2010 Nisan Anneleri

amnın nisan annelerine ne olmuş böyle yaa
özgecim hayırlısı olsun kuzey bebek erken gelmek istiyor hafta olarak öndeydi sanırım olması muhtemel belkide dinlenince geçecek bişeydirrefiyene olmuş sana böyle diyecem ama ben tam 3 aydır öyleim bazen gece 2 debalkona çıkıyom oturuyorum ertesi gün komşular diyor doğuracak diyoz bu kız ama sen doğurmuyon yok diyorum bi sıkıntı geliyor boğulacak gibi oluyorum gece uykudan uyanıyorum iraz herkes benim doğurmamaı bekliyor yaa ayşe deniz ne oldu canım yaa sende fenalaşmışsın hadi sende inşallah ii haberlerle dönersin bekleme ama sancın oldumu hemen drunu ara bu son zamanlar dikkatli olmak lazım
ayy kızlar ne oluyor bize böyle yaaa doğurmayamı başlıyoz nedir bende sabah kasık ağrısı ile uyandım ama acaba diyorum üstünemi yatmışım ama gecede vardı önemsemedim sonuçta belim ağrımıyor belden ağrı geliyor sancı oldumu hemde çok şiddetli oluyor hissederim mutlaka bide öyle bişey ki annelik 2. doğumları olan bilir bebeğin geleceğini 3 gün önceden hissediyosun ama herkes için aynı olmayabilir en azından ben öyle olmuştum

bebeg83 sağol cnm iyiyiz çok şükür şu ateş basması bendede oldu dün akşam hemde ilk defa bu kader çok yandığımı hissettim neden oluyorki acaba??

benımde içim yanıo solugu buzdolabında alıorum kızlar :lepi: yapacak baska bısı yok içimmm cok tuhaf oluyo

yaa bu haftadan sonra bebekler aşağı iniyomuş o yüzden kasık ağrısı olması normalmiş
dra dedim dün gece yatamadım sabaha kadar bebek dönerken yapmış olabilir demişti yakında aşağı iner sende rahatlarsın geçekte aşağı inmiş evet rahat nefes alıyom ama eğilip doğrulmak ölüm olmaya başladı

bende iyiym canım teşekkürler.

günayder hg canım .. tatlıms alma artık misefir falan restini çek canım benim derdin başından aşkın birde misafirlemi uğraşıyorsun..

ayy kızlar ya ben doktora gidenlerin durumunu çok merak ediyorum .
özge ve deniz in yanii.
inş sağlıklı haberlerini alırız..

günayder hg canım .. tatlıms alma artık misefir falan restini çek canım benim derdin başından aşkın birde misafirlemi uğraşıyorsun..

ahh anlamıo kımse ıste benı bende ıstemıommm ama . daha bu saatten sonra bıttı daha yapacak halım yok ayaklarımı uzatıp tv ızlemek ıstıom artık

deniz aradı... hastaneye gitmişler,gelmişler... dr. iltihap var mı diye tahliller fln yapmış.. çok şükür temiz çıkmış.. halaa mehmet salih bey içinde yani :) doğurmamış.. ama dr. miyadınıza girmişsiniz demiş.. yani.. bu günden sonra her an doğabilir.. normall demek bu.. hayırlısı olsun hakkında... oğluşu da gayett iyiymiş.. çok şükür..

özge de yazsa da bi daha rahatlasam...

Son düzenleme:

çok şükürr
anne ve bebeğin sağlıklarının yerinde olmasına çok sevindim.
hayırlısıyla bir de özge den güzel haberler alsak ne iyi olacak.
bu arada refiye sana da verdiğin haber için teşekkürler canım.

TatLimS canım yaa neolacak senin bu halin yaa.çok üzülüyorum inanki seni, anlamamalarına da ayrıyetten çok sinirleniyorum.
ama sabret canım yaa başka birşey diyemiyor insan ama artık kesinlikle tavrı nı koy yoksa öyle ulu orta misafirlerin içinde doğuracaksın canım benim..

ohh be bi güzel haber aldık çok şükür darısı ikinciye inşallah
ee yaniartık olcak karnımızda kalaca hali yok yaa demek açılma yokmşki dr bu kadar rahat davranmış aman yaa rahat dumuyozki son ayımıza geldik iş güç misafir ağırlıyoz hala ayaklarımızı uzatıp oturacağımıza
hoşbulduk ,hoşbulduk..
ee sizde hoşgelmişsiniz tabiki

hoşbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…