2010 Nisan Anneleri

zeyracım sağol sabır artık ne diyelim valla
iki kedili deli canım dün aramışlar sağlık ocağından eşimi bi kontrole gelsin bi bakalım bişey varmı yokmu diye bizde sabah dotora gidecez demiş eşim dotordan sonra uğrarız dedi aç krına gitecekmişim neyse işte aç karına gittik bugün 6 tane test verdi son ay ya herkese yapıyolarmış ne olur ne olmaz diye bide doktorum da dedi eğer onlar yapıyorsa bidaha biz yapmayalım eğer sonuç kötü olursa bana haber ver dedi ani çok şükür bebeğim çok iii 2.500 gr olmuş doğum pozisyonunu almış normal olabilirmiş dedi 3 haftam kalmış bol bol su iç suyun fazla olsun da doğum kolay olsun dedi zaten yürüyüş sol tarafa yatmaya devam hımm bide kanama ya diikkat kendini fazla yorma kanama olursa bebeği almak zorunda kalırız son ayda doğumu durduramayız dedi

hacercim insallah kan sonuclarin temiz cikar ,hayrola esinle mi atistin canim yha :teselli:
bosver canim umursamamaya calis ,kendini ve icindekini üzme

zeynebimm masallah yha 12 yil evlilik birde Allah bozmasin insallah
nisan annelerinde en cok imrendiklerimden birisin aile yapin , kendi anlayisin ,konusma tarzin her bisey yani
bu arada fundayla aramizda bir hafta falan vardi o bayagi bi önceden alcak kuzunu ne guzel yha,iyi olmasinada ayrica cok sevindim :asigim:
GöktuŞ kapti gizemi kaydirigubbakcemile3 artik ogluma baska kismet ararim bende :roflol:
yokmu dünyalar güzeli kizini biricik ogluŞum Timuçin´ime vericek kiz annesi sempatiksalakcinni :roflol:

aksi şirindi onun adı bazen ben de kendime yakıştırırım oradan biliyorum kaydirigubbakcemile3 ama sen şimdi napıyosuuuuun: sabah tv de izledim ist. da hava güzeldi çık balkona balkon yoksa cama derin derin nefes al taaa ki kendini iyi hissedene kadar oldumu şekerim yok sıkıntım geçmedi dersen ara beni ben seni neşelendiririm. :1hug:

ayyy refiye hakkaten bak hiç bu açıdan bakmamıştım zaman geçmiyo derken gün saymaya başladık ama geriye dönüp baktığımızda sıkıntılı şeyler de paylaştık çok güzel anları duyguları da paylaştık. bak kıza moral vereyim derken ben de göçtüm burda iyi mi? inşallah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin de zeynep sen ve senin gibi düşünen diğer anne adayları da hiç zorlanmadan sular seller gibi kolay, huzurlu ve yolunda giden aile hayatlarımıza bir an önce kavuşalım. inşallah korktuğumuz hiçbir şey başımıza gelmesin.

canım benim sen de iyi ki varsın çok sakin olduğunu düşünüyorum yani iç dinginliğinden bahsediyorum. belki de yanılıyorum ama bu dşünce bile beni senle konuşurken rahatlatıyo. herkesten farklı bi tat ve enerji alıyorum iyi ki buraya gelmişim ve sizlerle tanışmışım. yengenden de Allah razı olsun bak her ecnebi diye tanımlanıp kültür farkı var diye etiketlenen insan bir olmuyo benim diyen Türk'ten iyi oluyorlar işte benim de yengem ingiliz kuzenimin karısı yani korkunç derecede iyi olgun bizden belki daha çok seviyo burayı ve artık 18 19 senedir içimizde çok iyidir. ne kadar şanslısın bak hem abla hem arkadaş hem de bir anne senin için. allah ağzınızın tadını bozmasın. eğer istiyorsa (yani belki çocuk yapmamak onların tercihiyse bilemem tabi) çocuk sahibi olmayı Rabbim ona da en kısa zamanda sağlıkla bebek sahibi olup kucağına almayı nasip etsin.
canım ya funda da artık sıkılmış olmalı ama allah dermansız dert vermesin benim bi arkadaşım da 2 hafta yattı hastanede aynı şekilde funda gibi sonra 35. haftada doğumu oldu ve çıktı neredeyse 40 ı bile çıkacak şimdi. fundaya da söyle çok az kaldı göktuğ'a kavuşmaya hiç sıkılmasın her sıkıldığında sağlıkla oğlunu kucağına alacağı anı düşünsün çok öp benim için yanaklarından onu da.
cicilerine de hemen bakıyorum tatlım diğerlerini de sağlıkla kullansın gizem inşallah
ay ne uzun yazmışım başınızı ağrıtıcam :kedi:

