2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin mavie az kaldı evet hepimşz heycanlıyız bende yarın gidecem bakalım ne diyecek
bi delide benim galiba kalk diyorum kalkamıyoorum bana su getirsene çok susadım zavallım gık demiyo valla
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne rüya bu kız gül gül öldüm valla
ya mızlar bişe sorcam.doğum yapanların topiğinde okudum.bebek doğduktan sonra emzirmeden 1 damla nar suyu verince gaz olmuyormuş.hiç duydunuz mu böle bişey?
hiç duymadım valla işe yarıyorsa yapardık
maşallah utku bebeğe hayırlısı ile nisanın ilk haftası doğum yaparsın artık ohh en azından zamanı belli bide benimki belli olsa
hayırlı olsun canım güle güle kullanın

ayy nazlıı bayıldım nerden aklıma soktun kız siteye üye oldum bile:) kumaşı nasıl çantanın naylon gibimi?

bende dün akşam bi rüya gördüm ayy ne rüyayadı özgeyi bide refiyeyei gördüm özge doğum yapıyor ama ayy sölemek bile tüylerimi ürpertiyor yılan şaklinde bi çocuk dünyaya getiriyor bizde reifyeyle anlaşıp özgenin yanına gidiyoruz ama bebeğe bakamıyoruz özge bakıyor bak diyor ne tatlı değilmi bizde evet ama neden böleki durun bak sizde doğum yapın sizinkilerde böle olcak şimdinin çocukları böle doğuyor dedi refişle birbirimize bakıyoruz ayy böle olursa ben kucağıma hiç alamam yılandn zaten çok korkarım bu benim bebeğim olsa ona hiç bakamam diyoruz bi uyandım sıkıntıdan karnım taş gibi olmuş bide kasıklarıma ağrı girmiş hala etkisindeyim valla
neyse allah hayırlara çıkarsın inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
dün gece hiç uyumadığım kadar fazla uyudum belkide ondandır bu kabus

son bişey yarın sabah saat 10 da randevumuz var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek inşallah kilosu normal çıkar aaa bide ilk defa bugün hamilelik giydim gezmeye gittim arkadaşım hıh şimdi hamileye benzedin dedi karnın sanki göbekmiş gibi duruyordu şimdiye kadar ama son 1 haftadır iice fırladı sanki bebeğim sağlıklı olsunda önemli olan o tabii

iyi aksamlar fistiklar ,nasilsiniz bakalim ,minik kuzular nasil Şeniz

kendimi pek bi iyi hissediyorum :lepi: , yarin aksilik cikmazsa perdeleri indirip yikicaz esimle

kapilarida silerim büyük bir ihtimal ,koltuklarida silicem bir de gücüm yeterse oturma odasinin halisini

halbuki herseyimi iki hafta oncesine kadar piril piril yapmistim ,biliyorsunuz gecen gece evimde yasanan kaosu :çok üzgünüm: ,simdi sil bastan yapicam herseyi ,yavrum icin yapicam tertemiz evine gelsin kuzucum :asigim:

tabi onca isten sonra dogurmazsam :roflol:

hayirdir insallah canim yha okuyunca ben bile ürperdim ,Rabbim ,Yüce YARADANIM korusun ,saglikla gelsinler insallah :Saruboceq:

sende insallah doktordan hayirli haberlerle gelirsin canimcim :1hug:

ohhh ohhh masallahhh yavrusunaa refiscimm,artik ciksin poposunu isirirsin kaydirigubbakcemile3

burdada boyu soylemiyorlar canim net degilmis cunku,desene seninde az kaldi bakalim nisan ayi annelerinde en son doguran kim olucak

kimimizin 10 gun varken kimimizin 50 gün var yha boshayallersmile ,neyse saglikla gelsinlerde daha ne isteriz

selam
bugün nedense hic keyfim yok elimi kaldirasim yok
gecmisi okuyamadim malesef
insallah doktora gidenler güzel haberlerle gelmistir
ve hastalanan felanda yoktur
selam verim dedim valla hic halsizim bugün keyfim yok nedensiz hastada degilim ama
yine herseye sinirleniyorum ve kizimi üzüyorum diyede endiseliyim
sacmalamaya basladim keyfinizi bozmiyim buralardayim

haceroğuz canım benimde yarın randevum hadi bakalım güzel haberlerle gelelim inşallahopuyorumnanaktan
zehir canımmm nolur çok yorma kendini bırak boşver tekrar tekrar temizlikmi yapacan. bak sonra bir aksilik olursa çok üzülürsün bebişinin temiz bir evden önce sağlıklı dinlenmiş anneye ihtiyacı varopuyorumnanaktan
ayyy nazlııı tut beni nolur almamam lazım benim o çantayıkaydirigubbakcemile3

