2010 Nisan Anneleri

benimde 2 gündür ara ara karın ağrılarım oluyo ama geçio.bide sanki vajinamın üstünde ve vajinmda bi doluluk hissi oluyo.ama salı kontrolümüz var zaten ozman sorucam.neden böyle oluyoki geçen gittiğimde doğum kanalındaydı iyicemi indiki..

slm kızlar geçmiş olsun ruzenim hayırlısı bu zamanymış demek ruzenim.bebiş gelio dmek.kaç haftalıktın canım.

canım normalde suan 35 haftalık görünüyooo....
ama usg de 37 haftalık göründük.....
sorma canım hayırlısı böleymiş evet.....
hepimiz için hakkımızda hayırlsıı herseyin...
bebişler sağlıklı olsunda zamanında gelsinler....

artık 37 haftalık göründüğüne göre sorun yok canım bizim hemşire bi akrabada 37.haftadan korkma artık demişti bana.bebek iice gelişmiş oluomuş.

kızlarrrr öpüyoruz sizleri....
bugun bize destek olan tüm teyzoşlarımıza çok tesekkür ediyoruz iyiki varsınız....
hepinizi öpüyoruz bebişlere ii bakın olurmu....
yarın görüşmek üzere.....
bizi babamız bugun sinemaya götürcekmiş....
azcık gülelim diye:))))

bizde seni öpüyoruz canım..bol bol gül,eğlen.
kendine ve oğluşuna iyi bak canım..

kızlar benim karnım acaip kaşınıo kaşıdıkçada acıyo çıldırcam artık kaşırken çatlıyo desem zaten çok çatladı malesef yaa.çok acıo kaşıdıkça napsamki sizce ne ii gelir.

özgecim sana yazmistim görmedin sanirim yine yaziyorum canim üzülme herseyde vardir bir hayir
seninde en az benim kadar normal dogum istedigini biliyorum ama yavrunun sagligi söz konusu ise birak kessinler bicsinler
neyi bu kadar kafaya taktin ki güzelim yha bak kuzeyimizi strese sokmussun
peki bu on gün icinde devamli kontrol altinda olucakmisin ? bir aksilik olmaz dimi :çok üzgünüm:
dualarim seninle canim benim ,bir daha birseyi kirk kez söyleme gebertirimm :mymeka:

deryacim simdi yine baktim nete senin icin sanirim bebeginin hareketsizligi kordon dolanmasindan dolayiymis
yani kordon hareketlerini kesebiliyormus ama korkulcak birsey yokmus
9 kez dolanipta saglikli dunyaya gelen bebekler bile varmis
icini ferah tut canim :1hug:

butterflydsd canim hosgeldin senin kacinci haftandi
artik agrilar sizilar normal canim ,ne yapalim katlanicaz kuzularimiza birsey olmasin :Saruboceq:

iyi eglenceler canim azicik moralinde düzelir hem :1hug:

kızlar benim karnım acaip kaşınıo kaşıdıkçada acıyo çıldırcam artık kaşırken çatlıyo desem zaten çok çatladı malesef yaa.çok acıo kaşıdıkça napsamki sizce ne ii gelir.

hımm çatlıyordur diyecektim ama çok çatladı demişsin ama yine de çatlamaya devam ediyordur bence çünkü benim geçen gün kaşınan yerlerime bugün bir baktımki çatlamış(
ama eğer çok fazla kaşınıyorsa bir dahaki kontrolünde sor doktoruna safrayla ilgili olabiliyor en azından tahlil yaptırırsın.birde burdan bir arkadaş yazmıştı heralde ondada çok kaşıntı varmış gebelik kaşıntısı cildiyeciye gitmişti.eski mesajlara bir bak istersen kim olduğunu hatırlamıyorum..

ruzencım canım yenı okudum guzelım cok cok gecmıs olsun..hiç sıkma canını saglıkla sıhhatle gelıcek kuzeycıgımız allahın izniyle...dinlen yat uzat ayaklarını..sezeryan oluyo dıyede canını sıkma yeterkı bebiş saglıkla gelsınn.. bosverrrrr tekrar tekrar gecmıs olsun canım

canım benim yaa çok sağol vaktini harcadın benim için allah razı olsun.
suyu sormuşsun azönce;doğrusunu söylemek gerekirse başlarda hiç denecek kadar az içiyodum 2-3 bardak falan belkide hiçç içmiyordum özelliklede ramazan ayına denk geldiğimizde.zaten benim dopler ultrason çekildiğimizde de kordon vardı boynunda kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum şimdi.yani baya önceden beridir kızım kolyesiyle birlikte teyzesi.
kısacası demekki dediğin doğruymuş su içmediğim için dolanmış olabilir ama verdiğin bilgiler içimi rahatlattı.

çok kötü çatladı heryerim yaa bacaklarımda öyle hemde kırkızı kırmızı uff ufff.bide kaşınması cabası.

zehircim 37.haftamdayım tatlım.

canim masallah yha seninde az kalmis ,sizden sonra ben bi üc hafta daha sayicam boshayallersmile
kasintilar icin ne yapilir hic bilmiyorum yha bende olmuyor cok sükür
ama gecen biraz kasindi ,kasimistim ama öyle bastirarak degil kipkirmizi olmustu göbegim hemen aklima burda yazilanlar gelmisti cetlaga yol aciyor diye
buz sürdüm bende :)) sonrada vichy´´nin selülit kremiyle kremledim ve gecti kaydirigubbakcemile3

ne demek canim ben okumayi ,arastirmayi ve de yardimci olmayi cok severim
benim halamin kizi 4kez bebegini kaybetti bir tanesi yedi aylik digerleride hep sekiz aylikkendi
iste bende olur yha gen bu ceker meker diye hep anne karninda bebek ile ilgili konulari okuyorum kordon dolanmasida buna dahil
o zaman okumustum suyu yetersiz kaldigi icin dolaniyormus diye iste bende ozamandan beri hep su iciyorum bol bol
ama bak canim bebek bu dolandigi kordondan kurtulabilirmiste sen yinede su ic bol bol
yerimm ben onu yha :asigim: isim düsündün mü canim kizina

birpericim hosgeldin canim

bu arada kizlar yha bu catlaklar nasil birsey ?
nasil basliyor ? yani simdi catlayan yerlerimi görmem mumkun mu
yoksa dogumdan sonra mi belli olur?

zehircim görmemek mümkün diyil kaşıntıyla başlıyo kırmızı kızrmzı çatlıyo negüzel senin olmamış canım.doğumdan sonrada olmaz büyük ihtimelle.

kızlar ben şimdilik çııkıyorum yemeğimizi yiyelim acıktık.yine gelirim hepiniz öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…