2010 Nisan Anneleri

bu arada ciciler bölümüne kızımın yeni cicilerini ekledim daha annemin kayınvalideminkilerde vardı aldıkları ama onları ütüleyip yerleştirdiğim için çekmedim bu sadece yengemden gelenler lavanta kesemizide getirmiş yengem sağolsun bak canım istersen

sinemcim... günaydın canım.. hayırlı günler ve hayırlı cumalarr....

kaydirigubbakcemile3 baş kahramanın ben miydim kız rüyanda kaydirigubbakcemile3 hahahehe..hayır olsun canımcıım ne diyiim... amann ne iyi geldii.. rüyalara da girer olduk kaydirigubbakcemile3 ben bu gece 4 buçuğa kadar deliksiz uyudum valla.. ohh.. rüya falan da görmedim ilk kezz... sonra da sabaha kadar yyine döndük durduk bizimki ağrı sancıdan değil ama (onlarda var tabi de) yatakta bir türlü rahat edebileceğim uyku pozisyonunu alamıyorum

çok şükür tabi refişim.. Allah ne büyük birer hediye verdi hepimize.. kucağımıza alınca daha da iyi anliycaz..

hadi sen de daha şişirme içini de hallet işlerini bari
ütü zaten sevimsiz bi şey, bi de halihazırda tadın kaçıkken hiç çekilmez :)

zeynepcim cicilerinize sabah baktım ben de.
hepsi çok güzeller
gizem ne şanslı, onu seven, gelişini dört gözle bekleyen bir ailesi var..
bizde, annem, bir iki arkadaşım ve özge teyzesi dışında kimse tek çöp almadı kızıma... aileden tık yok.
canları sağolsun ne diyim..

yengen de çok tatlı biri belli... yaşınız da yakınmış, ne hoş. Allah bozmasın muhabbetinizi.

ya gerçekten ya.bebeklerin ne zaman geleceğini bilememek heycanladırıyor insanı.hem de korkutuyor.daha ben de yalancı sancı falan yok.nasıl anlayacağım ben ondan endişeliyim.annemin hiç suyu gelmemiş doğumlarında.neyse bi şekilde doğuracaz işte....

canım ya.gerçekten sinir oldum kayınvalidene.ya desene kendimi iyi hisstmiyorum ,belim ağrıyo,kalçam ağrıyo gibi şeler.zaten zor günler artık .sonları oynuyoruz.ne kadar anlayışsız insanlar var ya.

günün de belli olmuş hayırlı olsun.

saolasın zeynocuğum çok saol valla canım saolsunlar gerçekten çok şanslı benim kız canım iki tarftanda gelenler doldu taştı sağolsunlar 5 sene sonunda olunca insanlar yarışa girdi nerdeyse :))) yengeciğim çok şekerdir canım yaaa rabbim iyikide amcamın eşi olmasını nasip eğlemiş amcam onun peşinde az koşmadı yurt dışlarında canım iyikide koşmuş valla canım en önemlisi sağlıklı olması bebişlerimizin canım keşke yakın olsakydık ben dilamıza alırdım cicişler canım benden hatıra giydirirdin canım benim yaadüşünmeleri bile gerçekten insanı mutlu ediyor insanların ufak bir çorapta olsa canım bu arada fundanın selamı vardı canım sanada yengemlede tanıştırdım dün hastahanede eşim falan gittik yine oraya kadar gitmişken uğrmamadan geçemem canım benim yaa

sorma valla ben de hep aynı şeyin endişesindeyim
ya anlayamazsam ya ayırt edemezsem

yani doğum sancıları kişiden kişiye öyle değişiyor ki..
pek çok kişi "öyle dayanılmaz ki, tuttuğunda mutlaka anlarsın" diyor

bi sürü kişi de, "regl sancısı gibi, gaz sancısı gibi bir şey" diyor
komşumuzun kızı normal kasılma sanmış, evde oturmuş son ana kadar.. artık açılması son noktaya gelince anlamışlar doğurmak üzere olduğunu. hastane yolunda,arabada çocuğun kafası çıkmış bile yani. ay yazınca bile fena oluyorum...

ben çok dayanıklı olduğumu düşünmüyorum gerçi, anlarım herhalde doğuracak noktaya gelirsem :)

aaaay hakkımızda hayırlısı olsun be güzelim.
öyle böyle çıkacaklar bi şekilde, hep içerde kalacak halleri yok ya..:)

refiscimm 19 gün mü kaldi :dance: ayy süpeeer yha
hadi bakalim geri saayimlar baslasin ,üfff benimkinin daha vakti var :gitme:

tatlims kiyamam canim sana yha ,böyle anlayissiz insanlardan nefret nefret nefret ediyorum,yerinde olsam aniden sancilanirdim :icecream: ,maksat solugu hastanede almak :dilcikar: ,kaynanada ayrica uyuz oldum cok biliyosa kendi evinde agirlasin hayret biseeeeyy yha :mymeka:

iki kedili zeynepcimmm bosver almasinlar üzülme,sevmeye geldimide sen sevdirmezsin :umursamaz:
iki üc parca bisey alicaklarda aman birak yanlarinda kalsin
ne sansli nisan anneleri var cok seviniyorum onlar adina :asigim:
amaaan kuzularimizi sag saglim ,saglikli alalimda kucagimiza :Saruboceq:

güzel gizemin güzel annesi arkadasim Şeniz,yengen nerden canim ,ne kadar güzel anlasiyorsunuz masallah canim yha
kizinin cicilerine hasta oldum hastaaa valla :asigim: güle güle giysin fistigim benim

anneeee canimcim valla yarim gün bos birakmaya gelmiyooo bu sayfayi doluveriyor hemen dimi kaydirigubbakcemile3
bazen es geciyorum valla :tomato: okumak mumkun olmuyor :1rolleyes:

özgecim bel agriisini bende ilk dün gece hissettim gercekten berbatti
icten icten nasil aciyor sinsi sey alsanaalsanasmile ,bu arada 3 gün sonra iyi haberlerle gelirsin insallah bakalim ne dicekler dogumun icin eyvahedigeldismile

refiş 19 günün mü kaldı gerçekten ya.ticker da daha var ama.sezeryan olacaksın ondan mı?ne güzel az kalmış kavuşacaksın yakında oğluşuna...

günaydın hayırlı cumalar nisan anneleri
sağlık ocağından geldik pzartesi saat 2 de alacakmşız sonuçları hemşirem diyoki kanmı tutuyor neden kötülendin diyemedimki kocişle hafif sürtüştük diyemide bulantısı devam ediyor beni mahvetti artık hep benim bu hamilelikten hormonlar mahvolmuş durumda nerdeyse gidecem doktora sezeryanla bir an önce alında bende rahat edeyim dün akşam çok kötü midem bulandı şu an ses bile çıkmıyor neyse az kaldı deyip kendimi avutacam
annee refiş sağolun kızlar ii dilekleriniz için

canim dün bi doktorun videosunu izlemistim

doktor diyorki : ilk hamileligi olanlarin dogumu anlamamasi imkansiz gibi birsey ama olmayacak bir ihtimalde degil diyordu sanirim dayanilmaz hal aldigindan hastaneye gitmeden durmamiz imkansiz gibi biseymis

ama iki ya da üc kez dogum yapanlar daha risk altindaymis ,dogum sayisi cogaldikca dogum vakti kisalirmis ,o yuzden fazla dogum yapanlar sancilari hafiften basladiginda hastanede almalilarmis solugu

yoksa o malum manzara yolda ,arabada ,evde dogurabilirlemis akannehir

yürüyüş yapmıyor musun hergün.benim doktor normal istyorsan hergün yarım saat yürüyeceksin dedi.hergün çıkmış oluyorum evden.2 haftadır da evdeyim.izne ayrıldım.akşama kadr patlıyorum çıkmazsam.değişiklik olur sen de çık rahatlarsın canım.

aynı şehirde oturmanın güzelliği işte. aynı yerde olaydık biz de giderdik fundayı görmeye.ne de güzel olurdu
kısmet işte neyse ki senden alıyoruz haberlerini... artık göktuşu alıp evine gelince ondan da detayları dinlriz :)

aile meselesinde deee.. bizim de nerdeyse 4. senede oldu be zeynep.... annem deliye döndü sevinçten. ama başka kimsenin umru değil. herkesn huyu suyu ayrı oluyor işte. umursamamaya gayret ediyorum.
komşunun çocuğuna gelir gibi hastaneye gelip bi altın takıp dönecekler..

gizem şanslı hakkaten :)
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepsini.
çul çaput önemli de değil zaten, ona kıymet veren, gelişine sevinen bir ailesi olacak kızının. asıl mutluluk sebebi bu.. hayat boyu daim olsun böyle inşallah..

:) ay keşke söylediğin gibi olsa be gülsemincim

"hiçbi hazırlığımda yanımda olmadınız, aramadınız sormadınız, sevmeye gelince şimdi mi aklınıza geldi, eksik olsun" diyecek olsam, gene ben kötü olurum...
olana katlanıcaz artık..
ama ben de senin gibi şanslı nisan annelerine imreniyorum..Allah bozmasın onların huzurlarını, maşallah diye diye okuyorum hep.

amaan dediğin gibi işte, önemli olan sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almamız

yoksa elalem çok da tıınnn:)

gülseminciğim yengem aslen kievli canım rusyadan amcamın deri fabrikası var tuzlada iş görüşmesi nedeniyle rusyaya gittiğinde tanışmışlar yengem daha o zamanlar daha hemşirelikte okuyomuş 12 senedir evliler canım çok güzel bir aşkları var yaa ben hep onları takdir ederim çok anlayışlılar birbirlerine olan aşkları onları hemen biribirlerinin ülkelerine alışmalarına yardımcı oldu çok şekerdir o bitanedir valla canım ayyy benide utandırdın canım şimdi bak hee güzel falan demişsinya canım yaaa o senin güzel kalbinin güzelliği canımcım