baş aktör sen miydin bilmiyorum galiba senin evine geliyorduk kuzum ama inan başka kimler vardı hatırlamıyorum zaten anlık rüyalar olur ya aşağı yukarı onun gibiydi. ama doğuran yoktu hiç değilse bu sefer. kaydirigubbakcemile3

zehircim doktorlarımız ne diyorsa onu yapıyoruz.doktorun yürüme dediyde vardır bir bildiği.için rahat olsun.bebekler sağlıklı olsunda gerisi boş..

ne güzel anlatmışsın hacercim..
darısı başımıza hakikaten.

bi de dediğin gibi o an insanın yanında bulunan kişilerin desteği, moral vermesi çok çok önemli. ben panik bi tipimdir zaten, sırtımı sıvazlayıp gaza getirecek birilerine ihtiyacım olacaktır kesin..
eşimin doğuma giirp elimi tutmasını çok isterdim ama o dayanamam diyor.
sanırım hastane de eşimden başka kimseyi içeri almıyor.
Allahtan doktorum çok tatlı bi kadın, seninki gibi o da destek olur, güç verir bana herhalde..

güzelim senin işin de ayrı zor hakikaten.çünkü işin içine maddiyat girince, olayın rengi hepten değişiyor...
ben her bebeğin uğuruyla, bereketiyle geleceğine inanırım. inşallah çocuklarımzın gelişiyle şansımız biraz döner, daha huzurlu oluruz ailelerimizle...

:) canım bneim..
çok sağol..
inan burdan edindiğim bikaç arkadaşımın, öz akrabalarımdan daha çok dilayla ilgili olduğuna eminim zaten. iyi ki sizler varsınız :) insan konuşuyor da rahatlıyor..

hacercim maşallah bebeğine..Allah nazardan korusun. doğum moduna da geçmiş :) sen de yorma kendini, dikkat et de tekrar bi kanama falan olmasın da hayırlısıyla gününü doldur..

sinemmm eveet aksi şirindi o :) bugün aksilikten ölecem hakkaten..
stres atmaya çalışıyorum kkda :)

dediğin gibi camı pencereyi mi açsam, kendmi sokaklara mı atsam ne yapsam bilemiyorum valla
aslında son derece sakinleştirici bi ortamdayım şu an
yatakta mayışık vaziyetteyim
bi yanımda bi kedim, ayaklarımıın arasında bi kedim.. mırıl mırıl yatıyoruz ama işte heyheyler bi geldi mi, kedilerin yatıştırıcı etkisi bile pek kar etmiyor..

gerçi bunu da tam adamına söylüyorum di mi
sen bi yatakta iki kediyle yatıyor olsan yatışmak yerine hepten dellenirsin :))

sarımelekcim demin mesajını gördüm cevap yazamadım canım
sana da günaydın hoşgeldin
nasılsın
pek yazmıyorsun eskisi gibi
bebişin ne alemde

