saol buketcim inşallah normal normal doğuruvercez bebişleri akannehircanım fulyanada söledim civilime bi bak hoşuma gitti benim oradakiler hem teyzem direk mağazadanda bakmış ordan almış bana çok beğenmişler öle kolay kolay beğenen insanlar değildir yani
canım yaa maşallah oğlunada pipisinedekaydirigubbakcemile3 doktorunda saolsun rahatlatmış seni normal doğum en iisi tabi yaparız inşallah hem insanlar evde tek başına yapıyo bu işi biz yapamayacakmıyıoz diyorum bende kendi kendime.... çatı muayenesine benimkide yakın durmadı doğum başlayınca bakacaz dedi boyu 1.50nin altındakilere yapıyoruz dedi bende üstelemedim artık..
:))) saol canımmm valla benim doktorum çok rahat kendisi şartlar uygun olursa 42. haftaya kadar bekliyo bebişleri almıyo o yüzden fazla fazla hesaplıyo bende hep mart sonu gelir diyodum ama doktorun rahatlığı banada bulaştı daha çok var diyom. sen eski hesaptan devam et cicim sayılı gün geçecek istedikleri kadar beklesinler çok çok 42. haftayı bekler sıpalarkaydirigubbakcemile3maşallah tuğbacım kaan paşaya. sen ne beklerken ne olmuş bak gözün aydın annesi. bu arada aldığın faydalı bilgiler için de sağol tatlım anladığım kadarıyla senin kafanda da çoğu şey netleşmiş hadi bakalım sıra geldi beklemeye. senin 1 ayın varsa ben 15 gün önce gelir diye düşünüp 1 ay var diyorum soranlara benim 2 ayımmı var yani akannehir
ayyy canımm saol valla benim sıpa büyüdüde eşek oldu hala çıkmıyo ordan parçalıcak bedenimi en sonundakaydirigubbakcemile3 aynen şekerim kaplıcaya bile giderim ben bu gazlakaydirigubbakcemile3tugbisimmm offfffffff anammm masallahhh kuzunaaa
rekor sende kaydirigubbakcemile3 , daha 1 ay var diyor yani catlamissindir sen simdi :icecream:
erken gelsin diye diye coocugu dogurucan alimallah kaydirigubbakcemile
sicak su olayina bisey demedi demek :dance: ,hadi anneler sicak su dolu küvetlere :roflol:
canım çok saol benim doktorun adı ahmet de soyadını şimdi siz sorunca farkettimki bilmiyom baktım internetten ahmet rıza esmer miş. eşide soley esmer şekerim gebzede yüzyıl hastanesindeler neden sordun canım gebzeyle bi alakan var mı?ay ne kadar güzel haberler bunlar valla cok sevindim adina ya
mansallah kaanada
kiz gebzedemi senin doktor ???
adi neydi doktorun esinin ????
maşallah canım gözün aydın yerim ben o şekeri:asigim:Merhaba kızlar bende Salı günü doktora gittim. 32. Haftamda kızım tam 1970 g ve 44 cm. Çok şekerdi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Herey yolunda maşalah :)
saol alminacım teşekkür ederiz teyzesi :1hug:canım cok güzel haberlerle gelmişsin maşallah oglusunada canım gayet güzel kilo almış hayatım nazar degmesin
saol canım inşallah hepimizin sonuçları süper olacak çok yaklaştıkopuyorumnanaktanTarhancim haberler gu\el ins. sonucuda super olur cnm benimm..
saol özgecimopuyorumnanaktanay şekerim bu ay azıcık tatlıya düştüm ama neyle besledim bende bilmiyom sana da dedim ya iştahım çok açık ama öyle çok yemiyomuşum gibi geliyo ama sürekli de açım. hatta tok evin aç kedisiyim diyebilirimkaydirigubbakcemile3tuğbacım doktordan gelmiş maşllh kaan paşaya,annesi neyle besledim oğluşunu bizede söle......
