meğer içimizden birinin kocasıymış, kadın taklidi yapıyormuşmuş. sinirlenip adamı oklavayla dövüyorduk..
ayy.. hamilelikten kaynaklıymış böyle abuk subuk rüyalar. nasıl da canlı görüyorum var ya. yemin etsem ederim gerçek olduğuna...
neyse:) geçelim rüyaları :) maşallah bebeğine yahuu :)
oyh :) Allah nazardan saklasın.. ne de güzel kilo almış.
sen de söyleniyorsun ama 13 kilo iyi be sinem. valla iyi ya.
sen beni bilmiyorsun, hakkaten çok kilolu hamile kaldım, o yüzden benim doktorum söyleniyor ben kilo aldığımda. yoksa yani normal bir gebelikte, normal kiloyla hamile kalan bi kadının 15-20 kilo alması çook normal..
düşünsene, 15-16 ile tamamlasan, bunun 6-7si doğumda gidecek zaten.
emzirirken de günde 500 kalori harcanıyor, o dönemde "süt olsun" diye azıtıp çok yemezsek kolaycacık veririz kiloları..(ki zaten yenen şeylerin sütle alakalı olduğu kanıtlanmış bir şey değil. sadece su içmek ve sıvı şeyler tüketmek sütü çoğaltır deniyor)
sen keyfine bak ,:) canın ne çekiyorsa da ye bu ara :)
oğlundan kıymetli mi :)
ay zaten ne kaldı ki güzelim şunun şurasında..
bizimkiler bize sürpriz yapmazsa, nisan ortasında arka arkaya doğuruvericez seninle :))
ehehehe öyle mi dersin :))
ay peki geçrek hayatta yaptıklarım yetmez gibi rüyada adamı boynuzlayıp tahsin'den çocuk yapmam nasıl oluyor :)))
ayy, valla artık zerre mana içermiyor rüyalarım..
dün gece de seda sayan'ı gördüm. umre'ye gittiğini televizyondan izlemiştim, onun etkisinde kaldım herhalde. beraber tespih çekiyorduk..birbirimize sarılıp ağlıyorduk falan.. sonra bana "ay zeyneep, saçlarn ne güzel, keşke benimkiler de böyle olsaydı" diyordu. ben de saçını boyayıp kaşlarını alıyordum sonra da "heh şimdi benim kadar güzel oldun" diyordum . :)))))
ayyy saçlarım da nasıl kötüdür, nasıl mısır püskülü gibidir var yaa :)
gecede 3 saat anca uyuyorum zaten, onda da bilinçaltı saçmalıklarım rüyalarda tezahür ediyor..
Kızlar bu kadar yatak keyfİ yeter.. Kalkayım evİmİ toparlayıp, İŞİme gİdeyİm. GÖrÜŞÜrÜz tekrar....
hehhehhe:)))))
artık herkes benim gibi yaşasın kötülük....
ben hepinize aşıladım bu beyin gücüyle çağırma olayını valla herkes bi tarih tayin eder oldu.....
sibelcim duydum valla demek nisanın ilk haftası ya vay vay vay.....
aaaa lütfen bırakın anneleri bebişler ne zaman isterlerse ozaman gelsinler.....
ne kadar bencilsiniz yawww.....
hehhehheh:)))))))aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?