2010 Nisan Anneleri

teyzoşlar biz gidelim giyinelim yengem aradı nerde kaldın sen hadi gel diyo canım yaa eşim oraya bırakacak beni erkenden hepinize iyi günler görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın kocaman öptüm sizi

yengene çok selam.funda yı da ararsan ona da selam.

sinem be, ne güzel yazmışsın..
valla tüylerim diken diken oldu okurken.

tahmin ettiğin gibi benim kızımın gerçek bi teyzesi yok ne yazık ki. tek çocuğum. bizim aile de sorunludur bayaa. babamın tarafıyla görüşmüyoruz, annemin tarafı da enteresan bi şekilde ilgisizdir..

eşimin ailesi de iyidir hoştur da, işte ne bileyim, dile vurunca çirkinleşiyor bazı şeyler, pek alakaları yok dila'yla.
bi annem, bi eşim var hayatta.. tek istediğim biraz ilgi görmek, bunca sene bebek hasretiyle yandıktan sonra mutluluğumu birileriyle paylaşmak... ama olmadı mı da olmuyor
neyse..
dediğin giib, kızıma kk'daki teyzeleri yeter bundan sonra .)
istanbul'a gelirseniz, çoook isterim görüşmeyi... misafirimiz olursunuz, gezdiririz sizi :)
biz de avrupa yakası'ndayız..
bebişler de azıcık ele gelir, toparlanırlar siz gelene kadar, ne güzel bir fırsat olur :)

akannehir ben halaaa ütüye başlayamadım oysa şimdiye yarılamış olurdum... tam edayı gönderdim arkadaşım geldi... bayadır gelmiyodu.. yanında kalkıp yapmak da istemedim.. lafını da ettim gerçi ama o da hiç ben accık ütüleyiveriyim demedi.. en azından çarşafları nevresimleri hallediverse ben gömlek pantolon kısmını yapardım ama neyse... canı sağolsun.. ben de şimdi başıycam ama acık bişiyler yiyeyim de hem size bakayım dedim...eda gelene kafar biter umarım.. saat 6 ya kadar yani :) biter biter....

kuzuuuummmm yeter ki sen iste bu gidişle benim ablam evlenmediği için teyze de olamayacağım (inşallah olurum çok istiyorum ablamın da yuva kurup, çocuğu olmasını gerçi) teyze yokluğu çeken herkese teyze olabilirim buradan açık çek. gelirsem mutlaka bütün istanbulda oturan arkadaşlarla tanışmak isterim. inşallah bakalım. Allah eşini de anneni de başınızdan eksik etmesin inşallah canım benim.

şekerim sen hakkaten çok yaramazsın ya illa hergüne bi iş bulucan yani. nolur yani otursan bi güzel kahve mi içersin süt mü salep mi artık sen bilirsin içsen keyif yapsan ama yooook rahat sende durmuyo klava::dance:

zeynep aklıma ne geldi sendin demi kızın hareket etmiyo diye üzülüp bi hareket etsin elime pankartı alıp çıkıcam diyen şimdi simge eklerken aklıma geldi :enbuyukkk: :)

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amiiiinn inşallah canım arkadaşım.. hepimize inşallahh...

opuyorumnanaktan dila'nın kaynanası yeter ona .. kaynanasıı... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :asigim: a.s. :teytey:

sinemcim..canım valla çok iş yapmıyorum kızz.. millet benden gerilerde haftalarda ev temizlikleri bitti de tekrar bile kirlendi.. ben hala bi kalkışamadım.. daha 1 ay var diye diye kaldımı sana 19 gün :))) diğer işlerimi bi gün bi odanın perdsi camı.. öbür gün koltukları :)) derken ancak 15 güne bitirmem için şart koştu kocam sağolsun yoksa ben ne de güzel dün akşam üzeri haftaya cuma büttüüüün evimin işi bitmiş olucak listemi hazırlamıştım :))) ama işten gelip de kağıdı görünce kükredi benimki :))) bi program da o yaptı listeledi.. tee bi dahaki cumaya bitiyo işlerin tümü.. bi yandan temizlicem bi yandan batıcak yine ama napiimm.. hiiç bana bi yerim ağrıyo deme dedi :) yavaş yavaş yapıcam bende...
yarın - öbürgün misafir odası var liste de. kociş camı -perdeyi-koltukları halledicek bende sadece vitrinlerin tozunu alıcam o kadar.. en azından günlük ütülerim bitsin dedim kıı :)))

sen varya sennnn :hulya: çok fenasın valla eminim daha önümüzdeki cumayı görmeden bitireceksin aman dikkat et arkadaşım kendine gözünü seveyim şunun şurasında azcık vakit kaldı dinlenmek de lazım çok yorgun halde doğuma girince daha da sinirleri bozuluyomuş kadınların öyle duydum. aman ha.

yok yok sinemcim.. o kadar çok iş yapamam valla bi çırpıda canım.. bak bi pantlon ütülüyorum oturuyorum.. dayanamıyorum artık zaten çok ayakta kalamıyorum ki bide iş yapayım.. :)) zaten kocam sağolsun normalde pek aklına gelmez.. gelse de vakit fırsat bulamaz...bu günlerde adama nolduysa .. sabahtan beri 4 dür arıyo :))) ne iş yaptın akşama bakıcam diye.. mazallah yapabilcek durumda bile olsam bi de bişey olur ..ö mür boyu onun dilinden kurtulunmaz kızz :))) yavaşça hallediyorum işimi.. olduğu kadar artıkk..

