canim iyide alti yil olcak hep sen mi esine anlayis göstericeksin ?
kendinden ödün verme cok yipranirsin canim sen alti yil katlanmissin bence katlanma sirasi artik esinde
ben seni herzaman dinlemeye hazirim canim cunku bende ilk geldigimde yasadim seninle ayni seyleri
ya direticeksin ya direticeksin baska yolu yok,benim esim ayrilmaz diyordum anasindan ama ben ne yaptim dönmemek uzere evi terkettim ve nihayetinde esim ev tuttu onlari dinlemedi Türkiyeye beni almaya geldi
simdi herkes esim beni alip getirdigi icin bisey diyemiyor ,cekiniyorlar
reyhancığım canım inşallah yeni bir ayrı ev nasip eğler rabbim sana en yakın zamnda yaa bu kayınvalidenler neden illa sizle kalmak istiyo yaa bu zamnda olacak işmi yaa inşallah 2 odalı olsun senin olsun canım ayrı eve çıkarsınız o nasıl işmiş yaa nasıl odalarına alıcaklar bebişi yaa olurmu annesindden ayırmak çok düşüncesizlermiş canım yaa
mrb kızlar nasılsınız bebişler nasıl.
batuhanım valla ne dertmiş seninki kendim yaşıyor gibi oldum aynı durum başıma gelebilir çünkü.allah sabır versin kurtulursun umarım.
batuhancım inşallah en kısa zamanda ayrı bir eviniz olur.ya ben şu mantığı anlamıyorum:ben çektim kaynanadan benim gelinim de çeksin.ne kadar dar kafalı bir milletiz biz ya.anlayışsızlıktan bencillikten geliyor bu durumlar.türk milletinin empati yeteneği sıfır.
kızlarrr biz geldikkk doktordann:)
bilin bakalım oğluşumun pipisi kaç gram olmuşkaydirigubbakcemile3 :roflol:
ay ben oğlum 2.5 kg ı geçmiştir diye düşünürken meğer oğlum tamı tamına 3139 gram olmuş:asigim: tabiii eşim yine ne dedi 39 gramı kaanın pipisi:roflol: :roflol: ona bir espri yaptım ama burada yazamicim şimdiohaoldumsmile
veee kontrolümüzü bütün detaylarıyla anlatıyorum:
- oğlum 3139 gram olmuş iri bir bebek dedi doktor ama 4 kg ı geçmez sanmıyorum dedi.
- ancak 4 kg ı geçerse sezeryana alırım dedi. bunun haricinde ne olursa olsun önce normal doğumu denicez dedi.
- ben 3 hafta kaldı gelsin diye sabırsızlanırken doktora daha 1 ay var diyo rahat rahat:)
-çatı muayenesi yapmıcakmısınız dedim. bebek kanala girmeden hiçbir anlamı yok dedi. sancılar başlayıp da bebeğin kafası kanala girince çatı ölçüne bakacam dedi. önemli olan o aşamada bebeğin kafasının ölçüleri tek başına senin çatının ölçüsü bir şey ifade etmez dedi.
-haftada bir gel dedi yehuuuuuuuukaydirigubbakcemile3
-normal doğum hakkında uzun uzun konuştu. en önemlisi annenin istemesi dedi. sezeryanların çoğu anneler yüzünden oluyo dedi.
sıcak su dolu küvet doğumu kolaylaştırırmı ya da bir sakıncası varmı dedim tek başına hiçbir işe yaramaz ama bir mahsuru da yok dedi. ama eğer normal doğumu kolaylaştırmak istiyosan günde yarımşar saatten 2-3 kere yürüyüş yap. ayrıca nefes egzersizleri ve jimnastik yap dedi. bağdaş kurarak oturmaya çalış, yere oturup ayaklarını havaya kaldırmaya çalış çatı kemiklerin ve kalçan esnesin dedi.
-1 ay öncesine göre ben 1.5 kg almışım oğluşumda 1 kg almış
-gece ya da haftasonu sancı tutarsa gelcekmisiniz dedim. siz hastaneye gelin gerekirse bana ulaşırlar gelirim tabii dedi:) yalnız martın 17-18 inde kongresi varmış o yokken olursa eşi yapcakmış doğumu, eyvahedigeldismileeşide aynı hastanede karşı odada kadın doğumcu. ama seni her halukarda ben doğurtcam merak etme görürsün dedi. oğlumu sıkı sıkı tembihliyom sakın 17-18 martta gelme diyom artıkkaydirigubbakcemile3
-en önemlisini unutuyodum ben sancılardan değil ıkınamamaktan çok korkuyom dedim ekstra bir güç gerektirmiyo mu ıkınmak dedim. ıkınma duygusu kendiliğinden gelir bırak ıkınamamayı tutamazsın geldimi dedi. içimi rahatlattı. ayyy aşkitomun dediği doğruymuş ne sorarsam sorayım rahatlatmaya ve normal doğuma yönlendirmeye çalıştı doktor.:1hug:
selam kizlar nasilsiniz bakim ??
