2010 Nisan Anneleri

Allah nazarlardan korusun bebişini canım. Ne güzel yapmışsın kaçamakla oğlunu görmekle. İnsan dayanamıyor özlüyor vallahi. :asigim:

slm herkese refiyecim masaalah sipana bende ya rin gitcem sipami görmeye güzel haberler getiririm size insalahgamyoncuiremsu

inşallah iyi haberlerle gel bakalım senin şafağın kaç saate düşmüş olacak? eyvahedigeldismile

benimkini de ben yudum yudum değil de çokça su içtiğimde tutuyo genellikle yani bana da portakal falan etki etmiyo. 2 gündür uykumdan uyanırken bebeğimi hıçkırık tutmuş oluyo o da ayrı bi konu kaydirigubbakcemile3 yavrumu daha ben bişey yemeden de tutuyo yani teyzesi büyüyo heralde :kedi:

Bu arada anneee maşallah bebişine. Allah nazarlardan korusun canım.
Nisan anneleri çok sabırsısız 40 görmeyi hiçbirimiz istemiyoruz sanırım.

çok sağolasın erkflz amin darısı başınıza olsun inşallah. valla ben nisan başına bekliyorum tabi allah bilir de :) içimden geçen o. senin düşündüğün bi tarih var mı? bu arada hasta bezi almadım tatlım hastaneyle görüştüm veriyolarmış çünkü sonra da evde kendi pedlerimden devam ederim diyorum

refiyecim hiç demiyorsunda hangi ara doktora gittin geldin...
maşlh utku beyimiizn kilosu gayet yerinde 3 kiloyu aşarsınız bence...
benimde beş gun kaldı oğlumu görmeme ,hemde doğum için son konuşmamızı yapıcaz artık...
insan böle arada kaçamak yaptımı içi rahatlıyor değilmi???

acayip bir mide yanması ile uykuya daldım ve uyandığımda acayip karnım acıkmıştı korktum gene midem yanacak diye yemek yemeya,bakalım inşlh bir daha yanmaz çünkü çekilcek gibi değil....

yaa kızlar gecendede söledim hiç resmimiz yok babamızla falan diye,bu akşam unutmamak için elime kırmızı ip bağlıycam ....:)))
bu arada kimse oda falan hazırlamadımı ya hiç kimse bişi eklememiş,artık cici alımlarımız da durdu sanırım...
benim son eksiklerimde tamamlandı,halısı ve perdesi...
ama ben hep unutuyıorum resmini cekip eklemeyi....

refiyecim oğluşunu görmüşsün dayanamayıp ne güzel.maşallah kilosu da iyi olacamış.ben de geçen hafta gitmiştim ama şimdiden özledim kızımı.

Canım, hep mart sonu geliyor içimden. 30- 31 mart. Hem 39. hafta oluyor bayağı büyükte oluyoruz. 40 giriyoruz neredeyse. Hep içimden 40 beklemesin diyorum. Sonra geç gelir korkutur bizi yada sezeryan oluruz korkusu sarıyor beni. eyvahedigeldismile Canım ins gönlümüzden geçen tarihlerde bebişlerimiz gelir, annelerini bekletmezler. :Saruboceq:
Canım, benim hastanem veriyor mu hiç sormadım haftaya kontrolde soracam. Ama pek sanmıyorum devlet hastanesi olduğu için.

kızlar massallah hersey yolunda bebısler gorulmus rahatız azda kaldı ben daha yenı baslıcam yıkama utulemelere her beyazında renk var ayırcam ama nası yapım bı fıkır verın yumusatıcıda kullanmıcam ıstemıyorum dalan roxy kullancam...bıde ıslatıyımmı bı ılık suyla ne dersınız

ya özge bakım ürünü ne aldınız siz.ben sebamed alacağım .umarım iyi olur .yorumlar hep iyi yönde.küçük ml alırım olmadı değiştiririm diye düşünüyorum.

kızlar massallah hersey yolunda bebısler gorulmus rahatız azda kaldı ben daha yenı baslıcam yıkama utulemelere her beyazında renk var ayırcam ama nası yapım bı fıkır verın yumusatıcıda kullanmıcam ıstemıyorum dalan roxy kullancam...bıde ıslatıyımmı bı ılık suyla ne dersınız

Culha bende roxy dalan kulladım. Ben ilave durulama yaptırdım. Sabun tozlarının büyük parçalarda lekesi kalabiliyor.
Birde ben dalinin yumuşatıcısını kullandım ama ben yıkayalı çok oldu. Doğuma kadar kokusu filan kalmaz diye kullandım. Bundan sonrakilere artık bende kullanmayacağım, oğluşa alerji filan yapar.

