2010 Nisan Anneleri

neyse kızlar ben bugün çok yorulmuşum yarın sabah erkenden uyanmam lazım malum sağlık ocağında tahilil falan yaptırılacak bakalım hayırlısı ile
herkese ii geceler allaha emanet olun

iyi geceler hacer cim kib aeo öpüldünüz..
bebeğimiz neden canım onlarda güzel isim yağmur u bende istiyordum eşim beğenmedi.zeynep te güzel isim onuda çok düşündüm ama akrabalaradada zeynepten geçilmiyor :))

canım onu bizi kızdırmak için söylüyorlar benim eşimde öyleydi en son kübra da karar kıldık değiştirmeye niyetimiz yok :) şimdi kaç aylık oldu minişin

yusuf ismini bende çok beğeniyorum ismi yusuf olanların yüzü çok güzel oluyor yusuf yüzlü diyorlarya zaten

süper olur aslında :)) çok hoş olur . tabi karar sizin :) yakınız biz seninle desene

hoşbulduk canım bağlantı gidince geç kalmış bir cevap oldu:1hug:[/QUOTE]

önemli değil cnm gerçekten 41 kere maaşAllah kaan paşaya canım 3 kiloyu geçmiş artık

kızlar bu halde bide tadilata kalkıştık tuvalet ve banyoyu yaptırıyoruz ev toz içinde nasıl temizlenir bilmem

önemli değil cnm gerçekten 41 kere maaşAllah kaan paşaya canım 3 kiloyu geçmiş artık
saol canım yaaa taşıyamıyom artık sıpayı kaydirigubbakcemile3
sende bazı sıkıntılar tatsız şeyler yaşamışsın tam okurken internet gitti.
ama anladığım kadarıyla dışş kapının mandalı insanlarla yaşamışsın sıkıntını. kendi ailen eşin yanında destek olduktan sonra değmicek uzak insanlar yüzünden kendini de bebeğini üzme bi daha olurmu:1hugpuyorumnanaktan

bebeğimiz annen yakınsa onu çağır yardıma yapacak bişi yok haftaya temizliğimi annem yapacak sağolsun.

aslında tadilat bir bitse temizlikten korkmuyorum biz kalabalığız hemen ablam kardeşim 3 yengem sağolsun çocukları bile yardım ediyolar da tadilatın uzun sürmesi korkutuyor beni 2 gündür kırma işini bitiremedi usta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…