ben düne bakalak biraz daha iyiceyim
dün aksam ufak bir kanamam oldu baya sidetliydi
doktorumu aradim eger bebegini hissediyorsan sorun yok dedi cünki
bilenleriniz bilir benim alt tarafimda hamilelikte cikan söyle et parcasina benzer biseyler vardi onlar kanamis olabilir dedi
ve bebegimi dinlemeye basladim cok sükür hareketleri normaldi o yüzden rahatladi icim
Merhaba kızlar bende Salı günü doktora gittim. 32. Haftamda kızım tam 1970 g ve 44 cm. Çok şekerdi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Herey yolunda maşalah :)
Merhaba kızlar bende Salı günü doktora gittim. 32. Haftamda kızım tam 1970 g ve 44 cm. Çok şekerdi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Herey yolunda maşalah :)
ya benim doktorum 15 gün sonra görüşürüz dedi kızlar ben geçen hafta cuma gitmiştim en son doktora yani ayın 5inde. haftaya cuma gitmyei düşünüyorum yani ayın 19unda sizce erkenmi bi sonraki haftamı gitmeliyim sizce karar veremedim...
geçmiş olsun canım aman neyse önemli bişey olmadığına sevindim. bak sıkıntı falan yapma kendine öyle işte az kaldı biraz daha sabredecez. Rabbim başka şeylerle sınamasın bizi
maşallah etelane gözün aydın çabucak büyüyüveriyolar artık ne güzel hep böyle devam eder inşallah
ay ben oğlum 2.5 kg ı geçmiştir diye düşünürken meğer oğlum tamı tamına 3139 gram olmuş:asigim: tabiii eşim yine ne dedi 39 gramı kaanın pipisi:roflol: :roflol: ona bir espri yaptım ama burada yazamicim şimdiohaoldumsmile
- oğlum 3139 gram olmuş iri bir bebek dedi doktor ama 4 kg ı geçmez sanmıyorum dedi.
- ancak 4 kg ı geçerse sezeryana alırım dedi. bunun haricinde ne olursa olsun önce normal doğumu denicez dedi.
- ben 3 hafta kaldı gelsin diye sabırsızlanırken doktora daha 1 ay var diyo rahat rahat:)
-çatı muayenesi yapmıcakmısınız dedim. bebek kanala girmeden hiçbir anlamı yok dedi. sancılar başlayıp da bebeğin kafası kanala girince çatı ölçüne bakacam dedi. önemli olan o aşamada bebeğin kafasının ölçüleri tek başına senin çatının ölçüsü bir şey ifade etmez dedi.
-normal doğum hakkında uzun uzun konuştu. en önemlisi annenin istemesi dedi. sezeryanların çoğu anneler yüzünden oluyo dedi.
sıcak su dolu küvet doğumu kolaylaştırırmı ya da bir sakıncası varmı dedim tek başına hiçbir işe yaramaz ama bir mahsuru da yok dedi. ama eğer normal doğumu kolaylaştırmak istiyosan günde yarımşar saatten 2-3 kere yürüyüş yap. ayrıca nefes egzersizleri ve jimnastik yap dedi. bağdaş kurarak oturmaya çalış, yere oturup ayaklarını havaya kaldırmaya çalış çatı kemiklerin ve kalçan esnesin dedi.
-gece ya da haftasonu sancı tutarsa gelcekmisiniz dedim. siz hastaneye gelin gerekirse bana ulaşırlar gelirim tabii dedi:) yalnız martın 17-18 inde kongresi varmış o yokken olursa eşi yapcakmış doğumu, eyvahedigeldismileeşide aynı hastanede karşı odada kadın doğumcu. ama seni her halukarda ben doğurtcam merak etme görürsün dedi. oğlumu sıkı sıkı tembihliyom sakın 17-18 martta gelme diyom artıkkaydirigubbakcemile3
-en önemlisini unutuyodum ben sancılardan değil ıkınamamaktan çok korkuyom dedim ekstra bir güç gerektirmiyo mu ıkınmak dedim. ıkınma duygusu kendiliğinden gelir bırak ıkınamamayı tutamazsın geldimi dedi. içimi rahatlattı. ayyy aşkitomun dediği doğruymuş ne sorarsam sorayım rahatlatmaya ve normal doğuma yönlendirmeye çalıştı doktor.:1hug:
kizlar selam 2 gundur giremiyorummm, gecmiside cok detayli okuyamadimm, basim cok agriyor bugun ve isteyimm
sizler nasilsiniz bebislerinizlee, gunler yaklasiyor yavas yavass hayirli haberlerini aliriz ins..
