günaydın kıslar herkese hayırlı cumalar
sezeryan sanırım.. neden sezeryan olcan öyleyse canım.. benimki hem ters hem tombiş diyee.
canım ya bukadar agırlasmısken neden kımse anlamak ıstemıyor .herkes keyfıne göre davranıyo valla ya..hanı tamam misafir basımızın tacı ama artık şu aralar gercekten hizmet gerektırecek mısafır yoruyor ınsanı..herne kadar yakının da olsa zor gelıyor artık.benımde dün aksam yemekte mısafırlerım vardı..herne kadar yardımcı olsalarda olmuyor.inan bütün gece kalca agrısından yerımden kalkamadım.gece tuvalete zor kalktım..ağırlastık iyice ağırlastık
istege baglı cnm ben normal istemedim hic yapamam dıe korkuorum o yuzden kesın ve net sezeryan :hulya:
anladım canım, hayırlısı olsun hadi bakalım günler geçmiyo bana ya.
gunaydın kızlar.....
bu sabah bel ağrısıyla uyandım ....zaten belimde acayip bir acıma hissi var,sanki bıçaklanıyormuş gibi...
off yürüyemiyorum çok zorlanıyorum,acayip rahime baskı yapıyor ve ben sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum,bir markete gidicem nerdeyse gözümde büyüyor ...
zaten kaburgamdaki acı hissini hiç anlatmyım oğlum napıyo orda tüm kemiklerimi elden geirmekle mesgul sanırsam...
offf nekadar mıızrdandım değilmi genede hamdolsun....
akıntı demişiniz ben de aşırı bir akıntı var kokusuz ama,rahatsız edici boyutda...
doğum tarihleride kararlaştırılmş süper bizim de bu ayın 15 de hersey belli olcak....
bende aksi bi durum olmazsa normal doğum düşünüyorum....
sezeryanda alınan kilolar fazlası ile kalıyo cevremdede çoğu tanıdığım veremedi ,kilolar dahada yerleşiyo.
oyuzden korksamda normal istyrm...doktorumda normal doğumdan yana zaten...
bakalım herseyin hayırlsı kızlar...
valla canım aynı duygular acılar bu gece bendede vardı karnımdada bı sertlık cok zor bı geceydı bıde mısafır beklıyorum aglıcam yaa yazarken bıle :a015:
evet şimdi haberler
bebeğin dönmüş dedi geli sıra ölçümlere hala bebeğim biraz zayııf karın çevresi 34 haftalık gibi dedi önemli değil dedi 2.500 kilo çıktı bebeğim 3 kilo olur doğuma kadar
epidurali sormayı unuttum bidahaki gidişimizde sorcam anlayacağınız son 3 haftam kalmış 3 hafta sonra doğum yapmış olmam lazım
sağlık ocağından çağırmışlardı gittim tam bi tetkik istedi bi sorun varmı diye şeker kan idrar demir bağlama 2 tane daha var aklıma gelmedi yarın sabah aç karına gidecekmişim yapılacakmış
slm herkes diziilere daldi sanirsama,bebegini görmeye gidenler cok sükür haberler gayet iyi tosunlar büyüyorkaydirigubbakcemile2 bende gittim bugün tosunumu görmeye 3kilo olusuz,suyumuz herseyimiz iyiymis cok sükürsırnaşık şeycatiya ciktik yine acilma ney yokmus,belim kasik agrilarimiz normalmis rahim doguma hazirlaniyomus......sırnaşık şey
Herkese iyi akşamlar güzel nisan anneleriii a.s.
MaaşAllah dr gidenlere herkes çok güzel haberlerle gelmiş çok şükür. 2 kilolar 3 kilolar maaşAllahhhh :))
Artık ben de iyiyim şükürler olsun. Ataklarım geçti. Eden bulacak inşAllah eminim. Sürekli dua ediyorum.