etelane sende doktordan gelmişin kızın haftasına göre gayet ii mşlh onada:)
saol refişimm tabiiki sağlıkla gelsin ama çabuk gelsin ayol 4 gözle bekliyoz vallakaydirigubbakcemile3 bizim senin gibi yedekte sevecek bir eda mız yokki avunalımkaydirigubbakcemile3maşallah canım kaan beye.. kocaman abi olmuş annesii.. sağlıkla sorunsuz gelsin de ister 2 hafta sonra ister1 ay sonra.. yeterki sağlıkla hayırlısyla gelsin annesinin kollarına :Saruboceq:
:Saruboceq:
saol canım benimm 4 kgı geçerse sumocu yapacam oğlumu canımkaydirigubbakcemile3 ayy ne cesareti ayol ben asıl sezeryandan çok korkuyom kesilip biçilmekten de ondan can havliyle normal doğuma sarıldımkaydirigubbakcemile3tarhancım maşallah bebişine koca adam olmuş..koca yanaklı tosuncuk olarak sana merhaba diyecek demekki annesi..seni normal doğum konusundaki cesaretinden dolayı kutluorum tatlım..allah tek ağrıyla kurtarsın seni inşallah..
etelane canım maşallah senin kuzuna da.annesi demekki seninde 1 ay ın filan var doğum için..
canımmm yaa maşallah bebişine seninde herşey yolundaymış çok sevindim. ay benimde spinal ya da epidural sezeryana cesaretim yok. kesilip biçilirken ayık olmak fikiri beni çok korkutuyor canım o yüzden asıl ben seni cesaretinden dolayı kutluyorum:lepi:gününüzde belli olmuş valla sezeryanın en güzel yanı gününü biliyosun bacım beklenti için haftalarca çıldırmıyosunkaydirigubbakcemile3slm bayanlar nasılsınız..bende bugün kontrole gittim..oğluşumu gördüm son 1 kontrolümüz kalmış.bebeğim çok sağlıklı teyzeleri,normal doğum pozisyonu almış,suyumuz plesentamız herşeyimiz iyiymiş.ama hala erken doğum olabilirmiş.sezeryanı konuştuk uzun uzun.normal doğumu tavsiye etti ama ben doktorumu aylardır sezeryana alıştırdığım için spinal sezeyan olsun ozaman dedi.anlattı ve kabul ettim.nisan 10 unda doğumunu yapalım dedi çok heyecanlandım ondan öncede olursa bebek için sorun olmaz dedi..işte bööölee kızlar oğlum 34+2 de 2.300 gr olmuş teyzeleri..bizden haberler bukadar..
ben hala hatırladıkça ürperiyorum valla amin yaa çok şükür ii aberlerle döndüm az sonra yazacamhayirdir insallah canim yha okuyunca ben bile ürperdim ,Rabbim ,Yüce YARADANIM korusun ,saglikla gelsinler insallah :Saruboceq:
sende insallah doktordan hayirli haberlerle gelirsin canimcim :1hug:
bencede canım yaa tam şeytani rüya çok korkmuştum amahacercim ya Allah korusun....
valla okurken tüğleri ürperdi,rüya değil bu kavus resmen....
hatda şeytani rüya....
genede hayır olsun diyelim....:a015:
evet gerçekten öyle hep beraberiz yaa belkide ondandır bide uyku düzeni bozuldu mide yanmaları falan kabus görmemize neden olur benceherkese günaydınlaarrrr. nasılsınız bakalım nisan anneleri? (yada mart sonu anneleri mi demeliydim :) )
hayır olsun hacercim dün de herkes toğikten birilerini görmüş rüyasında bütün gün birarada olunca sonuç oğal gerçi kaydirigubbakcemile3 bu arada bugün kontrol varmış hadi bakalım inşallah çok iyi haberlerini getirirsin senin afacandan sabırsızlıkla bekliyoruz.
gülsemincim hayırdır canım 40 ayın çarşambası bugüne mi sıkıştı canım sıkıldın hamilelikten doğurmaya karar verdin heralde allah korusun akannehir yapma sakın o kadar işi bir anda. nolduki 2 hafta önce?