TUĞBACIM ALMA SAKIN HİÇ KULLANIŞLI DEĞİLkaydirigubbakcemile3

DİĞER BAYANLAR BAKMAYIN SİZ ÇÜNKÜ HARİKAAAAAAAA

batuhanımcım hoşgeldin canım oluyo böyle dalgalanmalar sıkma canını tatlım bana da oluyogel geyik yapalım toparlayalım moralini

tugbacim napiyim canim sen söyle ,sabahlari günes isigi vurdugunda camdaki yag lekelerini ,el lekelerini bir görsen,halinin uzerindeki meyvesuyu lekelerini ,koltuklarim deri zaten kolay silinir ,camlarida esim silicek sagolsun ,perdelerde ellerinden öper :icecream:

batuhanim canim senin canin dünden beri SIKKIN ,hayrola canim neyin var ,neden paylasmiyorsun bizimle,bak biz donumuza kadar anlatiyoruz nerdeyse kaydirigubbakcemile3
anlatilmicak birseysede takmamaya calis canim kafana cunku icindeki senin tum karamsarligini hissediyor ,ister istemez onuda etkiliyorsun

ben ferhundeye bakayim baslamistir sanirim

nefret ediyorum kanal d ´´nin sözde özet gecmesini , ne giciklar yha :mymeka: ,bir de her 10 dakkada reklama girip 25 dakka diziye girmemeside cabasi kötükedihüso

batuhanımcım hoşgeldin canım oluyo böyle dalgalanmalar sıkma canını tatlım bana da oluyogel geyik yapalım toparlayalım moralini

sagol canim oluyor haklisin bazen degil bende cok syk olur ama akannehir

sende sagol canim
aslinda sebepleri cok acik ortada anlayacan

kayinvalide sendromu yasadigim icin aslinda bu halimin hergün olmasi gayet normal ama
sanirim 6 yil oldu birlikte yasayali ama ben halen alisamadim
en ufak ayrinti beni deli ediyor iste
yapacakta bisey yok bu dahada cildirtiyor beni
sözlerine güven olmuyor bebek dogmadan ayri ev olacak dendi kimseden ses seda ciktigi yok afedersin kic kadar odaya iki cocuk sigdirmaya calisiyorum bu beni dahada geriyor
ayrica oglumu onmlarin odasini versem iyi olurmus gibi bir söz ediyorlar bu beni dahada deli etmeye yetiyor anlayacan su ara hersey batiyor
sohbet etmek degil bazen konusmak bile istemiyor canim kimle olursa olsun esimde
bu durumumdan hosnut degil ama fazlada bisey yapamiyo yada yapmak istemiyor
bilmiyorum ayni odada kalacakmis benim oglum ay cildiracam manyak bunlar ya

off canim yha cok üzüldüm,beraber yasamak zor bilirim ama keske bastan tavrini koysaydin

esin calismiyor mu ? baska eve cikmak icin diret sende yapamiyorum bu kucucuk evde diye söylen dur

kendi yuvam ne zaman olucak de ,alti yilda yuhh yani kendi odalarina almak istediklerinde sende ayri eve cikacaginizi hatirlat ,ne zaman cikicaz diye sor bakalim ne dicekler

kaynanada ayrica sor kendisi kaynanasiyla oturmusmuda seni kendisiyle beraber yasamaya mahkum ediyor kaydirigubbakcemile

yok canim esim calisiyor cok sükür
cokda iyi para kazaniyorum
ama ne desen bos bu insanlara
yasamis zaten kadin ondan bana ben cektim sende cekeceksin diyor
esimde ne olur az daha dayan diyor anlayacan esim icin katlaniyorum
neeyse bosver konustukca degisen hic bisey yok aksine seninde ssinirlerini bozarim
valla ne kadar igrenc bir ayleye düstüm anlatamam sana

baglantim igcene yavasladi ben birazcik cikim
esimde geldi yemek felan derken
yine görüsürüz insallah ayrica tugbacim ve gülsemincim
sagolun kizlar beni dinlediginiz icinopuyorumnanaktan

canim iyide alti yil olcak hep sen mi esine anlayis göstericeksin ?

kendinden ödün verme cok yipranirsin canim sen alti yil katlanmissin bence katlanma sirasi artik esinde

ben seni herzaman dinlemeye hazirim canim cunku bende ilk geldigimde yasadim seninle ayni seyleri

ya direticeksin ya direticeksin baska yolu yok,benim esim ayrilmaz diyordum anasindan ama ben ne yaptim dönmemek uzere evi terkettim ve nihayetinde esim ev tuttu onlari dinlemedi Türkiyeye beni almaya geldi

simdi herkes esim beni alip getirdigi icin bisey diyemiyor ,cekiniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…