2010 Nisan Anneleri

refişim, iki kedili zeynebimmm hoşbulduk canlarım geçmişi okumaya kalkıştım ama beceremedim. dikkatimi toplıyamadım valla okuduğumuda unuttum herkes iyidir umarım.
fiziksel bir yorgunluğum var ama bence psikolojik yani oğluşumun 3 kgı geçtiğini öğrendiğim anda daha da bir ağırlaştım sankikaydirigubbakcemile3 borumu bu suyula eşiyle 5 kg taşıyom havasına girdim galiba elim kolum kalkmıyo yoksa keyfim yerinde:)
birde dün gece bebişimin şekerlerini yapmaya başladım belim ağrıdı azıcık. ama çok güzel olcaklar kayınvalidem şimdi kurdeleleri hazırlıyo ben beceremedim de onu:) bi tanesi ortaya çıksın eklicem cicilere
ciciler deyince dün zeyracım cicilerini eklicekti bakcaktım unutmuşum bi bakayım bakalımkaydirigubbakcemile3
refişim kolay gelsin ütülerinde ama çok yorma kendini nevresimlerinde ütüsüz oluversin kız boşver sen yaparken ben yoruluyom kendini utkuyu düşünmüyosan beni düşünkaydirigubbakcemile3
zeynebim sende keyifsizmişsin bugün galiba bebişlerimizi tokuşturalım da keyfin yerine gelsin canımın içi :1hug:

aliyecim biz seninle aynı gidiyoruz...
doktorun bana dediği konrol tarihi bu ayın 15'i...ama bu tarihten sonra haftada bir görüşücez demişti...benimki bizi görmekten yana yani,bide seviyorum ben doktorumu çok ilgili,çok konuşkkan bıcır bıcır bi kadın...
banada doğum için verdiği son tarih nisan 10....bu tariha kadar gelir ama demişti,hatda benim şuan ki pozisyonum normal doğum için cok elverişliymiş ve suni sancı deniycez sanırım ,oğlumu nisana kadar bekletme taraftarı değil doktorum....tabi bana kalsa martın 20 sinden sonra şöle sancılarım tutsa da ne güzel olur....ben hiç tedirgin değilim normal doğum konusunda,tabi endişelerim var ama artık olsun bitsin bebeğime kavuşayaım derdindeyim....

bencede ya refiş en iiyisi boşvermek ütüm var senin gibi onları yapsam yeter bugün

özge eski sayfaları oku biraz bak kendine gelecen canlanacan bende aynıyım valla bi ağırlık sorma herhalde biraz doğm nasıl olcak diye düşünmekten oldu benimki düşünmüyorum aslında ama nede olsa panik atak varya herşey biran önce olsun bitsin istiyorum

aynen canım dediğin gibi ama bizde gidince biraz bakalım istiyoruz mesela ben yüzünü merak etmiştim.kilosunuda ama ultrasonu eskiymiş doktorun.kendisi yaşlı 62 yaşında doktorum o yüzden çok rahat yani yılların tecrübesi var biz kimleri doğurttuk diyordur o ama benim ilk doğumum.birde canım insan kendini sorumlu hissediyor bana kalsa bende gitmem tabiki merak ediyorum görmek istiyorum ama.her hastaneye gidişimde suratım 5 karış oluyor eşim ne oldu diyor hastane psikolojisi diyorum.hayırlısı ne diyelim senin 2. bebeğin olduğu için nispeten rahatsındır tecrüben var en azından.
normal doğum yapmış biri orda baktım.1 saat olmuş 2 dikişi varmış çocukta 4 kilo doğmuş yavrum mordu daha çocuk zor doğmuş.dedimki çok sancı oldumu.kadın diyoki ne sen sor ne ben söyleyeyim.

slm teyzoşlar....
uyuduk uyandık,yemeğimizi yedik geldik....
bugun herkesin üzerinde bir ağırlık var sanırım,herkes baya yorgun,isteksiz....
benimde tatsızlığım bi turlü gecmedi üzerimden...püfff....
afiyet olsun cicimm sende ağrılarla boğuşmuşsun yanlış okumadıysam geçmiş olsun canım. 24 saat hamallık yapıyoz ağrılar normal aslında ama mızırdanmak da en doğal hakkımız. dün artık eşime oram ağrıyo buram sızlıyo derken dedim ki: ayy ben kendimden bıktım mızırdanmamdan bana gına geldi sen ne haldesin kimbilirkaydirigubbakcemile3 ama aşkım o kadar sakin ve anlayışlı ki ömür boyu hamile kalasım geliyokaydirigubbakcemile3

