2010 Nisan Anneleri

canım masan ayarlamalı değil mi alçaltamıyor musun oturduğun yerin seviyesine göre ayarla bak olur

:)) tabiki alçalabiliyoda :) ben o şekilde oturduğum yerden ütüleyemem ki :kedi: beceriksiz miyim biraz acaba.. yada ütünün üstüne yüklenmeden ütülemiceğini düşündüğümden mi ki bilmiyorumkismile

neyse bitiyo zaten.. bir kaç parça bir şey kaldı.. nevresimleri annem ütülücekmiş. aradı az önce de sağolsun bi postada o haşladı :))) haftaya c.tesi geldiğinde ütüler artık napim... şimdilik dolaba kaldırayım da :)

neyse ben daha fazla karışmayım nasıl rahat ediyosan öyle yap tatlım

canım yaa çok teşekkür ederim tatlım gerçekten en büyük istediğim doktorum beni sezeryana yönlendirmesin di o da oldu çok şükür. bizler zaten evhamlıyız doktor da sen normal yapamazsın diyince bebeğimizi koruma içgüdüsüyle kabul ediyoruz.
geçenlerde benim de eşim dedi ya size bişey olursa sezeryan mı olsan acaba dedi. o daha riskli ben hiç narkoz almadım ameliyat olmadım bünyem kaldırır mı bilmiyoruz dedim. ameliyattan çok korkuyorum ben zaten.
bu arada tatlım bak doktorumun erken çatı muayenesi hakkında anlattıklarını aynen akttarıyorum karar sizin:
'' bundan birkaç yıl önce çatı muayenesi yapmak gerekli görülüyordu belirli ölçülerin dışındaysa çatı ölçüsü sezeryan kararı veriyorduk ama artık yaygın görüş değişti. çatı ölçüsnün tek başına hiçbir anlamı yok önemli olan oradan geçecek olan bebeğin ölçüleri bunun içinde sancılar başladıktan sonra bebeğin başıyla birlikte çatının ölçülmesi lazım ki bu delikten bu bebek geçer mi karar verebilelim. o andaki bebeğin boyutları ve çatının durumu önemli. bu yüzden doğum başlamadan çatı için karar vermek çok anlamsız bu uygulama artık geçerliliğini yitirdi.''
ve bana bütün bunları maket üzerinden anlattı. eşim de dalga geçiyo benle internetten yalan yanlış öğrenip soruyon ağzının payını verdi doktor diyokaydirigubbakcemile3

aferin nazlıııııııı. kimi evde kendini harap ediyo sen de yollarda dükkanda aferin. kızın doğunca sana bunların hesabını soracak ama emin ol klava:
tamamen katılıyorum cicim sana nazlıııı çalışma artık evinin kadını ol 2-3 hafta yoksa senin cimcime gözlüklerin arasında doğacak sölemedi demekaydirigubbakcemile3

kız refiş bugün formundasın valla çok güldürdün beni demek masanın üstüne çıksan inmesi var birdekaydirigubbakcemile3

vee geldimm.. :lepi:

ütüleri bitirdim... kocişkom da aradı bu arada.. akşama yemek yapma bu kadar ütüden sonra dedi.. otur dinlen dedi... sositososito yemek işi ne olucak hiiç bi fikrim yok.. çorbamız var zaten dedim ama onu da yarın akşam yeriz deyince üstelemedim bende hihoyyyt neyse hazırlanın demedi ama sanırım eve söylicez.. olsunnn... bu akşamda yemekler babamızdan olsun :))) bende ütülenenleri yerleştirip ayranımı alıpp uzattım ayaklarımı :)))

Son düzenleme:
oğluşumla kahve keyfi yaptık....
ayy özlemişim varya....
otur otur şiştim valla,içim daraldı...
keşke halim olsa temiz hava alsam cıksam yürüsem...
kaç gundur karşı komşuya gidicem onu bile erteleyip duruyorum....
ne kadar miskin oldum:))))
bebiş doğunca hiçevden çıkamıycam yani bi süre ühüüü ühüüüü.......

refişşş gel kız bacım,kahve yapim sana yorgunluğunu alır....
azcıkta iki lafın belini kırarız...
valla içim darlanıyo,insan yüzü gördüğüm yok,dükkanda gene gelen giden oluyodu konuşuyorduk falan zaman geçiyordu ama evde hepten daral geldi.....
kendime sinir oluyorum hepten saldım ,arkadsım aradı ona bile gidecek derman bulamadım kendimde üff.....

Ayyy saĞolun yaaa...gıdemıcem zaten artık bu satten sonra geÇen hafta cumartesı gıtmıŞtım. HenÜz geÇ kalmıŞ sayılmam:)) ama yarında gıdemem artık pazartesı... Kuzu zaten oynuyo ıÇerıde bol bol:)))

evde olma fıkrı aslında hoŞ ama evde olunca da sarıyorum yaaa. Heryanım aĞrıyor. Ben dÜkkandan gıdıcem doĞuma kesın. Çantamız arabada zaten eve uĞramadan gıderım artık:))))

özgeeee toparlan kız bu ne halklava: hepimiz aynı durumdayız çıkıp kafa dağıtmak istiyoz ama hem de evde oturup dinlenmek istiyoz kendini iyi hissettiğinde atarsın kendini yollara gidersin sitediğin yerekaydirigubbakcemile3

nazlıcım artık eşine devret hayatım bu işleri bak 15 gun kaldı azcık ta ada ile ilgilen keyif yap evde,görme işi falan benimde cantam araba da .....
ama annemdeyim ben daima,evde olsam sıkılırım belkide....
burda net var ,bide işte olsa gözümde görse kimse bişi yaptırmıyo saolsunlar...
ama evde tek kalmakta sakıncalı ,oyuzden burda olmam mantıklı.....
artık gelinimi evde dinlendir annesi kzıcam sana.....:))))))))))))))))))

