zeynebimm ohhh bende rahatladım valla saolaın haber verdiğin için geçmişi okumayı her denediğimde afakanlar basıyo geri dönüyom.ohh özgenin sesini duydum rahatladım.
annesinde dinleniyor şimdi. kardeşi bilgisayara el koymuş, gelip yazamıyor ama uygun olunca anlatacaktır olanları.. selam söyledi size.
on gün sonra netleşecekmiş durumu, belki kuzey bey anneciğine bikaç gün gecikmeli bi doğum günü hediyesi olarak gelecek :)
kilosu 3'e yaklaşmış, haftası da ileride. o yüzden bebek açısından hiçbi sıkıntı yok. ikisi de iyiler çok şükür...
toplasın kendini vakit bulsun da yazar kendi uzun uzun
ben de kaçayım kızlar. göz atayım diye geldiydim özgeyi duyunca takıldım
denize olduğunu da anlamadım geçmişe de bakamıyorum vaktim yok şimdi ama umarım iyidir, gelirse selamımı söyleyin..
herkes dikkat etsin kendine nolur
son haftalarımız...
canınızı bir şeye sıkmayın, asabınızı bozanı çıkarın hayatınızdan, naz yapın, dinlenin, eğlenin...
Allah'a emanet olun.
ayyy ağzından bal damlıyo refişimmm inşallah canım yaa valla herşeyi bıraktım içerde durdukça 4 kg sınırına yaklaşacak diye strese giriyom beslemiiyim sıpayı diyom ama dayanamıyom kikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tuğbacımm kaçamaz da çıkabilir diye demiştimm :)))) o bence çıkma egzersizleri yapıyoo.. mideye ayakları dayayıp kendiniaşağı doğru ittiriyoo :)))) bakalım çıkmayı ne zaman başarabilicekk... :)))
hadi gözün aydın canım temiz çıkmış tahlilllerin çok sevindimopuyorumnanaktankızlar bi ara idrar tahlilimde şeker çıkmıştı da sizinle paylaşmıştım.
sonra tekrar bisürü tahlil yapıldı ve çok şükürki herşey normalmiş..
bazan hamilelerin böbrekleri şekeri süzebiliyormuş.
bunu da paylaşmak istedim sizlerle :ecrin_bebek:
günayder hayırlı olsun canım tahlillerin için sevindim..
şekerim ne kusuru bunca aydan sonra tabiki olacak kendime kızıyom başından ismini nickine yazaydın diye benkaydirigubbakcemile3 nickler ayrı isimler ayrı insanın kafası karışıyo deryacımhaklısın refiyecim çok haklısın, ee tecrübelisin anacım.ama işte biraz insanın içi burkuluyor bikaçyüz gram daha almış olsaydı diyorum ama kendim ettiğim içinde kendime kızıyorum çünkü yemedim içmedim ahhh ahhh..neyse canım inş sağlıklı sıhhatli doğar da kilosu sonradan gelir napalım
tubacım iyi dileklerin için sağol canım allah razı olsun..
bu arada kızlar isimlerinizi arada sırada birbirinize hitabınızdan öğrendim isimle hitap ettim kusura bakmayın.bu arada benim ismim de derya
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 maşallah utkuşuma tepinsin tepinsin canımiyiyiz iyiyiz şükür tuğbacım.. ateş basmaları da bugün yok allaha şükürr... utku da habire tepiniyo işte napsın.. çocuğa gıda akışı her daim var tabii.. enerjiden yerinde duramıyo ki oğlan :)))) ee annesinde bu iştah oldukça :))) şimdilik tek duam .. son kontrole gittiğimizde dr.umuzun tartıya çık dememesi :))))
yok kız refiş ben almim daha bebeğim ufak 3 kilo olsun sonra bakarız duruma göre hatt hep karnımda kalsın hiç çıkmasın en iisi doğum korkusu aldı galiba ii ikisininde ii olmasına sevindim
deryacım tahlillerin temiz çıkmış ne güzel
ya kızlar birşey sorucam benim kızım 2 gündür az hareket ediyor.yani eskiden tekmelerdi,karnım yamuk yumuk olurdu.ama şimdi tekmelemiyor sadece sanırım popoyu yer değiştiriyor biraz sivriliyor sonra tekrar düzeliyor ama bunu da sürekli yapmıyor yaa.
daha önceleri doktora hareketlerle ilgili soru sormuştum o da gayet ayrıntılı anlatmıştı kaç saatte kaç hareket edecek falan diye.ama işte o zamanlar çok hareketli olduğu için doktorun sözlerini ezberlememişim(
benim bebişim boynunda bir kordon dolanması var, şimdi korkuyom acaba 2.yide mi doladı diyee?
sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl?
bu hareket işinin normalini bilen var mı?
acaba çok mu evham yapıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?