2010 Nisan Anneleri

tarhancım maşallah bebişine koca adam olmuş..koca yanaklı tosuncuk olarak sana merhaba diyecek demekki annesi..seni normal doğum konusundaki cesaretinden dolayı kutluorum tatlım..allah tek ağrıyla kurtarsın seni inşallah..

etelane canım maşallah senin kuzuna da.annesi demekki seninde 1 ay ın filan var doğum için..

hayriyecim.. poyraz bebeğe maşallah canımm.. herşeyiniz yolundaymış çok şükür.. doğum tarihiniz de belli olmuş.. hayırlısı olsun.. ama madem erken doğum gibi bi risk var dinlen bol bol da gelmesin zamansız erkeğin :) inşallah hep böyle güzel haberlerle gelir herkes dr.dan...

hayriyecim.. çizelgenizde 35+0 diye gösteriyo ama sen 34+2 yazmışsın.. çizelgemi yanlış sen mi yanlış yazdın tatlım :)

refişcim çizelgem yanlış tatlım..hatırlarsan doğum iznimdede yanılmıştım çizelge yüzünden.doktorum 34+2 de olduğu söledi usg de de aynı çıktı tatlım..bu arada ii dileklerin için sağol hayatım..

saol buketcim inşallah normal normal doğuruvercez bebişleri akannehir

:))) saol canımmm valla benim doktorum çok rahat kendisi şartlar uygun olursa 42. haftaya kadar bekliyo bebişleri almıyo o yüzden fazla fazla hesaplıyo bende hep mart sonu gelir diyodum ama doktorun rahatlığı banada bulaştı daha çok var diyom. sen eski hesaptan devam et cicim sayılı gün geçecek istedikleri kadar beklesinler çok çok 42. haftayı bekler sıpalarkaydirigubbakcemile3

ayyy canımm saol valla benim sıpa büyüdüde eşek oldu hala çıkmıyo ordan parçalıcak bedenimi en sonundakaydirigubbakcemile3 aynen şekerim kaplıcaya bile giderim ben bu gazlakaydirigubbakcemile3

ay ne kadar güzel haberler bunlar valla cok sevindim adina ya
mansallah kaanada

kiz gebzedemi senin doktor ???
adi neydi doktorun esinin ????
canım çok saol benim doktorun adı ahmet de soyadını şimdi siz sorunca farkettimki bilmiyom baktım internetten ahmet rıza esmer miş. eşide soley esmer şekerim gebzede yüzyıl hastanesindeler neden sordun canım gebzeyle bi alakan var mı?

Merhaba kızlar bende Salı günü doktora gittim. 32. Haftamda kızım tam 1970 g ve 44 cm. Çok şekerdi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Herey yolunda maşalah :)
maşallah canım gözün aydın yerim ben o şekeri:asigim:

canım cok güzel haberlerle gelmişsin maşallah oglusunada canım gayet güzel kilo almış hayatım nazar degmesin
saol alminacım teşekkür ederiz teyzesi :1hug:

Tarhancim haberler gu\el ins. sonucuda super olur cnm benimm..
saol canım inşallah hepimizin sonuçları süper olacak çok yaklaştıkopuyorumnanaktan
tuğbacım doktordan gelmiş maşllh kaan paşaya,annesi neyle besledim oğluşunu bizede söle......

etelane sende doktordan gelmişin kızın haftasına göre gayet ii mşlh onada:)
saol özgecimopuyorumnanaktanay şekerim bu ay azıcık tatlıya düştüm ama neyle besledim bende bilmiyom sana da dedim ya iştahım çok açık ama öyle çok yemiyomuşum gibi geliyo ama sürekli de açım. hatta tok evin aç kedisiyim diyebilirimkaydirigubbakcemile3

maşallah canım kaan beye.. kocaman abi olmuş annesii.. sağlıkla sorunsuz gelsin de ister 2 hafta sonra ister1 ay sonra.. yeterki sağlıkla hayırlısyla gelsin annesinin kollarına :Saruboceq:
:Saruboceq:
saol refişimm tabiiki sağlıkla gelsin ama çabuk gelsin ayol 4 gözle bekliyoz vallakaydirigubbakcemile3 bizim senin gibi yedekte sevecek bir eda mız yokki avunalımkaydirigubbakcemile3
saol canım benimm 4 kgı geçerse sumocu yapacam oğlumu canımkaydirigubbakcemile3 ayy ne cesareti ayol ben asıl sezeryandan çok korkuyom kesilip biçilmekten de ondan can havliyle normal doğuma sarıldımkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar.son alışveriş faslı da bitti ama çok yoruldum.dinleneyim biraz .uğrarım inş.