Bu arada ben de dr gittim 2 hafta bişey yiyip içemediğimden bebişim kilo alamamıştı
Çok şükür toparlanıyoruz 35 haftalık oğluşum 2.600 gr olmuşuz şükürler olsun :asigim:
opuyorumnanaktan hayırlı olsun canım tarihiniz.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir bebişin.. :Saruboceq: misafirlerine de hizmet edicem diye yorma kendini canım.. 6 nisan derken daha erken gelivermesin senin kız :bbo:Günaydın kızlar Günümüz belli oldu 6 Nisan zemuszemus bugun kaynanamın mısafırlerı bana gelecek ben agırlastım hıc halim yok dedıkce kımsenın ıstegı bıtmıo . gece zaten bel agrısından uyuyamadım . kafayı yıcem hiç halim yok ssinirlerim zaten tepemdee . bide hizmet edecemAllah yardımcım olsun eger gununde gelmezse bebek zaten misafirlere hizmet ederken gelecek bi gun off off
günaydıınn.. ve geçmiş olsun canımm... son zamanlara yaklaştıkça artık sıkıntılar da artmaya başladı ne yazıkki.. ama bebişleri sağlıkla kucağımıza aldıımızda hepsi geçicek inşallahh :Saruboceq: canımcıım bende sezeryandan sonra kilolar kaldı ve hatta üstüne yenileri eklendi ama ben bunun doğum şekliyle alakalı olduunu düşünmüyorum... yengem 5 tane normal doğum yaptı ve şu an 120 kilo... ilk çocuunu doğurduunda 70 kiloydu.. her bebekten 10 kilo geldi kaydirigubbakcemile3 yanii bu tamamenn kişinin kendisiyle ve bünyesiyle alakalı bişey :jeyyar: bunu 2. sezeryanımı olduğumda inşallahh hayırlısıyla :Saruboceq: hamilekaldığım kilonun en az 10 kilo altına inerek kanıtlamayı düşünüyorum :dance: :roflol:gunaydın kızlar.....
bu sabah bel ağrısıyla uyandım ....zaten belimde acayip bir acıma hissi var,sanki bıçaklanıyormuş gibi...
off yürüyemiyorum çok zorlanıyorum,acayip rahime baskı yapıyor ve ben sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum,bir markete gidicem nerdeyse gözümde büyüyor ...
zaten kaburgamdaki acı hissini hiç anlatmyım oğlum napıyo orda tüm kemiklerimi elden geirmekle mesgul sanırsam...
offf nekadar mıızrdandım değilmi genede hamdolsun....
akıntı demişiniz ben de aşırı bir akıntı var kokusuz ama,rahatsız edici boyutda...
doğum tarihleride kararlaştırılmş süper bizim de bu ayın 15 de hersey belli olcak....
bende aksi bi durum olmazsa normal doğum düşünüyorum....
sezeryanda alınan kilolar fazlası ile kalıyo cevremdede çoğu tanıdığım veremedi ,kilolar dahada yerleşiyo.
oyuzden korksamda normal istyrm...doktorumda normal doğumdan yana zaten...
bakalım herseyin hayırlsı kızlar...
dünürcüümm.. günaydın balımm.. durr seni bi öpiiim de keyfin yerine gelsin opuyorumnanaktan Şeniz
neden keyfin yokk.. neden suratın asık bakıyımm.. :) dilama da yansıtma ama canımcıım... bi şeye mi canın sıkıldı.. yoksa beni,m gibi arada esiyolar mı sanada :))))
ayy bugün bizim şafak 19 :bbo: inanamıyorum yaa... nasıl da geçti 9 ayy... oğlum büyüdü mü o kadarr... 19 gün sonra doğduğunda halaa minicik olucakmış gibi geliyo banaa mafoldumben sanki onu yeteri kadar büyütememişim besleyememişim gibi geliyo... Allahım hayırlısıyla sağlıkla ,sorunsuz bi şekilde oğlumu doğurup, kucağıma almayı ve koklayıp emzirmeyi.. büyütmeyi nasip et yarabbimm... :Saruboceq:
dünürr.. al benden de sana bi posta duygusallık... bi ölçü de karamsarlık bilmiyorumkismile
slm bayanlar nasılsınız..bende bugün kontrole gittim..oğluşumu gördüm son 1 kontrolümüz kalmış.bebeğim çok sağlıklı teyzeleri,normal doğum pozisyonu almış,suyumuz plesentamız herşeyimiz iyiymiş.ama hala erken doğum olabilirmiş.sezeryanı konuştuk uzun uzun.normal doğumu tavsiye etti ama ben doktorumu aylardır sezeryana alıştırdığım için spinal sezeyan olsun ozaman dedi.anlattı ve kabul ettim.nisan 10 unda doğumunu yapalım dedi çok heyecanlandım ondan öncede olursa bebek için sorun olmaz dedi..işte bööölee kızlar oğlum 34+2 de 2.300 gr olmuş teyzeleri..bizden haberler bukadar..
