2010 Nisan Anneleri

al benden de o kadar.sürekli doğumu düşünüyorum.her ikisinde de kesiliyosun dikiliyosun.ne kadar zormuş kadın olmak:)hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep.bakalım nasıl doğuracağız.

biz kızımla yatıyoruz nisan annişleri.herkese iyi geceler...

hoşgeldin angelcim oo maşallah iimiş oğluşunun kilosu annesi.hiç kafaya takmaya değmez zaten bu insanlar canım.ii olmana çok sewindim

Canımm çok teşekkür ederim Allah razı olsun :1hug: çok şükür toparlanıyoruz Çok haklısın canım değmezler tekrar çok teşekkür ederim a.s.

zeyracım canım çok teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız sizlerin tatlı dilleri beni kendime getiriyo. Valla o insanları Allah ım def etsin diye dua ediyorum Allah koymayacak yanlarına inşAllah tekrr çok sağol cnm benim :1hug: a.s.

hepinize ii uykular kızlar kocişim gelir artık çıkıım ben hepinizi öptük oğluşumlaopuyorumnanaktan.allaha emanet olun.

çok teşekkür ederim fulyancığım daha iyileri güzelleri sizin olsun canımcımopuyorumnanaktan iyi geceler canım benim

haaa şöyle angelcığım bak şimdi daha çok sevindim ohhh rabbime havale et işte canım dengesiz patavatsız insan dolu çevremiz canım hayatından hemen çıkaracaksın o tarzda olan insanları sen mutlu olacaksın kendini düşünmelisin ilk önce çünkü göbişinde onlardan daha değerli bir can taşıyosun annesibayanssulusmile

kızlar ii geceler sizlere bi kaç sorum olucak çevremde akıl danışabileceğğim sizden başka pek kimsem yok :sinifsinif:

bayadır akıntılarım var beyaz renkte ve kokusuz doktora dedim vajinal krem verdi ama kremi kullanamadım biraz geçer gibi olmuştu şimdi (son 2 haftadır) akıntılarım baya bi yoğunlaştı adet olur gibi akıntı gelior hala beyaz renkte ve kokusuz sizdede varmı böle akıntılar komşum normal olduğunu her hamilelikte olabileceğini söledi.

bide geçenlerde kıl tüy operasyonu yapayım dedim. canım çooook tatlı olduğundan (genital bölgede) ağda fln kullanmıorum traş bıçağıyla görüodum işimi. en son yaptığımda kasıklarımda küçük küçük sivilceler çıktı. kaşınıoda napıcam bilemiorum. bi taraftan akıntı bi taraftan sivilce hergün belden altımı sabunla yıkıorum artık... böle bişe yaşıyan varmı? pazartesi doktora gidicem traş bıçağıda kullanmaya korkuorum tüylerde uzadı napıcam bn mafoldumben

malum son aylardayız artık kilo almalar çatlaklar şişlikler hat safhada. kilo ve çatlak açısından bi sorunum yok çok şükür ama 1 haftadır bacaklarım ve ayağım şişmeye başladı sizde durumlar nası?

cnm akıntı son haftalarda cok normal vajina ağzı yumusamaya doguma hazırlandıgı için yerimseniben
bende ayakta şişme yok ama vücutsal şişme var adet geç oldugumdada olurdu zaten düşünsene 9 aydır adet olmuyoz nerdeyse ama senin var ise tuzdan olaiblir tuzu ve hamurişini kısmalısın dogumun zor olur...

neyse teyzoşlar biz bugün çok yorulduk hepinizi kocaman öptük hayırlı geceler opuyorumnanaktan

tuzlu yiyemiorum zaten annem ve babam hipertansiyon ve diyabet hastasıydı o yüzden yemeklerimiz tuzsuz olurdu alıştım şimdi eşimde tuzlu yemio. tuzla bi sorunum yok aslında. acaba hareketsiz kalıorum bu aralar hep evdeyim mutfaktayım ondan olabilirmi?

Zeyracım canım dediğin gibi Allah a havale ediyorum.

Son düzenleme:
angel boşver 3 kuruşluk insanlar için canını sıkmaya değmez normal bir insan zaten senin kapına gelipte böyle birşeyden bahsetmez Allah akıl fikir versin onlara bir an önce dönsünler yollarından inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…