ayyy kızlar valla utandım şimdi anneeeciğim canım benim, gülseminciğim canımsın yaa saol canım evet burdada olsa yazılanlardan ve hitap şeklinden insan etkileniyo canım bende aynı şekilde canım doğru konuşmak gerkirse biraz doğrucuyum ben huyum kurıusun burdada olsa herkesle böyle sizinle konuştuğum gibi konuşamıyorum hepiniz çok şekersiniz annneciğimm canım amin inşallah yengemler tedavi gördü canım aslında onlardsda bir sorun yok ama işte olmuyunca olmuyo inşallah canım rabbimden hep onun için dua ediyorum hatta onlar başvuruda buluncaklar yurttan almayı düşünüyolar canım inşallah kendilerininde olur bitanem durumları çok iyi yengem diyo 2 tane daha verseler yuttan alırım diyo ama birazcık daha bekliyolar canım bakalım hayırlısı amcam felaket düşkündür bizleri bebişleri yerine koydular sanırım:))) gülseminciğim canımsın sen yaaa yok kız valla imrenilcek bir yanım yok canımcım inan ben neysem oyum birazcık ondan olabilir sanırım canım benim sende bitanesin insanların burdada olsa elektirik alması çok önemli diyede düşünüyorum canımcım opuyorumnanaktan

slm kızlar biz geldik....
bugun yemek işini erken hallettik ve zincirlerimizi kırıp marketede gitttik....
yemek pişiyor....ilkokul arkdasım aradı acayip moral oldu evleniyormuş,baya konuştuk çok sevindim...
göbüşümü çekmiştim ama makina dükanda kaldı artık akşam gidişimde eklerim.....
bende bugun baya bi tuafım zaten kaç zamandır hep böleyim,içimden bişi yapmak gelmiyor...
yemek yapmak benim en buyuk zevkimde o bile ızdırap olarak geliyo artık....

zeynocuğum biz diloşun teyzoşlarıyız teyze demek anne yarısı demek canım ondandır bitanem benim ben bu sene inşallah bir geleyim istanbula hepinizle tanışmak istiyorum bebişleri alıp toplanmayı istiyorum hep beraber inşallah bol bol gezeriz canım beişlerle inşallah geliceğiz bir aksilik çıkmazsa oraya biraz gezeceğiz kızım eşim falan bu senenin mutluluğuna inşallahboshayallersmile

ay bu kadar uykusuzluğuna, ağrına, yorgunluğuna rağmen her gün çeşit çeşit yemekj yapıyosun ya özge, helal olsun daha ne diyeyim..
maşallahın var

göbüşü akşam eklersin, efkarımızı da gün içinde tokuştururuz artık arkadaşım
ben de keyifsizim bugün..:bbo:
sanırım ev bastı beni.. otur otur delirmek üzereyim

: )
canım inşallah siz bi gelin de, buluşuruz daa gezeriz deee çocukları kaynaştırırız daa :)
harika olur harikaa :)

özgeciğim hoşgeldin canım aynen yemek yapmak benimde zevkimdi bir zamnlar ama bu ay banada bişeyler oldu hiç içimden yemek yapmak gelmiyo benimde canım boşver annenler yakınmış gidin işte onlara canım biz bu akşam yine annemlerdeyiz orada kalıcaz zaten valla annemde çok sever yapmayı keşke yakın olsakta oraya toplardım ben sizi hep beraber karnımız burnumuzd ne güzel olurdu bir bilsen

sarimelekcim hosgeldin canim nasilsin Şeniz

zeynepcim insallah yüz yüzede tanismak nasip olur :Saruboceq:

özgecim hosgeldin canim

inşallah sonuçların iyi çıkar hacercim. canını da sıkma artık herkesin gergin olduğu zamanlar hele senin. ama herşey batıyor giib gelse de yapılacak en iyi şey o anda o ortamı terkedip başka odaya ne bileyim bulunulan yere göre değişir yer değiştirmek. aman canım sıkıntı da kanamaya sebep oluyomuş sıkma sakın canını bak ne güzel anlatmışsın doğumunu bu bebeğinin de doğacağı anı hatta daha da kolay olacağını düşün canım.

kızlar ya doğumda annem gelecek inşallah.1 kaç gün kalır.ama kayınvalidemlerde gelecek.ev tam curcuna olacak ya.gelmeyin siz sonra gelim de diyemem.amöa düşünmeleri lazım di mi.kızın annesi orda diyip.şimdiden bunun sıkıntısı sardı.aslında eşim bana çok güzel bakar ama anneme de hemen doğumdan sonra sen git artık iz hallederiz de diyemem.bir de benim tarafın ilk torunu.bi de ben şunu yapın bunu yapın da diyemem yemek konusunda ,iş konusunda.çok gerileceğim biliyorum.bi de lohusalık psikolojisi de olacak.umarım fazla kalmazlar.