bu arada gösterdiğin ilgiye ve hassasiyete çook teşekkür ediyoruzz sinem teyzoş opuyorumnanaktan kendimizi yormadan yavaşça yapıcaz işlerimizi söz... zatewn kötü bişey olmasını kim ister allah korusun....
oğluşumda tepikleriyle destekliyo bak beni :)) çoook selamı var sana.. :ecrin_bebek:

kızlar merhabalar nasılsınız ay benim hiç keyfim yok her yerim ağrıyo doktor yürüyüş demişti ama ilk günden yan çiziyom ben sizler nasılsınız? bi geçmişe bakayım ben

canım :) çok sağol
inşallah siz de gelin tez zamanda buraya da, şu fahri teyzelik olayımızı bağlayalım, resmiyete bindirelim :)

zeynep aklıma ne geldi sendin demi kızın hareket etmiyo diye üzülüp bi hareket etsin elime pankartı alıp çıkıcam diyen şimdi simge eklerken aklıma geldi :enbuyukkk: :)

ehehhe
bendim o
dahası, bi hareket etsin, pankartları alıp "çıplak" çıkacam sokağa diyodum :)))

opuyorumnanaktan dila'nın kaynanası yeter ona .. kaynanasıı... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :asigim: a.s. :teytey:

oyyy canımın içi..
bi tanesin. güzel dünürüm :1hug:

kızlar merhabalar nasılsınız ay benim hiç keyfim yok her yerim ağrıyo doktor yürüyüş demişti ama ilk günden yan çiziyom ben sizler nasılsınız? bi geçmişe bakayım ben

hoşgeldin tuğbacım..

biz idare ediyoruz diloşla..
sabah keyifsizdik biraz ama, ööyle böyle derken bitirdik günü işte..

sen niye tatsızsın

tuğbacım.. hoşgeldin canımm... ne o kızzz.. nöbetçi çizicilikten yan çiziciliğe mi terfi ettin :)))

biz iyiyiz demeyi çok isterdim... yani iyiyiz allaha şükür de.. bir dünya ütü var daha... 3 gömlekten sonra nevresimlere geçicem :) bi de bugün aşerme topiğine de yazdıım nedenden dolayı :)) accık fazla mı aşerdim nedir :)) midem yanıyo

kızlar hepinize selamlar.hayırlı cumalar geçti ama olsun.dualarınızda unutulmamamk dileğiyle.çarşamba günü doktora gittim.34+5im bugün.doktor teyzemiz saolsun kafasını ölçtü 2 dakikada kalktım.azcık bakalım dedik ama pek oralı olmadı.tekrar kan ve idrar tahlili yapıldı.hemoglobin 11,4 falan günde 2 tane ferrum fort alıcakmışım.idrar temiz.bide nts ye girdim.10 dk sırtüstü yattıktan sonra fenalaştım hemen kalktım.
doğumhaneye götürdüler nts için orda yeni doğum yapanları sancı odalarını doğum odalarını gördüm.çok korktum kızlar ya normal doğumdan.hiç bişey görmedim boştu bağıran çağıran yoktu ama yinede korktum.bu sabah dudağım uçuklamış.2 gündür nasıl doğacak diye kafayı yedim.
doktor nisan başında bidaha gel.sonrada doğuma gelirsin dedi bende dedim daha sık değilmi son haftalarda.doktorda ne gerek var dedi anormal bişey yokki.doğum tarihi 15 nisandan 11 nisana düştü.azcık büyük galiba kilosunu falanda söylemedi doktor.öyle geldik ama doğumdan iyice korkmaya başladım.
eşim dediki ben burda bekleyemem 15 gün sonra gelip sezeryan yaptıralım dedi.o bile korktu düşünün siz gerisini.offf off içinizi kararttım kızlar özür dilerim ya ama çok korkuyorum ben nasıl olacak.Rabbim (c.c.) hepimize kolaylıklar versin inşallah kızlar ya.

selam kızlar biz geldik bugün tembelliğimiz üstümüzde nedense hi iş yapasım yok evim temiz ama şöyle bi toz alsam makina yapsam bide silsem hiçte fena olmaz aman yarın yaparım boşvereyim en iyisi

aliyecim.. canım maşallah yavruna.. herşeyi iyiymiş.. kilonuzu fln öğrenememiş ,kontrolden tam tatmin olamamışsınız sanırım ama canımcıım demekki herşeyiniz yolunda şükür ki dr. bişey dememiş.. işte her dr.un takibi farklı oluyor.. demekki senin dr. da benimki gibi :)) sorun olmadıkça gelme leeen dicek utanmasa :)))) hakkınızda hayırlısı olsun canımcıım.. Rabbim gönlüne göre versin doğumunu da...

bak hem ütüye yetişiyorum hem size laf yetiştiriyorum :)))

hacercim... boşver cnım işi amaann.. yeni bitirdin dip köşe... başka bi zaman yaparsın silip süpürmeyi de... temizmiş nasılsa...

slm teyzoşlar....
uyuduk uyandık,yemeğimizi yedik geldik....
bugun herkesin üzerinde bir ağırlık var sanırım,herkes baya yorgun,isteksiz....
benimde tatsızlığım bi turlü gecmedi üzerimden...püfff....

kızlar şöyle bi ilk sayfalara baktım ayy ozamanlar konuşuyoz işte 4+3 yadan ne bileyim 6+5im diye yaa kese görüldü falan mide bulamtıları bel ağrıları v.s.neler neler yaa şimdi de doğumu konuşuyoruz bi zaman sonra doğmuş olan bebekleirmizden konuşacaz benimki çok gazlı ya benimki hiç susumuyor falan diye uykusuz kalıyorum anı yaşamak çok güzel yaa baksanıza benim 3 haftam kaldı yaa gelecek ay bu zamanlar doğmuş olcak miniğim ne güzel yaa ben yine duygusallaştım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…