iyi geceler bebeğimiz hg canım...
angel84 amin cnm boşver daha fazla üzme kendini..
angel boşver 3 kuruşluk insanlar için canını sıkmaya değmez normal bir insan zaten senin kapına gelipte böyle birşeyden bahsetmez Allah akıl fikir versin onlara bir an önce dönsünler yollarından inşallah
ay şekerim işin özü şu o fındık kadar delik karpuz kadar olunca karpuz kafalı sıpalar çıkacak dışarıkaydirigubbakcemile3 bu gidişle bizim doktor 42. haftada doğurtacak beni bacım sende 2 hafta erken doğuruverirsin beni bile geçersin cicimkaydirigubbakcemile3
tugbiscim sende bize anlatsana cati muayenesi nasil oluyormus :icecream: :roflol:
mart sonu dogumun olmasina cok mu diyorsun kiz akannehir sen dogurduktan sonra ben bi üc hafta daha sayicam tahmini dogum tarihime kadar :a015:
maşallah canım bebişine bende açılma kasılma bekliydum ama nerdeee akannehirslm herkes diziilere daldi sanirsama,bebegini görmeye gidenler cok sükür haberler gayet iyi tosunlar büyüyorkaydirigubbakcemile2 bende gittim bugün tosunumu görmeye 3kilo olusuz,suyumuz herseyimiz iyiymis cok sükürsırnaşık şeycatiya ciktik yine acilma ney yokmus,belim kasik agrilarimiz normalmis rahim doguma hazirlaniyomus......sırnaşık şey
ay bitanem gezin zeynom benim yine ne güzel gezmişsin, yengende gelmiş gözün aydın yengeyi görünce bizi unutma emikaydirigubbakcemile3 sen tam normal doğum yapacak hatunsun ama bu kadar gezmeye yürümeye sende sezeryan olacan be güzelimkaydirigubbakcemile3slm teyzoşlar bugün sabah evden çıktık az önce eve geldik valla artık benim sülale tamamen kararı vermiş kesin sen gezerken doğuruvericeğime bugün demiştim önceden yengem geldi doğumum için gerçi birazcık erken oldu ama eee birazcık gezme payımız var ne yapalım doğumdan sonra zor gerçi bugün çok yorulduk eşim faln alışverişe gittik yine birde fundamızın yanına hasytahaneye uğradık gitmişken fundanın herkese selamı vardı kızlar doğum yapmadan çıkmayacağı kesinleşmiş artık yanında annesi kalıyodu beni gördü yine bir şok yaşadı hastahanede canım benim yaa çok mutlu oldu bana hala sanki karnın yukarda senin zeyno dedi bende güldüm illa inat etti göktuş dedi gizemden büyük olcam diyo dedi yengemde yanımdaydı dünürümle tanıştırdım yengemide daha sonra biz ordan çıktık ben tabi felaket acıkmıştım eşimde dedi o zamn akşam yemeğene restauranta gidelim ordan geçtik yemek yemeye daha sonra annem bize yemek hazırlamış tabi biz restauranta gidince yemkelerde kaldı anneme dedim merak etme biz gelene kadar ben acıkırım dedimohaoldumsmile yengem tabi şokta ayyy zeyno diyo sen böyle değildin sana yemeği zorla yediriyorduk şimdi sana ne oldu diyokafamçokkarıştıbende eee gizem acıkıyo diyo ve dediğimide yaptım bir güzel annemin yemeklerinide yedim ohhh yarasın kuzuma vallazemuszemus daha sonra yengem kızıma birsürü cicişler getirmiş az sonra resmini ekleyeceğim inşallah arabasını falanda getirmiş ama şu an paketinde ve açmadık kaldırdık öylece açınca onuda eklerim inşallah ve bundan sonra ben biraz daha az uğrayacağım gibi topiğe:gitme: çünkü nerdeyse hergünün planını yaptık şimdiden devamlı gezeceğiz bu arada kendimede indirimden çok güzel deri bir çizme beğendim doğumdan sonra ilk işim onu almak adama 10 kere nisan ayına kaldırmayınız sakın falan diye tembihliyorum şimdi almadım çünkü ayaklarım şiş o yüzden yanılmamak için bir babet bir çizme alıcağım fiyatı indirimdede olsa birazcık uçuk ama olsun çok beğendim sağolsun eşimde alırız canım doğumdan sonra dedi neyse ayyy ne kadar konuştum ben yaaa iyi stres atmışım bugün bir geçmişten alıntı yapayım şimdi daha sonrada cicişleri ekleyim:asigim:
ayyyy sever teyzesi onun 39 grlık pipisini canım benim yaa maşallah canım kaanımıza 41 kere annesi ayyy tuğbacığım ben bile 3 haftam kaldı diye hesaplarken senin doktor sna nasıl 1 ay var dedi yaaa gerçi sen normal doğum yapıcaksın sanırım miyadını bekletecek bizimkiler 10-15 gün önceden alınıyo ondan sanırım neyse bizimde salı günü inşallah kızımla randevumuz bakalım doktor amcamoız ne diyecek inşallah güzel haberlerle gelirim bende maşallah tekrar tuğbişim bebişimize:asigim: yerimseniben
canım akıntı bende de en başından beri çok fazla çamaşır dayandıramıyom.kızlar ii geceler sizlere bi kaç sorum olucak çevremde akıl danışabileceğğim sizden başka pek kimsem yok :sinifsinif:
bayadır akıntılarım var beyaz renkte ve kokusuz doktora dedim vajinal krem verdi ama kremi kullanamadım biraz geçer gibi olmuştu şimdi (son 2 haftadır) akıntılarım baya bi yoğunlaştı adet olur gibi akıntı gelior hala beyaz renkte ve kokusuz sizdede varmı böle akıntılar komşum normal olduğunu her hamilelikte olabileceğini söledi.
