2010 Nisan Anneleri

Allahtan hamile kalmadan önce diyet yapmıştım 12 kilo vermiştim vermeseydim çok kötü olurdum herhalde

saolasın cnm hassas dönemimde oldu ya o kötüydü neyse şükür iyiyim :1hug:

iyi geceler angel bende çıkıyorum belim ağrıdı iyice
görüşürüz kızlar Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

günaydın güzel nisan anneleri....inşallah bebişlerimizle rahat huzurlu mutlu bir günü geçiririz...bu arda hayırlı cumalar....

günaydın kızlarrr... herkese güzell birgün diliyorumm... hayırlı cumalarr...

Günaydın kızlar Günümüz belli oldu 6 Nisan zemuszemus bugun kaynanamın mısafırlerı bana gelecek ben agırlastım hıc halim yok dedıkce kımsenın ıstegı bıtmıo . gece zaten bel agrısından uyuyamadım . kafayı yıcem hiç halim yok ssinirlerim zaten tepemdee . bide hizmet edecem Allah yardımcım olsun eger gununde gelmezse bebek zaten misafirlere hizmet ederken gelecek bi gun off off

ayy bakalım benimde günüm pzt belli olabilirr kaydirigubbakcemile2

ay kıslar günlermı bellı oluyo şimdiii allahım hayırlısıyla gelsın bütün bebeklerımız

canım ya bukadar agırlasmısken neden kımse anlamak ıstemıyor .herkes keyfıne göre davranıyo valla ya..hanı tamam misafir basımızın tacı ama artık şu aralar gercekten hizmet gerektırecek mısafır yoruyor ınsanı..herne kadar yakının da olsa zor gelıyor artık.benımde dün aksam yemekte mısafırlerım vardı..herne kadar yardımcı olsalarda olmuyor.inan bütün gece kalca agrısından yerımden kalkamadım.gece tuvalete zor kalktım..ağırlastık iyice ağırlastık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…