fulyancığım canım benim inşallah kolay atlatırız lohusalığımızı dün annem eşime diyo lohusaların herşey gözüne batar falan diyor o yüzden herşeylerine evet diyeceksin diyo eşimde gülerek biz o zamn hergün evet diyoruz genelde diyo şimdiden başladı sanırım bizimkinin diyo canım bence tatlı dille anlat benim evi ben artık anlatmıyorum canım anlata anlata bıktım bende bizde ne kayınvalidesi ne annesi sülale dolar valla ekstra komşular canım kayınvalidemin meraklı komşuları benim en sinir olacaklarım sanırım şu komşular valla birde hizmet beklerler gerçi hiç işim olmaz ben kızımla ilgileneceğim inşallah annem sağolsun mutfak konusunu halleder ama gerileceğim tabi bende aşırı bir temzilik takıntısı var her yer çamaşır suyu falan kokucak işte ne yapim yaaa zaten taşıncağım için pek bir önemsemeyeceğim buradan çoğu şeyimizide almayacağız çıkarken o yüzden biraz daha rahatım sende güzel dille anlat canım valla ben eşime dedim komşu falan çekmem dedim oda yok ben anneme derim kabul etmez hemen dedi eşine söyle canım sende

her kadının kabusu bu heralde benim eşim de etrafta fazla insan istemiyor. benim annem zaten yok halam gelip birkaç gün kalır kayınvalidem olacak çoğunlukla çünkü onla aynı şehirdeyiz aman banane ya kim ne işi yaparsa yapsın demeyi öğrenmen lazım canım şimdiden kendini rehabilite et. boşver bir süre idare ediceksin artık napcan

zeynepcim bu arada dilamızın teyzesi yok heralde gerçekte ama bak burda tam 40 tane teyzesi var. o yüzden sen hiçbir eksiklik hissetme canım zaten aradığın üst baş değil ilgi bence. onu da emin ol uzaktan bile yetecek olan sinem teyzesi çokça karşılar allah izin verirse. biz belki yazın ist. a gelebiliriz benim eşim aslen ist. lu ama artık kayınvalidemler de buraya taşındı 2 sene önce ama büyük akraba ziyeretlerimiz olabilir o zaman gelirsek inşallah mutlaka seni olmasa bile dilamı görmeye gelirim kaydirigubbakcemile3 çünkü artık önceliğimiz o olcak şekerim. seni girdiğin depresyonun en dibine atıcam yalnız ben de sempatiksalakcinni avrupa tarafına geliyoruz biz akrabalar orda siz hangi taraftasınız?

h.b canımcım....
ya vallahi zeyno inan ızdırap geliyo bide ben hala soğan kokusuna tahammül edemiyroum...allahtan sabahtan akşama babanem yanımda,ona soğanı soydurdum gerisini ben hallettim....bazen o yapıyor yemeği bezen ben idare ediyoruz cok şükür...
annemlerdeyim ben zaten sabahtan akşama kadar sadece dükkanı toplamaya gidiyorum akşam okadar,akşamki yemeğimide salatama kadar veriyorlar saolsunlar,onlarla idare ediyroum.....
ayyy sorma bende geleyim bi giresuna seni bulcam zaten annenin güzel yemeklerinden tatcam....

inşallah özgeciğim bekliyorum sabırsızlıkla canım inşallah geliceksin zaten sen beni elinle koymuş gibi bulursun merak etme o kadar tanıdık çıktıkkki canım inşallah buluşucağız burada :)))

teyzoşlar biz gidelim giyinelim yengem aradı nerde kaldın sen hadi gel diyo canım yaa eşim oraya bırakacak beni erkenden hepinize iyi günler görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın kocaman öptüm sizi

annee.zeynep,sağolun kızlar.dediğiniz gibi rahat gsmsız olamk en iyisi.atlatırız bir şekilde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…