canımmm yaa maşallah bebişine seninde herşey yolundaymış çok sevindim. ay benimde spinal ya da epidural sezeryana cesaretim yok. kesilip biçilirken ayık olmak fikiri beni çok korkutuyor canım o yüzden asıl ben seni cesaretinden dolayı kutluyorum:lepi:gününüzde belli olmuş valla sezeryanın en güzel yanı gününü biliyosun bacım beklenti için haftalarca çıldırmıyosunkaydirigubbakcemile3

tugbacım hayriyecim ve etelane maaşallah bebişlerinize güzel haberlerle dönmeniz çok sevindirici darısı başımıza artık...:)

merhaba bugün hiç bakamadım size.. nasılsınız doğuran eden yok dimi???

bi hayriyenin haberlerini gördüm maşallahhhhhhh kuzeyimize:)))

hayirdir insallah canim yha okuyunca ben bile ürperdim ,Rabbim ,Yüce YARADANIM korusun ,saglikla gelsinler insallah :Saruboceq:

sende insallah doktordan hayirli haberlerle gelirsin canimcim :1hug:
ben hala hatırladıkça ürperiyorum valla amin yaa çok şükür ii aberlerle döndüm az sonra yazacam
hacercim ya Allah korusun....
valla okurken tüğleri ürperdi,rüya değil bu kavus resmen....
hatda şeytani rüya....
genede hayır olsun diyelim....:a015:
bencede canım yaa tam şeytani rüya çok korkmuştum ama
evet gerçekten öyle hep beraberiz yaa belkide ondandır bide uyku düzeni bozuldu mide yanmaları falan kabus görmemize neden olur bence
ohh maşallah bebeğine allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin çok güzel haberlerle dönmüşsün bende aynı az sonra yazacamm
ayy çok geçmiş olsun canım dikkat et son ayda kanama ii deil ama senin sorun varmış
Merhaba kızlar bende Salı günü doktora gittim. 32. Haftamda kızım tam 1970 g ve 44 cm. Çok şekerdi annesinin kuzusu. 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Herey yolunda maşalah :)
ohh herkes güzel haberlerle dönmüş ne güzel senin de bebeğine maşallah allah nazardan esirgesin
maşallah canı böyle güzel haberler almak çok güzel tarihde belli olmuş hayırlısı ile kucağına alırsın inşalla bebeğini

evet şimdi haberler
sabah 10 da evden çıktık raandevumuz 10:20 deydi ama biz biraz geç çıkmıştık gidene kadar kayıt falan doktor teyzemiz sezeryana gitmiş gelmesini bekledik neyse 11i geçiyordu geldiğinde mahvoldum resmen bekleyene kadar ama neyseki önceliği 9 aylık hamiş olanlara vermiştide fazla beklemedim tansiyonum çok şükür ii çıktı bu defa kiloda almamışım hala sen hiç almayacan galiba ne güzel dedi neyse normalmi düşünüyorunuz dedi evet dedim hemen sezeyandan çok korkuyorum dedim ama tabii bi aksilik yoksa bebeğim dömüşse karnıma şöylebi dokundu için rahat olsun dönmüş dedi geli sıra ölçümlere hala bebeğim biraz zayııf karın çevresi 34 haftalık gibi dedi önemli değil dedi 2.500 kilo çıktı bebeğim 3 kilo olur doğuma kadar boyunu sormadım unuttum eğer normal düşünüyorsan bol bol su iç dedi suyun fazlalaşsın sıksık azar azar ye sol tarafına yatmaya devam et dedi cumartesi kendimi biraz yordum kanamam oldu dedim oo dikkat etmelisin son aydasın kanama olursa doğum yapmak zorunda kalırsın dedi biraz dinlen sonra yürüyüş yapmaya devam et dedi
bundan sonra her hafta gidecem not aldı mutlaka gel dedi hımm bide hediye verdi jahnson baby nin şampuaanını ve kitabı e bebek kitabı ama içinde çok bilgiler var bide primanın yeni doğan bezi ve cd si
epidurali sormayı unuttum bidahaki gidişimizde sorcam anlayacağınız son 3 haftam kalmış 3 hafta sonra doğum yapmış olmam lazım

sağlık ocağından çağırmışlardı gittim tam bi tetkik istedi bi sorun varmı diye şeker kan idrar demir bağlama 2 tane daha var aklıma gelmedi yarın sabah aç karına gidecekmişim yapılacakmış
evet işlerimde bitti bende hazırım bebeğim fazlabekletmez umarım

tugbacım hayriyecim ve etelane maaşallah bebişlerinize güzel haberlerle dönmeniz çok sevindirici darısı başımıza artık...:)
saol canım darısı başınıza valla güzel haberler güzel doğumlar zamanı geldi artıkopuyorumnanaktan

