2010 Nisan Anneleri

gunaydın kızlar...
ben ii değilim dün hepsinden farklı bir bel ağrısı ve kalp çarpıntısı ile uyandım baktım ki tansiyonum çok yuksek....ve ayağa kalakamıycak derecede kasıkta baskı var...ayağa kalkmamla benden bi miktar su geldi....bu farklıydı akıntım hep olur ama değişik biişi....
15 dk. bir wc ye gitmek istyrm ve sağ tarafımda bir kramp var doktorumu aradım daha gelmemiş 10 da gelecekmiş....bugun doktor yolu gözüktü bize içimde tuaf bir endişe var...hayır olsun inşlh....

kızlar azönce göbüş yorumlarınızı okudum...
ayy beni bi tedirginlik aldı....
hep artık gelsin diye kendimi paraladığım,beyin gucü ile çağırdığım oğluşum pat diye gelirse ne yaparım demeye basladım....
şimdide mızıkçılık yapıyorum ya en azından mart 20 sine kadar dursun falan diye....
ayyy ne tuaf bir anneyim ben ya....
kızlar demekki beyin gucu diye bişi varmış....
ben düşüne düşüne oğlumu baya bi aşağı indirmeyi başarmışım....

özgecim.. günaydın cnım.. aaa noldu ki yaa.. ne suyuydu ki.. aman bende mrak ettim.. inş. bişiy yoktur.. sorun yokturyani... sen dr.una ulaşıp da gidene kadar yat dinlen cnımcıım... hareket etme fazla... bize de yaz ama hemen olur mu.. hakkınızda hayırlısı olsun canım.. yoksa kuzey bey çağrılara daha fazla karşı koymamaya mı karar verdi kızz :) hayırlısı olsun cnımm... nediyelim..

sen eklemişsin göbüşü biz de halini durumunu yorumladık canımm :) hem sen bi an nce gelsin demiyomuydun.. şimd neden kıvırıyosun :)) beyin gücüyle doğurmaya çalışan sen... ve oğlum nolurr dr.amcaları bekle de sakın ha o zamana kadar çıkmaya kalkma diye doğmasını engellemeye çalışan ben :)))) ne tezat:)) hepimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallahh...

günaydınnnnn.....

maşallah bi cumartesi hareket başlamış topicte:)

özgecim hemen haber yaz nolur nolur. damadım kesin ada'dan büyük olmak istiyor:))

tuğbacım geçen msn de de yazdım ama yoktun galiba. dr2un nasıl 1 ay dedi ya anlamadım benimki en geç 30 unda gelmezse müdahale ederiz dedi. en fazla 15 günümüz falan var hazırlıklı o canım:)))

refişşş...
doktora gidene kadar içim rahat etmiycek acayip heyecan yptım valla....
kendimi hep ayın 15 ne hazırlamıştım...şimdi pat diye gitmek beni korkutuyo....
ya sanki sabah altıma kaçırmış gibiydim ayağa kalkınca oldu baktım renksiz kokusuz bi sıvı....

Günaydın kızlar.Nasılsınız bakayım.
Ay ben gece gene çok efnaydım.ınanılmaz kasık ağrıları.Delirtti beni.Zorlada olsao kasık ağrılarında kocişle kalktık evin içinde yürüdük.Hem ağlıyorum hem yürüyorum kaç kere kalktığımı bilmiyorum artık.Doktora gidelim diyor yunus gerek yok diyorum.Biliyorum yani bana normal denizcim diyecek.O yüzden şansımı pek zorlamak istemiyorum.Ama korkuyorumda offff.......

merhabalar günaydın..
bebeq canım benim de gece ateş basmalarım vardı sanki kızgın güneşin altındaydım su içsemde fayda etmedi hiç..seni çok iyi anlıyorum canım.
ruzenin canım ihmale gelmez bu gibi belirtiler..inş önemli birşey yoktur canım.doktora gittin galiba.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
ayse_denizy canım sen de ihmal etme bence nolur nolmaz mutlaka kontrole gidin.belkide gitmişsindir.canım senden de hayırlı haberler bekliyoruz inş.

