selamlar. bayağıdır girmiyodum. göbişleriniz büyüdümü bakımm. benimki ağzıma gircek
herkese kocaman sevgiler hamileliginin son haftalarinda Allah sabirlar ve dayanma gücü versin
herkese kocaman sevgiler hamileliginin son haftalarinda Allah sabirlar ve dayanma gücü versin
:))))sabah ben uyurken neler oldu diye bakmadan gidemedim :)))
maşallahh oğluşuna sinemciim... herşey de yolundaymış çok şükür.. darısı bi daha ki kontrole inş.. :Saruboceq:
heheh.. üşenmedim aradıım buldumm.. kaydirigubbakcemile3
tekrardan maşallah canımm... ayy biz de ciğer gelişimimizi tamamladık vedoğsak daküvöze girmicez mi demek oluyo bu o zaman sositososito aman ne heyecanlandım yaaa... allahım sağlıkla hayırlısıyla sorunsuz doğurmayı nasip etsin hepimize :Saruboceq: evlatlarımıza dahayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş.. :Saruboceq:
slm bizde eşimle kiralayacağımız evi görmeye gittik evi beğendim bakalım haziran gibi kısmetse taşınacağız ama daha kayınvalidemlerin haberi yok çünkü annemlere çok yakınve bu seferde kayınvalidemlere uzak olacağız onlar kesin bize yakın olsun derler kısmet belki hep o zamna ev elmış oluruz inşallah kızım kısmetli ben buna çok inanıyorum o hayatımızda girdiği süreden beridir hiç bir işimiz ters gitmedi şükürler olsun yaradanıma inşallah evimizide alırız zaten ben seneye çalışırım bu sene çok sıkıldım evde knedimi resmen temziliğe verdim ora bura bana göre değil evde oturmak onu anladım öğrencilerimide çok ösledim:gitme:
selamlar. bayağıdır girmiyodum. göbişleriniz büyüdümü bakımm. benimki ağzıma gircek
slm herkese
slm herkese
selamlar canım.hoşgeldin.
çok saolasın anneeeciğim canım güzel dileklerin için canımcım valla ne güzel dileklerde bulunuyosun her zamn canım insanın morali bozuk olunca sana bir uğramalı bence ağzından bal damlıyo her zamn canım çok saolasın
slm herkese umarım bütün güzel anneler ve melekkleri iyidir
ya mızlar bişe sorcam.doğum yapanların topiğinde okudum.bebek doğduktan sonra emzirmeden 1 damla nar suyu verince gaz olmuyormuş.hiç duydunuz mu böle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?