ayy allah korusun kordon dolanması çok kötü yaa herhalde seninn sezeryan olcak bu neden dolayı
ya kızlar birşey sorucam benim kızım 2 gündür az hareket ediyor.yani eskiden tekmelerdi,karnım yamuk yumuk olurdu.ama şimdi tekmelemiyor sadece sanırım popoyu yer değiştiriyor biraz sivriliyor sonra tekrar düzeliyor ama bunu da sürekli yapmıyor yaa.
daha önceleri doktora hareketlerle ilgili soru sormuştum o da gayet ayrıntılı anlatmıştı kaç saatte kaç hareket edecek falan diye.ama işte o zamanlar çok hareketli olduğu için doktorun sözlerini ezberlememişim(
benim bebişim boynunda bir kordon dolanması var, şimdi korkuyom acaba 2.yide mi doladı diyee?
sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl?
bu hareket işinin normalini bilen var mı?
acaba çok mu evham yapıyorum(
adana hastanesi diye düşünüyorum doktora baştan tepkimi belli ettim normal istiyorum diyen dr biraz sezeryancı bu defa tama dedi normal olur o zaman herşey yolunda dedi bakalım artık hayırlısı perşembe kontrolüm tam kesin konuşaca ne olcağı o zaman belli olcak
canım tamda senin haftanda 2 hafta önce benim de paşa beni korkuttu nst miz vardı ertesi gün sabahı zor ettim. nst ye bir girdim bir saniye yerinde durmadı hareketlendi. sonra o nst sonucuyla doktora çıkıp da hareket etmiyo diyince doktorun göznde bütün inandırıcılığımı kaybettimkaydirigubbakcemile3ya kızlar birşey sorucam benim kızım 2 gündür az hareket ediyor.yani eskiden tekmelerdi,karnım yamuk yumuk olurdu.ama şimdi tekmelemiyor sadece sanırım popoyu yer değiştiriyor biraz sivriliyor sonra tekrar düzeliyor ama bunu da sürekli yapmıyor yaa.
daha önceleri doktora hareketlerle ilgili soru sormuştum o da gayet ayrıntılı anlatmıştı kaç saatte kaç hareket edecek falan diye.ama işte o zamanlar çok hareketli olduğu için doktorun sözlerini ezberlememişim(
benim bebişim boynunda bir kordon dolanması var, şimdi korkuyom acaba 2.yide mi doladı diyee?
sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl?
bu hareket işinin normalini bilen var mı?
acaba çok mu evham yapıyorum(
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 refişim ne güzel bir doktora daha gitsen 6 olacak bacım senin yerinde olsam 7 kocalı hürmüz gibi 7 doktora gider skoru sıfırlardımkaydirigubbakcemile3ayy yok tuğbaa.. ben evde tartılınca 2 kilofazla çıkıyorum :))) ondan dr. da tartıya çıkınca motive oluyorum aksine kaydirigubbakcemile3 evdeki tartıya göre 10 . kendi dr.umdaki ne göre 8 .. geçenki metres :)) dr.umdakine göre 7almışım :)))) aman 7 almışım işte yaaa .. ohhhh kaydirigubbakcemile3
guzelım orda dilek hanım var ablamların doktoru cok ıyı dıolar onun ıcın haberın olsun
bende ona gidiyoruum canım dilek coşkun ablamda doğum yapmıştı ama hemen sezeryan demişti ona bikaç arkadaşta var orda doğum yaptı dilek hanım yaptırdı hep sezeryan hiç normal doğum yaptıranı görmedim bu yüzden çelişkideyim normal doğuma giriyormu epidurl yapıyomu yada ne bileyim sezeryann yaptığı gibi normlde de hastaları ile ilgileniyormu hepsini perşembe günü gittiğimde konuşacam
bide talep çok muş ona bu yüzden he hastaneye gittiğimde en azyarım saat bekilorum ama bırakamıyorum çok ii bakıyor çünkü
hiç normal yaptırdığını duymadım
nazlıcım hoşgeldin nasılsın canım? geçmişte yazdığını gördüm ben de seni bekliyodum.
şimdi benim laptopun bataryası öldü. elektirk kablosunda da bir temas problemi var en ufak harekette kapanıyo bilgisayarım.
geçenlerde de bilgisayarda msnime biri yazmış ona bakayım dedim tam aldım yine gitti bilgisayar kimin yazdığını bile görmedim.
çok merak ediyodum kimdi acaba diye demek senmişsinkaydirigubbakcemile3
kusura bakma canım ne yazmıştın herşeye baştan başlayabilirmiyiz hiç bişi olmamış gibi:roflol:
canım yaa benim doktor doğumun kendi kendine başlamasını miad geçene kadar bekliyo sanırım. çünkü aşkitomu hatırlarsın 40+5 de doğum yapmıştı. yine sıra beklerken eski bir hastası vardı 42. hafta bitene kadar bekletmiş doktor, başlamayınca sezeryana almış. yani günün dolsa da bebek te sıkıntı yoksa bekletiyo doğumun kendiliğinden başlamasını ondan galiba 1 ay diyo. yoksa şafak 21 oldu:lepi: tabii şu da var benim bebişte büyümesi haricinde gelmek üzere olduğuna dair bir buldu yok sancı, kasılma, karnımın aşağı inmesi vs hiç yok yanicanım benim ne demek??
dr un daha 1 ay var demiş ya ona şaşırdım.
benimki en geç 30 unda suni sancı vererek doğumu başlatırız dedi. daha geç kalması ii olmayabilir dedi. onu soracaktım.
özgeyle, deniz iyiymiş çok şükür bu arada...
canım yaa benim doktor doğumun kendi kendine başlamasını miad geçene kadar bekliyo sanırım. çünkü aşkitomu hatırlarsın 40+5 de doğum yapmıştı. yine sıra beklerken eski bir hastası vardı 42. hafta bitene kadar bekletmiş doktor, başlamayınca sezeryana almış. yani günün dolsa da bebek te sıkıntı yoksa bekletiyo doğumun kendiliğinden başlamasını ondan galiba 1 ay diyo. yoksa şafak 21 oldu:lepi: tabii şu da var benim bebişte büyümesi haricinde gelmek üzere olduğuna dair bir buldu yok sancı, kasılma, karnımın aşağı inmesi vs hiç yok yani
senin doktor neden beklemek iyi olmayabilir dedi acababilmiyorumkismile en çok da neyi merak ediyom hani süresi dolunca bebek kendi kakasını yicek diye sezeryana alıyolar ya. bebeğin kakasını yaptığını anlayabiliyorlar mı yoksa tahmini mi konuşuyolar:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?