özge... kızz geçen değil yaa daha yakın dün akşam :))) dün msn de konuştuk ya ondann.... aman olsun boşver iyi olduu.. hadi sizin ilk de ben bilmiyorum ama bu son hamişliğim büyük ihtimalle.. accık uğraşsın demi ama yaa :)) ohhh.. sefam olsuunn :) öyle aman aman da bi aşeermem olmamıştı zaten başından beri.. aşerdiklerimde çoğu evde yapılabilen şeylerdi.. ee o da biraz gezinip arasın ama demi :) gerçi zor bişey de değildi ama nasıl da 2 saatte o kadar yere gidip bulamadı anlamadım valla yaa :))))) yok yani arada arayıp şu olsa olur mu diyo.. ben de yokk ille o :)) öyle olmasa gidip bi yerde oturduda çok aradım dedi dicem ama :)))
özgecim.. yakın olsak ne iyi olurduu... kaydirigubbakcemile2 baksan görünürde bişey yok ama 3,5 saatimi aldı kızz :)))
bende diyorum ki... boshayallersmile şööyle çıksam bi tophaneye yada dağ yoluna falann.. bursa manzarasıı.. temiz havaa... üşüsemmm ama hava alsamm.. bu arada da evde yapılması gerekenler heppsi oluversee.... eve bir gelsemm.. ohh badanam olmuşş. camlar-perdeler .. şıkırr şıkırr.. boshayallersmile çok şey istiyorum evet yazınca anladım ... :kedi:
ay aslında güzel fikir ama normal doğumda zaten çok tutmuyolarki hastanede 12 saat falan. yine saçlaırmla uğraşamam ama boyundan aşağı bir duş güzel olabilir valla neyse evden yada dışardan aldırırım gerekirse çantaya koymayacam ama mayonu da koysaydın dicek yoksa eşimkaydirigubbakcemile3slm kızlar nasılsınız
bu hastane çantası topiğine baktımda aklıma geldi normal doğurcak arkadaşlardan isteyen şampuan,saç kremi ve duş jelide alabilir ve tabi koyu renk bi havlu ben geçen seneki doğumumda götürmüştüm ve inanın iyikide götürmüşüm o kadar ii geldiki sıcak banyomu bile yaptım hastanede kendime geldim.şimdide koydum çantama minik numune şişelere doldurdumda götürdüm.fikir olsunihtiyaç duyabbilirsinis.
ay bakayım kuzey paşaya hemen:asigim:bizde göbüş ekledik....bakın bakalım büyümüşmüyüz teyzoşlar....
kızlar bu çanta işini napıcaksınız çantanız büyükmü küçükmü . ben kayınvalidemlere cantamı gösteriyorum büyük diyorlar kendinemi güldürücen diyorlar hastanenin örtülerini kullanmıcam zaten yanıma aldıgım pike takımı bir canta yapar ee ya son anda sezeryana dönerse ihtiyacım daha fazla olcak diyorum sen bilirsin diyorlar kafayı yicem artık hazırlim diyorum inanın içimden gelmiyor. 34 haftaya girdim yavaştan hazırlamak istiyorum. ama akannehir
ay aslında güzel fikir ama normal doğumda zaten çok tutmuyolarki hastanede 12 saat falan. yine saçlaırmla uğraşamam ama boyundan aşağı bir duş güzel olabilir valla neyse evden yada dışardan aldırırım gerekirse çantaya koymayacam ama mayonu da koysaydın dicek yoksa eşimkaydirigubbakcemile3
ay bakayım kuzey paşaya hemen:asigim:
ayy kızlarr.. deliricemm.... yanıyorum resmenn... yanaklarım al al.... yüzüme ateşler püskürüyolarr.. nefes almakta zaten zorlanıyorum.. bide bu ateş basması çıktı saat 9 dan beriii... off birazz balkona çıkayım ben pijamalarla
iyi geceler herkesee....
refişim hava al gel de azıcık gece muhabbeti yapalım yaa bizim topik inzivaya çekildi resmen bu ne durgunluk:sinifsinif:ayy kızlarr.. deliricemm.... yanıyorum resmenn... yanaklarım al al.... yüzüme ateşler püskürüyolarr.. nefes almakta zaten zorlanıyorum.. bide bu ateş basması çıktı saat 9 dan beriii... off birazz balkona çıkayım ben pijamalarla
iyi geceler herkesee....
