dünürcüüm.. ballım... aklinialirimsmile ben önce öptüm sonra teptim galiba :)))) ayy yazamıyorumm.. bir harf yazıp siliyorum yaaellerim bile yazmıyo bugün :) bi de akşama kadar ütü yapıcam sanırım onun gerginliği galiba benimki de.. bende son günlerde her daim gözlerim dolu dolu günler yaklaştıkça sevincimi korkularım bastırıcak diye daha da korkuyorum
kızz bende ilk başlarda ne ağlıyodum... evde net yoktu.. anneme gittikçe yazabiliyodum ilk 2 ay fln.. millet kalp atışlarını gördük diye seviniyodu biz daha keseyi bile görememiştik.. sonra 6,7 mm.lik kesemiz göründü :)) sonra keesmiz 20 mm. olunca içinde bebişimiz :) ne günlerdii... kalp sesini duyduğum an kalbim durucaktı sankii... ayy anlatsam dahada şişicem ağlarken.. yeterrr.. bozuk moralle ütü yapamammm :)))
iyiyiz iyiyiz... çook iyiyiz... opuyorumnanaktan yavrularımız içimizde kıpır kıpır allaha şükürr... bu duyguyu yaşamak için can atan ne çok kadın varr.. ben de onlardan biri olarak geldi oğlum bana... ve şimdi onun doğumuna onu koklamama19 gün kalmış.. ohhhh.. çook şükürrr.. Allahım sana bin şükürr... :Saruboceq:
bu arada ciciler bölümüne kızımın yeni cicilerini ekledim daha annemin kayınvalideminkilerde vardı aldıkları ama onları ütüleyip yerleştirdiğim için çekmedim bu sadece yengemden gelenler lavanta kesemizide getirmiş yengem sağolsun bak canım istersen
bu arada günleri belli olanlar olmuş :)
gözünüz aydın kızlar..
sezaryenin güzelliği de böyle zamanı bilip geri sayım yapabilmek işte.
biz bilinmezin yolcusuyuz, ne zaman gelcekler bakalım, benim doktor 41. haftaya kadar bekleriz diyo.. hal böyleyken nisan sonuna kadar yolu var..:S
Günaydın kızlar Günümüz belli oldu 6 Nisan zemuszemus bugun kaynanamın mısafırlerı bana gelecek ben agırlastım hıc halim yok dedıkce kımsenın ıstegı bıtmıo . gece zaten bel agrısından uyuyamadım . kafayı yıcem hiç halim yok ssinirlerim zaten tepemdee . bide hizmet edecemAllah yardımcım olsun eger gununde gelmezse bebek zaten misafirlere hizmet ederken gelecek bi gun off off
ya gerçekten ya.bebeklerin ne zaman geleceğini bilememek heycanladırıyor insanı.hem de korkutuyor.daha ben de yalancı sancı falan yok.nasıl anlayacağım ben ondan endişeliyim.annemin hiç suyu gelmemiş doğumlarında.neyse bi şekilde doğuracaz işte....
ayy bugün bizim şafak 19 :bbo: inanamıyorum yaa... nasıl da geçti 9 ayy... oğlum büyüdü mü o kadarr... 19 gün sonra doğduğunda halaa minicik olucakmış gibi geliyo banaa mafoldumben sanki onu yeteri kadar büyütememişim besleyememişim gibi geliyo... Allahım hayırlısıyla sağlıkla ,sorunsuz bi şekilde oğlumu doğurup, kucağıma almayı ve koklayıp emzirmeyi.. büyütmeyi nasip et yarabbimm... :Saruboceq:
dünürr.. al benden de sana bi posta duygusallık... bi ölçü de karamsarlık bilmiyorumkismile
sorma valla ben de hep aynı şeyin endişesindeyim
ya anlayamazsam ya ayırt edemezsem
yani doğum sancıları kişiden kişiye öyle değişiyor ki..
pek çok kişi "öyle dayanılmaz ki, tuttuğunda mutlaka anlarsın" diyor
bi sürü kişi de, "regl sancısı gibi, gaz sancısı gibi bir şey" diyor
komşumuzun kızı normal kasılma sanmış, evde oturmuş son ana kadar.. artık açılması son noktaya gelince anlamışlar doğurmak üzere olduğunu. hastane yolunda,arabada çocuğun kafası çıkmış bile yani. ay yazınca bile fena oluyorum...
ben çok dayanıklı olduğumu düşünmüyorum gerçi, anlarım herhalde doğuracak noktaya gelirsem :)
aaaay hakkımızda hayırlısı olsun be güzelim.
öyle böyle çıkacaklar bi şekilde, hep içerde kalacak halleri yok ya..:)
günaydın bi tanem...
valla hiçbişey de olmadı
cozutan hormonlarım hepten başıma vurdu galiba..
esiyolar soldan soldan..
off bi de günlerdir evdeyim kapı dışarı çıkmıyorum
anca pazardan pazara eşim izinliyken çıkıyoruz. karpuz gibi yata yata büyüyorum evde..
oooooooooooffffffffffffffffffff
saolasın zeynocuğum çok saol valla canım saolsunlar gerçekten çok şanslı benim kız canım iki tarftanda gelenler doldu taştı sağolsunlar 5 sene sonunda olunca insanlar yarışa girdi nerdeyse :))) yengeciğim çok şekerdir canım yaaa rabbim iyikide amcamın eşi olmasını nasip eğlemiş amcam onun peşinde az koşmadı yurt dışlarında canım iyikide koşmuş valla canım en önemlisi sağlıklı olması bebişlerimizin canım keşke yakın olsakydık ben dilamıza alırdım cicişler canım benden hatıra giydirirdin canım benim yaadüşünmeleri bile gerçekten insanı mutlu ediyor insanların ufak bir çorapta olsa canım bu arada fundanın selamı vardı canım sanada yengemlede tanıştırdım dün hastahanede eşim falan gittik yine oraya kadar gitmişken uğrmamadan geçemem canım benim yaa
iki kedili zeynepcimmm bosver almasinlar üzülme,sevmeye geldimide sen sevdirmezsin :umursamaz:
iki üc parca bisey alicaklarda aman birak yanlarinda kalsin
ne sansli nisan anneleri var cok seviniyorum onlar adina :asigim:
amaaan kuzularimizi sag saglim ,saglikli alalimda kucagimiza :Saruboceq:
günaydın hayırlı cumalar nisan anneleri
sağlık ocağından geldik pzartesi saat 2 de alacakmşız sonuçları hemşirem diyoki kanmı tutuyor neden kötülendin diyemedimki kocişle hafif sürtüştük diyemide bulantısı devam ediyor beni mahvetti artık hep benim bu hamilelikten hormonlar mahvolmuş durumda nerdeyse gidecem doktora sezeryanla bir an önce alında bende rahat edeyim dün akşam çok kötü midem bulandı şu an ses bile çıkmıyor neyse az kaldı deyip kendimi avutacam
annee refiş sağolun kızlar ii dilekleriniz için
yürüyüş yapmıyor musun hergün.benim doktor normal istyorsan hergün yarım saat yürüyeceksin dedi.hergün çıkmış oluyorum evden.2 haftadır da evdeyim.izne ayrıldım.akşama kadr patlıyorum çıkmazsam.değişiklik olur sen de çık rahatlarsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?