günayder en minik senin bebişin değil :)) bak biz sendende küçüküz..
tünaydın kızlar biz geldik:))))
Günaydın güzel nisan anneleria.s.
hoşgeldin canım benim iyisin inşallah?
günaydın hg zeyra cım..
hoşgeldin canım nasılsın funda dan haber varmı nasıl iimi
Günaydın güzel nisan anneleria.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anammm 37+0 oldum ben yaaaa oyyyyy kaan paşaaa kulakların çınlasın bakma sen benim çatlak doktoruma, 1 ay var dediğinekaydirigubbakcemile3
37+0 demek ne demek ne zaman istersen buyur gel müsaitiz demek. sen de iste ve gel bi zahmet oğluşumkaydirigubbakcemile3 :asigim:
konuştum özgeyle iyiymiş ama 10 güne kadar olur demiş doktoru.Hadi hayırlısı.Zorla çağırdı kuzeyi oda acele ediyor tabii.gunaydın kızlar...
ben ii değilim dün hepsinden farklı bir bel ağrısı ve kalp çarpıntısı ile uyandım baktım ki tansiyonum çok yuksek....ve ayağa kalakamıycak derecede kasıkta baskı var...ayağa kalkmamla benden bi miktar su geldi....bu farklıydı akıntım hep olur ama değişik biişi....
15 dk. bir wc ye gitmek istyrm ve sağ tarafımda bir kramp var doktorumu aradım daha gelmemiş 10 da gelecekmiş....bugun doktor yolu gözüktü bize içimde tuaf bir endişe var...hayır olsun inşlh....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
konuştum özgeyle iyiymiş ama 10 güne kadar olur demiş doktoru.Hadi hayırlısı.Zorla çağırdı kuzeyi oda acele ediyor tabii.
Günayder-ümmuhan-refişim-zeynepciğm hoşbuldum.Bugün bende de acayip bi bel ağrısı halsizlik var.Sizler nasılsınız?
Denizciğiminde iyi olduğuna çok sevindim.
hoşgeldin canım bu bel ağrılar zaten mahvetti bizi ahh az kaldı neysekiGünaydın güzel nisan anneleria.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende ne yapcam biliyonmu sancımtuttu diyelim önce şöyle güzel bi etrafı makinalayacam toz da alcam yatağımıda serecem ondan sonra evden çıakcam :roflol::roflol::roflol:yoksa çıkmayı düşünmüyom kız valla biz azıtmışızsitede sorun var yazdı... allahtan yazdıklarımı kopyalayabildim o arada da gitmediler :))
günaydercim.. neden en minik benim bebişim dedin ki :) bizim doğmamıza 18 gün kaldı ve biz en son 2,650 civarıydık
mehtapçımm.. iyi günler canım.. nasılsınn?
hacercim.. ben hesapladım.. yaptığım planlara göre hastaneye gitmemize 4 gün kala hiiiç bir işimiz kalmıyor.. o zaman ayaklarımı uzatıp dinlenicem kaydirigubbakcemile3
günaydın en taltı annişler şükürler olsun iyiyiz aneanneden geldik az önce kahvaltımızı yaptık eşim falan orda kaldık dün gece hacerciğim fundamız canım şükürler olsun sancısı dışında iyi canım sadece sancısı çıkıyo canım serumu kestiklerinde perşembe günü yanındaydım canım hastahaneye ziyarete gittik yengem falan yatıyo canım doğum yapmadan çıkartmıyacakmış doktoru o yüzden hepinize bol bol selamı vardı göktuş gizem için erken gelmek istiyo dedi kızı kaçırmak istemediğinden öyle erken gelmek istermiş :)) şu anda bu kadar canım yani fundamız aramıza göktuşla katılcak zaten 36. haftanın sonunda doktoru sezeryana alıcakmış ama funda durursa diyo 38. haftayı beklmek istiyorum ben diyo birde pazartesi fundanın ablasıda doğum yapıcak inşallah valla onlarda heyecan çok fazla bebkler peşpeşe gelkecek rabbim nasip eğlerse inşallah vakti ve zamanında:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?