gelelim haberlere...
biz bugün sat agöre 34+5 iz.. ama usg de yine 35+6 çıktık.. ilerdeyiz yani... suyumuz plesentamız.. elimiz ayağımız herbişeyimiz çok iyi alaha şükür :Saruboceq: sağ kaburgamdayürümemi zorlaştıran sebep oğluşumun poposuymuş :)) dayamış sıpa sol kaburgaya da tekmeler ohh... rahatı iyi şükür.. başımız aşağıda yine...
2,653 gr. olmuşuz:asigim:
bibimizi :) torbalarımızı :) herbişeyimizi ayrı ayrı gördük.. herşey çok şükür sorunsuz
boyumuzu söylemedi doktor teyse ama olsun sağlılıyız ya yeter.. ben zayıf bi bebek olmasından korktuğumu söyleyince herşeyiylegayet sağlıklı bi bebek sorunsuz görünüyo :Saruboceq: :asigim: dedi.. bence eeeeenn kötü ihtimalle 3.100 olur doğuma kadar dedi.. bana göre de 3 kiloyu geçmesi yeterli zaten.. usg de 8 nisan olarak ç.ıktı doğumumuz. ama 5 ine kadar alınmalı.. yoksa çok durmaz bu oğlan dedi :))) bizden şimdilik bu kadar.. aklımadaha bişeyler gelirse yazarım :)
slm herkese refiyecim masaalah sipanabende ya rin gitcem sipami görmeye güzel haberler getiririm size insalahgamyoncuiremsu
oyyy yavrumu hıçkırık tuttu.. aman nasıl da sinir oluyo var ya :))) hıçkırdıkça tepiniyo :)) milleti portakal yiyince tutuyomuş bizi de ayran içince etkiliyo nedense :))) ne zaman ayran içsem hık hık hık :)
sinemcim... bundan önceki kontrolümüz bizim de 5 hafta araylaydı da ölmüştümm ölmüştüümm..
Bu arada anneee maşallah bebişine. Allah nazarlardan korusun canım.
Nisan anneleri çok sabırsısız 40 görmeyi hiçbirimiz istemiyoruz sanırım.
canım bende chıcco nun bakım setını aldım cantasıyla buyuk ındırımdeydı..saol
ya özge bakım ürünü ne aldınız siz.ben sebamed alacağım .umarım iyi olur .yorumlar hep iyi yönde.küçük ml alırım olmadı değiştiririm diye düşünüyorum.
canım bende chıcco nun bakım setını aldım cantasıyla buyuk ındırımdeydı..saol
acayip bir mide yanması ile uykuya daldım ve uyandığımda acayip karnım acıkmıştı korktum gene midem yanacak diye yemek yemeya,bakalım inşlh bir daha yanmaz çünkü çekilcek gibi değil....
yaa kızlar gecendede söledim hiç resmimiz yok babamızla falan diye,bu akşam unutmamak için elime kırmızı ip bağlıycam ....:)))
bu arada kimse oda falan hazırlamadımı ya hiç kimse bişi eklememiş,artık cici alımlarımız da durdu sanırım...
benim son eksiklerimde tamamlandı,halısı ve perdesi...
ama ben hep unutuyıorum resmini cekip eklemeyi....
Canım, hep mart sonu geliyor içimden. 30- 31 mart. Hem 39. hafta oluyor bayağı büyükte oluyoruz. 40 giriyoruz neredeyse. Hep içimden 40 beklemesin diyorum. Sonra geç gelir korkutur bizi yada sezeryan oluruz korkusu sarıyor beni. eyvahedigeldismile Canım ins gönlümüzden geçen tarihlerde bebişlerimiz gelir, annelerini bekletmezler. :Saruboceq:
Canım, benim hastanem veriyor mu hiç sormadım haftaya kontrolde soracam. Ama pek sanmıyorum devlet hastanesi olduğu için.
kızlar massallah hersey yolunda bebısler gorulmus rahatız azda kaldı ben daha yenı baslıcam yıkama utulemelere her beyazında renk var ayırcam ama nası yapım bı fıkır verın yumusatıcıda kullanmıcam ıstemıyorum dalan roxy kullancam...bıde ıslatıyımmı bı ılık suyla ne dersınız
opuyorumnanaktan çok saol canımcım... özlemez mi cnımm :asigim:Allah nazarlardan korusun bebişini canım.Ne güzel yapmışsın kaçamakla oğlunu görmekle. İnsan dayanamıyor özlüyor vallahi. :asigim:
benimkini de ben yudum yudum değil de çokça su içtiğimde tutuyo genellikle yani bana da portakal falan etki etmiyo. 2 gündür uykumdan uyanırken bebeğimi hıçkırık tutmuş oluyo o da ayrı bi konu kaydirigubbakcemile3 yavrumu daha ben bişey yemeden de tutuyo yani teyzesi büyüyo heralde :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kızz aklımda yktu valla.. markete gitmeden bi dr.umu arıyım dedim o da öyle deyince amaan dedim aklinialirimsmile çook sağol canımcıım opuyorumnanaktan inşallah canım sağlıkla gelsin de 3 ü görelim yeter, küsüratı kadere artık zemuszemusrefiyecim hiç demiyorsunda hangi ara doktora gittin geldin...
maşlh utku beyimiizn kilosu gayet yerinde 3 kiloyu aşarsınız bence...
benimde beş gun kaldı oğlumu görmeme ,hemde doğum için son konuşmamızı yapıcaz artık...
insan böle arada kaçamak yaptımı içi rahatlıyor değilmi???
opuyorumnanaktan çok sağol canım.. kilosu iyi olcak derken 3 kiloyu bulur dedi.. iyi ama yani bence :) sağlıklı ya o bana yeter.. allahıma bin şükürr :Saruboceq:refiyecim oğluşunu görmüşsün dayanamayıp ne güzel.maşallah kilosu da iyi olacamış.ben de geçen hafta gitmiştim ama şimdiden özledim kızımı.
opuyorumnanaktan saol canıımm... az kaldı valla yaa.. 21 günn ohaoldumsmile hayırlısıya inş... :Saruboceq: ıslatıp da yıkamana gerek yok bence ama.. çift durulama yaptır istersen.. iyice durulanır bişiycik kalmaz sositosositokızlar massallah hersey yolunda bebısler gorulmus rahatız azda kaldı ben daha yenı baslıcam yıkama utulemelere her beyazında renk var ayırcam ama nası yapım bı fıkır verın yumusatıcıda kullanmıcam ıstemıyorum dalan roxy kullancam...bıde ıslatıyımmı bı ılık suyla ne dersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?