hoşgeldin mavie az kaldı evet hepimşz heycanlıyız bende yarın gidecem bakalım ne diyecekKIZLAR bende nisan annesi olucam.25 nisan görünüyor doktorum 10undan ştşbaren hazır ol diyor.valla iice heyecanlanmaya başladımm.. normal dogum düşünüyorum daha gecen ay ebegin bası dönmüştü şimdilik bir sorun yok geçen hafta 33+3düm 2040 g dı bebeğim sizinkiler nasıll???
bi delide benim galiba kalk diyorum kalkamıyoorum bana su getirsene çok susadım zavallım gık demiyo vallagünaydın kızlar..
ya artık geceler ne zor, ne sevimsiz geçiyor anlatamam.
bin kez uyanıyorum. sağımdan soluma dönmem bir macera..
kalkıyorum, iki saat televizyon izliyorum, mayışıp geri yatıyorum.
sonra gene uyuyamıyorum gene oflaya puflaya kalkıyorum.
ay artık işi adiliğe vurdum, ben uyanıksam kocam da uyansın istiyorum
bu sabaha karşı dört gibi dayanamadım dürttüm , "canııım, gaz kokusu alıyoruuum, bi mutfağa bak hadi" dedi. sonra kalkınca da hadi sohbet edelim falan dedim
ay hepten deliye bağladım adamcağız nası geçirecek şu son bir ayı..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne rüya bu kız gül gül öldüm vallaay bu arada uyuyabildiğim nadir anlarda gördüğüm rüyalar da brezilya dizisi olur!!
rüyamda kızım doğmuş. ama kızım kocamdan değil, yaprak dökümü'ndeki fikret'in kocası tahsin'denmiş ahahah
kocam beni boşuyormuş. ben de sahilde milli piyango gişesi işletmeye başlıyormuşum.
sonra dizideki ali rıza amca gelip "sen de bizim kızımız sayılırsın, gel bizimle yaşa" falan diyor, beni evlerine alıyorlar.
sonra tahsin "çocuğumu isteriiim" diye kapıya dayanıyor, ama içkiliymiş, önüne geleni dövüyor, bebeğimi sarsıyor
ben de mutfaktan aldığım bıçakla adamı öldürüyorum
veee, hapise, adi damat oğuz efendi'nin olduğu koğuşa giriyorum :)))
ayyy devamı vardı valla da fazlasını hatırlamıyorum :))
bu rüyayı yorabilecek biri varsa da , meailini merakla bekliyorum :)))
hiç duymadım valla işe yarıyorsa yapardıkya mızlar bişe sorcam.doğum yapanların topiğinde okudum.bebek doğduktan sonra emzirmeden 1 damla nar suyu verince gaz olmuyormuş.hiç duydunuz mu böle bişey?
maşallah utku bebeğe hayırlısı ile nisanın ilk haftası doğum yaparsın artık ohh en azından zamanı belli bide benimki belli olsagelelim haberlere...
biz bugün sat agöre 34+5 iz.. ama usg de yine 35+6 çıktık.. ilerdeyiz yani... suyumuz plesentamız.. elimiz ayağımız herbişeyimiz çok iyi alaha şükür :Saruboceq: sağ kaburgamdayürümemi zorlaştıran sebep oğluşumun poposuymuş :)) dayamış sıpa sol kaburgaya da tekmeler ohh... rahatı iyi şükür.. başımız aşağıda yine...
2,653 gr. olmuşuz:asigim:
bibimizi :) torbalarımızı :) herbişeyimizi ayrı ayrı gördük.. herşey çok şükür sorunsuz
boyumuzu söylemedi doktor teyse ama olsun sağlılıyız ya yeter.. ben zayıf bi bebek olmasından korktuğumu söyleyince herşeyiylegayet sağlıklı bi bebek sorunsuz görünüyo :Saruboceq: :asigim: dedi.. bence eeeeenn kötü ihtimalle 3.100 olur doğuma kadar dedi.. bana göre de 3 kiloyu geçmesi yeterli zaten.. usg de 8 nisan olarak ç.ıktı doğumumuz. ama 5 ine kadar alınmalı.. yoksa çok durmaz bu oğlan dedi :))) bizden şimdilik bu kadar.. aklımadaha bişeyler gelirse yazarım :)
hayırlı olsun canım güle güle kullanınKızlar bugÜn yazmıŞtım aslında ama o an hat kopmuŞtu sanırım kaydolmamıŞ. Bebek Çantası aldım. Tchİbo dİye bİ maĞaza var alıŞverİŞ merkezlerİnde. Kahve ve deĞİŞİk ÜrÜnler satıyor. Çantada alt aÇma mİnderİ, ÇÖp Çantası, bİberon termosu ve genİŞ ve gÜzel İÇ hacmİ var. Benzerİ mothercare'de 100 tl cİvarı::)) ben 32,95tl'ye aldım:))) İnternettende alınabİlİyor bİlgİnİz olsun benİm Çok İÇİme sİndİ:))