aaaaaaa... şimdi gördüm yaaa.. ticker de son resme geçmisizz... delikafadulden
acaba bugünmü geçtii.. yoksa günlerdir son bölümdeyiz de ben mi farketmedim :1shok:
:))) aynı anda yazmışız :))) olabilir canımm.. valla az önce farkettim hee ... ne kadar dikkatliyim gör işte :)
kızlar attım yıkanıyo bebek 40 dercede ama cokmu abartmısım nedır acaıp kopurdu donmuyo sankı zorla donuyo makına sabun tozu ya ondandır heralde neyse bakalım az kaldı tekrar durulıyım bıtınce
kızlar attım yıkanıyo bebek 40 dercede ama cokmu abartmısım nedır acaıp kopurdu donmuyo sankı zorla donuyo makına sabun tozu ya ondandır heralde neyse bakalım az kaldı tekrar durulıyım bıtınce
ayyy bir ara girdim çıkmam bir oldu yan komşum geldi ikizleri olan çay keyfi yaptık birazcık akşama yine annemlere yemekteyiz sğolsun anacığım benim yaa her akşam çağırıyo ama bana merdivenden inmek zor geliyo :))) ayyy çok tembel oldum bu kız bütün aktifliğimi aldı üzerimden benim ben kuş gibiydim hamile kalmadan bir yerden bir işe geçerdim şimdi nerdeee ayyy birde eşim bana müjdeyi verdi eğer taşınırsak burdan mobilya götürmeyeceğiz pek yenisini alcakmışız gerçi daha 5 sene ancak oldu ama olsun canım sağolsun bunlarıda veririz birilerine dua alırız ama kıyamam yaa ben hepsini zevkime göre almıştım daha yeni modelleri çıktı olsun ne yapim yaa
Kızlar İŞten geldİm... Allah bereket versİn pek bİ yoĞundu. Belİm o kadar agrıyor kİ sanırım doĞurcam:))))) Şİmdİ uzandım geÇmezse aĞrılarım bİ dr u arayıp sorarım.
nazlıcım;çok sevindim işlerinizin ii olmasına bebişler bereketi ile geliyo...
Bizimde yoğunmuş bugun maşlh suphnlh...
Aman canım uzan çünkü artık sakaya gelmez bu sancılar....
meraba tombik nisan annelerii nasılsınız?
işte geldim burdayım, ben yolunmuş bir tavuğum:)
anlayacağınız üzere bugün kıl tüy işlerini hallettim malum yarın doktor kontrolmüz var alttan da muayene edip doğurmana az kalmış demesini umut ediyorum:)
geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok
hoşbulduk canımcım:) bende bayağıdır erteliyodum ama yarın muayenem var alttan bakma ihtimalide yüksek e birde artık daha ne zaman gidecem ağırlaştıkça zor oluyo valla dönerken kalkarken kızdan yardım istedimkaydirigubbakcemile3hos geldın canım...darısı basıma dıyım barı benımde bu ara ıhtıyacım var yolunmaya ama hep ertelıyorum
canım erteleme bence dediğim gibi hareket etmesi çok zor oluyo kaydirigubbakcemile3 bende huzursuzdum bişi olsa veterinere gidecem hastane yerine diye.haklısın cnm eşim bişiler hazırladı yedim uzandım daha iyiyim şimdi..
ohhhhhh tertemiz. Bende arada kaldım yaa. Daha tam çıkmadı ama doğum her an olabilir. çıkanarı aldırmam lazım yarın giderim bende olmazsa:)))
ay bi bakayom bende 55 tl ye aldım çantamı bebek mağazasından ama hoşuma giderse bunu da alırım belki açgözlülük iştekaydirigubbakcemile3Kızlar bugÜn yazmıŞtım aslında ama o an hat kopmuŞtu sanırım kaydolmamıŞ. Bebek Çantası aldım. Tchİbo dİye bİ maĞaza var alıŞverİŞ merkezlerİnde. Kahve ve deĞİŞİk ÜrÜnler satıyor. Çantada alt aÇma mİnderİ, ÇÖp Çantası, bİberon termosu ve genİŞ ve gÜzel İÇ hacmİ var. Benzerİ mothercare'de 100 tl cİvarı::)) ben 32,95tl'ye aldım:))) İnternettende alınabİlİyor bİlgİnİz olsun benİm Çok İÇİme sİndİ:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?