2010 Nisan Anneleri

günaydınlar....bugün çok iyiyim.gece uyudum deliksiz ne güzel.ama hp doğum rüyaları gördüm.doğumumu lost dizisindeki juliet yaptırıyordu ne alaka ya.:)gerçi o da kadın doğum doktoru ya dizide.işler beni bekler.iyice ağırlaşmadam çekmecelerimi hepsini bi gözden geçireyim diyorum.öpüyorum bebişleri sizi değil:)

slm kizlar yine baya sayfa yapmissinizzz... oku oku gozlerim agirdi valla..

herkesin iyi dilekleri icin tesekkur ediyorumm, cok saolunn..

sizler nasildiniz , gununuz nasil geciyorr? :)

günaydın ay zeyno beni gülmekten kırdın geçirdin yaprak dökümünü tekrardan yazmışsın canım valla tahsinide paralamışsın fulyancığım sende görmüşsün rüya ayyy diziler girmiş desenize annlerimizin rüyalarına bende gördüm ama ben kısa ve net kaşlarımı aldırmaya gidiyordum alınmasıda gerek artık doğum yaklaştı bu hafta gideyimde aldırayım bari ne yapayım ben bir gideyim kahvaltımı yapayım teyzoşlar bu arada zeynocuğum özgeciğim söylerim fundaya selamınızı bugün arayınca her gün görüşrüyoruz zaten damadımı merak ediyorum ne yapişm zeyno dediğin gibi bizim damat gizemi kaptırmamak için kendisi önden doğmak istiyo valla paşam

ayh.. bu sabah geç uyanınca kahvaltı da geçe kaldı anca doyurdum karnımı... anca yazıyorum...

hayatım 1.75 boya, 74 kiloya sen laf ediyorsan burdan esefle kınıyorum seni
boyumla kilom çok uzuuuun senelerdir bu kadar orantılı olamadı benim :)

neyse, kendi kilomu falan söylemeyeyim hık diye gidiverirsin sabah sabah :)

aman nisanın başı demeye sen de başladın ha özge gibi..
amma erkencisiniz hatunlar ya :)
durun sabredin eccük etlensin sütlensin çocuklarınız
gerçi sizin bebekler toraman maşallah... benim kız minik kaldı ben ondan istemiyoum hemen doğmasını.. bi nisanın ikinci haftasını falan bulalım hiç değilse.

canım.. günaydın
aman dilini ısır. gece uyuyamamak korkunç bir şey.

sen bak ne güzel uyuyormuşsun bi de lost'lu rüyalar görüyormuşsun
benim seda sayan rüyalarımdan daha sofistike bir şey en azından :))

ayy ben en son ne zaman kısa ve normal rüya gördüm hatırlamıyorum valla :))
abuk rüyalarımın açılışını bundan uzuun zaman önce acun ılıcalı ile bulaşık yıkayarak açtım.. aha o gün bu gün iflah olmadı rüyalarım :))

sen de kuaföre gidecekmişsin bugün...ohh güzelleş bakalım :)
ben de hem komple ağda hem de kaş için gidicem ama daha doğuma yakın gideyim diyorum..
nasılsa eşimle kardeş olduk, böyle yanında kezban gibi takılsam da farketmez adam :)) anca çorabımı giydirirken iki gıdım bacağımı görüyor :))

canım, bayılıyorum ben doğum hikayelerine. şimdi açtım linki, hemen okiycam.

sana da hayırlı doğumlar.. sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah..

özge benim msn açıldı bu arada.
sen de online görünüyosun da cevap yazmıyon ki anacım nereye kayboldun :))

ya eşimin msni açılıyo denedim ,benimki acılmıyo ne oldu anlamdım....
bu arada burdayım doğum hikayesini okudum çok cesaret verici bir hikaye olmuş darısı başımıza....

uyuduk uyandık geldik :)) hatta telefonu 10 a ayarlamıştık alarmını.. onu susturup bi yarım saat daha dalmışız da haberimiz yok :)) iyi uyuduk ama ablamız kıtı kıtına yetişicek okula.. gerçi uyandırmasak daha 12 ye kadar uyurdu ya uykucu neyse :)))

dünürcüm.. günayydınn ballıımmm...
sinemcimm günaydın canım.. dr.kontrolünüz noldu meraktayım.. dur bi geçmişe bakıyım yazdınmı diye :))

özgecim.. günaydın sana daa.. olay nedir bilmiyorum ama bacım msn in bende de açık görünüyo senin...

