2010 Nisan Anneleri

aynen sabaha kadar neler cektım ben. yıok akraba olsa neysede tanımadıgım bırılerı kaynanamın komsularıymıs . kac aydır gelmemısler dogurcam iştaha bindiler

gunaydın kızlar.....
bu sabah bel ağrısıyla uyandım ....zaten belimde acayip bir acıma hissi var,sanki bıçaklanıyormuş gibi...
off yürüyemiyorum çok zorlanıyorum,acayip rahime baskı yapıyor ve ben sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum,bir markete gidicem nerdeyse gözümde büyüyor ...
zaten kaburgamdaki acı hissini hiç anlatmyım oğlum napıyo orda tüm kemiklerimi elden geirmekle mesgul sanırsam...
offf nekadar mıızrdandım değilmi genede hamdolsun....
akıntı demişiniz ben de aşırı bir akıntı var kokusuz ama,rahatsız edici boyutda...
doğum tarihleride kararlaştırılmş süper bizim de bu ayın 15 de hersey belli olcak....
bende aksi bi durum olmazsa normal doğum düşünüyorum....
sezeryanda alınan kilolar fazlası ile kalıyo cevremdede çoğu tanıdığım veremedi ,kilolar dahada yerleşiyo.
oyuzden korksamda normal istyrm...doktorumda normal doğumdan yana zaten...
bakalım herseyin hayırlsı kızlar...

valla canım aynı duygular acılar bu gece bendede vardı karnımdada bı sertlık cok zor bı geceydı bıde mısafır beklıyorum aglıcam yaa yazarken bıle :a015:

valla canım aynı duygular acılar bu gece bendede vardı karnımdada bı sertlık cok zor bı geceydı bıde mısafır beklıyorum aglıcam yaa yazarken bıle :a015:

canım sen genemi misafir bekliyorsun ....
daha dün gelmedilermi zaten okadar hazırlık falan yaptım dedin...
birde bugun mü....
ayyy sen nerdeyse doğurcan bu yorgunlukla.....
kabul etme artık ama....

günaydın kızlar..

ben bugün huysuzluktan ölmek üzereyim resmen.
şirinler diye bi çizgi film vardı, orda her şeye kulp takan, kaşları çatık gezen, mızmız bi "aksi şirin" mi "suratsız şirin" mi ne öyle bişey vardı.. aha aynen o moddayım bugün.
hayır olsun bakalım..

bu arada günleri belli olanlar olmuş :)
gözünüz aydın kızlar..
sezaryenin güzelliği de böyle zamanı bilip geri sayım yapabilmek işte.

biz bilinmezin yolcusuyuz, ne zaman gelcekler bakalım, benim doktor 41. haftaya kadar bekleriz diyo.. hal böyleyken nisan sonuna kadar yolu var..:S

maşallah hacercim oğluşuna... normal duruşunu da almış.. ne güzell.. inşallah istediğin zamanda istediğin şekilde hayırlısıyla doğurursun canımm..
size de kocaman bi maşallah canımm.. 3 kilolar da görüşmeye başlandı ne güzel.. hayırlı sorunsuz doğumlar canım :Saruboceq:
oğluşuna maşallah canım... canımcımm.. yaşadığın talihsizliği okudum.. ama boşver senn.. komşularında biliyo bak kimin ne olduunu ailende senin yanında.. daha ne.. oğlunda maşallah iyi.. ondan değerli hiçbişey yok canımm.. üzme annesi onu.. opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hayırlı olsun canım tarihiniz.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir bebişin.. :Saruboceq: misafirlerine de hizmet edicem diye yorma kendini canım.. 6 nisan derken daha erken gelivermesin senin kız :bbo:
günaydıınn.. ve geçmiş olsun canımm... son zamanlara yaklaştıkça artık sıkıntılar da artmaya başladı ne yazıkki.. ama bebişleri sağlıkla kucağımıza aldıımızda hepsi geçicek inşallahh :Saruboceq: canımcıım bende sezeryandan sonra kilolar kaldı ve hatta üstüne yenileri eklendi ama ben bunun doğum şekliyle alakalı olduunu düşünmüyorum... yengem 5 tane normal doğum yaptı ve şu an 120 kilo... ilk çocuunu doğurduunda 70 kiloydu.. her bebekten 10 kilo geldi kaydirigubbakcemile3 yanii bu tamamenn kişinin kendisiyle ve bünyesiyle alakalı bişey :jeyyar: bunu 2. sezeryanımı olduğumda inşallahh hayırlısıyla :Saruboceq: hamilekaldığım kilonun en az 10 kilo altına inerek kanıtlamayı düşünüyorum :dance: :roflol:

dünürcüümm.. günaydın balımm.. durr seni bi öpiiim de keyfin yerine gelsin opuyorumnanaktan Şeniz

neden keyfin yokk.. neden suratın asık bakıyımm.. :) dilama da yansıtma ama canımcıım... bi şeye mi canın sıkıldı.. yoksa beni,m gibi arada esiyolar mı sanada :))))

ayy bugün bizim şafak 19 :bbo: inanamıyorum yaa... nasıl da geçti 9 ayy... oğlum büyüdü mü o kadarr... 19 gün sonra doğduğunda halaa minicik olucakmış gibi geliyo banaa mafoldumben sanki onu yeteri kadar büyütememişim besleyememişim gibi geliyo... Allahım hayırlısıyla sağlıkla ,sorunsuz bi şekilde oğlumu doğurup, kucağıma almayı ve koklayıp emzirmeyi.. büyütmeyi nasip et yarabbimm... :Saruboceq:

dünürr.. al benden de sana bi posta duygusallık... bi ölçü de karamsarlık bilmiyorumkismile

günaydın bi tanem...

