2010 Nisan Anneleri

selamlar. bayağıdır girmiyodum. göbişleriniz büyüdümü bakımm. benimki ağzıma gircek

slm canım hoşgeldin büyümezmi teyzoşumuz hemde nasıl büyüdü şükürler olsun eee artık kocaman kocaman prens prenses oldular kuzularımızbayanssulusmile

slmlar kızlar hoşgeldiniz ayy topiğimizi gören nisan annelerini toplu doğuma gitti sanacak valla zaten nisan ayında genelimiz doğuracağımız için giremeyeceğiz çok sık valla çok pasif bizim topik bilemiyorum

elifciğim nasılsın canım şimdi umarım iyisindir şekerin falan düzene girdimi canım

canım çok sağol bitanem amin inşallah hepmiz iyi haberlerle sağlık haberleriyle geliriz buraya hep. evet canım sen de rahat olabilirsin artık ben dünden beri daha rahatım ve sanırım bu hareketlerime de yansıdı. bişey olmasın diye kendimi çok kısıtlıyodum şimdi saldım çayıra modundayım. gözüm özgenin yaptığı banyo sefasında onu bile yapabilirim belki :) :lepi:

zeynepcim hadi hayırlısı canım ya inşallah sorunsuz şekilde gönlünüzün dilediği gibi olur herşey

selamlar. bayağıdır girmiyodum. göbişleriniz büyüdümü bakımm. benimki ağzıma gircek

merhaba paris. iyiyiz çok şükür siz nasılsınız? benim göbeğim sanki o kadar yukarı çıkmadı çıkacak gibi de durmuyo şekerim. kaç haftalıktın sen?

selam kızlar.sabah bi girdim bi daha oturamadım pc başına.az bişe iş yapayım dedim hallettim ama belim de kırılıyor .ne olacak bu bel bilmiyorum.

zeynep akşam yatarken lostunnyeni bölümünü düşünmüştüm bu gece amerikada yayınlandı yarın izlerim diye.sanırım ondan öle bi rüya gördüm.ama senin seda sayanı düşünerek uyuyacağını hayal edemiyorum:)))

çok saolasın anneeeciğim canım güzel dileklerin için canımcım valla ne güzel dileklerde bulunuyosun her zamn canım insanın morali bozuk olunca sana bir uğramalı bence ağzından bal damlıyo her zamn canım çok saolasın

derindenizciğim seninde çok az kaldı kuzucuğuna kavuşmaya heyecan dorukta sanırım ayy ne güzel yaaa

sağol bitanem o senin güzelliğin. ben sadece içimden geçenleri söylüyorum. ve umarım hepimizin de içimizden geçen dilimizden dökülen bütün iyi şeyler vücut bulsun. her zaman konuşurum canım sadece moralin bozuk olunca değil sen yeter ki iste. Allah can sıkıntısı vermesin de hep iyi şeyler konuşup iyi şeyler isteyelim.

ya mızlar bişe sorcam.doğum yapanların topiğinde okudum.bebek doğduktan sonra emzirmeden 1 damla nar suyu verince gaz olmuyormuş.hiç duydunuz mu böle bişey?

zemzemle hurmayı duymuştum çoğu kişiden de bunu hiç duymamıştım .

slm herkese umarım bütün güzel anneler ve melekkleri iyidir

slm iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?

ya mızlar bişe sorcam.doğum yapanların topiğinde okudum.bebek doğduktan sonra emzirmeden 1 damla nar suyu verince gaz olmuyormuş.hiç duydunuz mu böle bişey?

ben duymadım canım hiç böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…