günaydın kızlar..
ben bugün huysuzluktan ölmek üzereyim resmen.
şirinler diye bi çizgi film vardı, orda her şeye kulp takan, kaşları çatık gezen, mızmız bi "aksi şirin" mi "suratsız şirin" mi ne öyle bişey vardı.. aha aynen o moddayım bugün.
hayır olsun bakalım..
ayy bugün bizim şafak 19 :bbo: inanamıyorum yaa... nasıl da geçti 9 ayy... oğlum büyüdü mü o kadarr... 19 gün sonra doğduğunda halaa minicik olucakmış gibi geliyo banaa mafoldumben sanki onu yeteri kadar büyütememişim besleyememişim gibi geliyo... Allahım hayırlısıyla sağlıkla ,sorunsuz bi şekilde oğlumu doğurup, kucağıma almayı ve koklayıp emzirmeyi.. büyütmeyi nasip et yarabbimm... :Saruboceq:
dünürr.. al benden de sana bi posta duygusallık... bi ölçü de karamsarlık bilmiyorumkismile
ayyy anneeciğim canım benim moral kaynağımsın canımsın yaa saol tatlısı fundaya selamını ilettim tek tek yollayanları hep söylüyorum dünürcüğüme çok sevindi canım saol canım bende şimdi biraz işlerimi yapayım evde arada takılırım buraya bu akşam yine annemlerdeyiz eşim falan yengem orda kalıyo çünkü evet canım yengeciğimi çok severim ben biliyormusun yabancı benim yengem türk değil canım ama çok güzel türkçe konuşur :))hatta anneme bazen der yenge o söz öyle değil der artık türkçe bile öğretmeye başladı bebişi olmadı o yüzden aramızda 6 yaş olmasına karşı beni kızı gibi görür canım rabbim hep böyle iyi insanlarla karşılaştırsın canım bizleri canım
bu arada ciciler bölümüne kızımın yeni cicilerini ekledim daha annemin kayınvalideminkilerde vardı aldıkları ama onları ütüleyip yerleştirdiğim için çekmedim bu sadece yengemden gelenler lavanta kesemizide getirmiş yengem sağolsun bak canım istersen
sinemcim... günaydın canım.. hayırlı günler ve hayırlı cumalarr....
kaydirigubbakcemile3 baş kahramanın ben miydim kız rüyanda kaydirigubbakcemile3 hahahehe..hayır olsun canımcıım ne diyiim... amann ne iyi geldii.. rüyalara da girer olduk kaydirigubbakcemile3 ben bu gece 4 buçuğa kadar deliksiz uyudum valla.. ohh.. rüya falan da görmedim ilk kezz... sonra da sabaha kadar yyine döndük durdukbizimki ağrı sancıdan değil ama (onlarda var tabi de) yatakta bir türlü rahat edebileceğim uyku pozisyonunu alamıyorum
gerçekten öyle ama oğlumda önce kasılmalarla başladı gece sabaha kadar durdum sabah gittik 2 cm açılma var akşamda olur yarın sabahta neyse ben işimi riske atmayayım dedim ave geldim akşam gittim girişimi yaptım ama ertesi gün akşam 7 de doğurdum yani 3 gün sürdü ama ben erken gitmiştim 1,5 gün hastanede kaldım 5 cm olmadan zaten doğuma almıyorlar nişan derler su derler bende hepsi doğum esnasında geldi sadece sancı vardı en son şey hatırlıyorum doktor geldi bkmaya bu sancıyı ya kesin yada beni sezeryana alın daha dayanamıyorum dedim canım kızım sancın çok güzel geliyor azıcık daha sabret çok güzel doğum yapacan bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutacan ama bana öyle güzel morel olduki hala o doktora dua ederim aklıma geldikçe nöbetçi doktordu benim doktorumdan dah ilgiliydi neyse bebeğimi kucağıma aldığımda herşey bitti
bence doğumu hiç düşünmeyin kızlar herşey olup bitiyor ve sonrasında bebeğinizle beraber sizde doğuyorsunuz yeniden rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip esin
zeynepcimm aynen öyle valla desen kötüsün demesen icinde büyük bi yara
benim basimdakiler benim esimden parayi tirtiklar ,kizinin cocuklarina biseyler alir ,onlari besler,kizida bayilir bizi ve kaynimlari sömürmeye
halbuki kocasi iyi bir iste calisiyor haftasonlarida baska bi iste :umursamaz:
rabbim kurtarsin beni bunlardan bir an önce insallahh dilegim bu :Saruboceq:
zeynocuğum canımsın benim yaa valla kız içime dert olur valla canımcım bak birsürü teyzoşları var canım valla hiç önemli değil çul çaput ama düşünmeleri tabi ayrı bir sevinç vermiyo değil ayyy nasıl insanlar var anlamıyorıum yaa sonrada senden bişeyler beklerler canım sakın moralini bozma aramayan sormayan doğuncada gelmesin sevmesinler canım ben olsam tepkimi gösterirdim ilgileri ne kadarsa o kadar yanlarına giderdim canım en önemlisi dilamızın senin gibi şeker bir annesi var canım daha ne olsun bitanem
slm kızlar biz geldik....
bugun yemek işini erken hallettik ve zincirlerimizi kırıp marketede gitttik....