ahhh ahhh valla geçti gitti 9 ay

hacercim ya benide ağlatcan ya,varya ne guzel seyler paylaştık değilmi,acısıyla tatlısıyla koskoca dokuz ayı devirmek üzereyiz,kendimi liseden mezun olurken ki duygular içinde hissettim heee....
ama daha paylaşacaklarımız geride...
en guzel gunlerimizi anlatacağız ,meleklerimizin resimlerini koyacağız.....
oyyy düşünmesi bile gzl,doğum hikayelerimizi anlatacağız hayırlsı ile....
offf cok gzl cok....

valla canım bebeğin pozisyonu normale uygun maşallah.ama ben ayda 2-3 kilo falan aldım.vücudum çok büyümedi.sanıyorumki benimki 3-4 arası olur gibi.birazda büyük olursa çok zorlanırmıyım korkusu var.doktor bol bol yürü diyor ama tam oturtamadım ben düzenli yürüyemiyorum çalışınca.akşam eve git yemek ye yat otur kalıyor hep.birde nefesini al içinde tut dedi oda lazım dedi.
canım normal doğumda son güne kadar beklenmezmi seninki neden erken almak istiyor anlamadım.suni sancı bildiğim kadarıyla çokda gerekli değil.

tuğbacım sorma tatlım ya,ben de kendimden bıktım valla mızır mızır bir durum içindeyim...ben bile kendimden sıkıldım...yapmayayım diyorum sölenmeyeyim diyorum ....
ama eşimde cok metanetli cıktı valla....
ben sıkıldım adam hala beni telkin modunda.....

kızlar bişey soracam doktor bi kitap vermişti bana dün ona şöle bi göz attım ilk defa görüyorum elektromanyetik radyasyon koruyucu diye bişey var kullanan varmı yada bilen %74 koruma oranı var çocukların ve bebeklerin kafatasının ince olması nedeni ile elektomanyetik dalgalara maruz kalması daha fazlaymış bide 2 dk lık cep görüşmesi sonunda beyinde ciddi ısınma yaşadığı tespit edilmiş yaa böyle olursa pc yada telefon bebeğin yanında olmaması gerek çok küçük bişey pc ye yada tele takılıyor radyasyonu minimuma indiriyormuş

kzılar ben çıkıyorum sizi ve meleklerinizi Allah (cc) emanet ediyorum.hepinize kocaman öpücükler ve iyi tatiller pazartesiye bomba gibi görüşmek dileğiyle baybay hihoyyyt

hacercim.. dediğin gibi canım sadece birkaç parça ütü yapıver sende yeter bugünlük.. zaten saat kaç oldu baksana.. amann cidden 4 olmuş yaa.. sadece çorbam var yemek yapıcam daha :) ütü biticek de bi de ona geçicem.. allahtan eşim cumaları 8buçukta evde oluyo.. geçe de bıraksam olur.. hem basit bişiy yapıcamm...

tuğbacım.. canım kendimden geçeli çok oldu :)) utku bey de sağolsun .. annesi yesin onun tepiklerini... yarım saat ayakta kalmaktan sonra basıyo tekmeyi.. hooop oturuyoruz dinleniyoruzz.. sakinleşince yine kalkııyoruz :)) bak bu dinlenme molamı sana armağan ediyorum o zaman :)))) heheeh

aliyecim.. çook haklısın canımm.. insan o ultrasonda bebişni saatlerce görmek istiyo ama bu dr.lar yokmu hemencik kesitiripatıyolar.. tabiki mutlaka ikinci olmasının rahatlığı var ama bi de şöyle düşün... ben 2. sezeryanımı olucam.. çok büyük bi sorun yaşamamış olmama rağmen tekrar yaşıycağım şeyleri düşündükçe uykular bana haram moduna giriveriyorum.. bi de 19 gün.. ay valla gözlerim doluyo yaa.. kızz ne kadar az kaldı .. inş. sağlıkla hayırlısıyla gelsinler bebişler...

iyi günler.. iyi haftasonları aliyecimm.. pazartesi görüşmek dileğiyle...

