2010 Nisan Anneleri

zeynep Allah gönlünüze göre bir ev verir inşallah.aslında bu ev eşyalaru çok ucuz ve kalı,iteli olacak,sıkıldıkça değiştireceksin...insan bunalıyor hep aynı şeyleri görmekten.

çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için rabbim gönlümüzdekini versin inşallah özgeciğim canım babam gözümde canlandı benim babamda bayılır bana hizmet etmekten biz beraber yemek yaparız babişkomla hep et yemeklerini süper yapar babacığım benimde rabbim başımızdan eksik etmesin onlara zaten bu akşam yine çok yedim sayelerinde ondan az ye bundan az ye annem yine döktürmüş ne kadar çeşit varsa yapmış torununaşimdidencokacimcoook

canım hadi güle güle uzat diyeceğim ama hiç uzamasın bence tuğbacığım mümkünse artık ben daha o işlere girmedim artık bundan sonra girmem lazım ama sezeryanda çatı muanesi olmuyomuş şimdilik rahatım birde doktora gittiğimde bakarsa salı günü abooo aman baksın ne yapim görüyormuyuzda almıyoz yani yaa:roflol:-tatlicadiarzu-

canım benim sakın yorma kendini canımcım valla benimde bir perdeler camlar kaldı onuda camları annem perdeleride eşime taktırırım olur biter kolay gelsin canım sana aman dikkat bu son zamnlarda fazla yorulmamk lazımmış canım:1hug:

reyhancığım canım inşallah yeni bir ayrı ev nasip eğler rabbim sana en yakın zamnda yaa bu kayınvalidenler neden illa sizle kalmak istiyo yaa bu zamnda olacak işmi yaa inşallah 2 odalı olsun senin olsun canım ayrı eve çıkarsınız o nasıl işmiş yaa nasıl odalarına alıcaklar bebişi yaa olurmu annesindden ayırmak çok düşüncesizlermiş canım yaa

mrb kızlar nasılsınız bebişler nasıl.
batuhanım valla ne dertmiş seninki kendim yaşıyor gibi oldum aynı durum başıma gelebilir çünkü.allah sabır versin kurtulursun umarım.

mrb kızlar nasılsınız bebişler nasıl.
batuhanım valla ne dertmiş seninki kendim yaşıyor gibi oldum aynı durum başıma gelebilir çünkü.allah sabır versin kurtulursun umarım.

slm canım şükürler olsun iyiyiz kendi adımıza canım bir yandan diziye bakıyorum bir yandan pcye biryandanda eşimin doğramış olduğu meyvaları kızmla yiyoruz sen nasılsın canım:asigim:

ya benim de zamanım geldi ama çok üşeniyorum ya.önümü göremiyorum artık:)aynaya bakarak yapacağım artık.nefret ediyorum şu tüy alma işinden.

batuhancım inşallah en kısa zamanda ayrı bir eviniz olur.ya ben şu mantığı anlamıyorum:ben çektim kaynanadan benim gelinim de çeksin.ne kadar dar kafalı bir milletiz biz ya.anlayışsızlıktan bencillikten geliyor bu durumlar.türk milletinin empati yeteneği sıfır.

ay bi ses vereyim.
bebeğimin odası geldi. onunla uuğraşıyorum günlerdir. salı sabah on da dr. randevum var. sağlık ocağına gittim bugün. doğumdan 1 hafta sonra gel dedi. topuk kanı alınacakmış. bi de hastanede yapmazlarsa hastaneden doğru buraya gel hepatit 1 yapılması lazımmış. bi de göğüs başına masaj yap dediler.

YA ASLINDA BU BÖLÜMDE İLK ZMNLARDA MSJLARIM VAR AMA BEN BU BÖLÜME BAYADIR GİRMİYORDUM GENELDE DOĞUM VE SONRASI yorumları okuyordum sonradan burası benim yerimdi diyerek hatırladım açıkcası netede cok giremedim..

kızlar ya benim sabah kontrolüm var çok heyecanlıyım görseniz sanki doğuma gidiyom kıl tüy işleirmi hallettim banyomu yaptım günler sonra ilk kez tırnaklarımı törpüleyip ojelerimi sürdüm.bayanssulusmile
ben böyle heyecanlanıyom yarın bir şeyler şekillenecek diye doktor beni yine herşey yolunda diyip lafı ağzıma tıkayıp gönderecekkaydirigubbakcemile3
doğumun yaklaşmış dese, rahimağzı yumuşamış,, bebek kanala girmiş, nst de sancı az başlamış falan dese nolur sankii ben çok sabırsızlanıyom artık yaaa 36. hafta benim için milat gibiydi bundan sonra ne zaman isterse gelsin diyodum ama çok fena heyecanlanıyom artık dayanamıyom.
birde ağırlık garip garip ağrılar çok sıktı beni. yatsam kalksam otursam hepp rahatsızım artık daha da büyürse oğlum ben nefes alamıcam galibakaydirigubbakcemile3
off offf yatayım bari uyuyamasamda dinlenirim hadi kızlar yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