maşalah canım sende ne güzel haberlerle gelmişsin ay ne güzel noel baba gibi doktorun var bizimki koydu önüme bir kadın rahim içi maketi. çatı muayenesi olayını anlattı öğrencisine anlatır gibikaydirigubbakcemile3

amaninda amaninnn harika haberlerle geliyorsunuz bugunnn Şeniz

hayriyecim öncelikle masallah kuzucuguna seni doktor bile ikna edemedi anlasilan ,illa kestirecen kendini eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 ,
neyse insallah rabbim yaninda olur ne orda ne de sonrasinda agri sizi cekmezsin Şeniz
he bu arada 10 nisan 2010 istedigim dogum tarihlerinden biriydi valla :asigim:,poyrazcigima nasip olacak insallah :dance:

hacercim canim kuzunun iyi olmasina sevindim ,kendine cok dikkat et canim kanaman oldugunu bilmiyordum cok ama cok gecmis olsun canim yha
ne olur dikkat et kendine bak uc haftacik kalmis :Saruboceq:
bir de o kadar bekletmisler yha en sinir oldugum seylerden biri bu ya
zaten rahat oturamiyoruz bir de uzerine bekletilmek insani zivanadan cikartiyor alsanaalsanasmile

tugbiscim sende bize anlatsana cati muayenesi nasil oluyormus :icecream: :roflol:
mart sonu dogumun olmasina cok mu diyorsun kiz akannehir sen dogurduktan sonra ben bi üc hafta daha sayicam tahmini dogum tarihime kadar :a015:

etalene masallah canim kuzucuguna,rabbim sag saglim kucagimizada almayi nasip etsin insallah

refiscim
haklisin canim saglikla gelsinlerde daha ne isteriz Allahtan :Saruboceq:

ben de 34+3 haftalık hamısım.benımde kontrol gunum geldı haftaya gıtcem boyunu kılosunu ogrenıcem kızımın.ben gecen ay 16 kg almıstım yuzumde de şişlikler vardı.doktorum albumden şüphelendı yemeklerde kısıtlama yapmamı ıstedı bende yaptım ama sımdı 4 kg verdım yuzumdeki şişlikler indi.cok halsızlık var sımdı de iştahım kesıldı fazla yıyemıyorum.oncekı ay bebısımın kılosu cok ıyıydı ama ben kılo verdım yemekte fazla yıyemıyorum kızım kılo alabildımı acaba cokmu zayıf kaldı acaba dıye korkuyorum.ınsallah yedıklerım yaramıştır bebısıme.

slm herkes diziilere daldi sanirsama,bebegini görmeye gidenler cok sükür haberler gayet iyi tosunlar büyüyorkaydirigubbakcemile2 bende gittim bugün tosunumu görmeye 3kilo olusuz,suyumuz herseyimiz iyiymis cok sükürsırnaşık şeycatiya ciktik yine acilma ney yokmus,belim kasik agrilarimiz normalmis rahim doguma hazirlaniyomus......sırnaşık şey

slm teyzoşlar bugün sabah evden çıktık az önce eve geldik valla artık benim sülale tamamen kararı vermiş kesin sen gezerken doğuruvericeğime bugün demiştim önceden yengem geldi doğumum için gerçi birazcık erken oldu ama eee birazcık gezme payımız var ne yapalım doğumdan sonra zor gerçi bugün çok yorulduk eşim faln alışverişe gittik yine birde fundamızın yanına hasytahaneye uğradık gitmişken fundanın herkese selamı vardı kızlar doğum yapmadan çıkmayacağı kesinleşmiş artık yanında annesi kalıyodu beni gördü yine bir şok yaşadı hastahanede canım benim yaa çok mutlu oldu bana hala sanki karnın yukarda senin zeyno dedi bende güldüm illa inat etti göktuş dedi gizemden büyük olcam diyo dedi yengemde yanımdaydı dünürümle tanıştırdım yengemide daha sonra biz ordan çıktık ben tabi felaket acıkmıştım eşimde dedi o zamn akşam yemeğene restauranta gidelim ordan geçtik yemek yemeye daha sonra annem bize yemek hazırlamış tabi biz restauranta gidince yemkelerde kaldı anneme dedim merak etme biz gelene kadar ben acıkırım dedimohaoldumsmile yengem tabi şokta ayyy zeyno diyo sen böyle değildin sana yemeği zorla yediriyorduk şimdi sana ne oldu diyokafamçokkarıştıbende eee gizem acıkıyo diyo ve dediğimide yaptım bir güzel annemin yemeklerinide yedim ohhh yarasın kuzuma vallazemuszemus daha sonra yengem kızıma birsürü cicişler getirmiş az sonra resmini ekleyeceğim inşallah arabasını falanda getirmiş ama şu an paketinde ve açmadık kaldırdık öylece açınca onuda eklerim inşallah ve bundan sonra ben biraz daha az uğrayacağım gibi topiğe:gitme: çünkü nerdeyse hergünün planını yaptık şimdiden devamlı gezeceğiz bu arada kendimede indirimden çok güzel deri bir çizme beğendim doğumdan sonra ilk işim onu almak adama 10 kere nisan ayına kaldırmayınız sakın falan diye tembihliyorum şimdi almadım çünkü ayaklarım şiş o yüzden yanılmamak için bir babet bir çizme alıcağım fiyatı indirimdede olsa birazcık uçuk ama olsun çok beğendim sağolsun eşimde alırız canım doğumdan sonra dedi neyse ayyy ne kadar konuştum ben yaaa iyi stres atmışım bugün bir geçmişten alıntı yapayım şimdi daha sonrada cicişleri ekleyim:asigim:

