2010 Nisan Anneleri

tugbisimmm offfffffff anammm masallahhh kuzunaaa

rekor sende kaydirigubbakcemile3 , daha 1 ay var diyor yani catlamissindir sen simdi :icecream:

erken gelsin diye diye coocugu dogurucan alimallah kaydirigubbakcemile

sicak su olayina bisey demedi demek :dance: ,hadi anneler sicak su dolu küvetlere :roflol:

selam kizlar nasilsiniz bakim ??
ben düne bakalak biraz daha iyiceyim
dün aksam ufak bir kanamam oldu baya sidetliydi
doktorumu aradim eger bebegini hissediyorsan sorun yok dedi cünki
bilenleriniz bilir benim alt tarafimda hamilelikte cikan söyle et parcasina benzer biseyler vardi onlar kanamis olabilir dedi
ve bebegimi dinlemeye basladim cok sükür hareketleri normaldi o yüzden rahatladi icim

sagol canim benim haklisin zorumada giden ne biliyormusun
dogma büyüme almanyadaydim ben yani esimi getirdim 3 sene almanyada kaldik sonradan geldik buraya ama keske gelmeseydim
onlarda sonradan geldi buraya anlayacan esim sanki onlarin sorumlulugunu almis gibi davraniyor bazen cok kiziyorum ama yinede katlaniyorum iste
ama bakalim bir kac ay daha dedi
sykacam disimi eger degisen birsey olmazsa kendi bilir artik
ayrica cok sagol dinledigin icin canim benim beni dinleyecek birileri oldugunu bilmek güzel

mrb kızlar nasılsınız bebişler nasıl.
batuhanım valla ne dertmiş seninki kendim yaşıyor gibi oldum aynı durum başıma gelebilir çünkü.allah sabır versin kurtulursun umarım.

sagolun kizlar allah razi olsun güzel dilekleriniz icin sizede dinlediginiz icin cok cok tesekkür ettim bunu bilmek gercekten güzel

ay ne kadar güzel haberler bunlar valla cok sevindim adina ya
mansallah kaanada

kiz gebzedemi senin doktor ???
adi neydi doktorun esinin ????

Merhaba kızlar bende Salı günü doktora gittim. 32. Haftamda kızım tam 1970 g ve 44 cm. Çok şekerdi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Herey yolunda maşalah :)

geçmiş olsun canım aman neyse önemli bişey olmadığına sevindim. bak sıkıntı falan yapma kendine öyle işte az kaldı biraz daha sabredecez. Rabbim başka şeylerle sınamasın bizi

Merhaba kızlar bende Salı günü doktora gittim. 32. Haftamda kızım tam 1970 g ve 44 cm. Çok şekerdi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Herey yolunda maşalah :)

maşallah etelane gözün aydın çabucak büyüyüveriyolar artık ne güzel hep böyle devam eder inşallah

ya benim doktorum 15 gün sonra görüşürüz dedi kızlar ben geçen hafta cuma gitmiştim en son doktora yani ayın 5inde. haftaya cuma gitmyei düşünüyorum yani ayın 19unda sizce erkenmi bi sonraki haftamı gitmeliyim sizce karar veremedim...

bence 19 unda git bir an önce de görürsün bebişini

Çok teşekkürlerr :)

kizlar selam 2 gundur giremiyorummm, gecmiside cok detayli okuyamadimm, basim cok agriyor bugun ve isteyimm

sizler nasilsiniz bebislerinizlee, gunler yaklasiyor yavas yavass hayirli haberlerini aliriz ins..

canım cok güzel haberlerle gelmişsin maşallah oglusunada canım gayet güzel kilo almış hayatım nazar degmesin

kizlar selam 2 gundur giremiyorummm, gecmiside cok detayli okuyamadimm, basim cok agriyor bugun ve isteyimm

sizler nasilsiniz bebislerinizlee, gunler yaklasiyor yavas yavass hayirli haberlerini aliriz ins..

hg şekerim. ağrı kesici alsana varsa. artık haftanın son günleri oluyo böyle şeyler napcan. sağlık olsun
evet şekerim ya günler hem çabuk geçiyo hem de artık geçmiyo gibi. bu nasıl ikilem diyebilirsin kaydirigubbakcemile3

kızlarr iyi günler.. bugün nedense işlerimi bitirip bir giremedim yaa... dr.a gidenler var anladığım kadarıyla.. umarım herkes iyidirr.. ben bi geçmişe gidiyorum.. bakıyım de geliyim..

haklisin aslinda zaman cabukta geciyor diyebilirzz, zaman durduda diyebilirz sizler icinn..:ecrin_bebek:

amin canim haklisin az daha sabir demekten baska care yok valla

mansallah kuzuna

tuğbacım doktordan gelmiş maşllh kaan paşaya,annesi neyle besledim oğluşunu bizede söle......

etelane sende doktordan gelmişin kızın haftasına göre gayet ii mşlh onada:)

opuyorumnanaktan çok saol tuğba teyzesi... sağlıklı olsun da canım kilosu mühim değil napim :)
maşallah utku bebeğe hayırlısı ile nisanın ilk haftası doğum yaparsın artık ohh en azından zamanı belli bide benimki belli olsa
opuyorumnanaktan teşekkürler hacercim.. nisanın 1 yada 2 si canım inşallah hayırlısıyla.. hepimiz sağlıkla doğuralım da er geç doğurucaz inş.. :Saruboceq:
opuyorumnanaktan çok saol gülsemincim... benim dr.um tahimini de olsasöylüyo bşiy ama bu dr. sölemedi.. napalım sağlıklı olsunlarda canımm zemuszemus
:teselli: canımm hiç üzme kendini nolurr.. inşallah en kısa zmanda halolur sorununuz ve kendi yuvanıza ayrılırsınız.. Raabim huzur versin.. sağlık versin de inş. atlatırsınız :Saruboceq: kolay değil çünkü...
aman canım dikkat et nolurr... bütün işleri bitirmişsin iyi olmuş rahatla dinlenirsin ama yormuşsun kendinii.. az kaldı şurda.. sağlıkla alalım inş. yavrularımzıı kucağımıza sorunsuz...
maşallah canım kaan beye.. kocaman abi olmuş annesii.. sağlıkla sorunsuz gelsin de ister 2 hafta sonra ister1 ay sonra.. yeterki sağlıkla hayırlısyla gelsin annesinin kollarına :Saruboceq:
Merhaba kızlar bende Salı günü doktora gittim. 32. Haftamda kızım tam 1970 g ve 44 cm. Çok şekerdi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Herşey yolunda maşalah :)
kızına maşallah canımm.. sağlıkla zamanında gelsin inşallah annesi :Saruboceq:

slm bayanlar nasılsınız..bende bugün kontrole gittim..oğluşumu gördüm son 1 kontrolümüz kalmış.bebeğim çok sağlıklı teyzeleri,normal doğum pozisyonu almış,suyumuz plesentamız herşeyimiz iyiymiş.ama hala erken doğum olabilirmiş.sezeryanı konuştuk uzun uzun.normal doğumu tavsiye etti ama ben doktorumu aylardır sezeryana alıştırdığım için spinal sezeyan olsun ozaman dedi.anlattı ve kabul ettim.nisan 10 unda doğumunu yapalım dedi çok heyecanlandım ondan öncede olursa bebek için sorun olmaz dedi..işte bööölee kızlar oğlum 34+2 de 2.300 gr olmuş teyzeleri..bizden haberler bukadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…