hacerciğim canım çok geçmiş olsun canımcım bende sendenim artık geç zamn geç diyorum geçsin artık bende çok istiyorum canım aman dikkat et canım son zamnlarımız ben iki oturup bir toz alıyorum şu an evde aradada mutfaktan atıştırıyorum bişeyler halbuki az önce kahvaltı yapmıştım:)))

hacercim geçmiş olsun güzelim ya
ben okudum da unuttum mu bilemedim, bu sabah leyla gibiyim kusura bakma, ne kanı verdin sağlık ocağnıa ne sonucu bekliyorsunuz

ay sorma be güzelim benim en büyük yürüyüşüm mutfağın kapısından salonun kapısına kadar..
o kadar tembel oldum ki..
hiç hareket edemiyorum.
bikaç hafta önce şiddetli çarpıntı yüzünden hastanelik oldum, hamileliğe bağlı taşikardi teşhisi kondu, kardiyolog fazla hareket etmeyeceksin hep dinleneceksin kalbini hızlandıracak aktivitelerden uzak duracaksın dedi

ama aksi gibi kadın doğumcum da yürü diyor işte.. normal doğum için çok gerekliymiş.. ama mutfağa su içmeye gittiğimde nabzım 130u buluyor, nasıl yürüyüş yapayım

ayyy valla ben de hiç kasmayıp sezaryen günü mü alsam ne yapsam bilemiyorum

gerçekten öyle ama oğlumda önce kasılmalarla başladı gece sabaha kadar durdum sabah gittik 2 cm açılma var akşamda olur yarın sabahta neyse ben işimi riske atmayayım dedim ave geldim akşam gittim girişimi yaptım ama ertesi gün akşam 7 de doğurdum yani 3 gün sürdü ama ben erken gitmiştim 1,5 gün hastanede kaldım 5 cm olmadan zaten doğuma almıyorlar nişan derler su derler bende hepsi doğum esnasında geldi sadece sancı vardı en son şey hatırlıyorum doktor geldi bkmaya bu sancıyı ya kesin yada beni sezeryana alın daha dayanamıyorum dedim canım kızım sancın çok güzel geliyor azıcık daha sabret çok güzel doğum yapacan bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutacan ama bana öyle güzel morel olduki hala o doktora dua ederim aklıma geldikçe nöbetçi doktordu benim doktorumdan dah ilgiliydi neyse bebeğimi kucağıma aldığımda herşey bitti
bence doğumu hiç düşünmeyin kızlar herşey olup bitiyor ve sonrasında bebeğinizle beraber sizde doğuyorsunuz yeniden rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip esin

zeynepcimm aynen öyle valla desen kötüsün demesen icinde büyük bi yara
benim basimdakiler benim esimden parayi tirtiklar ,kizinin cocuklarina biseyler alir ,onlari besler,kizida bayilir bizi ve kaynimlari sömürmeye
halbuki kocasi iyi bir iste calisiyor haftasonlarida baska bi iste :umursamaz:
rabbim kurtarsin beni bunlardan bir an önce insallahh dilegim bu :Saruboceq:

fulyancim
valla bana yürüyüs yasak ,halbuki son ayi sirf yürüyüsle gecirmek istiyordum
dogum rahat olur falan diyorlar o yuzden,evde spor yapiyordum legen kemiklerini yumusatmak ve esnetmek icin ama ona bile yasak geldi
4.5 ayliktan bu yana herbisey yasak bende devamli yatamam ki
zaten calismaya devam ettim cok sükür bisey olmadi ,benim doktorum birazcik abartiyormu ne CADIARZU

zeynocuğum canımsın benim yaa valla kız içime dert olur valla canımcım bak birsürü teyzoşları var canım valla hiç önemli değil çul çaput ama düşünmeleri tabi ayrı bir sevinç vermiyo değil ayyy nasıl insanlar var anlamıyorıum yaa sonrada senden bişeyler beklerler canım sakın moralini bozma aramayan sormayan doğuncada gelmesin sevmesinler canım ben olsam tepkimi gösterirdim ilgileri ne kadarsa o kadar yanlarına giderdim canım en önemlisi dilamızın senin gibi şeker bir annesi var canım daha ne olsun bitanem

fulyancım... evet canım sezeryan olacağım için 19 gün kaldı diyorum :) ama yne de 39 haftalıkken alınıcak şükürler olsun.. hatta çıkmıcağını bilsem daha da geç almasını isticem doktorumdan ama 5 nisanı beklemez deyince bana söz kalmıyo :) sata göre doğumumuz 16 nisan çıkıyo ama usg lerde 10 gün ilerde görünüyoruz ki ben bunu hiiiç anlamış değilim .. biz başlarda 2 hafta geriden gelirken nasıl oldu da öne geçtik ve oğlum kilo olarak normal seyrindeyken neden ileri görünüyo :))) neyse bi bildikleri vardır elbet.. usg lerde de 8 nisan çıkıyo doğum.. o yüzden oğluş gelmeye niyetlenmeden alınıcak inş. hayırlısıylaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…