sinemcim... sen yazınca şöööyle bi baktım da .. yok canım.. oturarak ütüleyebilceğim bişey yoknormal sandalyeye otursam alçak kalır.. masanın üstüne çıkıp otursam :)) bi de inmesi var :)) en iyisi böyle az iş çok mola şekilnde devam etmek :)) ama cidden yormuyorum kendimi.. belim fln daha iyi durumda yani :)
ilk defa duyuyom kokrtum valla bizim ev teknoloji merkezi gibi 3 bilgisayar 4 cep telefonu varkaydirigubbakcemile3yandık desenebilmiyorumkismile
canım valla biz hava atıyoz 9 ay taşıdıkk neler çektik babalar oh rahat rahat hazıra konuyo derler ya hiç öyle değil hamilelikte biz kendimize tahammül edemiyoz adamlar bizi çekiyo ay bak yine eşime aşkım depreşti benimkaydirigubbakcemile3
görüşürüz canımmm biz haftasonuda burdayız bekleriz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
ay refiş alemsin demek bu molayı bana armağan ediyosunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şekerim ohhh dinlendim valla saoalsın:roflol:
rica ederim içten söylüyorum iş olsun diye değil. ama neyseki başında benim gibi bir tane daha jandarma varmış kötükedihüso peki ütülerini yüksekçe bir yere oturup yapsan olmaz mı ben oğlumun cicilerini öyle ütülemiştim.
e artık sen de tuğba daha gaza gelmen ve dağları aşman lazım bir an önce olsun diye sende tam tersi etki yaptı demek aman boşver içinden ne geliyosa onu yap.
valla bende ilk defa duydum ne olcak halimiz bilmiyorum kk ya girmeden de duramam artık az olcak böyle rahat olamayız zaten
he yaa kız temizlik hastası oldum resmen ama kirlenmesin istiyorum sık sık yaptımmı doğuma kadar temiz kalır diyom da drun söledikleri aklıma geliyor kanman olursa doğumu durduramayız yavrum daha 2.500 kilo kucağıma bile alamam aman allah korusun en iyisi ben pazarı bekllim de eşimle yapalımcanım :) çok sağol
inşallah siz de gelin tez zamanda buraya da, şu fahri teyzelik olayımızı bağlayalım, resmiyete bindirelim :)
ehehhe
bendim o
dahası, bi hareket etsin, pankartları alıp "çıplak" çıkacam sokağa diyodum :)))
büyük zevkle zeynebim büyük zevkle. hem abla hem teyze olurum diloşa. sana da arkadaş olurum tek çocukmuşsun kardeş olurum. eşimden biliyorum tek çocuk olmanın yarasını.
gözün aydın aliyecim pek bişey öğrenememişsin bebişle ilgili ama en azından sağlıklı olduğunu biliyorsun önemli olan da o.
yaaa hacer biter mi acaba bu 9 ay derken gün sayıyoruz. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize. ayrıca seni kınıyorum daha 2 gün önce dip bucak temizlik yapmadınmı sen ne temizliği yine valla komplekse giresim geliyo sizi duydukça ama hiç de giremicem valla. çünkü nisan annelerinin çoğu anlaşmış gibi temizlik titizlik hastası annelerle dolu. sizin yüzünüzden kendimi pis hissediyorum bazen ama yine de yapmıycam işte hergün temizlik sempatiksalakcinni
yürü be özge ben de 2 veya 4 nisan gibi sancılarım tutsa da doğursam diyorum bundan sonra yanındayım arkadaşım kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile
hoşgeldin ama aksatmasaydın keşke dr dün beni sıkı sıkı tembihledi mutlaka herhafta gel nstye gir dedi en kısa zamanda gitmelisin benceBen geldİmmm... İŞlerden fırsat bulup nst İÇİn gİdemedİmŞİmdİ İŞİm bİttİ. Bakalım bu satten sonra eŞİm gÖtÜrcek mİ??
sağol canım hakkında hayırlısı yaa bebeği riske atma bence çatın darsa sezeryan en iyisi ohh bundan sonra artık daha sık girersin sohbete katılırsınMerhaba kızlar, nasılsınız?
