2010 Nisan Anneleri

Utkucuğum akıllı dur doktor amcayı bekle çıkmak için tamam mı?

Afiyet olsun canım.Gizem sultanda bu gidişle gezmelerde doğacak:)))

ayy ben galiba stersmi yaptım nedir farkında olmadan 1 tabak yeşil zeytin yedim yaa
ayyy az kaldı yaa bebeklerimiize kavuşmaya
hoşbuldum canım.Afiyet olsun yarasın oğluşuna.

refiyecim yaa senin sezeryan olmasına rağmen 2 sinde diyor doktorun ee ben senden nerdeyse 1 hafta gerideyim bide bebek te 1 hafta geriden geliyor ee doktor neden nisanını ilk haftası hazır ol heran olabilir dedi nisan 8 de 9 ayım doluyor acaba ondanmı

mehtap teyzesii.. sende seslen utku'ya yaa.. beni bazen sallamıyo gibi geliyo :))) öyle bi zorluyo ki sıpa... Allahtan koca kafasının çıkmasına elverişli değil orası da çıkamıyo :roflol:

hacercim... bizim o iş biraz karışık :))) benim sat 10 tammuz... ve bizim sata göre 16 nisan çıkıyo doğum.. ama biz10gün ilerdeyiz... usg lerde 8 nisan da40 hafta doluyo diye görünüyo... doktorum da satımızdan ilerde göründüğümüz için 8 nisan çıktığını ama kilosunu tamamlasın diye çok da erken almak istemediğini söyledi.. bir aksilik olmazsa 10 nisana kadar kendi çıkmak istemezmiş... ama hiiç de belli olmayabilirr.. 8 nisan çıktığına göre 5 ine kadar almalıyız dedi... eğer doktor amcamızın ameliyat günü olsaydı 30-31 martta alıcaktı oğluşu.. ama nisan 1 yada 2ye kaldık :))) taam 39 haftalık olucaz yanii.. ben de erken olmadığına seviniyorum.. ama korkuyorum da... neden boş yere habire doktor amcanı bekle oğlum diye sesleniyorum sanıyosun :roflol:

merhaba kızlar

dışardaydım şimdi geldim eve, geçmişi okuyayım dedim özgenin sabah yazdığı şeyle dengem şaştı

hemen telefona sarıldım ama açmıyor
aranızda onunla konuşan, msnden ya da telefondan haber alan var mı?

ay ne suyu ne gelmesi doğurdu mu naptı öldüm meraktan

dünürcüümmm.. tuğbacıımm.. hoşgeldinizz kızlarr...

dünürüm.. sabah açıktın yaazdım sana ama sen gittin o arada nasılsın? düne nazaran daha iyicesin demi?

tuğba.. sen nasılsın kızz? kaan paşa içinde demi halaa :))) akşam öyle bi seslenmişin ki belki dinlemiştir dedim :)))

refişim bu arada sabah yazmışın bana kuzum ama inan ki görmedim.
öylesine göz atayım diye girdiydim, kimse de online görünmüyodu demek ben çıkarken falan geldin sen de

kusuruma bakma kuzum
senin de gecen tatsız geçmiş..
sıcak basmalar falan..
insan çok kötü oluyor di mi..

iyi ki yaz aylarına denk gelmedi son haftalarımız yoksa kabus olurdu halimiz

yok dünürüm.. özge doğurmadı daha.. iyiler ikisi de.. ama birazdan kendisi yazıcak diye ben ayrıntıları tam yazmadım :) şimdi değil ama 10 güne kadar olur demiş dr.u.. 37 haftalık çıkmış kuzey bey...

ben düne göre daha iyiyim bu arada :)
çok sağol bi tanem
eşim çalışacaktı bugün ama ben tatsız olunca ayarladı bi şekilde, sabahtan çıktık dolandık biraz
gerçi daha gezelim dedi o ama ben öyle yorgunum ki.. iki adım attım, iki gıdım dolaştım dayak yemiş gibiyim şimdi..

ayaklarımı uzatayım dinleneyim diye yattıydım koltuğa, bu sefer de özgeyi okudum hepten daraldım
bi haber alsam rahatliycam

bu arada geçmişe de atlaya atlaya baktım deniz de mi doktora gitti noldu hayırdır kötü bir şey yok di mi

zeynepçimm.. kızz delimisinn.. balkonda yangıın vaarrr.. diye bağırasım geldi.. balkondayım ama yelpazem elimde :))) gören olmadı allahtan .. deliye çıkardı adım mazallah :)))

hadi özgee.. seni bekliyoruzz.. daha kuaföre gidicemm... parlayıp gelicemm ayoll :))))

ha iyiler mi.. çok şükür Allaha.. ohh..

ben de mehmete kalk hastaneye gidelim moduna girmiştim direkt
suyu muyu geldiyse, dedim bu hatun oğluna gel gel diye diye doğurttu çocuğu sonunda

mehtap teyzesii.. sende seslen utku'ya yaa.. beni bazen sallamıyo gibi geliyo :))) öyle bi zorluyo ki sıpa... Allahtan koca kafasının çıkmasına elverişli değil orası da çıkamıyo :roflol:
Çıkmaz çıkmaz ama çıkması için elverişli değilde deme :))))

Merhaba canım hoşgeldin.Özgede-ayşede iyi merak etme.

mehtap... ayy demiyiim demi kızz.. gaza gelir de oğlan... bide inat eder de nası çıkıyorum bak diye çıkıverirse kaydirigubbakcemile3 yok canım tabikii.. heep diyrumm.. gönlüm açılış sezeryanla diye bunun da öyle olmasıı... ama nasipte kaderde ne varsa o tabikii.. biz sezeryana giderken arabada doğuruveriyomuşum ben kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çok içime kapanık oldum eşimle çok fazla konuşamıyorum yapmak istediğimi söyleyemiyorum bişey soramıyorum bir çekingenlik başladı hereyi ben söylemeden anlamasını bekliyorum (( malesef o da bişi anlamıyor :S

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yasakkelimea.s.

Canım sen söylemezsen onların anlamaları çok zor.Bizlerde iyice duygusallaştığımız için bizleri biz söylemeden anlamalarını bekliyoruz ama nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…