2010 Nisan Anneleri

kızlar geçmişte 14 sayfa var ama okuyamıycam sanırım.. aslında başlamıştım okumaya ama gece geç yattım.. yani aslında 11 buçukta yatım da yatakta uyku için uygun pozisyonu bulmam epeyce bi vaktimi aldı şimdi de uykusuzluktan baş ağrısı ve gözlerde batma var biraz.. en iyisi eda nın yanına yatayım ben..

inşallah yoktur ama hasta olanlara acil şifalarr...
yeni gelenlere hoşgeldiniz ama neden geç geldiniz diyorum :))
dr. gidip iyi haberlerle gelenlere gözünüz aydın diyorum... (sinemin msjını göremedim ama yaa

neyse ve deee yatağa geçiyorumm :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

ya artık geceler ne zor, ne sevimsiz geçiyor anlatamam.
bin kez uyanıyorum. sağımdan soluma dönmem bir macera..
kalkıyorum, iki saat televizyon izliyorum, mayışıp geri yatıyorum.
sonra gene uyuyamıyorum gene oflaya puflaya kalkıyorum.

ay artık işi adiliğe vurdum, ben uyanıksam kocam da uyansın istiyorum
bu sabaha karşı dört gibi dayanamadım dürttüm , "canııım, gaz kokusu alıyoruuum, bi mutfağa bak hadi" dedi. sonra kalkınca da hadi sohbet edelim falan dedim
ay hepten deliye bağladım adamcağız nası geçirecek şu son bir ayı..

sinemcim, online görünüyorsun günaydın tatlım :)

naber?
geçmişe bakamadım henüz, yakalamışken sana sorayım ne dedi doktor ne dedi ne dedi ne dediiii :)

ay bu arada uyuyabildiğim nadir anlarda gördüğüm rüyalar da brezilya dizisi olur!!

rüyamda kızım doğmuş. ama kızım kocamdan değil, yaprak dökümü'ndeki fikret'in kocası tahsin'denmiş ahahah

kocam beni boşuyormuş. ben de sahilde milli piyango gişesi işletmeye başlıyormuşum.
sonra dizideki ali rıza amca gelip "sen de bizim kızımız sayılırsın, gel bizimle yaşa" falan diyor, beni evlerine alıyorlar.
sonra tahsin "çocuğumu isteriiim" diye kapıya dayanıyor, ama içkiliymiş, önüne geleni dövüyor, bebeğimi sarsıyor
ben de mutfaktan aldığım bıçakla adamı öldürüyorum

veee, hapise, adi damat oğuz efendi'nin olduğu koğuşa giriyorum :)))

ayyy devamı vardı valla da fazlasını hatırlamıyorum :))
bu rüyayı yorabilecek biri varsa da , meailini merakla bekliyorum :)))

HOŞGELDıNıZZZZ DE NıE BU KADAR GEÇ KALDINIZ DOĞURCAZ AZ KALDI. GEBELıKLE ıLGıLı PAYLAŞIMLARIMIZ BıTTı NERDEYSE. ARTIK KUZUCUKLARIMIZI KONUŞURUZ SıZıNLE DE:)))

BU ARADA BEN BUGÜN 2 KERE AĞRIYLA UYANDIM. HERAN DOĞURCAM HıSSı VAR. KORKUYORUM YA OFFFF... AZ ÖNCE KOCıŞEDE DEDıM AL SEN DOĞUR DıYE AMA ELDEN GELEN BıŞı YOKsempatiksalakcinni

hacercim sağol canım ama sen de dikkat etmeye devam et

hg kızlar hakkaten niye geç geldiniz? maşallah bebişlerinize cinsiyetleri ne acaba?

hayır olsun inşallah senin de rüya konusunda benden kalır yanın yokmuş benimkiler de asla konusuz olmaz ve film şeklinde olur bakma az evvel sana kısaca anlattım ben rüyamı. rüyanı yorumluyorum. KOCANA ETTİĞİN ZULMÜN VİCDAN AZABINI TAŞIYORSUN VE YAŞIYORSUN kaydirigubbakcemile3

pessssss valla zeynep sabah sabah ii güldüm. ne yorumu??? YORUMSUZ!!!!

eheh ben de düşündüm neresinden tutarsam yorabilirim diye ama ipin ucu kaçtı bir yerden sonra :))

canııım :) hiç şaşırmadım valla ben de sık sık görüyorum nisan annelerini rüyalarımda.
resmini gördüklerimi tanıdığım gibi, görmediklerimi de kafamda canlandırdığım gibi görüyorum :) geçen gece gördüm en son da valla, ve heeerkes vardı topicteki, aramıza yeni gelen bi kız meğer içimizden birinin kocasıymış, kadın taklidi yapıyormuşmuş. sinirlenip adamı oklavayla dövüyorduk..
ayy.. hamilelikten kaynaklıymış böyle abuk subuk rüyalar. nasıl da canlı görüyorum var ya. yemin etsem ederim gerçek olduğuna...