evet şimdi haberler
sabah 10 da evden çıktık raandevumuz 10:20 deydi ama biz biraz geç çıkmıştık gidene kadar kayıt falan doktor teyzemiz sezeryana gitmiş gelmesini bekledik neyse 11i geçiyordu geldiğinde mahvoldum resmen bekleyene kadar ama neyseki önceliği 9 aylık hamiş olanlara vermiştide fazla beklemedim tansiyonum çok şükür ii çıktı bu defa kiloda almamışım hala sen hiç almayacan galiba ne güzel dedi neyse normalmi düşünüyorunuz dedi evet dedim hemen sezeyandan çok korkuyorum dedim ama tabii bi aksilik yoksa bebeğim dömüşse karnıma şöylebi dokundu için rahat olsun dönmüş dedi geli sıra ölçümlere hala bebeğim biraz zayııf karın çevresi 34 haftalık gibi dedi önemli değil dedi 2.500 kilo çıktı bebeğim 3 kilo olur doğuma kadar boyunu sormadım unuttum eğer normal düşünüyorsan bol bol su iç dedi suyun fazlalaşsın sıksık azar azar ye sol tarafına yatmaya devam et dedi cumartesi kendimi biraz yordum kanamam oldu dedim oo dikkat etmelisin son aydasın kanama olursa doğum yapmak zorunda kalırsın dedi biraz dinlen sonra yürüyüş yapmaya devam et dedi
bundan sonra her hafta gidecem not aldı mutlaka gel dedi hımm bide hediye verdi jahnson baby nin şampuaanını ve kitabı e bebek kitabı ama içinde çok bilgiler var bide primanın yeni doğan bezi ve cd si
epidurali sormayı unuttum bidahaki gidişimizde sorcam anlayacağınız son 3 haftam kalmış 3 hafta sonra doğum yapmış olmam lazım
sağlık ocağından çağırmışlardı gittim tam bi tetkik istedi bi sorun varmı diye şeker kan idrar demir bağlama 2 tane daha var aklıma gelmedi yarın sabah aç karına gidecekmişim yapılacakmış
evet işlerimde bitti bende hazırım bebeğim fazlabekletmez umarım
ben de 34+3 haftalık hamısım.benımde kontrol gunum geldı haftaya gıtcem boyunu kılosunu ogrenıcem kızımın.ben gecen ay 16 kg almıstım yuzumde de şişlikler vardı.doktorum albumden şüphelendı yemeklerde kısıtlama yapmamı ıstedı bende yaptım ama sımdı 4 kg verdım yuzumdeki şişlikler indi.cok halsızlık var sımdı de iştahım kesıldı fazla yıyemıyorum.oncekı ay bebısımın kılosu cok ıyıydı ama ben kılo verdım yemekte fazla yıyemıyorum kızım kılo alabildımı acaba cokmu zayıf kaldı acaba dıye korkuyorum.ınsallah yedıklerım yaramıştır bebısıme.
