2010 Nisan Anneleri

aaaaaaa... şimdi gördüm yaaa.. ticker de son resme geçmisizz... delikafadulden

acaba bugünmü geçtii.. yoksa günlerdir son bölümdeyiz de ben mi farketmedim :1shok:

şekerim bence dün geçti son 30 güne girdiniz ya dün o da son dilime geçmiştir.

ama neden kimse yok yaa... msn de de yok burda da bende yemek yapımına geçiyim barii...

:))) aynı anda yazmışız :))) olabilir canımm.. valla az önce farkettim hee ... ne kadar dikkatliyim gör işte :)

ayyy bir ara girdim çıkmam bir oldu yan komşum geldi ikizleri olan çay keyfi yaptık birazcık akşama yine annemlere yemekteyiz sğolsun anacığım benim yaa her akşam çağırıyo ama bana merdivenden inmek zor geliyo :))) ayyy çok tembel oldum bu kız bütün aktifliğimi aldı üzerimden benim ben kuş gibiydim hamile kalmadan bir yerden bir işe geçerdim şimdi nerdeee ayyy birde eşim bana müjdeyi verdi eğer taşınırsak burdan mobilya götürmeyeceğiz pek yenisini alcakmışız gerçi daha 5 sene ancak oldu ama olsun canım sağolsun bunlarıda veririz birilerine dua alırız ama kıyamam yaa ben hepsini zevkime göre almıştım daha yeni modelleri çıktı olsun ne yapim yaa

kızlar attım yıkanıyo bebek 40 dercede ama cokmu abartmısım nedır acaıp kopurdu donmuyo sankı zorla donuyo makına sabun tozu ya ondandır heralde neyse bakalım az kaldı tekrar durulıyım bıtınce

kızlar attım yıkanıyo bebek 40 dercede ama cokmu abartmısım nedır acaıp kopurdu donmuyo sankı zorla donuyo makına sabun tozu ya ondandır heralde neyse bakalım az kaldı tekrar durulıyım bıtınce

canım bende narinde yıkadım ben omo baby kullandım geçen aylarda 2 pakette roxy aldık market alışverişimizde stok yaptık daha onla yıkamadım ama omo baydenmi benim makinadanmı bilmiyorum ama benimkinde hiç öyle deterjan falan kalmadı hatta 4 adet battaniyesinide aynı zamnda yıkattım birazcık sıkışık gibi oldu ama hiç deterjan kalmadı kızımın çamaşırlarında eğer kalmamışsa sabun tozu gerek yok canım durulatmana ben hatta battaniyelerine yumoşta kattım misler gibi kokuyo dolabı şimdi kızımın :asigim:

ben 30 derecede ve hızlı programda yıkadım amaç zaten dezenfekte etmek değilmi,hepsi temiz eşyalar 30 dk. yıkadım....
sabun tozu kullandım....
hiç öle köpürmedi....fazlamı koydun acaba....
birde dalinin yumuşatıcısını kullandım hala acıyorum dolabını misler gibi kokuyo,yumuşacıkta oluyo....
ama iki kez durulama yaptırdım...

neyse biz kaçıyoruz teyzoşlar karnımız acıktı anneciğim aradı hazırmış herşey görüşmek dileğiyle eşimide kapıda ağaç ettim bekletmekten:)))

zeynocum,eşin ne gzl bir haber vermiş...
olsun yeni ev yeni eşyalar hersey daha gzl olur....
sorma bende cok fena tembel oldum....tüm gun evden dışarı çıkmıyorum artık yatıyourm kalkıyorum yemek yiyorum yatıyorum....babama naz yapıyorum....
saolsun oda baya bi nazımı çekiyo....
meyvemi bile önüme getiriyo....
ama son aylarımız ağırlaştık iycene....
bebişler doğsunda inlş eski aktif halimize geri döeneriz canım ....

zeynep Allah gönlünüze göre bir ev verir inşallah.aslında bu ev eşyalaru çok ucuz ve kalı,iteli olacak,sıkıldıkça değiştireceksin...insan bunalıyor hep aynı şeyleri görmekten.

biz de çıkıyoruz. lost indi.onu izleyeceğim.rüyalarıma bile girdi dün akşam:)

Kızlar ıŞten geldım... Allah bereket versın pek bı yoĞundu. Belım o kadar agrıyor kı sanırım doĞurcam:))))) Şımdı uzandım geÇmezse aĞrılarım bı dr u arayıp sorarım.