bide geçenlerde kıl tüy operasyonu yapayım dedim. canım çooook tatlı olduğundan (genital bölgede) ağda fln kullanmıorum traş bıçağıyla görüodum işimi. en son yaptığımda kasıklarımda küçük küçük sivilceler çıktı. kaşınıoda napıcam bilemiorum. bi taraftan akıntı bi taraftan sivilce hergün belden altımı sabunla yıkıorum artık... böle bişe yaşıyan varmı? pazartesi doktora gidicem traş bıçağıda kullanmaya korkuorum tüylerde uzadı napıcam bn mafoldumben
malum son aylardayız artık kilo almalar çatlaklar şişlikler hat safhada. kilo ve çatlak açısından bi sorunum yok çok şükür ama 1 haftadır bacaklarım ve ayağım şişmeye başladı sizde durumlar nası?
seni yakalayamadım tatlım ama iyi geceler:1hug::asigim:neyse teyzoşlar biz bugün çok yorulduk hepinizi kocaman öptük hayırlı geceler opuyorumnanaktan
noel baba değilde noel anne valla dışardan içeri girerken sinirli girdim neden bu kadar bekletiyonuz diyecektim ki elime hediye paketini tutuşturdu bişey diyemedim hoşumada gitti kitapları baya bi inceledim çok yararlı bilgiler var içinde bide hiç görmediğim bebek eşyları jhonson baby nin indirim kuponu da var carrefour dan aldınmı her üründe 3 ila 5 milyon arası indirim yapıyomuş ne güzel işte seni normal doğuma karşı bilgilendirmiş off ben daha hiç çatı muayensi olmadım çokta korkuyorum açıkçasısaol canım darısı başınıza valla güzel haberler güzel doğumlar zamanı geldi artıkopuyorumnanaktan
maşalah canım sende ne güzel haberlerle gelmişsin ay ne güzel noel baba gibi doktorun var bizimki koydu önüme bir kadın rahim içi maketi. çatı muayenesi olayını anlattı öğrencisine anlatır gibikaydirigubbakcemile3
sağol canım işte ne yapacan doktor ii oldumu hastalarıda çok oluyor hani derler yaa her nimetin bi külfeti vardır bunada katlanacaz artık az kaldı şimdi doktorla tartışıp kendimi soğutmayayım dedim ama iki laf söleyecektim de işte hediye paketi verince gönlümü bir anda aldı kusura bakam seni beklettik gibisinden zaten daha kanepe çekmek halı kaldırmak falan yasak kanaman olursa almak zorunda kalırız dedi şimdi çok dikkat ediyorum vallaamaninda amaninnn harika haberlerle geliyorsunuz bugunnn Şeniz
hayriyecim öncelikle masallah kuzucuguna seni doktor bile ikna edemedi anlasilan ,illa kestirecen kendini eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 ,
neyse insallah rabbim yaninda olur ne orda ne de sonrasinda agri sizi cekmezsin Şeniz
he bu arada 10 nisan 2010 istedigim dogum tarihlerinden biriydi valla :asigim:,poyrazcigima nasip olacak insallah :dance:
hacercim canim kuzunun iyi olmasina sevindim ,kendine cok dikkat et canim kanaman oldugunu bilmiyordum cok ama cok gecmis olsun canim yha
ne olur dikkat et kendine bak uc haftacik kalmis :Saruboceq:
bir de o kadar bekletmisler yha en sinir oldugum seylerden biri bu ya
zaten rahat oturamiyoruz bir de uzerine bekletilmek insani zivanadan cikartiyor alsanaalsanasmile
tugbiscim sende bize anlatsana cati muayenesi nasil oluyormus :icecream: :roflol:
mart sonu dogumun olmasina cok mu diyorsun kiz akannehir sen dogurduktan sonra ben bi üc hafta daha sayicam tahmini dogum tarihime kadar :a015:
etalene masallah canim kuzucuguna,rabbim sag saglim kucagimizada almayi nasip etsin insallah
refiscim haklisin canim saglikla gelsinlerde daha ne isteriz Allahtan :Saruboceq:
teşekkürler kendi adımaneyin vadı bilmiyorum ama geçmiş olsun canım yemene dikkat et canım az da olsa bişeyler yemelisin bebeğini düşün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHerkese iyi akşamlar güzel nisan anneleriii a.s.