Okulda son günümdü bitirdim pazartesi izin için hastaneye gideceğim kızlar. Vay be son üç hafta :sm_cool: Hep bebişim kalsın sonuna kadar, büyüsün gelişsin derdim ama sona geldikçe 38. hafta yeterli. 40'a kadar kalmasın diyorum. :Saruboceq:
Kızlar, birçok arkadaşımız bebişlerini görmüş ama isimler aklımda kalmıyor, kusura bakmayın. Tarhan, atala, haceroğuz, gelincik aklıma gelen gelmeyen herkese maşallah.Şükürler olsun bebişlerimizden hep güzel haberler duyuyoruz. Sonuna kadar böyle gidelim ins. Bu arada tarhancım doktoruna bayıldım normal doğum taraftarı doktor bulmak çok zor canım. Benim doktorum geçen kontrolde bizi çatın dar muhtemelen diyerek korkuttu. Eşim bile normal doğumda inat etme, size birşey olursa demeye başladı. Pazartesi ins kontrolde çatın dar filan demez. eyvahedigeldismile
Güzeller, hepinizi öpüyor ve yemek yapmak için çıkıyorum. Babamız gelmeden herşeyi hazırlayalım, aç geliyor bitanem işten.:asigim:
Kızlar, bu arada eşimin ailesi öyle güzel bir süpriz yaptıki, beni çok duygulandırdılar. Ay nasıl kayınvalidemi öpücüklere boğasım var. opuyorumnanaktan
:)) tabiki alçalabiliyoda :) ben o şekilde oturduğum yerden ütüleyemem ki :kedi: beceriksiz miyim biraz acaba.. yada ütünün üstüne yüklenmeden ütülemiceğini düşündüğümden mi ki bilmiyorumkismile
canım yaa çok teşekkür ederim tatlım gerçekten en büyük istediğim doktorum beni sezeryana yönlendirmesin di o da oldu çok şükür. bizler zaten evhamlıyız doktor da sen normal yapamazsın diyince bebeğimizi koruma içgüdüsüyle kabul ediyoruz.Merhaba kızlar, nasılsınız?
Okulda son günümdü bitirdim pazartesi izin için hastaneye gideceğim kızlar. Vay be son üç hafta :sm_cool: Hep bebişim kalsın sonuna kadar, büyüsün gelişsin derdim ama sona geldikçe 38. hafta yeterli. 40'a kadar kalmasın diyorum. :Saruboceq:
Kızlar, birçok arkadaşımız bebişlerini görmüş ama isimler aklımda kalmıyor, kusura bakmayın. Tarhan, atala, haceroğuz, gelincik aklıma gelen gelmeyen herkese maşallah.Şükürler olsun bebişlerimizden hep güzel haberler duyuyoruz. Sonuna kadar böyle gidelim ins. Bu arada tarhancım doktoruna bayıldım normal doğum taraftarı doktor bulmak çok zor canım. Benim doktorum geçen kontrolde bizi çatın dar muhtemelen diyerek korkuttu. Eşim bile normal doğumda inat etme, size birşey olursa demeye başladı. Pazartesi ins kontrolde çatın dar filan demez. eyvahedigeldismile
Güzeller, hepinizi öpüyor ve yemek yapmak için çıkıyorum. Babamız gelmeden herşeyi hazırlayalım, aç geliyor bitanem işten.:asigim:
Kızlar, bu arada eşimin ailesi öyle güzel bir süpriz yaptıki, beni çok duygulandırdılar. Ay nasıl kayınvalidemi öpücüklere boğasım var. opuyorumnanaktan
tamamen katılıyorum cicim sana nazlıııı çalışma artık evinin kadını ol 2-3 hafta yoksa senin cimcime gözlüklerin arasında doğacak sölemedi demekaydirigubbakcemile3aferin nazlıııııııı. kimi evde kendini harap ediyo sen de yollarda dükkanda aferin. kızın doğunca sana bunların hesabını soracak ama emin olklava:
kız refiş bugün formundasın valla çok güldürdün beni demek masanın üstüne çıksan inmesi var birdekaydirigubbakcemile3sinemcim... sen yazınca şöööyle bi baktım da .. yok canım.. oturarak ütüleyebilceğim bişey yoknormal sandalyeye otursam alçak kalır.. masanın üstüne çıkıp otursam :)) bi de inmesi var :)) en iyisi böyle az iş çok mola şekilnde devam etmek :)) ama cidden yormuyorum kendimi.. belim fln daha iyi durumda yani :)
vee geldimm.. :lepi:
ütüleri bitirdim... kocişkom da aradı bu arada.. akşama yemek yapma bu kadar ütüden sonra dedi.. otur dinlen dedi... sositososito yemek işi ne olucak hiiç bi fikrim yok.. çorbamız var zaten dedim ama onu da yarın akşam yeriz deyince üstelemedim bende hihoyyyt neyse hazırlanın demedi ama sanırım eve söylicez.. olsunnn... bu akşamda yemekler babamızdan olsun :))) bende ütülenenleri yerleştirip ayranımı alıpp uzattım ayaklarımı :)))
Ayyy saĞolun yaaa...gİdemİcem zaten artık bu satten sonra geÇen hafta cumartesİ gİtmİŞtİm. HenÜz geÇ kalmıŞ sayılmam:)) ama yarında gİdemem artık pazartesİ... Kuzu zaten oynuyo İÇerİde bol bol:)))
evde olma fİkrİ aslında hoŞ ama evde olunca da sarıyorum yaaa. Heryanım aĞrıyor. Ben dÜkkandan gİdİcem doĞuma kesİn. Çantamız arabada zaten eve uĞramadan gİderİm artık:))))
özgeeee toparlan kız bu ne halklava: hepimiz aynı durumdayız çıkıp kafa dağıtmak istiyoz ama hem de evde oturup dinlenmek istiyoz kendini iyi hissettiğinde atarsın kendini yollara gidersin sitediğin yerekaydirigubbakcemile3
özgecim.. yakın olsak ne iyi olurduu... kaydirigubbakcemile2 baksan görünürde bişey yok ama 3,5 saatimi aldı kızz :)))
bende diyorum ki... boshayallersmile şööyle çıksam bi tophaneye yada dağ yoluna falann.. bursa manzarasıı.. temiz havaa... üşüsemmm ama hava alsamm.. bu arada da evde yapılması gerekenler heppsi oluversee.... eve bir gelsemm.. ohh badanam olmuşş. camlar-perdeler .. şıkırr şıkırr.. boshayallersmile çok şey istiyorum evet yazınca anladım ... :kedi:
amaann özgem... silkelenn.. sen bayaca bi darlanmışsın hayatım... benimde otururken yatarken pek bi sıkıntı yok dönmeye çalışmadığım sürece ama şu an ayağa kalktığımda oğluşumun rahim çıkışına yaptığı baskıyı tarif edebilecek bi laf yoktur sanırım
hep aynı şeyleri yaşıyoruz ama işte hep de otur yat olmuyo kii.. nereye kadar.. hareket de lazımm... hem insan sürekli evde otura yata zaman geçirince darlanıyo tabi bacımm yaa... zor da olsa yavaş yavaş gezin sen.. mesela yarın komşuna git öncelikle.. hem bebiş görücektin sanırım.. havan da değişirr... opuyorumnanaktan
özgecim.. ay yok kızz.. annem de yapmasın yaa bilmiyorumkismile onakıyabilsem haftaya badanacı geliceği gün ben yaparım dedi ama işte onun da dizinnde menisküs var.. yapar bana kıyamaz ama sonra 2 gün yürüyemez :sinifsinif: hamiş kalana kadar camlarını bile ben siliveriyodum.. dizlerini rahatça kıramıyo diye..
ama başkası gelip yapabilir temizlikçi mesela :))) ama ben yokken yabancı biri girip evimde kıpırdanıcak ohaoldumsmile yok yok ben yapimm yayavaş yavaşş.. guclubacismile aman bana da yaranılmıyo ki ayolll... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?