2010 Nisan Anneleri

slm avukat bugün işler sakin heralde
evet canım.bugün bürodayım.yazılacak şeyler vardı.onlardan birkaçını bitirdim.birazda yarına kaldı.şimdi nette haberlere ve size bakıyorum.
artık geçmişi okuyamıyorum.
benim gözümde alerji var.hemen sulanıyor.artık bilgisayar başında çok vakit geçiremiyorum.zaten elimde mendil hep gözlerimi siliyorum.neyse sen nasılsın canım?doktor ziyareti yaptınız galiba bu aralar.sonuçlarda güzeldi maşallah.hep böyle gider inşallah.
slm herkese umarım bütün güzel anneler ve melekkleri iyidir
sağolasın canım biz iyiyiz.sen nasılsın?

teşekkür ederiz teyzesi allaha şükür iyi sonuçlar aldık darısı bundan sonraki kontrollere ve hepimize olsun inşallah. neyse senin adına sevindim en azından rahat nefes alabildiğin bir gün olmuş

slm kızlarr.. biz geldik... biz bugün bi kaçamak yapıp dr.a gittik :))) kaçamak diyorum çünkü dr.umu aradım eğer bir sorun yoksa ağrı-sızı 27 sinde görüşelim dedi adam delimidir nedr yaa... paragöz olmaz bi insan ama bu kadar da değil canımm.. zorla onu aramadan arayıp randevu alırve emrivaki yaparsam bile şeşırıyo ayoll :)) amann dedim bende 20 sinde gördüm en son oğluşumu... daha da 17 gün var dr.un dediği zamana :)))
ilk başlarda kalp atışları fln devlet hast.de görünmediğinde gttiğim bi dr. var... evime yakın bi özel tıp merkezinde.. daha önce 4 kez gitmşim kaçamakla :))) en son 1 aralıkta gitmişim ama olsun.. kadın da görünce şaşırdı.. benim dr.u da tanıyo.. hayırdır.. mehmet ali istemedi de bana mı geldin dedi :))) amann içine mi doğdu kadının yaa... amann ne uzattım :)))

ilahi refiye alemsin valla noldu gördün mü utkunu

bebgcim çabuk yaz.seni bekliyorum utkunun haberlerini okuyup çıkacağım.eve gidip yemek yapacağım.dinleneyim ki akşamada alışverişe gitmemiz lazım.yoksa ben doğurup ortada kalacağız hep birlikte.
bu arada bir arkadaş hastanede dağıtmak için kuş lokumlarından küçük paketler hazırlayacaktı.(kim olduğunu unuttum.çok pardon)acaba onun fikrini çalsam bana çok kızar mı?zaten ayrı memeleketlerdeyiz.şayet bendim o diye ortaya çıkarsa telif hakkıda öderiz icabında.kaydirigubbakcemile3

huuuuuuuuuuu kızlar.maşallah ne kadar yoğunsunuz bugün.küstüm bende çıkıyorum.size iyi sessiz sinema oynamlar.:gitme:

gelelim haberlere...

biz bugün sat agöre 34+5 iz.. ama usg de yine 35+6 çıktık.. ilerdeyiz yani... suyumuz plesentamız.. elimiz ayağımız herbişeyimiz çok iyi alaha şükür :Saruboceq: sağ kaburgamdayürümemi zorlaştıran sebep oğluşumun poposuymuş :)) dayamış sıpa sol kaburgaya da tekmeler ohh... rahatı iyi şükür.. başımız aşağıda yine...
2,653 gr. olmuşuz :asigim:
bibimizi :) torbalarımızı :) herbişeyimizi ayrı ayrı gördük.. herşey çok şükür sorunsuz
boyumuzu söylemedi doktor teyse ama olsun sağlılıyız ya yeter.. ben zayıf bi bebek olmasından korktuğumu söyleyince herşeyiylegayet sağlıklı bi bebek sorunsuz görünüyo :Saruboceq: :asigim: dedi.. bence eeeeenn kötü ihtimalle 3.100 olur doğuma kadar dedi.. bana göre de 3 kiloyu geçmesi yeterli zaten.. usg de 8 nisan olarak ç.ıktı doğumumuz. ama 5 ine kadar alınmalı.. yoksa çok durmaz bu oğlan dedi :))) bizden şimdilik bu kadar.. aklımadaha bişeyler gelirse yazarım :)

sinemcim.. :)) napiim canımm.. 20şubattan 27 marta kadar evladını görememek bir anaya reva mı? :))) gördüüüm paşamıı...

avukatçımm.. yazıyodum kızz kaçma hemen :))) yemeğini yapınca deinlen sende canımm.. yorma kendini çok... bende dönüşte yarım saat yavaş ta olsa yürüdüm.. ayaklarım ağrıdı yaa :)))

maşallah utku beye refişçim gözün aydın hadi bu 17 günü rahat geçirirsin en azından gördün oğluşunu. darısı 27 sine inşallah o zaman. yerim ben onun poposunu demek dayamış rahatmış demek senin kaburgaların da arkadaşım yoksa emin ol rahat yer bulmak için seni eppey bi zorlardı uygun pozisyon bulmak için kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

hıı .. bi de bu dr.a en son 1 aralıkta gitmişim ve o zamandan beri 2 kg. almışım :))) ""hepsi oğluna gitmiş"" deyince havalara uçucaktım da yine de 87 oluşum aklıma gelince oturdum yerime :))))

ben de en son dr a 5 hafta önce gitmiştim. gerçi 2,5 hafta kadar önce sağlık ocağına gittim ama ben de bakayım demeyi unuttuğum için görememiştim oğluşumu gözün aydın tatlım çok sevindim senin adına

kaydirigubbakcemile3 kızz tekmeleye tekmeleye yamulttu heralde kaburgamı da ondan rahat kaydirigubbakcemile3 yoksa dediğin gibi baya bi zorlayabilirdi rahat etmek için kaydirigubbakcemile2 çook saol sinem teyzesi bu arada opuyorumnanaktan evet evet valla rahat geçiricem şu 17 günü de .. zemuszemus ohhh.. canıma değsin zemuszemus

oyyy yavrumu hıçkırık tuttu.. aman nasıl da sinir oluyo var ya :))) hıçkırdıkça tepiniyo :)) milleti portakal yiyince tutuyomuş bizi de ayran içince etkiliyo nedense :))) ne zaman ayran içsem hık hık hık :)

sinemcim... bundan önceki kontrolümüz bizim de 5 hafta araylaydı da ölmüştümm ölmüştüümm..

teşekkürler serapçım.... inşallah darısı başınıza o zaman.. senin de iyi haberlerini yarın bekliyoruz...

Dünya güzeli anneler, nasılsınız?
Bizde oğluşla bilgisayar başında tembellik yapıyoruz.
Kızlar, hasta bezi aldınız mı? Bu hasta bezleri boy boy oluyormuş ya siz hangi ebatta aldınız? Large çok mu büyüktür? Medium filan mı almalı bilemedim markette. Dedim bayanlara soruyum onlar biliyordur.

Bu arada anneee maşallah bebişine. Allah nazarlardan korusun canım.
Nisan anneleri çok sabırsısız 40 görmeyi hiçbirimiz istemiyoruz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…