MaaşAllah dr gidenlere herkes çok güzel haberlerle gelmiş çok şükür. 2 kilolar 3 kilolar maaşAllahhhh :))
Artık ben de iyiyim şükürler olsun. Ataklarım geçti. Eden bulacak inşAllah eminim. Sürekli dua ediyorum.
Bu arada ben de dr gittim 2 hafta bişey yiyip içemediğimden bebişim kilo alamamıştı
Çok şükür toparlanıyoruz 35 haftalık oğluşum 2.600 gr olmuşuz şükürler olsun :asigim:
ben oğlumu normal doğurmuştum 5 dikişim vardı hatta 2 tanesi benim dikkatsizliğimden dolayı açılmıştı ama ben yine normal istiyorum ablam geçen sene ocak ayında doğum yaptı sezeryan ama hala toparlanamadı hala dikiş yerleri sızlıyor ben ilk 10 gün evet çektim ama sonrasında dah kadın hastalıklarında yada başka türlü doktor yüzü görmmemişim hep temizlendim normal doğum sayesinde sezeryan olamsın diye dua ediyordum neyseki bebğim dönmüş te benim içim rahat etti allah hakkımızda hayırlısını verdsin ben normal doğum taraftarıyımaman formunda olsun canım.bazen diyorum sezeryan yap bişiy hissetmeden kurtul ama normal doğuma müsaitkende işte normal doğumda şu dikişler olmasa bi arkadaşım normal yaptı hiç oturamadım tuvaletimi yapamadım dikişler acıdı diodu ondanda korkuom uff 2 gündür düşünmekten çıldırcam.bugünde yine başka bi arkadaşımla konuştum sezeryan oldum hissetmedimde çok rahatım şimdi dio.uffff napcaz yaa.
kızlar ii geceler sizlere bi kaç sorum olucak çevremde akıl danışabileceğğim sizden başka pek kimsem yok :sinifsinif:
bayadır akıntılarım var beyaz renkte ve kokusuz doktora dedim vajinal krem verdi ama kremi kullanamadım biraz geçer gibi olmuştu şimdi (son 2 haftadır) akıntılarım baya bi yoğunlaştı adet olur gibi akıntı gelior hala beyaz renkte ve kokusuz sizdede varmı böle akıntılar komşum normal olduğunu her hamilelikte olabileceğini söledi.
bide geçenlerde kıl tüy operasyonu yapayım dedim. canım çooook tatlı olduğundan (genital bölgede) ağda fln kullanmıorum traş bıçağıyla görüodum işimi. en son yaptığımda kasıklarımda küçük küçük sivilceler çıktı. kaşınıoda napıcam bilemiorum. bi taraftan akıntı bi taraftan sivilce hergün belden altımı sabunla yıkıorum artık... böle bişe yaşıyan varmı? pazartesi doktora gidicem traş bıçağıda kullanmaya korkuorum tüylerde uzadı napıcam bn mafoldumben
malum son aylardayız artık kilo almalar çatlaklar şişlikler hat safhada. kilo ve çatlak açısından bi sorunum yok çok şükür ama 1 haftadır bacaklarım ve ayağım şişmeye başladı sizde durumlar nası?
ben en başta ceylin diye düşünmüştüm
sonra irem
en son ipek
bu akşam karnımı açtım kızımı ipeğim uyandınmı filan diye sevdim eşimde ne o ipek mi koycaz diyo
hoşbuldu canım isimler konusuna girmişiniz de ben dah bitürl karar veremedim oğlumun isminni ben koymuştum yusuf diye bunu ben bırakacam diyodu kız olsaydı nisa olcaktı ama erkek olunca karar accıck geçikiyor artık ii ce bi düşünmemiz lazım eymen ismini anlamı çok hoşuma gitmişti ama eşim beğenmiyor gibi bakalım artıkhaceroğuz hg cnm sende..
hoşbuldu canım isimler konusuna girmişiniz de ben dah bitürl karar veremedim oğlumun isminni ben koymuştum yusuf diye bunu ben bırakacam diyodu kız olsaydı nisa olcaktı ama erkek olunca karar accıck geçikiyor artık ii ce bi düşünmemiz lazım eymen ismini anlamı çok hoşuma gitmişti ama eşim beğenmiyor gibi bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?