neyse:) geçelim rüyaları :) maşallah bebeğine yahuu :)
oyh :) Allah nazardan saklasın.. ne de güzel kilo almış.
sen de söyleniyorsun ama 13 kilo iyi be sinem. valla iyi ya.
sen beni bilmiyorsun, hakkaten çok kilolu hamile kaldım, o yüzden benim doktorum söyleniyor ben kilo aldığımda. yoksa yani normal bir gebelikte, normal kiloyla hamile kalan bi kadının 15-20 kilo alması çook normal..
düşünsene, 15-16 ile tamamlasan, bunun 6-7si doğumda gidecek zaten.
emzirirken de günde 500 kalori harcanıyor, o dönemde "süt olsun" diye azıtıp çok yemezsek kolaycacık veririz kiloları..(ki zaten yenen şeylerin sütle alakalı olduğu kanıtlanmış bir şey değil. sadece su içmek ve sıvı şeyler tüketmek sütü çoğaltır deniyor)

sen keyfine bak ,:) canın ne çekiyorsa da ye bu ara :)
oğlundan kıymetli mi :)
ay zaten ne kaldı ki güzelim şunun şurasında..
bizimkiler bize sürpriz yapmazsa, nisan ortasında arka arkaya doğuruvericez seninle :))

ehehehe öyle mi dersin :))
ay peki geçrek hayatta yaptıklarım yetmez gibi rüyada adamı boynuzlayıp tahsin'den çocuk yapmam nasıl oluyor :)))

ayy, valla artık zerre mana içermiyor rüyalarım..

dün gece de seda sayan'ı gördüm. umre'ye gittiğini televizyondan izlemiştim, onun etkisinde kaldım herhalde. beraber tespih çekiyorduk..birbirimize sarılıp ağlıyorduk falan.. sonra bana "ay zeyneep, saçlarn ne güzel, keşke benimkiler de böyle olsaydı" diyordu. ben de saçını boyayıp kaşlarını alıyordum sonra da "heh şimdi benim kadar güzel oldun" diyordum . :)))))

ayyy saçlarım da nasıl kötüdür, nasıl mısır püskülü gibidir var yaa :)

gecede 3 saat anca uyuyorum zaten, onda da bilinçaltı saçmalıklarım rüyalarda tezahür ediyor..

Kızlar bu kadar yatak keyfı yeter.. Kalkayım evımı toparlayıp, ıŞıme gıdeyım. GÖrÜŞÜrÜz tekrar....

gunaydın kızlar....
ben akşam hiç uyumadım,ölecene bacaklarımda kramplarla ve mide yanmamla yatağın içinde oturdum saatlerce...ama mide yanmamın sebebi arsızlığım yatmadan önce patates kızartması yedim ve tüm gece içimden patates kokusu çıkmadı....

zaten karnımdan dolayı uyumak imkansız yatak bana batıyor,sağ kaburgamdaki batma artık sola gecti,dün de sol yanıma yatamadım ne yapcam allahım nası uyuycam derken sabah ezanı okunuyordu zaten...

fundacımın doğum tarihide belli olmuş çok sevindim,çok kaldı hastanede artık alsın oğluşunu evine gecsin...demekki ikinci bebeğimizde belli oldu,ayy nası heyecanlandım anlatamam....sağlıkla gelsin göktuğ bebeğimiz....

zeynepcim ,tatlım nası rüyalar onlar öle valla bence yorumu basit bende abzürd rüyalar görüyorum bu gece iki dakka uyumuşum ,eve pazarlamacı giriyo zorla,adamın saclar beyaz uzun örgüleri var ama,geçiyo oturuyo çıkmıyo evden ,zorla kavuyorum,camdan bi bakıyorum elektrik direğinin üstüne oturmuş bizim evi gözetliyo,bizde en üst kattda oturuyomuşuz...
offff böle acayip rüyalar bendede var.....

