aman formunda olsun canım.bazen diyorum sezeryan yap bişiy hissetmeden kurtul ama normal doğuma müsaitkende işte normal doğumda şu dikişler olmasa bi arkadaşım normal yaptı hiç oturamadım tuvaletimi yapamadım dikişler acıdı diodu ondanda korkuom uff 2 gündür düşünmekten çıldırcam.bugünde yine başka bi arkadaşımla konuştum sezeryan oldum hissetmedimde çok rahatım şimdi dio.uffff napcaz yaa.
hoşgeldin angelcim oo maşallah iimiş oğluşunun kilosu annesi.hiç kafaya takmaya değmez zaten bu insanlar canım.ii olmana çok sewindim
angelcığım canım hoşgeldin iyi olmana o kadar çok sevindimki canım maşallah birdaha da üzme sakın bebişimizi annesi salla gitsin insanlar çok acımasız gaddar olabiliyo bazen düşüncesiz olabliyor sakın sen canını bidaha sıkma canım rabbim cezasını verir onların
hepinize ii uykular kızlar kocişim gelir artık çıkıım ben hepinizi öptük oğluşumlaopuyorumnanaktan.allaha emanet olun.
hepinize ii uykular kızlar kocişim gelir artık çıkıım ben hepinizi öptük oğluşumlaopuyorumnanaktan.allaha emanet olun.
kızlar ii geceler sizlere bi kaç sorum olucak çevremde akıl danışabileceğğim sizden başka pek kimsem yok :sinifsinif:
bayadır akıntılarım var beyaz renkte ve kokusuz doktora dedim vajinal krem verdi ama kremi kullanamadım biraz geçer gibi olmuştu şimdi (son 2 haftadır) akıntılarım baya bi yoğunlaştı adet olur gibi akıntı gelior hala beyaz renkte ve kokusuz sizdede varmı böle akıntılar komşum normal olduğunu her hamilelikte olabileceğini söledi.
bide geçenlerde kıl tüy operasyonu yapayım dedim. canım çooook tatlı olduğundan (genital bölgede) ağda fln kullanmıorum traş bıçağıyla görüodum işimi. en son yaptığımda kasıklarımda küçük küçük sivilceler çıktı. kaşınıoda napıcam bilemiorum. bi taraftan akıntı bi taraftan sivilce hergün belden altımı sabunla yıkıorum artık... böle bişe yaşıyan varmı? pazartesi doktora gidicem traş bıçağıda kullanmaya korkuorum tüylerde uzadı napıcam bn mafoldumben
malum son aylardayız artık kilo almalar çatlaklar şişlikler hat safhada. kilo ve çatlak açısından bi sorunum yok çok şükür ama 1 haftadır bacaklarım ve ayağım şişmeye başladı sizde durumlar nası?
cnm akıntı son haftalarda cok normal vajina ağzı yumusamaya doguma hazırlandıgı için yerimseniben
bende ayakta şişme yok ama vücutsal şişme var adet geç oldugumdada olurdu zaten düşünsene 9 aydır adet olmuyoz nerdeyse ama senin var ise tuzdan olaiblir tuzu ve hamurişini kısmalısın dogumun zor olur...
haaa şöyle angelcığım bak şimdi daha çok sevindim ohhh rabbime havale et işte canım dengesiz patavatsız insan dolu çevremiz canım hayatından hemen çıkaracaksın o tarzda olan insanları sen mutlu olacaksın kendini düşünmelisin ilk önce çünkü göbişinde onlardan daha değerli bir can taşıyosun annesibayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?