hg şekerim. demek sağlık ocağından sana o kadar detaylı bilgi veriyorlar ben bi de ana sağlığa gidiyorum bana sadece hamileliğimin seyriyle ilgili ve bebekle ilgili mevcut bilgileri veriyorlar kimi sağlık ocaklarında emzirme seminerleri bile varmış artık hangisiyse? demek salı günü de büyük gün hadi bakalım hayırlı haberler al inşallah
tuğbacım bombaq gibi haberler bekliyoruz senden de kızlar haftaya doğuruyorum falan de bize ya heyecan olsun artık hihoyyyt inşallah iyi haberler alırsın hemen bize yaz ev işini sonra yaparsın hamarat tuğba sempatiksalakcinni
günaydın birpericim. hadi gözün aydın artık 2,5 kg civarına gelmiş minişin maşallah. az kaldı artık hakkaten yaaa hayırlısı olsun hakkımızda
günaydın denizcim sana da nasılsınız bakalım? biz iyiyiz çok şükür hafif bi sersemlik var üzerimde nedenini bilmediğim ama heralde havalardan
zeynepcim 2 gündür evle ilgili ne güzel haberler veriyo eşin inşallah allah güle güle sağlıkla sıhhatle sevdiklerinizle ve n başta gizeminizle oturmak nasip etsin evinizde eşya falan değiştirmesenizde sağlığınız ve huzurunuz yerinde olsun da gerisi boş.
ohh maşallah bebeğine allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin çok güzel haberlerle dönmüşsün bende aynı az sonra yazacammkızlarrr biz geldikkk doktordann:)
bilin bakalım oğluşumun pipisi kaç gram olmuşkaydirigubbakcemile3 :roflol:
ay ben oğlum 2.5 kg ı geçmiştir diye düşünürken meğer oğlum tamı tamına 3139 gram olmuş:asigim: tabiii eşim yine ne dedi 39 gramı kaanın pipisi:roflol: :roflol: ona bir espri yaptım ama burada yazamicim şimdiohaoldumsmile
veee kontrolümüzü bütün detaylarıyla anlatıyorum:
- oğlum 3139 gram olmuş iri bir bebek dedi doktor ama 4 kg ı geçmez sanmıyorum dedi.
- ancak 4 kg ı geçerse sezeryana alırım dedi. bunun haricinde ne olursa olsun önce normal doğumu denicez dedi.
- ben 3 hafta kaldı gelsin diye sabırsızlanırken doktora daha 1 ay var diyo rahat rahat:)
-çatı muayenesi yapmıcakmısınız dedim. bebek kanala girmeden hiçbir anlamı yok dedi. sancılar başlayıp da bebeğin kafası kanala girince çatı ölçüne bakacam dedi. önemli olan o aşamada bebeğin kafasının ölçüleri tek başına senin çatının ölçüsü bir şey ifade etmez dedi.
-haftada bir gel dedi yehuuuuuuuukaydirigubbakcemile3
-normal doğum hakkında uzun uzun konuştu. en önemlisi annenin istemesi dedi. sezeryanların çoğu anneler yüzünden oluyo dedi.
sıcak su dolu küvet doğumu kolaylaştırırmı ya da bir sakıncası varmı dedim tek başına hiçbir işe yaramaz ama bir mahsuru da yok dedi. ama eğer normal doğumu kolaylaştırmak istiyosan günde yarımşar saatten 2-3 kere yürüyüş yap. ayrıca nefes egzersizleri ve jimnastik yap dedi. bağdaş kurarak oturmaya çalış, yere oturup ayaklarını havaya kaldırmaya çalış çatı kemiklerin ve kalçan esnesin dedi.
-1 ay öncesine göre ben 1.5 kg almışım oğluşumda 1 kg almış
-gece ya da haftasonu sancı tutarsa gelcekmisiniz dedim. siz hastaneye gelin gerekirse bana ulaşırlar gelirim tabii dedi:) yalnız martın 17-18 inde kongresi varmış o yokken olursa eşi yapcakmış doğumu, eyvahedigeldismileeşide aynı hastanede karşı odada kadın doğumcu. ama seni her halukarda ben doğurtcam merak etme görürsün dedi. oğlumu sıkı sıkı tembihliyom sakın 17-18 martta gelme diyom artıkkaydirigubbakcemile3
-en önemlisini unutuyodum ben sancılardan değil ıkınamamaktan çok korkuyom dedim ekstra bir güç gerektirmiyo mu ıkınmak dedim. ıkınma duygusu kendiliğinden gelir bırak ıkınamamayı tutamazsın geldimi dedi. içimi rahatlattı. ayyy aşkitomun dediği doğruymuş ne sorarsam sorayım rahatlatmaya ve normal doğuma yönlendirmeye çalıştı doktor.:1hug:
ayy çok geçmiş olsun canım dikkat et son ayda kanama ii deil ama senin sorun varmışselam kizlar nasilsiniz bakim ??
