2010 Nisan Anneleri

slm şeker anneler nasılsınız bende ii aşkı memnuyu izledim reklem girince geldim.bende doktora salı günü için randevu aldım bakalım şimdiden heyecanlamya başladık aslında 15 gün sonra gel dedi doktorum ama babamız acele etti oğlunu görmek için 12.günde gidicez baklaım aşkım büyümüşmü.doğum için tarih verir artık işallah yani doğuö şekli belli olur artık işallah .

canım inşallah güzel haberlerle dönersiniz bizimde randevumuz o gün inşallah yaa sanki geçmiyo bu günler yaa valla özeniyorum milletin doktoru haftada bir çağırıyo bizimkisi valla geleyim demezsem çağırmayacak nerdeyse ben eşimede diyorum bu adamın hiç acele etmez valla diyorum ahhh ilk gittiğim doktorum ahhh buranın en iyi doktoruydu valla bir domuz gribi yüzünden adamdan vazgeçtim kısmet neyse oymuş demekki hayırlısı böyleymişboshayallersmile

ewt canım günler geçmek bilmio artık 9 ay geçti ama son haftralar geçmio artık sabırsızlanıyoruzya ondan geçmio canım walla her geçen güne bügün daha yaklaştım oğluma die sewiniyorum canım.takvimlerle kafayı yicem yakında:)seninde salı demek randevun canım işallah sende güzel haberlerle dönersin canım burda paylaşırıs sen kaç haftalıksın canım bana gün verirmi artık acaba sezeryan gözüküyosa kesin.

canım benim tickerda 35 haftalık yani 36 haftalık oluyoruz aslında sitelerde öyle yazıyo ama benim kız biraz sattan ilerde çıkıyo maşallah 2 hafta önde şu anda biz aslında 37 falanız ultrasyonda bakalım canım gün vermedi doktorumuz ne diyecek salı günü inşallah güzel haberlerle döneriz canım senin kaçıncı haftan şu anda canım

allah daim etsin zeyra cım..butterflydsd canım hayırlısı olsun .güzel haberler bekliyorum..

benimde 36.haftadayım canım senin bebiş kaç kilo benimki kaç hafta önde bilmiom canım ama geçen hafta 3 kiloydu.doktor büyük ihtimal 3 buçuğu geçer dedi ama bazende bebeklerde son haftalarda kilosunda yavaşlama oluomuş.bizim en son daha az almıştı oğluşum.

iyiyiz canım sağol.. gayet iyi tepinip duruyor kıynaşık kuzum.. sürekli hareket halinde..

aman canım sağlıklı olsunlarda tepiklesinler benim oğluşumda hiç durmuyo canım bide son zmanlar hareketler azalır filan diyolardı ama maşallah değişen pek bişiy olmadı daha.

aman formunda olsun canım.bazen diyorum sezeryan yap bişiy hissetmeden kurtul ama normal doğuma müsaitkende işte normal doğumda şu dikişler olmasa bi arkadaşım normal yaptı hiç oturamadım tuvaletimi yapamadım dikişler acıdı diodu ondanda korkuom uff 2 gündür düşünmekten çıldırcam.bugünde yine başka bi arkadaşımla konuştum sezeryan oldum hissetmedimde çok rahatım şimdi dio.uffff napcaz yaa.

Herkese iyi akşamlar güzel nisan anneleriii a.s.

MaaşAllah dr gidenlere herkes çok güzel haberlerle gelmiş çok şükür. 2 kilolar 3 kilolar maaşAllahhhh :))

Artık ben de iyiyim şükürler olsun. Ataklarım geçti. Eden bulacak inşAllah eminim. Sürekli dua ediyorum.

Bu arada ben de dr gittim 2 hafta bişey yiyip içemediğimden bebişim kilo alamamıştı

Çok şükür toparlanıyoruz 35 haftalık oğluşum 2.600 gr olmuşuz şükürler olsun :asigim:

hoşgeldin angelcim oo maşallah iimiş oğluşunun kilosu annesi.hiç kafaya takmaya değmez zaten bu insanlar canım.ii olmana çok sewindim

angelcığım canım hoşgeldin iyi olmana o kadar çok sevindimki canım maşallah birdaha da üzme sakın bebişimizi annesi salla gitsin insanlar çok acımasız gaddar olabiliyo bazen düşüncesiz olabliyor sakın sen canını bidaha sıkma canım rabbim cezasını verir onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…