özgecim.. günaydın sana daa.. olay nedir bilmiyorum ama bacım msn in bende de açık görünüyo senin...

ayy bide ben sezeryanla doğurcam ayoll.. bu hikayede neden salya sümük oldum kii :sinifsinif: bugünde ağlamak için bi sebep buldum :) sabah seansımız başarıyla sonuçlandı rahatız :))

amann dünürr geldim de düştüm yine.. hatta özgeye o msj gitmedi o arada diye bi daha gönderdim bak :))) msn açtım.. kk açtım.. online olamadan size yazıverdim balım.. düşünce de kapattım msn i... bi açayım bakim :))

dünürüm bana takılıyo msn de ofline görünüyorum diye bi de :)) sanki bişey yazsam da 1saatten önce cvp yazıyomuş gibi :))) olumunekankayizsmile

kimseler de kalmamışş... bende kızı okula gönderdim ev işlerine bakınıyım... bi de akşama pirinç kalmamış şimdi farkettim yavaşş yavaşş markete de gideeyim de alayım... herkesi öpüyorumm... dönüşte uğrarım yine....

:))))sabah ben uyurken neler oldu diye bakmadan gidemedim :)))

:roflol: :roflol: :roflol: dünürüümm sen çok yaşa e mi? güldrdün yine beni.. bende yorumsuz diyorum ama kaydirigubbakcemile3 o uykusuzluk anında kocişi de uyutmama olayını sevdim.. bende yapıyorum kaydirigubbakcemile3 arada işliyo arada sallamıyo ama olsun ben ısrarla onun rahatını kaçırmayı başarıyorum aklinialirimsmile sonuçta ikimizin de bebeği demi ama zemuszemus
maşallahh oğluşuna sinemciim... herşey de yolundaymış çok şükür.. darısı bi daha ki kontrole inş.. :Saruboceq:
:roflol: balım alemsin yaa olumunekankayizsmile ben de sadece ben görüyorum böyle saçma rüyalar diye deli dememeniz için ses çıkarmıyodum kaydirigubbakcemile3 rahat rahat anlatırım artık :dance:
heheh.. üşenmedim aradıım buldumm.. kaydirigubbakcemile3
tekrardan maşallah canımm... ayy biz de ciğer gelişimimizi tamamladık vedoğsak daküvöze girmicez mi demek oluyo bu o zaman sositososito aman ne heyecanlandım yaaa... allahım sağlıkla hayırlısıyla sorunsuz doğurmayı nasip etsin hepimize :Saruboceq: evlatlarımıza dahayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş.. :Saruboceq:

bu arada atala.. online görünce aklıma geldi şimdi :))) cnım geçmişte gözüme çarptı... adımı kim hatırladı diye merak etmişsin :))) bendim aliye'ciim :))) eheheh.. bir ara gördüydüm de hafızam halaa idare eder durumda demekkii.. opuyorumnanaktan

slm bizde eşimle kiralayacağımız evi görmeye gittik evi beğendim bakalım haziran gibi kısmetse taşınacağız ama daha kayınvalidemlerin haberi yok çünkü annemlere çok yakınve bu seferde kayınvalidemlere uzak olacağız onlar kesin bize yakın olsun derler kısmet belki hep o zamna ev elmış oluruz inşallah kızım kısmetli ben buna çok inanıyorum o hayatımızda girdiği süreden beridir hiç bir işimiz ters gitmedi şükürler olsun yaradanıma inşallah evimizide alırız zaten ben seneye çalışırım bu sene çok sıkıldım evde knedimi resmen temziliğe verdim ora bura bana göre değil evde oturmak onu anladım öğrencilerimide çok ösledim:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…