Bakım ürünlerimizide sebamed aldık. Herkes çok övüyor. Çoçuk doktorları bile öneriyor diye biliyorum.

canım bende chıcco nun bakım setını aldım cantasıyla buyuk ındırımdeydı..saol

ya özge bakım ürünü ne aldınız siz.ben sebamed alacağım .umarım iyi olur .yorumlar hep iyi yönde.küçük ml alırım olmadı değiştiririm diye düşünüyorum.

canım eşim chicco nun ürünlerini aldı...
bakalım iyi gelecekmi deneme yanılma yoluyla öğrencez artık....
ama ben bide popolin krem aldım pişik için oda çok iyiymiş....
ama sebamed çok ii diyolar....

canım bende chıcco nun bakım setını aldım cantasıyla buyuk ındırımdeydı..saol

bende lacivert bi çanta ile aldım kampanyası vardı 59 liaryadı,ürünlerde en buyuk boy baya bir gider...
hemde bebek çantası alamdım bidaha bunu kullancam....

şekerim iyi olmuş uyuman fenaydın hakkaten anlattığın kadarıyla. kimbilir hissettiğin nasıldı? bişeyler ye ama sen kendini daha iyi bilirsin midene dokunmayacak şeyler ye aç bırakma daha kötü olur.

allah hayırlısını versin gönlümüze göre versin inşallah. senin artık zamanın gelmiş çok şükür 2 hafta falan beklediğin normal yapacaksın anladığım kadarıyla. inşallah istediğin gibi olur herşey. hastaneye hem hasta bezini hem de bebeğin bezini sor tatlım. hatta ne variyosunuz de nevresim getireyimmi bebek için de

çok şükür herşey yolunda umarım sizde de öyledir. yıkama ütüleme için geç kalmışsın, çok yorulursun artık yavaş yap bari. ben de dalan roxy kullandım. çoğu paketli olduğundan 30 dak kısa programda extra bişey yumuşatıcı falan koymadan yıkadım arkadan önden ütüledim. kalıntı falan yoktu yumuşatıcıya gerek yok zaten sabun tozu yumuşatıyo

Allah nazarlardan korusun bebişini canım. Ne güzel yapmışsın kaçamakla oğlunu görmekle. İnsan dayanamıyor özlüyor vallahi. :asigim:
opuyorumnanaktan çok saol canımcım... özlemez mi cnımm :asigim:
oy maşallah teyzesinin paşasına zemuszemus büyüyodur annesi.. az kaldı artık.. büyük gün için büyüyo onlar da :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kızz aklımda yktu valla.. markete gitmeden bi dr.umu arıyım dedim o da öyle deyince amaan dedim aklinialirimsmile çook sağol canımcıım opuyorumnanaktan inşallah canım sağlıkla gelsin de 3 ü görelim yeter, küsüratı kadere artık zemuszemus
refiyecim oğluşunu görmüşsün dayanamayıp ne güzel.maşallah kilosu da iyi olacamış.ben de geçen hafta gitmiştim ama şimdiden özledim kızımı.
opuyorumnanaktan çok sağol canım.. kilosu iyi olcak derken 3 kiloyu bulur dedi.. iyi ama yani bence :) sağlıklı ya o bana yeter.. allahıma bin şükürr :Saruboceq:
opuyorumnanaktan saol canıımm... az kaldı valla yaa.. 21 günn ohaoldumsmile hayırlısıya inş... :Saruboceq: ıslatıp da yıkamana gerek yok bence ama.. çift durulama yaptır istersen.. iyice durulanır bişiycik kalmaz sositososito

aaaaaaa... şimdi gördüm yaaa.. ticker de son resme geçmisizz... delikafadulden

acaba bugünmü geçtii.. yoksa günlerdir son bölümdeyiz de ben mi farketmedim :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…