özgecim.. günaydın cnım.. aaa noldu ki yaa.. ne suyuydu ki.. aman bende mrak ettim.. inş. bişiy yoktur.. sorun yokturyani... sen dr.una ulaşıp da gidene kadar yat dinlen cnımcıım... hareket etme fazla... bize de yaz ama hemen olur mu.. hakkınızda hayırlısı olsun canım.. yoksa kuzey bey çağrılara daha fazla karşı koymamaya mı karar verdi kızz :) hayırlısı olsun cnımm... nediyelim..
sen eklemişsin göbüşü biz de halini durumunu yorumladık canımm :) hem sen bi an nce gelsin demiyomuydun.. şimd neden kıvırıyosun :)) beyin gücüyle doğurmaya çalışan sen... ve oğlum nolurr dr.amcaları bekle de sakın ha o zamana kadar çıkmaya kalkma diye doğmasını engellemeye çalışan ben :)))) ne tezat:)) hepimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallahh...
canım ya.gerçekten sinir oldum kayınvalidene.ya desene kendimi iyi hisstmiyorum ,belim ağrıyo,kalçam ağrıyo gibi şeler.zaten zor günler artık .sonları oynuyoruz.ne kadar anlayışsız insanlar var ya.
günün de belli olmuş hayırlı olsun.
gunaydın kızlar...
ben ii değilim dün hepsinden farklı bir bel ağrısı ve kalp çarpıntısı ile uyandım baktım ki tansiyonum çok yuksek....ve ayağa kalakamıycak derecede kasıkta baskı var...ayağa kalkmamla benden bi miktar su geldi....bu farklıydı akıntım hep olur ama değişik biişi....
15 dk. bir wc ye gitmek istyrm ve sağ tarafımda bir kramp var doktorumu aradım daha gelmemiş 10 da gelecekmiş....bugun doktor yolu gözüktü bize içimde tuaf bir endişe var...hayır olsun inşlh....
tatlıms doğum ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?