2010 Nisan Anneleri

kızlarr biz birazcık uzanalım da dinlenelim.. ne kadar yorulmasak da ayakta durduk o kadar :) iyi akşamlar herkesee.. dışarda olursak giremem diye şimdiden diyeyim.. yarın görüşmek dileğiyle... opuyorumnanaktan

kız ewt hatırladım....
şu meshur konuşma.....
bende babamı aratmıştım....
olsun kız sefan olsun ohhh ohhhh....
azcık dolanmış eniştemiz ama oda utku beyin nazı olsun......
eee azkaldı refiş.....
baska ne aşersek aklına gelen bişi varmı bacım....
aşerme topiğine bakıyorum sürekli ama öle kayda değer bişi yok.....
son zamanlar süründürelim heriflerimizi.....

bu arada kızlar hani ben beyin gücü falan diyorum ya....
bebişi ısrarla çağırıyorum erkenden gel annecim falan diye.....

valla benim bu işlemi mart anneleri denemiş....
yani denemiş ve kanıtlanmış bir yöntem....
mart annelerinden biri diyorki '' hep söledim ayın 24 de aynı babasına benzeyen bir kızım olsun ve dünayay merhaba desin diye'';
gercekten de o tarihte normal doğum yapmış....
bende hep ayın 20 sinden sonra gelsin bebikim diyorum....
hatda o tarihtede gelebilir ve hayatımdaki en güzel doğum gunu hediyesi olur....
veee demekki beyin gucu diye bişi varmış....
hadi nisan annecikleri hep beraber çağırıyoruz bebişleri.....

herkese selam.bu hafta hiç giremedim topiğe ama yazacak çok şey birikti..bu hafta evdeki ilk haftamdı ama burnumdan geliyor.çalışınca daha hareketliydim sanki bu hafta enerjim düştü.bir haftadır kaşıntıdan öldüm,heryerim yara bere içinde kaldı,kızlar GEBELİK ALERJİSİ olmuşum.pupp diye birşey hiç duydunuz mu?cildiyeye gittim,bazı gebeliklerde oluyormuş,doğumla birlikte bitiyormuş.fazla etkili ilaçlar kullanılmıyo,bir krem ve şurup verdi ama hiçbir etkisini henüz görmedim.bir saat boyunca aralıksız kaşındığımı biliyorum,her yerim kan içinde kalıyo,doktor kaşıma dedi eşimde yakalayınca kızıyo.ama mümkün değil uyuzdanda beter birşey.allah kimsenin başına vermesin.bu arada ayaklarımın altı su topladı onlar ayrı bir dert .yere basamıyorum...
onun dışında pazartesi doktordaydık oğluşum kocaman olmuş 35+3 de 2750 gr.dı.nst ye girdim peşpeşe sancılarım çıkınca doktor haftaya bir daha gel dedi.beni korku sardı,galiba oğlum fazla beklemiycek,bu hafta yat dinlen dedi doktor,akşamalrı biraz sancım oluyo artık.
ay ne çok şikayet ettim değil mi?kusura bakmayın

slm annişler dün doktor dönüşü gelişmelerimizi yazmıştık..isim olarak tek tek yazamayaacam ii dileklerde bulunan tüm annişlere oğluşumla teşekkür ediyor ve öpüoruz..topiğimizden güzel haberler eksik olmasın inşallah..

bugünde çok yoğundum kızlar eski mahalleden komşular geldi ısrarla bişe hazırlama ev görmeye gelioz dediler ama 4 çeşit yaptım yinede belim kopuyo.gelmişkende sağolsunlar kuran okuduk ev için..ii oldu allah nasip ederse oğluşumun 40 ınıda yapıcam kuranlı filan..birazdan da babişkomuz gelicek sofrayı hazırlamam lazım..yarın tekrar yoklarım sizi öpüom kocaman ii akşamlar kızlarr

of refiye ya.tophane,dağ dedin şimdi oldu mu ya...üniversiteyi bursa da okudum ben.çok özledim bursa yı ya.mezun olduktan sonra da gidemedim bi daha.tophanenein manzarası ne güzeldir şimdi.....

slm kızlar nasılsınız
bu hastane çantası topiğine baktımda aklıma geldi normal doğurcak arkadaşlardan isteyen şampuan,saç kremi ve duş jelide alabilir ve tabi koyu renk bi havlu ben geçen seneki doğumumda götürmüştüm ve inanın iyikide götürmüşüm o kadar ii geldiki sıcak banyomu bile yaptım hastanede kendime geldim.şimdide koydum çantama minik numune şişelere doldurdumda götürdüm.fikir olsunihtiyaç duyabbilirsinis.

ay aslında güzel fikir ama normal doğumda zaten çok tutmuyolarki hastanede 12 saat falan. yine saçlaırmla uğraşamam ama boyundan aşağı bir duş güzel olabilir valla neyse evden yada dışardan aldırırım gerekirse çantaya koymayacam ama mayonu da koysaydın dicek yoksa eşimkaydirigubbakcemile3

bizde göbüş ekledik....bakın bakalım büyümüşmüyüz teyzoşlar....
ay bakayım kuzey paşaya hemen:asigim:

kızlar bu çanta işini napıcaksınız çantanız büyükmü küçükmü . ben kayınvalidemlere cantamı gösteriyorum büyük diyorlar kendinemi güldürücen diyorlar hastanenin örtülerini kullanmıcam zaten yanıma aldıgım pike takımı bir canta yapar ee ya son anda sezeryana dönerse ihtiyacım daha fazla olcak diyorum sen bilirsin diyorlar kafayı yicem artık hazırlim diyorum inanın içimden gelmiyor. 34 haftaya girdim yavaştan hazırlamak istiyorum. ama akannehir

ben bi spor çanta yaptım sadece.
neden pike takımı götürüyosun devlet hastanesinde mi yapıcaksın??