yemek pişiyor....ilkokul arkdasım aradı acayip moral oldu evleniyormuş,baya konuştuk çok sevindim...
göbüşümü çekmiştim ama makina dükanda kaldı artık akşam gidişimde eklerim.....
bende bugun baya bi tuafım zaten kaç zamandır hep böleyim,içimden bişi yapmak gelmiyor...
yemek yapmak benim en buyuk zevkimde o bile ızdırap olarak geliyo artık....
zeynocuğum biz diloşun teyzoşlarıyız teyze demek anne yarısı demek canım ondandır bitanem benim ben bu sene inşallah bir geleyim istanbula hepinizle tanışmak istiyorum bebişleri alıp toplanmayı istiyorum hep beraber inşallah bol bol gezeriz canım beişlerle inşallah geliceğiz bir aksilik çıkmazsa oraya biraz gezeceğiz kızım eşim falan bu senenin mutluluğuna inşallahboshayallersmile
günaydın hayırlı cumalar nisan anneleri
sağlık ocağından geldik pzartesi saat 2 de alacakmşız sonuçları hemşirem diyoki kanmı tutuyor neden kötülendin diyemedimki kocişle hafif sürtüştük diyemide bulantısı devam ediyor beni mahvetti artık hep benim bu hamilelikten hormonlar mahvolmuş durumda nerdeyse gidecem doktora sezeryanla bir an önce alında bende rahat edeyim dün akşam çok kötü midem bulandı şu an ses bile çıkmıyor neyse az kaldı deyip kendimi avutacam
annee refiş sağolun kızlar ii dilekleriniz için
zeyracım sağol sabır artık ne diyelim valla
iki kedili deli canım dün aramışlar sağlık ocağından eşimi bi kontrole gelsin bi bakalım bişey varmı yokmu diye bizde sabah dotora gidecez demiş eşim dotordan sonra uğrarız dedi aç krına gitecekmişim neyse işte aç karına gittik bugün 6 tane test verdi son ay ya herkese yapıyolarmış ne olur ne olmaz diye bide doktorum da dedi eğer onlar yapıyorsa bidaha biz yapmayalım eğer sonuç kötü olursa bana haber ver dedi ani çok şükür bebeğim çok iii 2.500 gr olmuş doğum pozisyonunu almış normal olabilirmiş dedi 3 haftam kalmış bol bol su iç suyun fazla olsun da doğum kolay olsun dedi zaten yürüyüş sol tarafa yatmaya devam hımm bide kanama ya diikkat kendini fazla yorma kanama olursa bebeği almak zorunda kalırız son ayda doğumu durduramayız dedi
sinemmm eveet aksi şirindi o :) bugün aksilikten ölecem hakkaten..
stres atmaya çalışıyorum kkda :)
dediğin gibi camı pencereyi mi açsam, kendmi sokaklara mı atsam ne yapsam bilemiyorum valla
aslında son derece sakinleştirici bi ortamdayım şu an
yatakta mayışık vaziyetteyim
bi yanımda bi kedim, ayaklarımıın arasında bi kedim.. mırıl mırıl yatıyoruz ama işte heyheyler bi geldi mi, kedilerin yatıştırıcı etkisi bile pek kar etmiyor..
gerçi bunu da tam adamına söylüyorum di mi
sen bi yatakta iki kediyle yatıyor olsan yatışmak yerine hepten dellenirsin :))
kaydirigubbakcemile3 yok be şekerim herkesin rahatlama yolu başkadır. senin anlattıkların dediğin gibi bende ters etki yaratır ama burda önemli olan senin rahatlama seansların. bana da oluyo dediğim gibi bazen herşey batıyo biri bişey söylese de söylensem diye bakıyorum o anlarda uzaklaşıyorum kimseyi kırmamak için müzik dinliyorum, çıkıp hava alıyorum amaçsızca geziniyorum veya alışveriş yapıyorum bi çorap bile alsam rahatlamış oluyorum alkisalkisalkis sen de öyle yap istersen. annen yakın oturuyodu sana nasılsa hadi çıkalım de al anneni koluna çıkın dolaşın
kızlar ya doğumda annem gelecek inşallah.1 kaç gün kalır.ama kayınvalidemlerde gelecek.ev tam curcuna olacak ya.gelmeyin siz sonra gelim de diyemem.amöa düşünmeleri lazım di mi.kızın annesi orda diyip.şimdiden bunun sıkıntısı sardı.aslında eşim bana çok güzel bakar ama anneme de hemen doğumdan sonra sen git artık iz hallederiz de diyemem.bir de benim tarafın ilk torunu.bi de ben şunu yapın bunu yapın da diyemem yemek konusunda ,iş konusunda.çok gerileceğim biliyorum.bi de lohusalık psikolojisi de olacak.umarım fazla kalmazlar.
özgeciğim hoşgeldin canım aynen yemek yapmak benimde zevkimdi bir zamnlar ama bu ay banada bişeyler oldu hiç içimden yemek yapmak gelmiyo benimde canım boşver annenler yakınmış gidin işte onlara canım biz bu akşam yine annemlerdeyiz orada kalıcaz zaten valla annemde çok sever yapmayı keşke yakın olsakta oraya toplardım ben sizi hep beraber karnımız burnumuzd ne güzel olurdu bir bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?