teyzoşlar biz gidelim giyinelim yengem aradı nerde kaldın sen hadi gel diyo canım yaa eşim oraya bırakacak beni erkenden hepinize iyi günler görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın kocaman öptüm sizi
sinem be, ne güzel yazmışsın..
valla tüylerim diken diken oldu okurken.
tahmin ettiğin gibi benim kızımın gerçek bi teyzesi yok ne yazık ki. tek çocuğum. bizim aile de sorunludur bayaa. babamın tarafıyla görüşmüyoruz, annemin tarafı da enteresan bi şekilde ilgisizdir..
eşimin ailesi de iyidir hoştur da, işte ne bileyim, dile vurunca çirkinleşiyor bazı şeyler, pek alakaları yok dila'yla.
bi annem, bi eşim var hayatta.. tek istediğim biraz ilgi görmek, bunca sene bebek hasretiyle yandıktan sonra mutluluğumu birileriyle paylaşmak... ama olmadı mı da olmuyor
neyse..
dediğin giib, kızıma kk'daki teyzeleri yeter bundan sonra .)
istanbul'a gelirseniz, çoook isterim görüşmeyi... misafirimiz olursunuz, gezdiririz sizi :)
biz de avrupa yakası'ndayız..
bebişler de azıcık ele gelir, toparlanırlar siz gelene kadar, ne güzel bir fırsat olur :)
akannehir ben halaaa ütüye başlayamadımoysa şimdiye yarılamış olurdum... tam edayı gönderdim arkadaşım geldi... bayadır gelmiyodu.. yanında kalkıp yapmak da istemedim.. lafını da ettim gerçi ama o da hiç ben accık ütüleyiveriyim demedi.. en azından çarşafları nevresimleri hallediverse ben gömlek pantolon kısmını yapardım ama neyse... canı sağolsun.. ben de şimdi başıycam ama acık bişiyler yiyeyim de hem size bakayım dedim...eda gelene kafar biter umarım.. saat 6 ya kadar yani :) biter biter....
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amiiiinn inşallah canım arkadaşım.. hepimize inşallahh...ayyy refiye hakkaten bak hiç bu açıdan bakmamıştım zaman geçmiyo derken gün saymaya başladık ama geriye dönüp baktığımızda sıkıntılı şeyler de paylaştık çok güzel anları duyguları da paylaştık. bak kıza moral vereyim derken ben de göçtüm burda iyi mi? inşallah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin *********
sinem be, ne güzel yazmışsın..
valla tüylerim diken diken oldu okurken.
tahmin ettiğin gibi benim kızımın gerçek bi teyzesi yok ne yazık ki. tek çocuğum. bizim aile de sorunludur bayaa. babamın tarafıyla görüşmüyoruz, annemin tarafı da enteresan bi şekilde ilgisizdir..
eşimin ailesi de iyidir hoştur da, işte ne bileyim, dile vurunca çirkinleşiyor bazı şeyler, pek alakaları yok dila'yla.
bi annem, bi eşim var hayatta.. tek istediğim biraz ilgi görmek, bunca sene bebek hasretiyle yandıktan sonra mutluluğumu birileriyle paylaşmak... ama olmadı mı da olmuyor
neyse..
dediğin giib, kızıma kk'daki teyzeleri yeter bundan sonra .)
istanbul'a gelirseniz, çoook isterim görüşmeyi... misafirimiz olursunuz, gezdiririz sizi :)
biz de avrupa yakası'ndayız..
bebişler de azıcık ele gelir, toparlanırlar siz gelene kadar, ne güzel bir fırsat olur :)
sinemcim..canım valla çok iş yapmıyorum kızz.. millet benden gerilerde haftalarda ev temizlikleri bitti de tekrar bile kirlendi.. ben hala bi kalkışamadım.. daha 1 ay var diye diye kaldımı sana 19 gün :))) diğer işlerimi bi gün bi odanın perdsi camı.. öbür gün koltukları :)) derken ancak 15 güne bitirmem için şart koştu kocam sağolsunyoksa ben ne de güzel dün akşam üzeri haftaya cuma büttüüüün evimin işi bitmiş olucak listemi hazırlamıştım :))) ama işten gelip de kağıdı görünce kükredi benimki :))) bi program da o yaptı listeledi.. tee bi dahaki cumaya bitiyo işlerin tümü.. bi yandan temizlicem bi yandan batıcak yine ama napiimm.. hiiç bana bi yerim ağrıyo deme dedi :) yavaş yavaş yapıcam bende...
yarın - öbürgün misafir odası var liste de. kociş camı -perdeyi-koltukları halledicek bende sadece vitrinlerin tozunu alıcam o kadar.. en azından günlük ütülerim bitsin dedim kıı :)))
kuzuuuummmm yeter ki sen iste bu gidişle benim ablam evlenmediği için teyze de olamayacağım (inşallah olurum çok istiyorum ablamın da yuva kurup, çocuğu olmasını gerçi) teyze yokluğu çeken herkese teyze olabilirim buradan açık çek. gelirsem mutlaka bütün istanbulda oturan arkadaşlarla tanışmak isterim. inşallah bakalım. Allah eşini de anneni de başınızdan eksik etmesin inşallah canım benim.
zeynep aklıma ne geldi sendin demi kızın hareket etmiyo diye üzülüp bi hareket etsin elime pankartı alıp çıkıcam diyen şimdi simge eklerken aklıma geldi :enbuyukkk: :)
opuyorumnanaktan dila'nın kaynanası yeter ona .. kaynanasıı... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :asigim: a.s. :teytey:
kızlar merhabalar nasılsınız ay benim hiç keyfim yok her yerim ağrıyo doktor yürüyüş demişti ama ilk günden yan çiziyom ben sizler nasılsınız? bi geçmişe bakayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?