Kızlar bu kadar yatak keyfİ yeter.. Kalkayım evİmİ toparlayıp, İŞİme gİdeyİm. GÖrÜŞÜrÜz tekrar....

görüşürüz nazlıcım..
çok yorma kendini..
hayırlı işler..

canım.. günaydın diycem ama gecemiz gündüzümüz kalmadı artık di mi..

bebişler bundan sonra daha hızlı kilo almaya başlayacaklar, hepten zorlaşacak halimiz.
bana da yatak batıyo dediğin gibi. nereye dönsem daralıyorum.. dila tekmeliyor, ben hareket edemiyorum.. kalkıp oturayım diyorum, bazen koltukta sızıyorum...
leyla gibiyim valla kafam beynim bıngıldıyor şu an da.

az kaldı tatlım az :)
kucağımıza bi aldık mııı, ne bunları hatırliycaaz, ne doğum acılarını..

abuk rüyalarımızı hatırlarız ama belki ha :))
ben dila'ya tuttuğum günlüğe yazıyorum bazen, ilerde okuyup "annem amma manyakmış" diye düşünme ihtimaline rağmen, unutmayayım diye not düşüyorum :)

ŞEKERİM SEN SADECE KENDİNİN KİLOLU KALDIĞINI DÜŞÜNÜYOSUN AMA BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE DİYETE BAŞLADIM 3 AYDA ANCA 10 KİLO VEREBİLDİM. 74 LE HAMİLE KALDIM BOYUM DA 175CM FALAN DÜŞÜN YANİ ALTYAPI ZATEN SAĞLAMDI ŞİMDİ DE NORMAL DOĞURMAK İSTİYORUM ALDIĞIM HER KİLO BUNU ZORLAŞTIRIYO. YOKSA VEREMEMEKTEN YANA DERDİM YOK BEN AYNALARLA BARIŞMAYI İLKOKULDA FALAN ÖĞRENDİM HEP GÜRBÜZ Bİ ÇOCUKTUM SADECE 15-20 YAŞLARI ARASI Bİ GEÇİŞ DÖNEMİNDE ÇOK İYİYDİ SONRA YİNE ÖZÜME GERİ DÖNDÜM. OĞLUM DA BELENİYO ALLAHA ŞÜKÜR BENLE ONLA İLGİLİ SORUNUM DA YOK YANİ SADECE DOĞUMDA BU KİLOLAR BENİ ZORLAYACAK DİYE DÜŞÜNÜYRORUM. YA ZEYNEP BEN NİSANIN İLK HAFTASI FALAN DOĞURMAK İSTİYORUM NASİPSE YAAA. ÖZGE DUYMASIN :kedi: klava:

bak bu açıdan hiç düşünmemiştim ben sadece maruz kaldığın zulmü yorumlamışım. yazık zavallı kocanı ne bilinçli ne de bilinçaltında huzurlu bırakmıyosun. kötükedihüso hakkaten yaaa :))))))) seda sayan da olayın başka boyutu hakkaten :)

Kızlar bu kadar yatak keyfİ yeter.. Kalkayım evİmİ toparlayıp, İŞİme gİdeyİm. GÖrÜŞÜrÜz tekrar....

nazlı sen hakkaten bu çocuğu ya yolda yada işte doğurmaya kararlısın anlaşılan neyse hayırlısı olsun . :))))))

ay bu arada geçmişi atlaya atlaya okuyorum ama, fundanın gününün belli olmasına çok sevindim.
eh, 37. haftadan sonrası erken doğum falan sayılmıyor nasılsa.. fundacığımız da hastanede daha fazla çekmeden, zorlanmadan alsın yavrusunu kucağına..

zeynepcim fundayla konuştuğunda gözü aydın dediğimizi ilet lütfen.
hiç korkmasın doğumdan, endişelenmesin.. sonrasında oğluna sarılacağını, bebek kokusunu hepimizden önce içine çekeceğini düşünsün....

belli ki bu oğlanın derdi gizem'den büyük olmaktı yani :) ondan bu aceleciliği :) eh, doğsun da rahatlasın bakalım sıpa :)

hehhehhe:)))))
artık herkes benim gibi yaşasın kötülük....
ben hepinize aşıladım bu beyin gücüyle çağırma olayını valla herkes bi tarih tayin eder oldu.....
sibelcim duydum valla demek nisanın ilk haftası ya vay vay vay.....

aaaa lütfen bırakın anneleri bebişler ne zaman isterlerse ozaman gelsinler.....
ne kadar bencilsiniz yawww.....
hehhehheh:)))))))aklinialirimsmile

nese ben eve gidiyorum ,azcık evde açayım msn sohbeti yapalım hatunlar hepinizi bekliyorum ...
10-15 dakkaya evdeyim:))))

hep senin yüzünden özge. beyin gücüyle çağrışım diye bişey var ama, toplu etkileşim diye de bişey var. ama olsun ben yine de nisanın ilk haftası doğsun istiyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın en tatlı en şeker annişler yeni bir güne merheba dedik bebişllere 1 gün daha yaklaştık ohhh şükürler olsun yaradanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…