2010 Nisan Anneleri

bebeğimiz cnm meleğimin ismi kübra olacak hayırlısıyla .. sizin düşündüğünüz isimler neler??

tugbiscim sende bize anlatsana cati muayenesi nasil oluyormus :icecream: :roflol:
mart sonu dogumun olmasina cok mu diyorsun kiz akannehir sen dogurduktan sonra ben bi üc hafta daha sayicam tahmini dogum tarihime kadar :a015:
ay şekerim işin özü şu o fındık kadar delik karpuz kadar olunca karpuz kafalı sıpalar çıkacak dışarıkaydirigubbakcemile3 bu gidişle bizim doktor 42. haftada doğurtacak beni bacım sende 2 hafta erken doğuruverirsin beni bile geçersin cicimkaydirigubbakcemile3

maşallah canım bebişine bende açılma kasılma bekliydum ama nerdeee akannehir

ay bitanem gezin zeynom benim yine ne güzel gezmişsin, yengende gelmiş gözün aydın yengeyi görünce bizi unutma emikaydirigubbakcemile3 sen tam normal doğum yapacak hatunsun ama bu kadar gezmeye yürümeye sende sezeryan olacan be güzelimkaydirigubbakcemile3
fundacım bitanem demek doğurmadan çıkmıcak hastaneden hayırlısı olsun sen hepimizin adına ziyaret ediyosun ya büyük sevaba giriyosun canım aklımız hep onda ve göktuşda:1hug:

zeynı teyzesi kaan teşekkür ediyo iyi dileklerin için valla doktor amca bizi doğurtmayacak kararlıkaydirigubbakcemile3

canım akıntı bende de en başından beri çok fazla çamaşır dayandıramıyom.
bende normal diye hiç sormadım doktora. yalnız ben hamilelikten önce malum bölgeye krem kullanıyodum. ilk 6 ay krem zararlıdır diye jilet kullandım aynen tahriş etti dayanamadım.
sonra 6. ayda doktora sordum izin verdi kreme döndüm yine.
ama zaten tahriş olmuş cildine krem de dokunabilir. ayrıca özel bölgeyi sabunla yıkamak ph dengesini bozacağı için sakıncalı diye biliyom ben.
haaa birde şişmelerin tuzla alakası yok bence bünye meselesi. ben dünyanın tuzunu atarım her yemeğe çok tuzlu yerim hiçde kısmadım. herkes dedi sen görecen gününü çok şişecen yeme o kadar tuzlu valla şişme yok bu haftaya geldimkaydirigubbakcemile3

neyse teyzoşlar biz bugün çok yorulduk hepinizi kocaman öptük hayırlı geceler opuyorumnanaktan
seni yakalayamadım tatlım ama iyi geceler:1hug::asigim:

ben en başta ceylin diye düşünmüştüm
sonra irem
en son ipek
bu akşam karnımı açtım kızımı ipeğim uyandınmı filan diye sevdim eşimde ne o ipek mi koycaz diyo

noel baba değilde noel anne valla dışardan içeri girerken sinirli girdim neden bu kadar bekletiyonuz diyecektim ki elime hediye paketini tutuşturdu bişey diyemedim hoşumada gitti kitapları baya bi inceledim çok yararlı bilgiler var içinde bide hiç görmediğim bebek eşyları jhonson baby nin indirim kuponu da var carrefour dan aldınmı her üründe 3 ila 5 milyon arası indirim yapıyomuş ne güzel işte seni normal doğuma karşı bilgilendirmiş off ben daha hiç çatı muayensi olmadım çokta korkuyorum açıkçası
sağol canım işte ne yapacan doktor ii oldumu hastalarıda çok oluyor hani derler yaa her nimetin bi külfeti vardır bunada katlanacaz artık az kaldı şimdi doktorla tartışıp kendimi soğutmayayım dedim ama iki laf söleyecektim de işte hediye paketi verince gönlümü bir anda aldı kusura bakam seni beklettik gibisinden zaten daha kanepe çekmek halı kaldırmak falan yasak kanaman olursa almak zorunda kalırız dedi şimdi çok dikkat ediyorum valla
teşekkürler kendi adımaneyin vadı bilmiyorum ama geçmiş olsun canım yemene dikkat et canım az da olsa bişeyler yemelisin bebeğini düşün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben oğlumu normal doğurmuştum 5 dikişim vardı hatta 2 tanesi benim dikkatsizliğimden dolayı açılmıştı ama ben yine normal istiyorum ablam geçen sene ocak ayında doğum yaptı sezeryan ama hala toparlanamadı hala dikiş yerleri sızlıyor ben ilk 10 gün evet çektim ama sonrasında dah kadın hastalıklarında yada başka türlü doktor yüzü görmmemişim hep temizlendim normal doğum sayesinde sezeryan olamsın diye dua ediyordum neyseki bebğim dönmüş te benim içim rahat etti allah hakkımızda hayırlısını verdsin ben normal doğum taraftarıyım

