2010 Nisan Anneleri

günaydın yosun hg canım.. günayder pardon canım :))
neyse biz babişi işe gönderip gelelim dimi görüşürük..

offf sitede sorundan dolayı bütün yazdıklarım gitti yaaa((

sitede sorun var yazdı... allahtan yazdıklarımı kopyalayabildim o arada da gitmediler :))

günaydercim.. neden en minik benim bebişim dedin ki :) bizim doğmamıza 18 gün kaldı ve biz en son 2,650 civarıydık

mehtapçımm.. iyi günler canım.. nasılsınn?

hacercim.. ben hesapladım.. yaptığım planlara göre hastaneye gitmemize 4 gün kala hiiiç bir işimiz kalmıyor.. o zaman ayaklarımı uzatıp dinlenicem kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım benim iyisin inşallah?

günaydın hg zeyra cım..

hoşgeldin canım nasılsın funda dan haber varmı nasıl iimi

Günaydın güzel nisan anneleria.s.

günaydın en taltı annişler şükürler olsun iyiyiz aneanneden geldik az önce kahvaltımızı yaptık eşim falan orda kaldık dün gece hacerciğim fundamız canım şükürler olsun sancısı dışında iyi canım sadece sancısı çıkıyo canım serumu kestiklerinde perşembe günü yanındaydım canım hastahaneye ziyarete gittik yengem falan yatıyo canım doğum yapmadan çıkartmıyacakmış doktoru o yüzden hepinize bol bol selamı vardı göktuş gizem için erken gelmek istiyo dedi kızı kaçırmak istemediğinden öyle erken gelmek istermiş :)) şu anda bu kadar canım yani fundamız aramıza göktuşla katılcak zaten 36. haftanın sonunda doktoru sezeryana alıcakmış ama funda durursa diyo 38. haftayı beklmek istiyorum ben diyo birde pazartesi fundanın ablasıda doğum yapıcak inşallah valla onlarda heyecan çok fazla bebkler peşpeşe gelkecek rabbim nasip eğlerse inşallah vakti ve zamanında:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

konuştum özgeyle iyiymiş ama 10 güne kadar olur demiş doktoru.Hadi hayırlısı.Zorla çağırdı kuzeyi oda acele ediyor tabii.
Günayder-ümmuhan-refişim-zeynepciğm hoşbuldum.Bugün bende de acayip bi bel ağrısı halsizlik var.Sizler nasılsınız?
Denizciğiminde iyi olduğuna çok sevindim.

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaa kabus gibi bütün yazdıklarım gitti.
günaydın herkese iyi hafta sonları kızlar ne yadığımız unuttum kısaca özgecim hayırlı haberler getir bize ve kuzeyin şaka yaptığın söyle nolur. yoksa günlerdir görülen doğum rüyaları gerçek mi oluyor? denize de çok sevindim neyseki önemli bişey değilmiş gerçi kızcağız yazmış kesin dr normal dicek diye ama insan yine de telaşlanıyo. sağol refiyecim haber verdiğin için.
tuğbacım kimi ev işi yaparken kimi dükkanda sen de misafir ağırlarken doğurucan heralde nedir bu ya böyle inşallah şu 2 hafta kimse gelmez de sen de dinlenirsin

mehtapçım bende 1haftadır ara ara yoklayan adet sancısı tarzında ağrılardan var bugünde.. ama şiddetli değil çok şükür.. hiç hastaneye gidicem kadar olmadı inşallah da doğuma kadar olmaz...

özgeden bende haber aldım.. birazdan kendisi deyazıcakmış gelişmeleri zaten.. ama ikisi deiyiymiş sanırım,normal doğum yapamıcakmış sanırım.. 1 hafta sonra gidiceklermiş tekrar.. ama ayrıntılarla birlikte kendisini bekliyoruz tabiki..

ayyy mehtap sağol ya neyseki özge de iyiymiş kız bu beyinle çağırma işine ben de katılıyorum artık kesin. diye diye 20 sinde doğuracak bu kız baksanıza kaydirigubbakcemile3

amaann ne çok sanırım yazmışım :)) kesin bilemeyince böyle oluyo tabi :))
hııı bi de.. usg de kuzey bey 37 haftalık görünmüş sanırım :))))

mehtapcığım canım ben bu son ay iyicene tembel oldum canım sorma valla hep ben uyukluyo bişekilde geçiriyorum bu son zamanımı kaç gündür zaten iş yapmıyorum ben yemkte:))) annem sağolsun birde canım annem bana bilezik alıcaktı onun yerine kelepçeli bilekliklerden almış sen bilezik takmıyosun dedi çok şık canım bende gördüm kızım doğmadan kızımada bir künye boncuklu onun küpesi ayyy çok yüzsüz oldum anneme dedimki anne oldu olacak bide maşallah alsaydın yanına dedim sağolsunlar valla bu aralar çok şımartılıyorum çokkkkkaydirigubbakcemile2

evet sinemcim bende inanıyorum valla artık :)))

beyin gücümü oğluma yönlendiriyorum bende bundan sonra.. doktor amcasının dediği zamanı beklemesi ve o çıkarmadan çıkmaya çalışmaması için kaydirigubbakcemile3

Günaydın güzel nisan anneleria.s.
hoşgeldin canım bu bel ağrılar zaten mahvetti bizi ahh az kaldı neyseki
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende ne yapcam biliyonmu sancımtuttu diyelim önce şöyle güzel bi etrafı makinalayacam toz da alcam yatağımıda serecem ondan sonra evden çıakcam :roflol::roflol::roflol:yoksa çıkmayı düşünmüyom kız valla biz azıtmışız

ii çok şükür oda iimiş mşallah bide özgeden haber alsaydık

özgeciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım azıcık daha beklesin kuzeyimiz canım benim acele etmesin 20si diye diye çağırdın valla kuzeyimiziş bende hep kendimi 30zuna koşulladım yada kızım nisan 1 şakası yapacak babişkosuna babişkomıuz benden daha heyecanlı akşma herkes annemlerde baba falan dedikçe nasıl gözleri gülüyo aşkımın anlatamam canım benim yaa inşallah babişkomuza benzer kızım zaten en son ona benzetmiştik usgede

neyse teyzoşlar ben kaçar belim çok ağrıdı daha çorba içmemiz lazım bizim karnımız acıktı tekrar görüşrüz inşallah bir yerlere gezmeye kaymazsak akşama

hacercim... kaydirigubbakcemile3 doğru söze ne denir kaydirigubbakcemile3 tam azıtmışız valla kaydirigubbakcemile3 senin planın da iyiymiş... benim neyse biticek doğuma 4 gün kala kaydirigubbakcemile3

ayy ben galiba stersmi yaptım nedir farkında olmadan 1 tabak yeşil zeytin yedim yaa
ayyy az kaldı yaa bebeklerimiize kavuşmaya

ama bak sen doğurucağını 3 gün önceden anlıyomuşsun... iyi bari... o arada temizlik yapmaya 3 günün var demektir... kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…