özgecim biran önce hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.önemli bi şey yoktur umarım.

refiş bende de oluyor terleme gece ya.üstümü açıyorum bu seferde üşüyorum nolacak.geçer inş hemen.

hmm hayır olsun ama bence kuzey bey geliyor bugün kızlar kısacası suyu patlamış ruzenin in.. doktor geri salmaz doğurur bugün...

canım saol daha dıokı kadınlara aksam eşini al gel bigun dogum olmadan ıcımden neler dedigimi tahmın edıosunuzdur bıde aksamı yıne mısafır geldı yemeklı kendımı yatagaa zor attım daha sımdı uyandımm Allah göruo ne deyım daha anlayıs anlayıs anlayıs of

bazı kişilerin ağrısı olmadan suyu geliyor bebek doğum yoluna girmiş oluyor işallah güzel haberlerle döner ruzenin..

iyi günler kızlarr...
denizcim.. canım yaaa.. sabah ben uyuyodum aramışsın.. ama ben bunu ne zaman farkettim biliyomusun.. hüseyin evi arayıp ."iyimisin telefonun kapalı dediğinde" :) sonra bi telefon arayışım başladı.. sanırım sen aradığında titrerken düşmüş yatağın arasından yere.. ben bulduğumda 3parçaydı :) sonra onu takarken buraya baktım vee senin yazdıını okudum.. hemen aradım tabi ama anen açtı.. senden de iyi haberler bekliyorummm....
özgecim... iyi haberlerini bekliyoruz tatlım...
günayder... fulyan... akşamki ateş basmasından şu an eser yok yaa.. ilk kez de oldu zaten.. az kaldı ama her sıkıntımın bitmesine inşallahhh hayırlısıylaaa 18 gün :)))

deniz kendisi beni arıycak annesinin yanına geldiğinde... sanırım hastanedeler onlarda.. ses az geliyodu telf.dan ama tahlil sonuçlarını gösteriyoruzdedi annesi.. bakalım inş. iyi haberlerini aldığımda yazarım size ...

bu arada didemciimm... ummahann... tatlıms... serapçımm... günayder... iyi haftasonları kızlarr.. nasılsınız?

biz iyiyiz şimdilik Allah'a şükür.. sabah kasık sancısıyla uyandım bende ama sanırım hepimizde var.. bebişler iyice baskıyı artırdı... çıkışı da zorluyo arada sıpa amahayırr diyorum geri dön oğlum :))

bebeg83 sağol cnm iyiyiz çok şükür şu ateş basması bendede oldu dün akşam hemde ilk defa bu kader çok yandığımı hissettim neden oluyorki acaba??

ayy cnm hayırlısı olsun ınsallah cok merak ettım sımdı ınsallah bı sorun yoktur cok ıstedın ıstedın oglun senı kıramadı sanırım hadı merakla beklıorum

tatlıms doğum ne zaman canım?

Canım benım dogum 6 nisan ama bana sürekli misafir gelirse 6 nisanı beklemeden pat dıe doguracam cok sancılanıyorum hıc kalkasım gelmıo sabahları gece wc ziyaretlerı sıkca oluyo kalkması bı dert yatması bı dert yatarkende kalkarkende kasıklarımda bı agrı be tam gogus altımda kaburgalarıma saplanan bı sertlık . dün mısafırlerde hAstamısın dıo kaynanamda yok erken kalkmaya alısık deıl o yuzden dıo ben kendı canımın derdıne dusmusum mıllet bogaz derdınde halıyle o kadar gezersem ayakta olacagı oydu . yuzumun rengı bıle degısmıstı zaten tansıyonum hep dusuk cıkıo hayırlısıyla bı dogursaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…