maşallah canım artık bebişllerimiz şükürler olsun 2 kilocuğu geçtiler maşallah onlara rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi:Saruboceq:

saol canım benim evet eşim sağolsun elinden geldiğince beni hiç kırmaz imkanlarımız dahilinde hiç bir zaman hiç bir istediğimi bu zamna kadar olmaz demedi sağolsun canım evet canım en önemlisi huzurumuzun olması kızmızala inşallah canım biz kızımız için ne çabalar verdik mutluluğumuza mutluluk katmak için ikimizden bir mucize kızmız canım teyzoşumuz yine ağzından bal damlamış çok teşekkürler:teselli:

selam kızlar...nasılsınız bakalım..doğuran yok dimi:))))
jnaz dan haber varmı?geçmişe bakamadım daha..
canım jaleciğim bana haber vericek doğum yapınca inşallah ben haber vericeğim doğum yapınca canım şu anda doktoru doğum dedmemiş başka bir doktora gidecekti aslında onun zamnı geldi bakalım hayırlısı doğum olunca haberini vereceğim jalemizin inşallah:Saruboceq:

canımsın yaa çok yormuşsun buketciğim kendini doktorlar son ayımızı dinlenmekle geçirmemizi söylüyo sende kendini yormayı bırak cam bile silmişsin canım boşver yaa bir kadın tutardın aman buketciğim daha yorma kendini hee kızdım bak şimdi iyi yapmış babnneciğin kızmata haklı valla ben valla öyle bir tembel oldumki ohhh değmeyin keyfime misali geziyorum yiyorum içiyorum bu son ayımda canım neyse canım yorma artık bidaha kendini:asigim:

ayyyy sever teyzesi onun 39 grlık pipisini canım benim yaa maşallah canım kaanımıza 41 kere annesi ayyy tuğbacığım ben bile 3 haftam kaldı diye hesaplarken senin doktor sna nasıl 1 ay var dedi yaaa gerçi sen normal doğum yapıcaksın sanırım miyadını bekletecek bizimkiler 10-15 gün önceden alınıyo ondan sanırım neyse bizimde salı günü inşallah kızımla randevumuz bakalım doktor amcamoız ne diyecek inşallah güzel haberlerle gelirim bende maşallah tekrar tuğbişim bebişimize:asigim:
geçmiş olsun canım benim rabbim korusun umarım öyle kanma falan olmaz inşallah canımcım birdaha:Saruboceq:

maşallah canım kızına canım artık kocamn kız oldular annesi maşallah subanallah

hayriyeciğim canım maşallah poyrazımıza canım ne güzel haberlerle gelmişsin öyle canım benim inşallah vakti ve zamnında gelir minik kuzucuklarımız canım ben kendimi çoktan ayın 25den sonraya ayarladım gibi bakalım hayırlısı sanırım 30da kızımı doğuracağım gibi geliyo rüyamdada görmüştüm eğer doktorumuz o gün derse ben artık şaşırırım baklaım ne diyecek doktor amcamız inşallah güzel haberlerlle gelirim bende:Saruboceq:

maşallah denizciğim canım 41 kere ayyy artık 2 kilolar geçti 3 kilolara adım atıldı ne güzel büyüdü bizim kuzucuklar maşallah canım yaaa:asigim:

ayyyyy ne kadar yazdım bir maşallahta bana valla şimdide ciciler bölümüne cicilerimizi ekleyeyim çok yoruldum ama yerimseniben

selam nasılsınız bugün?
oh oh maşallah kızlar haberler çok güzel sağlıkla gelir bebişler işallah..

selam nasılsınız bugün?
oh oh maşallah kızlar haberler çok güzel sağlıkla gelir bebişler işallah..

merhama ummuhancığım şükürler olsun iyiyiz kızmla canım yeni cicilerimizi ekliyoruz ciciler bölümüne inşallah beceririz kızımın mevlütte dağıtacağım lavanta kokularıda geldi onlarıda ekleyeceğim şimdi:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…