Kızlar İŞten geldİm... Allah bereket versİn pek bİ yoĞundu. Belİm o kadar agrıyor kİ sanırım doĞurcam:))))) Şİmdİ uzandım geÇmezse aĞrılarım bİ dr u arayıp sorarım.

nazlıcım;çok sevindim işlerinizin ii olmasına bebişler bereketi ile geliyo...
bizimde yoğunmuş bugun maşlh suphnlh...
aman canım uzan çünkü artık sakaya gelmez bu sancılar....

meraba tombik nisan annelerii nasılsınız?
işte geldim burdayım, ben yolunmuş bir tavuğum:)
anlayacağınız üzere bugün kıl tüy işlerini hallettim malum yarın doktor kontrolmüz var alttan da muayene edip doğurmana az kalmış demesini umut ediyorum:)
geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok

hos geldın canım...darısı basıma dıyım barı benımde bu ara ıhtıyacım var yolunmaya ama hep ertelıyorum

nazlıcım;çok sevindim işlerinizin ii olmasına bebişler bereketi ile geliyo...
Bizimde yoğunmuş bugun maşlh suphnlh...
Aman canım uzan çünkü artık sakaya gelmez bu sancılar....

haklısın cnm eşim bişiler hazırladı yedim uzandım daha iyiyim şimdi..

ohhhhhh tertemiz. Bende arada kaldım yaa. Daha tam çıkmadı ama doğum her an olabilir. çıkanarı aldırmam lazım yarın giderim bende olmazsa:)))

Kızlar bugÜn yazmıŞtım aslında ama o an hat kopmuŞtu sanırım kaydolmamıŞ. Bebek Çantası aldım. Tchıbo dıye bı maĞaza var alıŞverıŞ merkezlerınde. Kahve ve deĞıŞık ÜrÜnler satıyor. Çantada alt aÇma mınderı, ÇÖp Çantası, bıberon termosu ve genıŞ ve gÜzel ıÇ hacmı var. Benzerı mothercare'de 100 tl cıvarı::)) ben 32,95tl'ye aldım:))) ınternettende alınabılıyor bılgınız olsun benım Çok ıÇıme sındı:))

Rüyalardan bahsetmişsiniz benimde rüyamda akraba ziyaretine gitmiştik. Orda adamın biri vardı ve hamileydi!! Bulantılarım başladı diyoduJ)
Ayyy refişşşş kaçamak doktor ziyaretine bayıldım valla. Resmen doktoruna metres yapmışsın bacım senJ)) utkuşa da maşallah kocaman olmuş. Daha zayıf olacak diyon naspın çocuk bizim gibi 9 ayda 12 kg mı alsın ayol

hos geldın canım...darısı basıma dıyım barı benımde bu ara ıhtıyacım var yolunmaya ama hep ertelıyorum
hoşbulduk canımcım:) bende bayağıdır erteliyodum ama yarın muayenem var alttan bakma ihtimalide yüksek e birde artık daha ne zaman gidecem ağırlaştıkça zor oluyo valla dönerken kalkarken kızdan yardım istedimkaydirigubbakcemile3
canım erteleme bence dediğim gibi hareket etmesi çok zor oluyo kaydirigubbakcemile3 bende huzursuzdum bişi olsa veterinere gidecem hastane yerine diye.
gerçi akşam yatmadan özel bölgeyi kremle halletcem oraya ağda yaptıramıyom kofkaklıktankaydirigubbakcemile3işte o zaman asıl tertemiz olcamkaydirigubbakcemile3

ay bi bakayom bende 55 tl ye aldım çantamı bebek mağazasından ama hoşuma giderse bunu da alırım belki açgözlülük iştekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…