saol canım yaaa taşıyamıyom artık sıpayı kaydirigubbakcemile3
sende bazı sıkıntılar tatsız şeyler yaşamışsın tam okurken internet gitti.
ama anladığım kadarıyla dışş kapının mandalı insanlarla yaşamışsın sıkıntını. kendi ailen eşin yanında destek olduktan sonra değmicek uzak insanlar yüzünden kendini de bebeğini üzme bi daha olurmu:1hugpuyorumnanaktan
Günaydın kızlar Günümüz belli oldu 6 Nisan zemuszemus bugun kaynanamın mısafırlerı bana gelecek ben agırlastım hıc halim yok dedıkce kımsenın ıstegı bıtmıo . gece zaten bel agrısından uyuyamadım . kafayı yıcem hiç halim yok ssinirlerim zaten tepemdee . bide hizmet edecemAllah yardımcım olsun eger gununde gelmezse bebek zaten misafirlere hizmet ederken gelecek bi gun off off
ayy bakalım benimde günüm pzt belli olabilirr kaydirigubbakcemile2
hadi hayırlısı bana 2 si ıle 8 i arası bıgun sec dedı ben 6sını ıstedım :icecream:
Günaydın kızlar Günümüz belli oldu 6 Nisan zemuszemus bugun kaynanamın mısafırlerı bana gelecek ben agırlastım hıc halim yok dedıkce kımsenın ıstegı bıtmıo . gece zaten bel agrısından uyuyamadım . kafayı yıcem hiç halim yok ssinirlerim zaten tepemdee . bide hizmet edecemAllah yardımcım olsun eger gununde gelmezse bebek zaten misafirlere hizmet ederken gelecek bi gun off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?