slm herkes diziilere daldi sanirsama,bebegini görmeye gidenler cok sükür haberler gayet iyi tosunlar büyüyorkaydirigubbakcemile2 bende gittim bugün tosunumu görmeye 3kilo olusuz,suyumuz herseyimiz iyiymis cok sükürsırnaşık şeycatiya ciktik yine acilma ney yokmus,belim kasik agrilarimiz normalmis rahim doguma hazirlaniyomus......sırnaşık şey
slm teyzoşlar bugün sabah evden çıktık az önce eve geldik valla artık benim sülale tamamen kararı vermiş kesin sen gezerken doğuruvericeğime bugün demiştim önceden yengem geldi doğumum için gerçi birazcık erken oldu ama eee birazcık gezme payımız var ne yapalım doğumdan sonra zor gerçi bugün çok yorulduk eşim faln alışverişe gittik yine birde fundamızın yanına hasytahaneye uğradık gitmişken fundanın herkese selamı vardı kızlar doğum yapmadan çıkmayacağı kesinleşmiş artık yanında annesi kalıyodu beni gördü yine bir şok yaşadı hastahanede canım benim yaa çok mutlu oldu bana hala sanki karnın yukarda senin zeyno dedi bende güldüm illa inat etti göktuş dedi gizemden büyük olcam diyo dedi yengemde yanımdaydı dünürümle tanıştırdım yengemide daha sonra biz ordan çıktık ben tabi felaket acıkmıştım eşimde dedi o zamn akşam yemeğene restauranta gidelim ordan geçtik yemek yemeye daha sonra annem bize yemek hazırlamış tabi biz restauranta gidince yemkelerde kaldı anneme dedim merak etme biz gelene kadar ben acıkırım dedimohaoldumsmile yengem tabi şokta ayyy zeyno diyo sen böyle değildin sana yemeği zorla yediriyorduk şimdi sana ne oldu diyokafamçokkarıştıbende eee gizem acıkıyo diyo ve dediğimide yaptım bir güzel annemin yemeklerinide yedim ohhh yarasın kuzuma vallazemuszemus daha sonra yengem kızıma birsürü cicişler getirmiş az sonra resmini ekleyeceğim inşallah arabasını falanda getirmiş ama şu an paketinde ve açmadık kaldırdık öylece açınca onuda eklerim inşallah ve bundan sonra ben biraz daha az uğrayacağım gibi topiğe:gitme: çünkü nerdeyse hergünün planını yaptık şimdiden devamlı gezeceğiz bu arada kendimede indirimden çok güzel deri bir çizme beğendim doğumdan sonra ilk işim onu almak adama 10 kere nisan ayına kaldırmayınız sakın falan diye tembihliyorum şimdi almadım çünkü ayaklarım şiş o yüzden yanılmamak için bir babet bir çizme alıcağım fiyatı indirimdede olsa birazcık uçuk ama olsun çok beğendim sağolsun eşimde alırız canım doğumdan sonra dedi neyse ayyy ne kadar konuştum ben yaaa iyi stres atmışım bugün bir geçmişten alıntı yapayım şimdi daha sonrada cicişleri ekleyim:asigim:
saol canım benim evet eşim sağolsun elinden geldiğince beni hiç kırmaz imkanlarımız dahilinde hiç bir zaman hiç bir istediğimi bu zamna kadar olmaz demedi sağolsun canım evet canım en önemlisi huzurumuzun olması kızmızala inşallah canım biz kızımız için ne çabalar verdik mutluluğumuza mutluluk katmak için ikimizden bir mucize kızmız canım teyzoşumuz yine ağzından bal damlamış çok teşekkürler:teselli:
ohhhh ne güzel sefaaaaan olsun zeynepcim. yengeni çok seviyosun belli ne güzel sana daha da moral olmuştur. inşallah gönlünün dilediğii ne varsa sahip olmanı dilerim canım. ne güzel eşin de her anlamda yanındaymış allah nazardan saklasın ve hep böyle huzurlu mutlu olun tüm sevdiklerinizle de. bu arada salı gününe randevunuz varmış inşallah iyi hayırlı haberler getir bize gizemden annesi. :ecrin_bebek:
slm şeker anneler nasılsınız bende ii aşkı memnuyu izledim reklem girince geldim.bende doktora salı günü için randevu aldım bakalım şimdiden heyecanlamya başladık aslında 15 gün sonra gel dedi doktorum ama babamız acele etti oğlunu görmek için 12.günde gidicez baklaım aşkım büyümüşmü.doğum için tarih verir artık işallah yani doğuö şekli belli olur artık işallah .
hadi bakalım canım erken görmenin bi zararı yok ne de olsa git sık sık gör. hayırlı haberler alırsın inşallah
Herkese iyi akşamlar güzel nisan anneleriii a.s.
