zeynocum,eşin ne gzl bir haber vermiş...
olsun yeni ev yeni eşyalar hersey daha gzl olur....
sorma bende cok fena tembel oldum....tüm gun evden dışarı çıkmıyorum artık yatıyourm kalkıyorum yemek yiyorum yatıyorum....babama naz yapıyorum....
saolsun oda baya bi nazımı çekiyo....
meyvemi bile önüme getiriyo....
ama son aylarımız ağırlaştık iycene....
bebişler doğsunda inlş eski aktif halimize geri döeneriz canım ....
zeynep Allah gönlünüze göre bir ev verir inşallah.aslında bu ev eşyalaru çok ucuz ve kalı,iteli olacak,sıkıldıkça değiştireceksin...insan bunalıyor hep aynı şeyleri görmekten.
canım hadi güle güle uzat diyeceğim ama hiç uzamasın bence tuğbacığım mümkünse artık ben daha o işlere girmedim artık bundan sonra girmem lazım ama sezeryanda çatı muanesi olmuyomuş şimdilik rahatım birde doktora gittiğimde bakarsa salı günü abooo aman baksın ne yapim görüyormuyuzda almıyoz yani yaa:roflol:-tatlicadiarzu-meraba tombik nisan annelerii nasılsınız?
işte geldim burdayım, ben yolunmuş bir tavuğum:)
anlayacağınız üzere bugün kıl tüy işlerini hallettim malum yarın doktor kontrolmüz var alttan da muayene edip doğurmana az kalmış demesini umut ediyorum:)
geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok
iyi aksamlar fistiklar ,nasilsiniz bakalim ,minik kuzular nasil Şeniz
kendimi pek bi iyi hissediyorum :lepi: , yarin aksilik cikmazsa perdeleri indirip yikicaz esimle
kapilarida silerim büyük bir ihtimal ,koltuklarida silicem bir de gücüm yeterse oturma odasinin halisini
halbuki herseyimi iki hafta oncesine kadar piril piril yapmistim ,biliyorsunuz gecen gece evimde yasanan kaosu :çok üzgünüm: ,simdi sil bastan yapicam herseyi ,yavrum icin yapicam tertemiz evine gelsin kuzucum :asigim:
tabi onca isten sonra dogurmazsam :roflol:
mrb kızlar nasılsınız bebişler nasıl.
batuhanım valla ne dertmiş seninki kendim yaşıyor gibi oldum aynı durum başıma gelebilir çünkü.allah sabır versin kurtulursun umarım.
meraba tombik nisan annelerii nasılsınız?
işte geldim burdayım, ben yolunmuş bir tavuğum:)
anlayacağınız üzere bugün kıl tüy işlerini hallettim malum yarın doktor kontrolmüz var alttan da muayene edip doğurmana az kalmış demesini umut ediyorum:)
geçmişe bakayım bakalım ne var ne yok
bende dün akşam bi rüya gördüm ayy ne rüyayadı özgeyi bide refiyeyei gördüm özge doğum yapıyor ama ayy sölemek bile tüylerimi ürpertiyor yılan şaklinde bi çocuk dünyaya getiriyor bizde reifyeyle anlaşıp özgenin yanına gidiyoruz ama bebeğe bakamıyoruz özge bakıyor bak diyor ne tatlı değilmi bizde evet ama neden böleki durun bak sizde doğum yapın sizinkilerde böle olcak şimdinin çocukları böle doğuyor dedi refişle birbirimize bakıyoruz ayy böle olursa ben kucağıma hiç alamam yılandn zaten çok korkarım bu benim bebeğim olsa ona hiç bakamam diyoruz bi uyandım sıkıntıdan karnım taş gibi olmuş bide kasıklarıma ağrı girmiş hala etkisindeyim valla
neyse allah hayırlara çıkarsın inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
dün gece hiç uyumadığım kadar fazla uyudum belkide ondandır bu kabus
son bişey yarın sabah saat 10 da randevumuz var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek inşallah kilosu normal çıkar aaa bide ilk defa bugün hamilelik giydim gezmeye gittim arkadaşım hıh şimdi hamileye benzedin dedi karnın sanki göbekmiş gibi duruyordu şimdiye kadar ama son 1 haftadır iice fırladı sanki bebeğim sağlıklı olsunda önemli olan o tabii
bende dün akşam bi rüya gördüm ayy ne rüyayadı özgeyi bide refiyeyei gördüm özge doğum yapıyor ama ayy sölemek bile tüylerimi ürpertiyor yılan şaklinde bi çocuk dünyaya getiriyor bizde reifyeyle anlaşıp özgenin yanına gidiyoruz ama bebeğe bakamıyoruz özge bakıyor bak diyor ne tatlı değilmi bizde evet ama neden böleki durun bak sizde doğum yapın sizinkilerde böle olcak şimdinin çocukları böle doğuyor dedi refişle birbirimize bakıyoruz ayy böle olursa ben kucağıma hiç alamam yılandn zaten çok korkarım bu benim bebeğim olsa ona hiç bakamam diyoruz bi uyandım sıkıntıdan karnım taş gibi olmuş bide kasıklarıma ağrı girmiş hala etkisindeyim valla
neyse allah hayırlara çıkarsın inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
dün gece hiç uyumadığım kadar fazla uyudum belkide ondandır bu kabus
son bişey yarın sabah saat 10 da randevumuz var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek inşallah kilosu normal çıkar aaa bide ilk defa bugün hamilelik giydim gezmeye gittim arkadaşım hıh şimdi hamileye benzedin dedi karnın sanki göbekmiş gibi duruyordu şimdiye kadar ama son 1 haftadır iice fırladı sanki bebeğim sağlıklı olsunda önemli olan o tabii
iyi aksamlar fistiklar ,nasilsiniz bakalim ,minik kuzular nasil Şeniz
kendimi pek bi iyi hissediyorum :lepi: , yarin aksilik cikmazsa perdeleri indirip yikicaz esimle
kapilarida silerim büyük bir ihtimal ,koltuklarida silicem bir de gücüm yeterse oturma odasinin halisini
halbuki herseyimi iki hafta oncesine kadar piril piril yapmistim ,biliyorsunuz gecen gece evimde yasanan kaosu :çok üzgünüm: ,simdi sil bastan yapicam herseyi ,yavrum icin yapicam tertemiz evine gelsin kuzucum :asigim:
tabi onca isten sonra dogurmazsam :roflol:
ay bi ses vereyim.
