Utkucuğum akıllı dur doktor amcayı bekle çıkmak için tamam mı?mehtapçım bende 1haftadır ara ara yoklayan adet sancısı tarzında ağrılardan var bugünde.. ama şiddetli değil çok şükür.. hiç hastaneye gidicem kadar olmadı inşallah da doğuma kadar olmaz...
özgeden bende haber aldım.. birazdan kendisi deyazıcakmış gelişmeleri zaten.. ama ikisi deiyiymiş sanırım,normal doğum yapamıcakmış sanırım.. 1 hafta sonra gidiceklermiş tekrar.. ama ayrıntılarla birlikte kendisini bekliyoruz tabiki..
Afiyet olsun canım.Gizem sultanda bu gidişle gezmelerde doğacak:)))özgeciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım azıcık daha beklesin kuzeyimiz canım benim acele etmesin 20si diye diye çağırdın valla kuzeyimiziş bende hep kendimi 30zuna koşulladım yada kızım nisan 1 şakası yapacak babişkosuna babişkomıuz benden daha heyecanlı akşma herkes annemlerde baba falan dedikçe nasıl gözleri gülüyo aşkımın anlatamam canım benim yaa inşallah babişkomuza benzer kızım zaten en son ona benzetmiştik usgede
neyse teyzoşlar ben kaçar belim çok ağrıdı daha çorba içmemiz lazım bizim karnımız acıktı tekrar görüşrüz inşallah bir yerlere gezmeye kaymazsak akşama
hoşbuldum canım.Afiyet olsun yarasın oğluşuna.ayy ben galiba stersmi yaptım nedir farkında olmadan 1 tabak yeşil zeytin yedim yaa
ayyy az kaldı yaa bebeklerimiize kavuşmaya
a.s canım tekrar hoşgeldin.tekrar selam bis geldik...
yok dünürüm.. özge doğurmadı daha.. iyiler ikisi de.. ama birazdan kendisi yazıcak diye ben ayrıntıları tam yazmadım :) şimdi değil ama 10 güne kadar olur demiş dr.u.. 37 haftalık çıkmış kuzey bey...
Çıkmaz çıkmaz ama çıkması için elverişli değilde deme :))))mehtap teyzesii.. sende seslen utku'ya yaa.. beni bazen sallamıyo gibi geliyo :))) öyle bi zorluyo ki sıpa... Allahtan koca kafasının çıkmasına elverişli değil orası da çıkamıyo :roflol:
merhaba kızlar
dışardaydım şimdi geldim eve, geçmişi okuyayım dedim özgenin sabah yazdığı şeyle dengem şaştı
hemen telefona sarıldım ama açmıyor
aranızda onunla konuşan, msnden ya da telefondan haber alan var mı?
ay ne suyu ne gelmesi doğurdu mu naptı öldüm meraktan
mehtap... ayy demiyiim demi kızz.. gaza gelir de oğlan... bide inat eder de nası çıkıyorum bak diye çıkıverirse kaydirigubbakcemile3 yok canım tabikii.. heep diyrumm.. gönlüm açılış sezeryanla diye bunun da öyle olmasıı... ama nasipte kaderde ne varsa o tabikii.. biz sezeryana giderken arabada doğuruveriyomuşum ben kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çok içime kapanık oldum eşimle çok fazla konuşamıyorum yapmak istediğimi söyleyemiyorum bişey soramıyorum bir çekingenlik başladı hereyi ben söylemeden anlamasını bekliyorum(( malesef o da bişi anlamıyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?