oğlumda çok olmuştu ama bu hamileliğimde hiç olmadı diyebilirim akıntı kaşıntı falan yediğin bişeylerdedn de bide hamilelikte oluyor yaaa genelde
kremi kullansaydın keşke çok ii geliyor rahatlatıyor biide sıcak su kullan herzaman daha doğrusu ılık su sabun daha beter azdırıyor bide ayakta banyo yapmanı tavsiye ederim sivilcelerde hep hormonların dengesiz oluşunda neyseki az kaldı da 1 ay içinde inşallah rahatlayacaz azıcık dha sabır

eşinin bir fikri yokmu canım :)) ipek ve ceylin güzel isim biz bir ara cemre yede takıldık ama son karar kübra..

ben en başta ceylin diye düşünmüştüm
sonra irem
en son ipek
bu akşam karnımı açtım kızımı ipeğim uyandınmı filan diye sevdim eşimde ne o ipek mi koycaz diyo

İpek güzel canım inşAllah içine sinen olsun

teşekkürler kendi adımaneyin vadı bilmiyorum ama geçmiş olsun canım yemene dikkat et canım az da olsa bişeyler yemelisin bebeğini düşün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok tşk ederim cnm sağolasın

Tarhan hoşgeldin cnm

haceroğuz hg cnm sende..
hoşbuldu canım isimler konusuna girmişiniz de ben dah bitürl karar veremedim oğlumun isminni ben koymuştum yusuf diye bunu ben bırakacam diyodu kız olsaydı nisa olcaktı ama erkek olunca karar accıck geçikiyor artık ii ce bi düşünmemiz lazım eymen ismini anlamı çok hoşuma gitmişti ama eşim beğenmiyor gibi bakalım artık

Eymen benim de beğendiğim isimlerden biri canım

Bizim oğluşumuzun da ismi Rüzgar inşAllah

kızlar akıntı hakkında bişeyler söylemek isterim
bundan 2 ay önce suyumun geldiğinden şüphelenerek dr umu aradım (pembe bir akıntıyla birlikte geldiği için şüphelenmiştim) dr um hemen gel bakalım dedi önce ultrasonla baktı normal dedi bide alttan muayene edeyim dedi sonra yoğun bir iltihap var dedi ve neo penodran diye bir fitil yazdı tabi ben onu kullanmadım zararlı olabilir diye daha sonraki gidişimde iltihap dahada artmıştı dr bu sefer fitilleri kullandığımı düşünerek farklı tek kullanımlık toz şeklinde bir ilaç verdi tabi onuda kullanmadım sonra olayın ciddi olduğunu anladığımda fitilleri kullanmaya karar verdim (prospektüsünde 3. aydan sonra kullanılabilir diye yazıyordu sonraki verdiği tozda güvenliği kanıtlanmamıştır diye yazıyordu o yüzden fitili tercih ettim) 3 tanesini kullandım ve bol bol su içtim en son salı günü gittiğimde drum ilaçlarını kullandınmı dedi bende tozu kullanmadığımı prospektüsünde okuduğum şeyleri anlattım çok kızdı ve niye okuma gereği duyuyosunuz şu prospektüsleri dedi biz o ilaçları kar-zarar hesabı yaparak veriyoruz dedi zaten öyle bişey olmuş olsa vermeyiz dedi genelde ilaç şirketleri kendilerini garantiye almak için yazıyor bu tür yazıları dedi Allah korusun senin o rahatsızlığından dolayı suyun erken gelse bebein prematüre doğsa o zaman ne yapacaksın dedi diyecek bişey bulamadım tabi sonra tahlil yaptı sonucum bir öncekine göre çok şükür iyiydi ama yinede iltihap vardı dr a dedim şimdi eve gidince hemen kullancam o ilacı dedim dr güldü kullan bişey olmaz dedi
o yüzden dr gittiğinizde akıntılarınızın ne kadar yoğunlukta olduğunu dr unuzla paylaşın derim
biraz uzun oldu kusuruma bakmayın umarım yazdıklarım işinize yarar

yok galiba daha doğmadan karar vermek istemiyor bende sabırsızım hemen olsun istiyorum aklımdaki güzel isimleri yazacam kağı da anlamları ile beraber sonrada verecem eline sen hangisini istersen onu bırakırız diyorum bende bi fırsat bulursam yazacam da

kübra, rüzgar, eymen çok güzel isimler gerçekten

eşim yağmur ve deniz diyo ama ikiside sulu olduğu için pek ısınamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…