ayy kızlarr.. deliricemm.... yanıyorum resmenn... yanaklarım al al.... yüzüme ateşler püskürüyolarr.. nefes almakta zaten zorlanıyorum.. bide bu ateş basması çıktı saat 9 dan beriii... off birazz balkona çıkayım ben pijamalarla

iyi geceler herkesee....

canım çok kalmıyosun benim hastanede 24 saat kalmıştık ama ben doğumdan sonra sabahında kendimi okadar rahatsız hissettimki istedim açıkçası banyo yapmayı o yüzden iiki götürmüş dedim valla ister tamamen ister sadece vücut ii geliyo doğum piskolojisini atıyo insan üstünden rahatlıyo yani isteyen götürsün.

sırtına bişi al canım ateş basıyo anlamadan üşütürsün bide

refişim hava al gel de azıcık gece muhabbeti yapalım yaa bizim topik inzivaya çekildi resmen bu ne durgunluk:sinifsinif:
hem ben senin ateşini alırım anamaklinialirimsmile
haklısın canım doğum yorgunluğunu atar insan

anammm 37+0 oldum ben yaaaa oyyyyy kaan paşaaa kulakların çınlasın bakma sen benim çatlak doktoruma, 1 ay var dediğinekaydirigubbakcemile3
37+0 demek ne demek ne zaman istersen buyur gel müsaitiz demek. sen de iste ve gel bi zahmet oğluşumkaydirigubbakcemile3 :asigim:

günaydıınnn... herkese iyi günler ve iyi haftasonları..... opuyorumnanaktan

dünürcümm.. günaydın canımm.. online görünüyosun... nasılsın bitanemm ? diloş nasıl? biz iyiyiz de kasıklarımda bir acımayla uyandım bu sabah... acaba diyorum gece farkına varmadan yüzüstümü yattım :)))) kız bu yan yatma olayı kabusum oldu yaa... yetti gari deyip yüzüstü dönesim geliyo... normalde ben hep öyle yatarım ohhh.. miisss... ondan uyuyamıyorum kesinn... :))) bide gece bi ateşler bastı beni... sormaa.. seni daha da iyi anladım... sanki çöledyim.. güneş tepede.. ve yelpazeyi bir an sallamasam yüzüme alev püskürüyo.. yellenmekten kollarım ağrıdı kızz :)) balkona çıktıp bicemelerimle de accık serinledim.. sabaha karşı da üstüm açık uyandım nası üşümüşüm :))) anammm iyice sıyırıyom ben kafayı hee :)))

tuğbacım.. gece beklemişsin gelirim diye ama balkondan saat 1i geçiyodu girdiğimde sanırım :) ahh hava da bi hoş esiyoduuu.. amaann dedim bi sigara tellendirmek vardı bu havada :))) ehehe.. uymadım ama şeytana :) sonrada duş al gezin uyu fln.. bakamadım bi daha ..

oğluşuna maşallahh canım... sana da çook geçmiş olsunn... az kaldı ama son zamandabu kaşıntı da iyi olmamış.. neyse biraz daha sabır.. sen yine de kaşımamaya çalış... daha beter yara olmasınlar... opuyorumnanaktan
of refiye ya.tophane,dağ dedin şimdi oldu mu ya...üniversiteyi bursa da okudum ben.çok özledim bursa yı ya.mezun olduktan sonra da gidemedim bi daha.tophanenein manzarası ne güzeldir şimdi.....
alkisalkisalkis valla mııı kızz.. insan çıtlatır bu zamana kadarr.. söylemen için illa tophane mi demek lazımm kaydirigubbakcemile3 gel bacımm.. bebişinide doğur all, gell .. beraber çıkarız tophaneye.. çocukları atarız arabalarına şööyle bi keyif yaparız kahvemizi yudumlarken bursa manzarasıyla kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
biz de 2 hafta önce hazırladık.. nolur noolmaz diye.. ben çekçekli bavulların küçük boyuna hazırladım... bide biz sezeryan olucağımız için fazla eşya aldım.. 3 gün kalıcaz.. kocişim bizi görmeye mi gelicek kıyafet eşya mı taşıcak.. giderken götürelim bulunsun yanımızda dedim... bana da çanta büyük gibi gelmişti ama hazırlayınca zor sığdı eşyalar kaydirigubbakcemile3
:lepi: eveettt duy sesimizii kaan paşaaa ... martın 20 sinden sonra bekliyoruz seni dee.. :teytey: kuzeyden önce gel ama kaydirigubbakcemile3

bu arada dünürüüm de bişeycik yazmadan gitti ohaoldumsmile

günaydınlar hafta sonu rehaveti üzerimize çökmesin inşallah
nasılsınız bizz ii sayılırız belim çok ağrıyor sanırın hep aynı tarafa yatmaktan şöyel bi doğum yapsaydım d rahat rahat uyusaydım diyecem ama bu defada bebek bırakmayacak uyumama karnı acıkacak ayy anne olmak ne kadar zormuş yaa kızlar annelerinizin kıymetini bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…