haklısın canım doğum yorgunluğunu atar insancanım çok kalmıyosun benim hastanede 24 saat kalmıştık ama ben doğumdan sonra sabahında kendimi okadar rahatsız hissettimki istedim açıkçası banyo yapmayı o yüzden iiki götürmüş dedim valla ister tamamen ister sadece vücut ii geliyo doğum piskolojisini atıyo insan üstünden rahatlıyo yani isteyen götürsün.
herkese selam.bu hafta hiç giremedim topiğe ama yazacak çok şey birikti..bu hafta evdeki ilk haftamdı ama burnumdan geliyor.çalışınca daha hareketliydim sanki bu hafta enerjim düştü.bir haftadır kaşıntıdan öldüm,heryerim yara bere içinde kaldı,kızlar GEBELİK ALERJİSİ olmuşum.pupp diye birşey hiç duydunuz mu?cildiyeye gittim,bazı gebeliklerde oluyormuş,doğumla birlikte bitiyormuş.fazla etkili ilaçlar kullanılmıyo,bir krem ve şurup verdi ama hiçbir etkisini henüz görmedim.bir saat boyunca aralıksız kaşındığımı biliyorum,her yerim kan içinde kalıyo,doktor kaşıma dedi eşimde yakalayınca kızıyo.ama mümkün değil uyuzdanda beter birşey.allah kimsenin başına vermesin.bu arada ayaklarımın altı su topladı onlar ayrı bir dert .yere basamıyorum...
onun dışında pazartesi doktordaydık oğluşum kocaman olmuş 35+3 de 2750 gr.dı.nst ye girdim peşpeşe sancılarım çıkınca doktor haftaya bir daha gel dedi.beni korku sardı,galiba oğlum fazla beklemiycek,bu hafta yat dinlen dedi doktor,akşamalrı biraz sancım oluyo artık.
ay ne çok şikayet ettim değil mi?kusura bakmayın
alkisalkisalkis valla mııı kızz.. insan çıtlatır bu zamana kadarr.. söylemen için illa tophane mi demek lazımm kaydirigubbakcemile3 gel bacımm.. bebişinide doğur all, gell .. beraber çıkarız tophaneye.. çocukları atarız arabalarına şööyle bi keyif yaparız kahvemizi yudumlarken bursa manzarasıyla kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktanof refiye ya.tophane,dağ dedin şimdi oldu mu ya...üniversiteyi bursa da okudum ben.çok özledim bursa yı ya.mezun olduktan sonra da gidemedim bi daha.tophanenein manzarası ne güzeldir şimdi.....
biz de 2 hafta önce hazırladık.. nolur noolmaz diye.. ben çekçekli bavulların küçük boyuna hazırladım... bide biz sezeryan olucağımız için fazla eşya aldım.. 3 gün kalıcaz.. kocişim bizi görmeye mi gelicek kıyafet eşya mı taşıcak.. giderken götürelim bulunsun yanımızda dedim... bana da çanta büyük gibi gelmişti ama hazırlayınca zor sığdı eşyalar kaydirigubbakcemile3kızlar bu çanta işini napıcaksınız çantanız büyükmü küçükmü . ben kayınvalidemlere cantamı gösteriyorum büyük diyorlar kendinemi güldürücen diyorlar hastanenin örtülerini kullanmıcam zaten yanıma aldıgım pike takımı bir canta yapar ee ya son anda sezeryana dönerse ihtiyacım daha fazla olcak diyorum sen bilirsin diyorlar kafayı yicem artık hazırlim diyorum inanın içimden gelmiyor. 34 haftaya girdim yavaştan hazırlamak istiyorum. ama akannehir
:lepi: eveettt duy sesimizii kaan paşaaa ... martın 20 sinden sonra bekliyoruz seni dee.. :teytey: kuzeyden önce gel ama kaydirigubbakcemile3anammm 37+0 oldum ben yaaaa oyyyyy kaan paşaaa kulakların çınlasın bakma sen benim çatlak doktoruma, 1 ay var dediğinekaydirigubbakcemile3
37+0 demek ne demek ne zaman istersen buyur gel müsaitiz demek. sen de iste ve gel bi zahmet oğluşumkaydirigubbakcemile3 :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?