hg şekerim. ağrı kesici alsana varsa. artık haftanın son günleri oluyo böyle şeyler napcan. sağlık olsun
evet şekerim ya günler hem çabuk geçiyo hem de artık geçmiyo gibi. bu nasıl ikilem diyebilirsin kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım aman neyse önemli bişey olmadığına sevindim. bak sıkıntı falan yapma kendine öyle işte az kaldı biraz daha sabredecez. Rabbim başka şeylerle sınamasın bizi
maşallah etelane gözün aydın çabucak büyüyüveriyolar artık ne güzel hep böyle devam eder inşallah
haklisin aslinda zaman cabukta geciyor diyebilirzz, zaman durduda diyebilirz sizler icinn..:ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan çok saol tuğba teyzesi... sağlıklı olsun da canım kilosu mühim değil napim :)Ayyy refişşşş kaçamak doktor ziyaretine bayıldım valla. Resmen doktoruna metres yapmışsın bacım senJ)) utkuşa da maşallah kocaman olmuş. Daha zayıf olacak diyon naspın çocuk bizim gibi 9 ayda 12 kg mı alsın ayol
opuyorumnanaktan teşekkürler hacercim.. nisanın 1 yada 2 si canım inşallah hayırlısıyla.. hepimiz sağlıkla doğuralım da er geç doğurucaz inş.. :Saruboceq:maşallah utku bebeğe hayırlısı ile nisanın ilk haftası doğum yaparsın artık ohh en azından zamanı belli bide benimki belli olsa
opuyorumnanaktan çok saol gülsemincim... benim dr.um tahimini de olsasöylüyo bşiy ama bu dr. sölemedi.. napalım sağlıklı olsunlarda canımm zemuszemusohhh ohhh masallahhh yavrusunaa refiscimm,artik ciksin poposunu isirirsin kaydirigubbakcemile3
burdada boyu soylemiyorlar canim net degilmis cunku,desene seninde az kaldi bakalim nisan ayi annelerinde en son doguran kim olucak
kimimizin 10 gun varken kimimizin 50 gün var yha boshayallersmile ,neyse saglikla gelsinlerde daha ne isteriz
:teselli: canımm hiç üzme kendini nolurr.. inşallah en kısa zmanda halolur sorununuz ve kendi yuvanıza ayrılırsınız.. Raabim huzur versin.. sağlık versin de inş. atlatırsınız :Saruboceq: kolay değil çünkü...kayinvalide sendromu yasadigim icin aslinda bu halimin hergün olmasi gayet normal ama
sanirim 6 yil oldu birlikte yasayali ama ben halen alisamadim
en ufak ayrinti beni deli ediyor iste
yapacakta bisey yok bu dahada cildirtiyor beni
sözlerine güven olmuyor bebek dogmadan ayri ev olacak dendi kimseden ses seda ciktigi yok afedersin kic kadar odaya iki cocuk sigdirmaya calisiyorum bu beni dahada geriyor
ayrica oglumu onmlarin odasini versem iyi olurmus gibi bir söz ediyorlar bu beni dahada deli etmeye yetiyor anlayacan su ara hersey batiyor
sohbet etmek degil bazen konusmak bile istemiyor canim kimle olursa olsun esimde
bu durumumdan hosnut degil ama fazlada bisey yapamiyo yada yapmak istemiyor
bilmiyorum ayni odada kalacakmis benim oglum ay cildiracam manyak bunlar ya
aman canım dikkat et nolurr... bütün işleri bitirmişsin iyi olmuş rahatla dinlenirsin ama yormuşsun kendinii.. az kaldı şurda.. sağlıkla alalım inş. yavrularımzıı kucağımıza sorunsuz...slm kızlar nasılsınız bugün beni gitgide korku sarıyo 22 gün falan kaldı daha uzamazsa tabi eh erkende gelebilir tabi bakalım hayırlısyla gelsinlerde.. aslında normal doğumu çok istiyom ama niyeyse iki gündür korkuyorum sanırım geçen gece çok feci bi sancı vurdu sağ tarafımdan resmen çöktüm çokta korktum içim çekildi çünkü sabahına dudağım falan uçuk :gitme:dünde temizliğimi yaptım sabah 10 dan akşam 8 e kadar sürdü camlarımı bile sildim işim bitti yani kendi temizliğimi bile yaptım tek başıma nasıl başardım anlamadım.. dün babaannem fena kızdı ama sen doğuramayacan hiç kendine bakmıyon sıcak tut kendini diyo bende rahat duramıyom... aman dikkat edelim kendimize..
Merhaba kızlar bende Salı günü doktora gittim. 32. Haftamda kızım tam 1970 g ve 44 cm. Çok şekerdi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Herşey yolunda maşalah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?