ben düne bakalak biraz daha iyiceyim
dün aksam ufak bir kanamam oldu baya sidetliydi
doktorumu aradim eger bebegini hissediyorsan sorun yok dedi cünki
bilenleriniz bilir benim alt tarafimda hamilelikte cikan söyle et parcasina benzer biseyler vardi onlar kanamis olabilir dedi
ve bebegimi dinlemeye basladim cok sükür hareketleri normaldi o yüzden rahatladi icim
ohh herkes güzel haberlerle dönmüş ne güzel senin de bebeğine maşallah allah nazardan esirgesinMerhaba kızlar bende Salı günü doktora gittim. 32. Haftamda kızım tam 1970 g ve 44 cm. Çok şekerdi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Herey yolunda maşalah :)
maşallah canı böyle güzel haberler almak çok güzel tarihde belli olmuş hayırlısı ile kucağına alırsın inşalla bebeğinislm bayanlar nasılsınız..bende bugün kontrole gittim..oğluşumu gördüm son 1 kontrolümüz kalmış.bebeğim çok sağlıklı teyzeleri,normal doğum pozisyonu almış,suyumuz plesentamız herşeyimiz iyiymiş.ama hala erken doğum olabilirmiş.sezeryanı konuştuk uzun uzun.normal doğumu tavsiye etti ama ben doktorumu aylardır sezeryana alıştırdığım için spinal sezeyan olsun ozaman dedi.anlattı ve kabul ettim.nisan 10 unda doğumunu yapalım dedi çok heyecanlandım ondan öncede olursa bebek için sorun olmaz dedi..işte bööölee kızlar oğlum 34+2 de 2.300 gr olmuş teyzeleri..bizden haberler bukadar..
saol canım darısı başınıza valla güzel haberler güzel doğumlar zamanı geldi artıkopuyorumnanaktantugbacım hayriyecim ve etelane maaşallah bebişlerinize güzel haberlerle dönmeniz çok sevindirici darısı başımıza artık...:)
evet şimdi haberler
sabah 10 da evden çıktık raandevumuz 10:20 deydi ama biz biraz geç çıkmıştık gidene kadar kayıt falan doktor teyzemiz sezeryana gitmiş gelmesini bekledik neyse 11i geçiyordu geldiğinde mahvoldum resmen bekleyene kadar ama neyseki önceliği 9 aylık hamiş olanlara vermiştide fazla beklemedim tansiyonum çok şükür ii çıktı bu defa kiloda almamışım hala sen hiç almayacan galiba ne güzel dedi neyse normalmi düşünüyorunuz dedi evet dedim hemen sezeyandan çok korkuyorum dedim ama tabii bi aksilik yoksa bebeğim dömüşse karnıma şöylebi dokundu için rahat olsun dönmüş dedi geli sıra ölçümlere hala bebeğim biraz zayııf karın çevresi 34 haftalık gibi dedi önemli değil dedi 2.500 kilo çıktı bebeğim 3 kilo olur doğuma kadar boyunu sormadım unuttum eğer normal düşünüyorsan bol bol su iç dedi suyun fazlalaşsın sıksık azar azar ye sol tarafına yatmaya devam et dedi cumartesi kendimi biraz yordum kanamam oldu dedim oo dikkat etmelisin son aydasın kanama olursa doğum yapmak zorunda kalırsın dedi biraz dinlen sonra yürüyüş yapmaya devam et dedi
bundan sonra her hafta gidecem not aldı mutlaka gel dedi hımm bide hediye verdi jahnson baby nin şampuaanını ve kitabı e bebek kitabı ama içinde çok bilgiler var bide primanın yeni doğan bezi ve cd si
epidurali sormayı unuttum bidahaki gidişimizde sorcam anlayacağınız son 3 haftam kalmış 3 hafta sonra doğum yapmış olmam lazım
sağlık ocağından çağırmışlardı gittim tam bi tetkik istedi bi sorun varmı diye şeker kan idrar demir bağlama 2 tane daha var aklıma gelmedi yarın sabah aç karına gidecekmişim yapılacakmış
evet işlerimde bitti bende hazırım bebeğim fazlabekletmez umarım
kızlarr günaydın kimsecıkler yok ilk gelen ben oldum sanırımbu sabah.tarhancım canım 36 haftayı gercekten hepımız ıple cekıyoruz.sen devırmişin allaha şükür.sabırsızlanman çok normal ama bundan sonrada ne kadar kalsa yerınde kardır güzelim.asıl şimdiden sonra büyük bir hızla büyürlermiş.sona yaklastıkca ınsan dedıgın gibi sabırsızlanıyor.doğsada sevsek elini yüzünü görsek..
