2010 Nisan Anneleri

valla cnm bilmiyorum ama artık yeter dedim oram agrıo buram agrıo dedım kaynanam anlamıstır heralde anlamasada söylıcem artık ıstemıorum kımseyı dıe kötükedihüso

hımm baya karışıkmış benim 14 nisan görünüyr doğum tarihim ama ilk hafta olabilir dedi hayırlısı bakalım artık
ayy onun daha azmış kız ama neyseki ii haberler almışsın yaa yazsında öğreniriz
ayy bu son zamanlar bütün hamileler böylemi oluyor yaaa bende aynıyım valla hiç biryere gidesim yok valla

hepimiz öyleyiz canım az kaldı fazla kafaya takma bende de var aynı dert

malesef ama bu durumdayım. çekiniyorum sanki bişey söylicekmiş kırılcakmışım gibi hissediyorum iyce kapandım (

ummahancıım.. canımm.. hepimiz bi şekilde hormonlarımızın hakimiyetinde bir hamilelik geçiriyoruz :))) kimimiz içine kapanıyoo.. kimimizin diline vuruyoo :)) kimimiz ağlıyoo.. kimimiz de relakslaşıyo... ama bende hepsinden olmasının garipliği de ayrı bişey kaydirigubbakcemile3

az kaldı canımcıım.. normale dönücezz... eşin de eminim normalde olsa anlardı hissederdi.. ama adam napsınn.. sen anlamasını bakliyosuun.. ama belki de onun farketmesi gerewkicek kadar büyük bi sorun bile yoktur.. yani bizdeöyle oluyo da :))) sabır cnım.. az kaldıı.. bebişlerimiz gelip dehamişliğimiz bittiğinde normale dönücezz...

hormonlar tepemizdeee :bbo:

umarım canım bu durum beni çok üzüyor aynen bende karışığım bir oturup ağlıyorum bir gülüyorum ne yaptığım belli değil

yaa kızlarr.. bu nevresim takımlarının çarşaflarını ütülemesek olmaz mı yaaa bilmiyorumkismile

nasılsa ben bi wc ye kalkmaya çalışırken bile hepsi kırış kırış oluyoo kaydirigubbakcemile3 iki kıpırdasam buruşucakk kaydirigubbakcemile3

normale mi dönecez acaba yoksa daha beter mi olcaz kız lohusa dönemi gelecek bu defa bide uykusuz geceler yaa ben galiba çok karamsarım eşlerimiz bize çok destek olmalılar ama artık onlarında yavaş yavaş sabırları tükeniyor

ütüleme boşver.Kocişin gelince ütülesin nasıl olsa dümdüz ütü.:)

bana tembel demeyin ama ben çarşaflarımın kenarlarını yatağıma gçre lastikli yaptım havlu çarşaf gibi tam üstüne göre yaa geriliyor kendi kendine açılıyor bide çabuk kırışmıyor rahatlık yani tavsiye ederim ütü derdinden kurtulursun

zaten doğumu ve doğumdan sonrasını düşündükçe salak gibi oluyorum şimdiden böyleysem o zaman nasıl olurum bilemiycem benim kociş çalışmaktan beni görmüyorki bırak beni kendini bile göremiyor napıcam ben böyle bilemiyorum ama çok kötüyüm ..

merhabalarr kızlar nasılsınızzz
yaaa yarım yamalak bişiler okudum ama geçmiş çok birikmiş hepsini okuyamadım
özgecim ne oldu doktorun en dedi çok meraklandım ben
ay noluurrr bir bana özet geçsin okuyamıyom geçmişi dikkatimi toplayıpta

Canım hiç dayanamıyorsan psikolojik destek alabilirsin.Bu dönemlerde depresyon normal diyor doktorlar.

herşey gözümüze batacak kalabalıktan sıkılacaz bide ben dağınık bi yerde duramıyorum her taraf derli toplu olcak bi yer dağınık oldumu strese giriyorum simetri hastalığı var yamuk hiç biyer olmayacak kimseye söyleyememde oğlumda 2 günlükken kalktım ev işi yapmaya dikişlerim hep gevşemişti bunda kalkmaya korkarımda bakalım artık herkesin bize anlayışlı davranması lazım ama nerde kimse anlamaz

şekerim ben normaldede hiç uğraşmıyorum vallahi. makinaya koyarken bir güzel katlıyorum. yumuşatıcıyıda basınca çokkırışık çıkmıyor vallahi. nasıl ütüleyeceksin boşver.

herkeslere selam bu arada ben dün akşam gelecekten bir gün yaşadım 12den 3,30a kadar hiç uyutmadı oğlum. resmen dışardan ayakcığını tutatcak kadar oldum. fena tekmeliyor

ohh özgenin sesini duydum rahatladım.
annesinde dinleniyor şimdi. kardeşi bilgisayara el koymuş, gelip yazamıyor ama uygun olunca anlatacaktır olanları.. selam söyledi size.

on gün sonra netleşecekmiş durumu, belki kuzey bey anneciğine bikaç gün gecikmeli bi doğum günü hediyesi olarak gelecek :)
kilosu 3'e yaklaşmış, haftası da ileride. o yüzden bebek açısından hiçbi sıkıntı yok. ikisi de iyiler çok şükür...

toplasın kendini vakit bulsun da yazar kendi uzun uzun

ben de kaçayım kızlar. göz atayım diye geldiydim özgeyi duyunca takıldım

denize olduğunu da anlamadım geçmişe de bakamıyorum vaktim yok şimdi ama umarım iyidir, gelirse selamımı söyleyin..

herkes dikkat etsin kendine nolur
son haftalarımız...
canınızı bir şeye sıkmayın, asabınızı bozanı çıkarın hayatınızdan, naz yapın, dinlenin, eğlenin...
Allah'a emanet olun.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3içimde içimde bir yere kaçamaz hayatımkaydirigubbakcemile3 iyiyim canım yaa ben de hiçbir doğum belirtisi olmamasına sinirleniyom ayol insanda yalancı sancı da olmazmı ayol. kaan beni dinlemiyo anacım habire kafası bir yandan bacakları biryandan ittiriyo ama hiçç gelesi yok:sinifsinif:

mehtapçım.. yok yok.. ütülemiyorumm.. hatta karar verdiim... sadece dantelli doğumda kullanılacak olan nevresim ve pikeleri ütülüyorum... annem zaten demişti haftaya ben ütülerim diye... kızzzaten evde ne kadar çarşaf varsa yıkamışım :))) 5 takım renkli mevresim var ütülenicekk.. olmazsa onları kullanıcağımız zaman bi ütü geçer öyle sereriz... nasılsa ütülesemde katlayıp da dolaba kaldırınca kat izi olucak :)))) nasıl sıyırdım ama işin içindenn...

hacerciim.. seninki de mantıklı aslında... kızz neden tembel diyelimm... heleki sanaa.. hergüün deli gibi temizlik yapan birinee.. :)))))

kızlar tekrardan merhaba, bende kk nın azizliğine uğradım ve pc kapatmıştım yeni açtım.
özgeyle ilgili olan haberi okudum en azından şimdilik birşey olmadığı için çok sevindim.ee artık o kadar isteyince oluyormuş demekki :)
bu arada benim bebişimle ilgili olarakta en küçük dememin sebebi şuydu:sadece 2160gr teyzeleri o yüzden
ummahan seni çok iyi anlıyorum canım çünkü bende de hormonlar arada tavan yapıyor..sanırım hamileliğin cilveleri işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…