2010 Nisan Anneleri

kaydirigubbakcemile3 tuğbacımm kaçamaz da çıkabilir diye demiştimm :)))) o bence çıkma egzersizleri yapıyoo.. mideye ayakları dayayıp kendiniaşağı doğru ittiriyoo :)))) bakalım çıkmayı ne zaman başarabilicekk... :)))

ayy ii özgecim iimiş az kalmış gelmesine refiş senden nce doğuracak galiba ben seni bekliyordum önce ama kuzey bebek atak yaptı utku bebeğe

kızlar bi ara idrar tahlilimde şeker çıkmıştı da sizinle paylaşmıştım.
sonra tekrar bisürü tahlil yapıldı ve çok şükürki herşey normalmiş..
bazan hamilelerin böbrekleri şekeri süzebiliyormuş.
bunu da paylaşmak istedim sizlerle :ecrin_bebek:

umudunsun bebeğim di galiba ilk doğum yapan ne oldu acaba bebeği ne alemde bide jaleden haberi ola varmı onunda ilerdeydi ne oldu acaba uzun zamandır giremiyor sanırım yada ben raztlamıyorum

günaydercim... bebişlerin kilosu değil de sağlığı bence daha ön planda... sağlıklı olsun sorunsuz doğsunlar dayeter canımm... görümcemin 40 haftada doğan kızı 2.200 doğdu ve 1 haftalıkken 2 kiloya bile düşmüştü.. ama benim kızdan 3 yaş küçük olmasına rağmen yetişti valla bizim kıza yaa... kızz sağlığı iyi olsun da kiloları çabuk toparlanıyorr....

mehtapçıımm... senin bu konuda arkadaşımıza söylemek istediğin birşey var mı hayatım :)))

zeynebimm ohhh bende rahatladım valla saolaın haber verdiğin için geçmişi okumayı her denediğimde afakanlar basıyo geri dönüyom.
bu arada sen nasılsın şekerimopuyorumnanaktan

ayyy ağzından bal damlıyo refişimmm inşallah canım yaa valla herşeyi bıraktım içerde durdukça 4 kg sınırına yaklaşacak diye strese giriyom beslemiiyim sıpayı diyom ama dayanamıyom kikaydirigubbakcemile3
bu arada utkuşum napıyo kız sana ateş basmalarının haricindeŞeniz
hadi gözün aydın canım temiz çıkmış tahlilllerin çok sevindimopuyorumnanaktan

hacercim.. jale daha doğurmadı sanırsam.. doğum yapan arkadaşın da bebeği evinde ve gayet iyiydi ikiside son olarak... önce doğurma meselesinde de canımm.. isteyeenn öne geçebilirr bence hiiç sorun yok :))) istersen sen de benden önce doğur hiiç gocunmam yani o derece :))) benim 2 nisana randevum var :))) hehehe

günayder... canım gözün aydın tahlillerin için...

iyiyiz iyiyiz şükür tuğbacım.. ateş basmaları da bugün yok allaha şükürr... utku da habire tepiniyo işte napsın.. çocuğa gıda akışı her daim var tabii.. enerjiden yerinde duramıyo ki oğlan :)))) ee annesinde bu iştah oldukça :))) şimdilik tek duam .. son kontrole gittiğimizde dr.umuzun tartıya çık dememesi :))))

haklısın refiyecim çok haklısın, ee tecrübelisin anacım.ama işte biraz insanın içi burkuluyor bikaçyüz gram daha almış olsaydı diyorum ama kendim ettiğim içinde kendime kızıyorum çünkü yemedim içmedim ahhh ahhh..neyse canım inş sağlıklı sıhhatli doğar da kilosu sonradan gelir napalım
tubacım iyi dileklerin için sağol canım allah razı olsun..
bu arada kızlar isimlerinizi arada sırada birbirinize hitabınızdan öğrendim isimle hitap ettim kusura bakmayın.bu arada benim ismim de derya

yok kız refiş ben almim daha bebeğim ufak 3 kilo olsun sonra bakarız duruma göre hatt hep karnımda kalsın hiç çıkmasın en iisi doğum korkusu aldı galiba ii ikisininde ii olmasına sevindim
deryacım tahlillerin temiz çıkmış ne güzel

şekerim ne kusuru bunca aydan sonra tabiki olacak kendime kızıyom başından ismini nickine yazaydın diye benkaydirigubbakcemile3 nickler ayrı isimler ayrı insanın kafası karışıyo deryacım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 maşallah utkuşuma tepinsin tepinsin canım valla inanmıyodum ama gerçekten ne zamanki bol kalorili tatlı şeyler yemeye başladım benim sıpada hareketlendi 2 hafta önce az biraz iştahım azaldıydı da çocuk hareket etmiyo diye delirecektim vallakaydirigubbakcemile3
tartı konusunda ben her sabah tartıyom kendimi şekerim kaydirigubbakcemile3 öyle yapınca doktorada şoka girmiyomkaydirigubbakcemile3 sadece doktor şoka giriyo:roflol:

teşekkürler hacerciim allah razı olsun..

deryacım.. evet canımm.. sağlıklı olsunlar da kiloyu sonradan da alırlar canım... ben de diyorum doğuma kaldı3 haftadan az ama oğlan 3 kilo bile olmadı daha diye ama işte sağlığı yerinde vehiçbir sorunu yok allaha şükür o yeter napalımm..

ohh iyi yaptın hayatım :))ben de bilsem sana isminle hitap ederdim canım... böyle daha bi sıcak oluyo sanki :))) memnun oldum deryacım opuyorumnanaktan

ayy yok tuğbaa.. ben evde tartılınca 2 kilofazla çıkıyorum :))) ondan dr. da tartıya çıkınca motive oluyorum aksine kaydirigubbakcemile3 evdeki tartıya göre 10 . kendi dr.umdaki ne göre 8 .. geçenki metres :)) dr.umdakine göre 7almışım :)))) aman 7 almışım işte yaaa .. ohhhh kaydirigubbakcemile3

ya kızlar birşey sorucam benim kızım 2 gündür az hareket ediyor.yani eskiden tekmelerdi,karnım yamuk yumuk olurdu.ama şimdi tekmelemiyor sadece sanırım popoyu yer değiştiriyor biraz sivriliyor sonra tekrar düzeliyor ama bunu da sürekli yapmıyor yaa.
daha önceleri doktora hareketlerle ilgili soru sormuştum o da gayet ayrıntılı anlatmıştı kaç saatte kaç hareket edecek falan diye.ama işte o zamanlar çok hareketli olduğu için doktorun sözlerini ezberlememişim(
benim bebişim boynunda bir kordon dolanması var, şimdi korkuyom acaba 2.yide mi doladı diyee?
sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl?
bu hareket işinin normalini bilen var mı?
acaba çok mu evham yapıyorum(

yinede fzla almamışsın bence 7 veya 10 zaten doğdum oldumu 10 kilo falan gidiyor kilolar gidecek ohh ne güzel

cnm son zamanlarda yerleri daraldıkları için az hareket ediyolarmıs . ama benim suan bıle oynuo tabı hafıf hafıf agır bı kız olcak sanırım benden beter cok nazlı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…