bugün doktordanda guzel haberlerle geleceksın ınsallah canım..haberlerını beklıyoruz.
bizimde kontorülümüz dündü..çok şükür hersey yolunda devam edıyor.34 haftayı bıtırdık bızde..oğlusum 2.350 gr olmus.boyumuzda 45 cm.doktor normal dedı.sanırım öledır.nstye falan da sokuyo ıki seferdır.ağrımız falanda çıkmadı..bi 15 gun sonra yıne görusucez bakalım.oğlum yüzünü dogru dürüst göstermıyo kıslar.ya elıyle ya ayagıyla kapatıyo..pek kıymetlı yüzü.ama baska yerler foraaaa :))
bugün doktora gıdecek arkadaslarım hepınız hayırlı haberlerle dönun ınsallah.
herkese günaydınlaarrrr. nasılsınız bakalım nisan anneleri? (yada mart sonu anneleri mi demeliydim :) )
hayır olsun hacercim dün de herkes toğikten birilerini görmüş rüyasında bütün gün birarada olunca sonuç oğal gerçi kaydirigubbakcemile3 bu arada bugün kontrol varmış hadi bakalım inşallah çok iyi haberlerini getirirsin senin afacandan sabırsızlıkla bekliyoruz.
gülsemincim hayırdır canım 40 ayın çarşambası bugüne mi sıkıştı canım sıkıldın hamilelikten doğurmaya karar verdin heralde allah korusun akannehir yapma sakın o kadar işi bir anda. nolduki 2 hafta önce?
hg şekerim. demek sağlık ocağından sana o kadar detaylı bilgi veriyorlar ben bi de ana sağlığa gidiyorum bana sadece hamileliğimin seyriyle ilgili ve bebekle ilgili mevcut bilgileri veriyorlar kimi sağlık ocaklarında emzirme seminerleri bile varmış artık hangisiyse? demek salı günü de büyük gün hadi bakalım hayırlı haberler al inşallah
tuğbacım bombaq gibi haberler bekliyoruz senden de kızlar haftaya doğuruyorum falan de bize ya heyecan olsun artık hihoyyyt inşallah iyi haberler alırsın hemen bize yaz ev işini sonra yaparsın hamarat tuğba sempatiksalakcinni
günaydın birpericim. hadi gözün aydın artık 2,5 kg civarına gelmiş minişin maşallah. az kaldı artık hakkaten yaaa hayırlısı olsun hakkımızda
günaydın denizcim sana da nasılsınız bakalım? biz iyiyiz çok şükür hafif bi sersemlik var üzerimde nedenini bilmediğim ama heralde havalardan
zeynepcim 2 gündür evle ilgili ne güzel haberler veriyo eşin inşallah allah güle güle sağlıkla sıhhatle sevdiklerinizle ve n başta gizeminizle oturmak nasip etsin evinizde eşya falan değiştirmesenizde sağlığınız ve huzurunuz yerinde olsun da gerisi boş.
canım jaleciğim bana haber vericek doğum yapınca inşallah ben haber vericeğim doğum yapınca canım şu anda doktoru doğum dedmemiş başka bir doktora gidecekti aslında onun zamnı geldi bakalım hayırlısı doğum olunca haberini vereceğim jalemizin inşallah:Saruboceq:selam kızlar...nasılsınız bakalım..doğuran yok dimi:))))
jnaz dan haber varmı?geçmişe bakamadım daha..