bebeğimin odası geldi. onunla uuğraşıyorum günlerdir. salı sabah on da dr. randevum var. sağlık ocağına gittim bugün. doğumdan 1 hafta sonra gel dedi. topuk kanı alınacakmış. bi de hastanede yapmazlarsa hastaneden doğru buraya gel hepatit 1 yapılması lazımmış. bi de göğüs başına masaj yap dediler.
kızlar ya benim sabah kontrolüm var çok heyecanlıyım görseniz sanki doğuma gidiyom kıl tüy işleirmi hallettim banyomu yaptım günler sonra ilk kez tırnaklarımı törpüleyip ojelerimi sürdüm.bayanssulusmile
ben böyle heyecanlanıyom yarın bir şeyler şekillenecek diye doktor beni yine herşey yolunda diyip lafı ağzıma tıkayıp gönderecekkaydirigubbakcemile3
doğumun yaklaşmış dese, rahimağzı yumuşamış,, bebek kanala girmiş, nst de sancı az başlamış falan dese nolur sankii ben çok sabırsızlanıyom artık yaaa 36. hafta benim için milat gibiydi bundan sonra ne zaman isterse gelsin diyodum ama çok fena heyecanlanıyom artık dayanamıyom.
birde ağırlık garip garip ağrılar çok sıktı beni. yatsam kalksam otursam hepp rahatsızım artık daha da büyürse oğlum ben nefes alamıcam galibakaydirigubbakcemile3
off offf yatayım bari uyuyamasamda dinlenirim hadi kızlar yarın görüşürüzopuyorumnanaktan
kızlarr günaydın kimsecıkler yok ilk gelen ben oldum sanırım bu sabah.tarhancım canım 36 haftayı gercekten hepımız ıple cekıyoruz.sen devırmişin allaha şükür.sabırsızlanman çok normal ama bundan sonrada ne kadar kalsa yerınde kardır güzelim.asıl şimdiden sonra büyük bir hızla büyürlermiş.sona yaklastıkca ınsan dedıgın gibi sabırsızlanıyor.doğsada sevsek elini yüzünü görsek..
bugün doktordanda guzel haberlerle geleceksın ınsallah canım..haberlerını beklıyoruz.
bizimde kontorülümüz dündü..çok şükür hersey yolunda devam edıyor.34 haftayı bıtırdık bızde..oğlusum 2.350 gr olmus.boyumuzda 45 cm.doktor normal dedı.sanırım öledır.nstye falan da sokuyo ıki seferdır.ağrımız falanda çıkmadı..bi 15 gun sonra yıne görusucez bakalım.oğlum yüzünü dogru dürüst göstermıyo kıslar.ya elıyle ya ayagıyla kapatıyo..pek kıymetlı yüzü.ama baska yerler foraaaa :))
bugün doktora gıdecek arkadaslarım hepınız hayırlı haberlerle dönun ınsallah.
günaydın kızlarr... özge,anneee, heavenlyhorses, gns_drn
Doktora gidenlerin gözü aydın.Kayanana sıkıntısı çekenlere ne diyeceğimi bilemiyorum.Allah sabır versin.Tachibo daki çanta çok güzel ben beğendim ama ben aldıgım için annem yanına bile yaklaştırmadı.
Başka hımm....Odalar gelmiş.Hayırlı olsun...
İyiyiz.Nasıl olsun?Akşama misafirim gelcek.Misafir denmez aslında çok yakın kız arkadaşım.Ne yemek yapsam diyomm
Günaydın güzel nisan anneleria.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?