MaaşAllah dr gidenlere herkes çok güzel haberlerle gelmiş çok şükür. 2 kilolar 3 kilolar maaşAllahhhh :))
Artık ben de iyiyim şükürler olsun. Ataklarım geçti. Eden bulacak inşAllah eminim. Sürekli dua ediyorum.
Bu arada ben de dr gittim 2 hafta bişey yiyip içemediğimden bebişim kilo alamamıştı
Çok şükür toparlanıyoruz 35 haftalık oğluşum 2.600 gr olmuşuz şükürler olsun :asigim:
maşallah oğluşuna canım. artık canın sıkılmasın allaha havale et bol bol dua et hamilelerin duası kabulolur derler ama zaten iftira kadar da günah bişey yoktur heralde hele de bu namusla ilgiliyse hepten kötü zaten yanına kalmayacaktır. içini ferah tut ve sıkı bi beslen
kızlar ii geceler sizlere bi kaç sorum olucak çevremde akıl danışabileceğğim sizden başka pek kimsem yok :sinifsinif:
bayadır akıntılarım var beyaz renkte ve kokusuz doktora dedim vajinal krem verdi ama kremi kullanamadım biraz geçer gibi olmuştu şimdi (son 2 haftadır) akıntılarım baya bi yoğunlaştı adet olur gibi akıntı gelior hala beyaz renkte ve kokusuz sizdede varmı böle akıntılar komşum normal olduğunu her hamilelikte olabileceğini söledi.
bide geçenlerde kıl tüy operasyonu yapayım dedim. canım çooook tatlı olduğundan (genital bölgede) ağda fln kullanmıorum traş bıçağıyla görüodum işimi. en son yaptığımda kasıklarımda küçük küçük sivilceler çıktı. kaşınıoda napıcam bilemiorum. bi taraftan akıntı bi taraftan sivilce hergün belden altımı sabunla yıkıorum artık... böle bişe yaşıyan varmı? pazartesi doktora gidicem traş bıçağıda kullanmaya korkuorum tüylerde uzadı napıcam bn mafoldumben
malum son aylardayız artık kilo almalar çatlaklar şişlikler hat safhada. kilo ve çatlak açısından bi sorunum yok çok şükür ama 1 haftadır bacaklarım ve ayağım şişmeye başladı sizde durumlar nası?
o akıntı denen şey bende ilk günden beridir var başlarda rahatsızlık vermiyordu ama günde en az bir kere ince pedlerden değiştiriyordum geçen ay acayip fazlalaştı artık bahsettiğin gibi yoğunluk kazandı ama onları ihmal etme sonrasında sürekli ıslaklıktan da oluyomuş ama karakter değiştirip mantara çeviriyor ben 2 tane fitil kullandım anca geçti herhangi bir sakıncası yokmuş allah korusun doğum da yaklaştı herhangi bir enfeksiyon olmasın dikkat et. jilet de kullanmasan keşke ağda yaptırsan rahat edersin ama tabi sen bilirsin çok sabun da kullanma faydalı değil saf suyla yıka hiç olmazsa.
Günaydın kızlar Günümüz belli oldu 6 Nisan zemuszemus bugun kaynanamın mısafırlerı bana gelecek ben agırlastım hıc halim yok dedıkce kımsenın ıstegı bıtmıo . gece zaten bel agrısından uyuyamadım . kafayı yıcem hiç halim yok ssinirlerim zaten tepemdee . bide hizmet edecemAllah yardımcım olsun eger gununde gelmezse bebek zaten misafirlere hizmet ederken gelecek bi gun off off
hadi canım 9 aylık hamilesin ve insanlar hala geliyo mu pes zaten bikaç haftaya kadar doğumun olur sabretselerdi de ozaman gelselerdi naslısa yine bebek görmeye gelcekler.
bu arada bugün baş kahramanı refiye olan fakat yine kk dan 5 6 bayanın olduğu sadece ev gezmelerinden oluşan (bugün doğum yoktu) bir rüya gördüm hayır olsun inşallah diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?