ilk defa duyuyom kokrtum valla bizim ev teknoloji merkezi gibi 3 bilgisayar 4 cep telefonu varkaydirigubbakcemile3yandık desenebilmiyorumkismile

canım valla biz hava atıyoz 9 ay taşıdıkk neler çektik babalar oh rahat rahat hazıra konuyo derler ya hiç öyle değil hamilelikte biz kendimize tahammül edemiyoz adamlar bizi çekiyo ay bak yine eşime aşkım depreşti benimkaydirigubbakcemile3
kzılar ben çıkıyorum sizi ve meleklerinizi Allah (cc) emanet ediyorum.hepinize kocaman öpücükler ve iyi tatiller pazartesiye bomba gibi görüşmek dileğiyle baybay hihoyyyt
görüşürüz canımmm biz haftasonuda burdayız bekleriz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

ay refiş alemsin demek bu molayı bana armağan ediyosunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şekerim ohhh dinlendim valla saoalsın:roflol:

rica ederim içten söylüyorum iş olsun diye değil. ama neyseki başında benim gibi bir tane daha jandarma varmış kötükedihüso peki ütülerini yüksekçe bir yere oturup yapsan olmaz mı ben oğlumun cicilerini öyle ütülemiştim.

kızlar merhabalar nasılsınız ay benim hiç keyfim yok her yerim ağrıyo doktor yürüyüş demişti ama ilk günden yan çiziyom ben sizler nasılsınız? bi geçmişe bakayım ben

e artık sen de tuğba daha gaza gelmen ve dağları aşman lazım bir an önce olsun diye sende tam tersi etki yaptı demek aman boşver içinden ne geliyosa onu yap.

güle güle şekerim iyi hafta sonları iyi dinlen bomba gibi gel hakkaten p.tesiye

Ben geldımmm... ıŞlerden fırsat bulup nst ıÇın gıdemedım Şımdı ıŞım bıttı. Bakalım bu satten sonra eŞım gÖtÜrcek mı??

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Okulda son günümdü bitirdim pazartesi izin için hastaneye gideceğim kızlar. Vay be son üç hafta :sm_cool: Hep bebişim kalsın sonuna kadar, büyüsün gelişsin derdim ama sona geldikçe 38. hafta yeterli. 40'a kadar kalmasın diyorum. :Saruboceq:
Kızlar, birçok arkadaşımız bebişlerini görmüş ama isimler aklımda kalmıyor, kusura bakmayın. Tarhan, atala, haceroğuz, gelincik aklıma gelen gelmeyen herkese maşallah. Şükürler olsun bebişlerimizden hep güzel haberler duyuyoruz. Sonuna kadar böyle gidelim ins. Bu arada tarhancım doktoruna bayıldım normal doğum taraftarı doktor bulmak çok zor canım. Benim doktorum geçen kontrolde bizi çatın dar muhtemelen diyerek korkuttu. Eşim bile normal doğumda inat etme, size birşey olursa demeye başladı. Pazartesi ins kontrolde çatın dar filan demez. eyvahedigeldismile
Güzeller, hepinizi öpüyor ve yemek yapmak için çıkıyorum. Babamız gelmeden herşeyi hazırlayalım, aç geliyor bitanem işten.:asigim:
Kızlar, bu arada eşimin ailesi öyle güzel bir süpriz yaptıki, beni çok duygulandırdılar. Ay nasıl kayınvalidemi öpücüklere boğasım var. opuyorumnanaktan

Ben geldİmmm... İŞlerden fırsat bulup nst İÇİn gİdemedİm Şİmdİ İŞİm bİttİ. Bakalım bu satten sonra eŞİm gÖtÜrcek mİ??

aferin nazlıııııııı. kimi evde kendini harap ediyo sen de yollarda dükkanda aferin. kızın doğunca sana bunların hesabını soracak ama emin ol klava:

hadi bakalım kuzum. inşallah p.tesiye iyi haberlerini bekliyoruz. bu arada özel dseğilse nedir seni bu kadar mutlu eden merak ettim. ama sen mutlu olduğun için de çok mutlu oldum çünkü biliyorsun bizim buraların yüzü bu konuda pek gülmüyo gülenini bulmuşkan maşallah diyelim kayınvalidene de a.s. bunu hediye olarak götür benden

sinemcim... sen yazınca şöööyle bi baktım da .. yok canım.. oturarak ütüleyebilceğim bişey yok normal sandalyeye otursam alçak kalır.. masanın üstüne çıkıp otursam :)) bi de inmesi var :)) en iyisi böyle az iş çok mola şekilnde devam etmek :)) ama cidden yormuyorum kendimi.. belim fln daha iyi durumda yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…