canımsın yaa çok yormuşsun buketciğim kendini doktorlar son ayımızı dinlenmekle geçirmemizi söylüyo sende kendini yormayı bırak cam bile silmişsin canım boşver yaa bir kadın tutardın aman buketciğim daha yorma kendini hee kızdım bak şimdi iyi yapmış babnneciğin kızmata haklı valla ben valla öyle bir tembel oldumki ohhh değmeyin keyfime misali geziyorum yiyorum içiyorum bu son ayımda canım neyse canım yorma artık bidaha kendini:asigim:slm kızlar nasılsınız bugün beni gitgide korku sarıyo 22 gün falan kaldı daha uzamazsa tabi eh erkende gelebilir tabi bakalım hayırlısyla gelsinlerde.. aslında normal doğumu çok istiyom ama niyeyse iki gündür korkuyorum sanırım geçen gece çok feci bi sancı vurdu sağ tarafımdan resmen çöktüm çokta korktum içim çekildi çünkü sabahına dudağım falan uçuk :gitme:dünde temizliğimi yaptım sabah 10 dan akşam 8 e kadar sürdü camlarımı bile sildim işim bitti yani kendi temizliğimi bile yaptım tek başıma nasıl başardım anlamadım.. dün babaannem fena kızdı ama sen doğuramayacan hiç kendine bakmıyon sıcak tut kendini diyo bende rahat duramıyom... aman dikkat edelim kendimize.. bbu arada özge kız bende rüyamda seni gördüm doğum yapıyodun gelsin bir an önce diye diye psikolojimizi bozdun dikkat et kendine nolur hayırlısıyla gelsin kuzeyimiz
ayyyy sever teyzesi onun 39 grlık pipisini canım benim yaa maşallah canım kaanımıza 41 kere annesi ayyy tuğbacığım ben bile 3 haftam kaldı diye hesaplarken senin doktor sna nasıl 1 ay var dedi yaaa gerçi sen normal doğum yapıcaksın sanırım miyadını bekletecek bizimkiler 10-15 gün önceden alınıyo ondan sanırım neyse bizimde salı günü inşallah kızımla randevumuz bakalım doktor amcamoız ne diyecek inşallah güzel haberlerle gelirim bende maşallah tekrar tuğbişim bebişimizekızlarrr biz geldikkk doktordann:)
bilin bakalım oğluşumun pipisi kaç gram olmuşkaydirigubbakcemile3 :roflol:
ay ben oğlum 2.5 kg ı geçmiştir diye düşünürken meğer oğlum tamı tamına 3139 gram olmuş:asigim: tabiii eşim yine ne dedi 39 gramı kaanın pipisi:roflol: :roflol: ona bir espri yaptım ama burada yazamicim şimdiohaoldumsmile
veee kontrolümüzü bütün detaylarıyla anlatıyorum:
- oğlum 3139 gram olmuş iri bir bebek dedi doktor ama 4 kg ı geçmez sanmıyorum dedi.
- ancak 4 kg ı geçerse sezeryana alırım dedi. bunun haricinde ne olursa olsun önce normal doğumu denicez dedi.
- ben 3 hafta kaldı gelsin diye sabırsızlanırken doktora daha 1 ay var diyo rahat rahat:)
-çatı muayenesi yapmıcakmısınız dedim. bebek kanala girmeden hiçbir anlamı yok dedi. sancılar başlayıp da bebeğin kafası kanala girince çatı ölçüne bakacam dedi. önemli olan o aşamada bebeğin kafasının ölçüleri tek başına senin çatının ölçüsü bir şey ifade etmez dedi.
-haftada bir gel dedi yehuuuuuuuukaydirigubbakcemile3
-normal doğum hakkında uzun uzun konuştu. en önemlisi annenin istemesi dedi. sezeryanların çoğu anneler yüzünden oluyo dedi.
sıcak su dolu küvet doğumu kolaylaştırırmı ya da bir sakıncası varmı dedim tek başına hiçbir işe yaramaz ama bir mahsuru da yok dedi. ama eğer normal doğumu kolaylaştırmak istiyosan günde yarımşar saatten 2-3 kere yürüyüş yap. ayrıca nefes egzersizleri ve jimnastik yap dedi. bağdaş kurarak oturmaya çalış, yere oturup ayaklarını havaya kaldırmaya çalış çatı kemiklerin ve kalçan esnesin dedi.