valla hiçbişey de olmadı
cozutan hormonlarım hepten başıma vurdu galiba..
esiyolar soldan soldan..

off bi de günlerdir evdeyim kapı dışarı çıkmıyorum
anca pazardan pazara eşim izinliyken çıkıyoruz. karpuz gibi yata yata büyüyorum evde..

oooooooooooffffffffffffffffffff

kız hani öpcektin de keyfim yerine gelcekti
okuyunca doldu gene gözlerim

ayy şaka gibi senin 19 gününün kalması
inanamıyorum ben hala.
bu topice girişim, hamileyim yazışım, sizlerle tanışmam, ikili test telaşı, üçlü test, cinsiyet öğrenişlerimiz, şeker yüklemeleri, doktor kontrolleri...
bitti gitti hepsi gün sayıyoruz artık hale bak
inanılacak gibi değil.

bana da korku bastı galiba, gerginlğim ondan belki de.

beceriksizimdir ben, hamarat değilmdir. öyle çok bi yemek yapmasını bilmem. evi her daim temiz, pırıl pırıl, üstü başı jilet gibi şahane kadınlardan değilimdir.
çalışmazken, tüm gün evdeyken bile böyleyken, bi de bebek gelince nasıl olucam, nasıl yüzüme gözüme bulaştırıcam her şeyi kimbilir..........

günaydın herkese hayırlı cumalar rabbim bütün dualarımızı kabul eğler inşallah bu mübarek günlerde amin

herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar iyi hafta sonları diliyorum. ne olmuş ya dün akşam üstünden beri 10 küsür sayfayı anca bitirebildim.

maşallah hayriye oğluna. ayyyy ne güzel ya tarihiniz belli olmuş hayırlısı olsun. valla artık ben de çağırıcam oğlumu. ya 2 nisanda yada 4 nisan da gel oğlum emi bak ben normal doğurmak istiyorum kendiliğindn gel evladım hayırlısıyla sağlıkla tabi. hepimiz için gönlümüzden geçenei rabbim hayırlısıysa ve hayırlısıyla versin inşallah. yalnız spinal başağrısı yapıyo falan diyo çoğu yerde iyi düşündünmü hayriyecim.

demek öyle ha sen bilendin bilendin kadın sana hediyeleri uzatınca yelkenler fora kaydirigubbakcemile2 neyse şekerim sana çok güzel haberler vermiş onun hatrına bile affedilirdi zaten. hayırlısı olsun 3 hafta falan yazmışsın ama daha da erklen olabilir normal doğum olunca demi?

hayırlı olsun arkadaşım. sağ salim doğsun bebişin. sen bişey yemesen de o senden sömüre sömüre de olsa besleniyo o yüzden senin dikkat edeceksen bile sağlıklı şekilde beslenmen lazım. şişliklere aman dikkat et.

maşallah denizcim tosun olmuş tosun maşallah e daha ne zaman açıklacakmış ya 10 gün kaldı nerdeyse şurda. bana da ne oluyosa işte bizim daha çok varya yakın olanlar için heyecanlanıyoruz. hayırlısı olsun denizcim

dünürcüüm.. ballım... aklinialirimsmile ben önce öptüm sonra teptim galiba :)))) ayy yazamıyorumm.. bir harf yazıp siliyorum yaa ellerim bile yazmıyo bugün :) bi de akşama kadar ütü yapıcam sanırım onun gerginliği galiba benimki de.. bende son günlerde her daim gözlerim dolu dolu günler yaklaştıkça sevincimi korkularım bastırıcak diye daha da korkuyorum

kızz bende ilk başlarda ne ağlıyodum... evde net yoktu.. anneme gittikçe yazabiliyodum ilk 2 ay fln.. millet kalp atışlarını gördük diye seviniyodu biz daha keseyi bile görememiştik.. sonra 6,7 mm.lik kesemiz göründü :)) sonra keesmiz 20 mm. olunca içinde bebişimiz :) ne günlerdii... kalp sesini duyduğum an kalbim durucaktı sankii... ayy anlatsam dahada şişicem ağlarken.. yeterrr.. bozuk moralle ütü yapamammm :)))

iyiyiz iyiyiz... çook iyiyiz... opuyorumnanaktan yavrularımız içimizde kıpır kıpır allaha şükürr... bu duyguyu yaşamak için can atan ne çok kadın varr.. ben de onlardan biri olarak geldi oğlum bana... ve şimdi onun doğumuna onu koklamama19 gün kalmış.. ohhhh.. çook şükürrr.. Allahım sana bin şükürr... :Saruboceq:

ayyy anneeciğim canım benim moral kaynağımsın canımsın yaa saol tatlısı fundaya selamını ilettim tek tek yollayanları hep söylüyorum dünürcüğüme çok sevindi canım saol canım bende şimdi biraz işlerimi yapayım evde arada takılırım buraya bu akşam yine annemlerdeyiz eşim falan yengem orda kalıyo çünkü evet canım yengeciğimi çok severim ben biliyormusun yabancı benim yengem türk değil canım ama çok güzel türkçe konuşur :))hatta anneme bazen der yenge o söz öyle değil der artık türkçe bile öğretmeye başladı bebişi olmadı o yüzden aramızda 6 yaş olmasına karşı beni kızı gibi görür canım rabbim hep böyle iyi insanlarla karşılaştırsın canım bizleri canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…