özgecim.. yakın olsak ne iyi olurduu... kaydirigubbakcemile2 baksan görünürde bişey yok ama 3,5 saatimi aldı kızz :)))

bende diyorum ki... boshayallersmile şööyle çıksam bi tophaneye yada dağ yoluna falann.. bursa manzarasıı.. temiz havaa... üşüsemmm ama hava alsamm.. bu arada da evde yapılması gerekenler heppsi oluversee.... eve bir gelsemm.. ohh badanam olmuşş. camlar-perdeler .. şıkırr şıkırr.. boshayallersmile çok şey istiyorum evet yazınca anladım ... :kedi:

canımmm kızma bana ya...
vallahi ruh halim berbat acayip bi çöküntü içindeyim....
15 gundur dışarı çıkamdım çıkmak için can atıyırum kimse beni eve bağlamıyor ama ben yapamıyorum yürüyemiyorum,bebek rahime baskı yapıyor çıkacak gibi oyuzden evdeyim mecburen yani...
ama insanız işte bile bile sitem ediyoruz.....
mesela diyorum ki kocam beni alsa bi akşam cafeye götürse bi kahve içsek havam değişşse....
ama biz hiç tek kalamıyoruz ki araba bi canavarda bizimle gidip geliyo(((
ne bileyim evd eolsak azcık romantik takılsak,azcık renklense hayat....
ama biz evdede tek olamıyoruz ki yada ben hemen uyyorum...biliyorum hem istiyorum hem istemiyorum....
üffff gene ben daraldım ya.....bebeğim gelsede vıyaklamasıyla hayatıma renk katsa.....

ayyy hepimiz aynıyız kız valla.....
bir yanımız çok sey istiyo,bir yanımızın yapası yok....
ama şu olsa ne ii olur değilmi,eşin seni alsa dışarı çıkarsa sonra eve annenler gelse ve badana bitse temizlik bitse....
ve rüya gibi.....
eve geliyorsun heryer pırıl pırıl ,işler bitmiş....
insan şöle derinden bir ohhh ceker valla.....
valla tatlım aslında cok sey istemiyoruz ama....
bunların hepsi olacak seyler......

amaann özgem... silkelenn.. sen bayaca bi darlanmışsın hayatım... benimde otururken yatarken pek bi sıkıntı yok dönmeye çalışmadığım sürece ama şu an ayağa kalktığımda oğluşumun rahim çıkışına yaptığı baskıyı tarif edebilecek bi laf yoktur sanırım
hep aynı şeyleri yaşıyoruz ama işte hep de otur yat olmuyo kii.. nereye kadar.. hareket de lazımm... hem insan sürekli evde otura yata zaman geçirince darlanıyo tabi bacımm yaa... zor da olsa yavaş yavaş gezin sen.. mesela yarın komşuna git öncelikle.. hem bebiş görücektin sanırım.. havan da değişirr... opuyorumnanaktan

valla refiş biz şuan zeyno ile baya bi psikopata bağladık durumu....
ikimizde kederlendik....
onun durumu benden daha vahim....
bende şöle dağa atsam kendimi bağıra bağıra ağlasam içimdekileri atsam....
ne var şöle tüm kk nisan hatunları toplansak da azcık moral depolasak......
valla yarın annemle gidicem artık....
olmuyo böle ....
komşuya gidemezsem yengeme giderim yada bize misafir gelir....
bakalım artkın.....

özgecim.. ay yok kızz.. annem de yapmasın yaa bilmiyorumkismile onakıyabilsem haftaya badanacı geliceği gün ben yaparım dedi ama işte onun da dizinnde menisküs var.. yapar bana kıyamaz ama sonra 2 gün yürüyemez :sinifsinif: hamiş kalana kadar camlarını bile ben siliveriyodum.. dizlerini rahatça kıramıyo diye..

ama başkası gelip yapabilir temizlikçi mesela :))) ama ben yokken yabancı biri girip evimde kıpırdanıcak ohaoldumsmile yok yok ben yapimm yayavaş yavaşş.. guclubacismile aman bana da yaranılmıyo ki ayolll... kaydirigubbakcemile3

tamam refiş ya bende sendenim....
banada iyilik yaramıyoooo.....
ne yapolsa bi kulp takıyom boşverekkkk ozaman....

kızzz gecen enişte bizi baya konuşmuş yeni okudum aşerme topiğini....
enişte kulaklarımızı çınlatmışın ama....
valla isteyerek olmadııı,kusura kalma.....

özge... kızz geçen değil yaa daha yakın dün akşam :))) dün msn de konuştuk ya ondann.... aman olsun boşver iyi olduu.. hadi sizin ilk de ben bilmiyorum ama bu son hamişliğim büyük ihtimalle.. accık uğraşsın demi ama yaa :)) ohhh.. sefam olsuunn :) öyle aman aman da bi aşeermem olmamıştı zaten başından beri.. aşerdiklerimde çoğu evde yapılabilen şeylerdi.. ee o da biraz gezinip arasın ama demi :) gerçi zor bişey de değildi ama nasıl da 2 saatte o kadar yere gidip bulamadı anlamadım valla yaa :))))) yok yani arada arayıp şu olsa olur mu diyo.. ben de yokk ille o :)) öyle olmasa gidip bi yerde oturduda çok aradım dedi dicem ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…