-1 ay öncesine göre ben 1.5 kg almışım oğluşumda 1 kg almış
-gece ya da haftasonu sancı tutarsa gelcekmisiniz dedim. siz hastaneye gelin gerekirse bana ulaşırlar gelirim tabii dedi:) yalnız martın 17-18 inde kongresi varmış o yokken olursa eşi yapcakmış doğumu, eyvahedigeldismileeşide aynı hastanede karşı odada kadın doğumcu. ama seni her halukarda ben doğurtcam merak etme görürsün dedi. oğlumu sıkı sıkı tembihliyom sakın 17-18 martta gelme diyom artıkkaydirigubbakcemile3
-en önemlisini unutuyodum ben sancılardan değil ıkınamamaktan çok korkuyom dedim ekstra bir güç gerektirmiyo mu ıkınmak dedim. ıkınma duygusu kendiliğinden gelir bırak ıkınamamayı tutamazsın geldimi dedi. içimi rahatlattı. ayyy aşkitomun dediği doğruymuş ne sorarsam sorayım rahatlatmaya ve normal doğuma yönlendirmeye çalıştı doktor.:1hug:
geçmiş olsun canım benim rabbim korusun umarım öyle kanma falan olmaz inşallah canımcım birdaha:Saruboceq:selam kizlar nasilsiniz bakim ??
ben düne bakalak biraz daha iyiceyim
dün aksam ufak bir kanamam oldu baya sidetliydi
doktorumu aradim eger bebegini hissediyorsan sorun yok dedi cünki
bilenleriniz bilir benim alt tarafimda hamilelikte cikan söyle et parcasina benzer biseyler vardi onlar kanamis olabilir dedi
ve bebegimi dinlemeye basladim cok sükür hareketleri normaldi o yüzden rahatladi icim
maşallah canım kızına canım artık kocamn kız oldular annesi maşallah subanallahMerhaba kızlar bende Salı günü doktora gittim. 32. Haftamda kızım tam 1970 g ve 44 cm. Çok şekerdi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Herey yolunda maşalah :)
hayriyeciğim canım maşallah poyrazımıza canım ne güzel haberlerle gelmişsin öyle canım benim inşallah vakti ve zamnında gelir minik kuzucuklarımız canım ben kendimi çoktan ayın 25den sonraya ayarladım gibi bakalım hayırlısı sanırım 30da kızımı doğuracağım gibi geliyo rüyamdada görmüştüm eğer doktorumuz o gün derse ben artık şaşırırım baklaım ne diyecek doktor amcamız inşallah güzel haberlerlle gelirim bende:Saruboceq:slm bayanlar nasılsınız..bende bugün kontrole gittim..oğluşumu gördüm son 1 kontrolümüz kalmış.bebeğim çok sağlıklı teyzeleri,normal doğum pozisyonu almış,suyumuz plesentamız herşeyimiz iyiymiş.ama hala erken doğum olabilirmiş.sezeryanı konuştuk uzun uzun.normal doğumu tavsiye etti ama ben doktorumu aylardır sezeryana alıştırdığım için spinal sezeyan olsun ozaman dedi.anlattı ve kabul ettim.nisan 10 unda doğumunu yapalım dedi çok heyecanlandım ondan öncede olursa bebek için sorun olmaz dedi..işte bööölee kızlar oğlum 34+2 de 2.300 gr olmuş teyzeleri..bizden haberler bukadar..
slm herkes diziilere daldi sanirsama,bebegini görmeye gidenler cok sükür haberler gayet iyi tosunlar büyüyorkaydirigubbakcemile2 bende gittim bugün tosunumu görmeye 3kilo olusuz,suyumuz herseyimiz iyiymis cok sükürsırnaşık şeycatiya ciktik yine acilma ney yokmus,belim kasik agrilarimiz normalmis rahim doguma hazirlaniyomus......sırnaşık şey
selam nasılsınız bugün?
oh oh maşallah kızlar haberler çok güzel sağlıkla gelir bebişler işallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?