TatLimS canım yaa neolacak senin bu halin yaa.çok üzülüyorum inanki seni, anlamamalarına da ayrıyetten çok sinirleniyorum.
ama sabret canım yaa başka birşey diyemiyor insan ama artık kesinlikle tavrı nı koy yoksa öyle ulu orta misafirlerin içinde doğuracaksın canım benim..
hımm baya karışıkmış benim 14 nisan görünüyr doğum tarihim ama ilk hafta olabilir dedi hayırlısı bakalım artıkmehtap teyzesii.. sende seslen utku'ya yaa.. beni bazen sallamıyo gibi geliyo :))) öyle bi zorluyo ki sıpa... Allahtan koca kafasının çıkmasına elverişli değil orası da çıkamıyo :roflol:
hacercim... bizim o iş biraz karışık :))) benim sat 10 tammuz... ve bizim sata göre 16 nisan çıkıyo doğum.. ama biz10gün ilerdeyiz... usg lerde 8 nisan da40 hafta doluyo diye görünüyo... doktorum da satımızdan ilerde göründüğümüz için 8 nisan çıktığını ama kilosunu tamamlasın diye çok da erken almak istemediğini söyledi.. bir aksilik olmazsa 10 nisana kadar kendi çıkmak istemezmiş... ama hiiç de belli olmayabilirr.. 8 nisan çıktığına göre 5 ine kadar almalıyız dedi... eğer doktor amcamızın ameliyat günü olsaydı 30-31 martta alıcaktı oğluşu.. ama nisan 1 yada 2ye kaldık :))) taam 39 haftalık olucaz yanii.. ben de erken olmadığına seviniyorum.. ama korkuyorum da... neden boş yere habire doktor amcanı bekle oğlum diye sesleniyorum sanıyosun :roflol:
ayy onun daha azmış kız ama neyseki ii haberler almışsın yaa yazsında öğrenirizyok dünürüm.. özge doğurmadı daha.. iyiler ikisi de.. ama birazdan kendisi yazıcak diye ben ayrıntıları tam yazmadım :) şimdi değil ama 10 güne kadar olur demiş dr.u.. 37 haftalık çıkmış kuzey bey...
ayy bu son zamanlar bütün hamileler böylemi oluyor yaaa bende aynıyım valla hiç biryere gidesim yok vallaben düne göre daha iyiyim bu arada :)
çok sağol bi tanem
eşim çalışacaktı bugün ama ben tatsız olunca ayarladı bi şekilde, sabahtan çıktık dolandık biraz
gerçi daha gezelim dedi o ama ben öyle yorgunum ki.. iki adım attım, iki gıdım dolaştım dayak yemiş gibiyim şimdi..
ayaklarımı uzatayım dinleneyim diye yattıydım koltuğa, bu sefer de özgeyi okudum hepten daraldım
bi haber alsam rahatliycam
bu arada geçmişe de atlaya atlaya baktım deniz de mi doktora gitti noldu hayırdır kötü bir şey yok di mi
kızlar ben çok içime kapanık oldum eşimle çok fazla konuşamıyorum yapmak istediğimi söyleyemiyorum bişey soramıyorum bir çekingenlik başladı hereyi ben söylemeden anlamasını bekliyorum(( malesef o da bişi anlamıyor :S
ütüleme boşver.Kocişin gelince ütülesin nasıl olsa dümdüz ütü.:)yaa kızlarr.. bu nevresim takımlarının çarşaflarını ütülemesek olmaz mı yaaa bilmiyorumkismile
nasılsa ben bi wc ye kalkmaya çalışırken bile hepsi kırış kırış oluyoo kaydirigubbakcemile3 iki kıpırdasam buruşucakk kaydirigubbakcemile3
zaten doğumu ve doğumdan sonrasını düşündükçe salak gibi oluyorum şimdiden böyleysem o zaman nasıl olurum bilemiycem benim kociş çalışmaktan beni görmüyorki bırak beni kendini bile göremiyor napıcam ben böyle bilemiyorum ama çok kötüyüm ..
yaa kızlarr.. bu nevresim takımlarının çarşaflarını ütülemesek olmaz mı yaaa bilmiyorumkismile
nasılsa ben bi wc ye kalkmaya çalışırken bile hepsi kırış kırış oluyoo kaydirigubbakcemile3 iki kıpırdasam buruşucakk kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3içimde içimde bir yere kaçamaz hayatımkaydirigubbakcemile3 iyiyim canım yaa ben de hiçbir doğum belirtisi olmamasına sinirleniyom ayol insanda yalancı sancı da olmazmı ayol. kaan beni dinlemiyo anacım habire kafası bir yandan bacakları biryandan ittiriyo ama hiçç gelesi yok:sinifsinif:dünürcüümmm.. tuğbacıımm.. hoşgeldinizz kızlarr...
dünürüm.. sabah açıktın yaazdım sana ama sen gittin o aradanasılsın? düne nazaran daha iyicesin demi?
tuğba.. sen nasılsın kızz? kaan paşa içinde demi halaa :))) akşam öyle bi seslenmişin ki belki dinlemiştir dedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?