bebeg83 sağol cnm iyiyiz çok şükür şu ateş basması bendede oldu dün akşam hemde ilk defa bu kader çok yandığımı hissettim neden oluyorki acaba??
bu arada didemciimm... ummahann... tatlıms... serapçımm... günayder... iyi haftasonları kızlarr.. nasılsınız?
biz iyiyiz şimdilik Allah'a şükür.. sabah kasık sancısıyla uyandım bende ama sanırım hepimizde var.. bebişler iyice baskıyı artırdı... çıkışı da zorluyo arada sıpa amahayırr diyorum geri dön oğlum :))
günayder hg canım .. tatlıms alma artık misefir falan restini çek canım benim derdin başından aşkın birde misafirlemi uğraşıyorsun..
günayder hg canım .. tatlıms alma artık misefir falan restini çek canım benim derdin başından aşkın birde misafirlemi uğraşıyorsun..
günayder hoşeldin canım tekrardan
deniz aradı... kastaneye gitmişler,gelmişler... dr. iltihap var mı diye tahliller fln yapmış.. çok şükür temiz çıkmış.. halaa mehmet salih bey içinde yani :) doğurmamış.. ama dr. miyadınıza girmişsiniz demiş.. yani.. bu günden sonra her an doğabilir.. normall demek bu.. hayırlısı olsun hakkında... oğluşu da gayett iyiymiş.. çok şükür..
özge de yazsa da bi daha rahatlasam...
tünaydın kızlar biz geldik:))))
ohh be bi güzel haber aldık çok şükür darısı ikinciye inşallahdeniz aradı... hastaneye gitmişler,gelmişler... dr. iltihap var mı diye tahliller fln yapmış.. çok şükür temiz çıkmış.. halaa mehmet salih bey içinde yani :) doğurmamış.. ama dr. miyadınıza girmişsiniz demiş.. yani.. bu günden sonra her an doğabilir.. normall demek bu.. hayırlısı olsun hakkında... oğluşu da gayett iyiymiş.. çok şükür..
özge de yazsa da bi daha rahatlasam...
hoşbulduk ,hoşbulduk..
ee sizde hoşgelmişsiniz tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?