kızlarr günaydın kimsecıkler yok ilk gelen ben oldum sanırım bu sabah.tarhancım canım 36 haftayı gercekten hepımız ıple cekıyoruz.sen devırmişin allaha şükür.sabırsızlanman çok normal ama bundan sonrada ne kadar kalsa yerınde kardır güzelim.asıl şimdiden sonra büyük bir hızla büyürlermiş.sona yaklastıkca ınsan dedıgın gibi sabırsızlanıyor.doğsada sevsek elini yüzünü görsek..
bugün doktordanda guzel haberlerle geleceksın ınsallah canım..haberlerını beklıyoruz.

bizimde kontorülümüz dündü..çok şükür hersey yolunda devam edıyor.34 haftayı bıtırdık bızde..oğlusum 2.350 gr olmus.boyumuzda 45 cm.doktor normal dedı.sanırım öledır.nstye falan da sokuyo ıki seferdır.ağrımız falanda çıkmadı..bi 15 gun sonra yıne görusucez bakalım.oğlum yüzünü dogru dürüst göstermıyo kıslar.ya elıyle ya ayagıyla kapatıyo..pek kıymetlı yüzü.ama baska yerler foraaaa :))

bugün doktora gıdecek arkadaslarım hepınız hayırlı haberlerle dönun ınsallah.

hacercim ya Allah korusun....
valla okurken tüğleri ürperdi,rüya değil bu kavus resmen....
hatda şeytani rüya....
genede hayır olsun diyelim....:a015:

günaydın kızlarr... özge,anneee, heavenlyhorses, gns_drn
Doktora gidenlerin gözü aydın.Kayanana sıkıntısı çekenlere ne diyeceğimi bilemiyorum.Allah sabır versin.Tachibo daki çanta çok güzel ben beğendim ama ben aldıgım için annem yanına bile yaklaştırmadı.
Başka hımm....Odalar gelmiş.Hayırlı olsun...

herkese günaydınlaarrrr. nasılsınız bakalım nisan anneleri? (yada mart sonu anneleri mi demeliydim :) )

hayır olsun hacercim dün de herkes toğikten birilerini görmüş rüyasında bütün gün birarada olunca sonuç oğal gerçi kaydirigubbakcemile3 bu arada bugün kontrol varmış hadi bakalım inşallah çok iyi haberlerini getirirsin senin afacandan sabırsızlıkla bekliyoruz.

gülsemincim hayırdır canım 40 ayın çarşambası bugüne mi sıkıştı canım sıkıldın hamilelikten doğurmaya karar verdin heralde allah korusun akannehir yapma sakın o kadar işi bir anda. nolduki 2 hafta önce?

hg şekerim. demek sağlık ocağından sana o kadar detaylı bilgi veriyorlar ben bi de ana sağlığa gidiyorum bana sadece hamileliğimin seyriyle ilgili ve bebekle ilgili mevcut bilgileri veriyorlar kimi sağlık ocaklarında emzirme seminerleri bile varmış artık hangisiyse? demek salı günü de büyük gün hadi bakalım hayırlı haberler al inşallah

tuğbacım bombaq gibi haberler bekliyoruz senden de kızlar haftaya doğuruyorum falan de bize ya heyecan olsun artık hihoyyyt inşallah iyi haberler alırsın hemen bize yaz ev işini sonra yaparsın hamarat tuğba sempatiksalakcinni

günaydın birpericim. hadi gözün aydın artık 2,5 kg civarına gelmiş minişin maşallah. az kaldı artık hakkaten yaaa hayırlısı olsun hakkımızda

günaydın denizcim sana da nasılsınız bakalım? biz iyiyiz çok şükür hafif bi sersemlik var üzerimde nedenini bilmediğim ama heralde havalardan

zeynepcim
2 gündür evle ilgili ne güzel haberler veriyo eşin inşallah allah güle güle sağlıkla sıhhatle sevdiklerinizle ve n başta gizeminizle oturmak nasip etsin evinizde eşya falan değiştirmesenizde sağlığınız ve huzurunuz yerinde olsun da gerisi boş.

ıyiyiz.Nasıl olsun?Akşama misafirim gelcek.Misafir denmez aslında çok yakın kız arkadaşım.Ne yemek yapsam diyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…