slm kızlar geçmiş olsun ruzenim hayırlısı bu zamanymış demek ruzenim.bebiş gelio dmek.kaç haftalıktın canım.
slm kızlar geçmiş olsun ruzenim hayırlısı bu zamanymış demek ruzenim.bebiş gelio dmek.kaç haftalıktın canım.
kızlarrrr öpüyoruz sizleri....
bugun bize destek olan tüm teyzoşlarımıza çok tesekkür ediyoruz iyiki varsınız....
hepinizi öpüyoruz bebişlere ii bakın olurmu....
yarın görüşmek üzere.....
bizi babamız bugun sinemaya götürcekmiş....
azcık gülelim diye:))))
kızlarrrr öpüyoruz sizleri....
bugun bize destek olan tüm teyzoşlarımıza çok tesekkür ediyoruz iyiki varsınız....
hepinizi öpüyoruz bebişlere ii bakın olurmu....
yarın görüşmek üzere.....
bizi babamız bugun sinemaya götürcekmiş....
azcık gülelim diye:))))
kızlar benim karnım acaip kaşınıo kaşıdıkçada acıyo çıldırcam artık kaşırken çatlıyo desem zaten çok çatladı malesef yaa.çok acıo kaşıdıkça napsamki sizce ne ii gelir.
özgecim sana yazmistim görmedin sanirim yine yaziyorum canim üzülme herseyde vardir bir hayir
seninde en az benim kadar normal dogum istedigini biliyorum ama yavrunun sagligi söz konusu ise birak kessinler bicsinler
neyi bu kadar kafaya taktin ki güzelim yha bak kuzeyimizi strese sokmussun
peki bu on gün icinde devamli kontrol altinda olucakmisin ? bir aksilik olmaz dimi :çok üzgünüm:
dualarim seninle canim benim ,bir daha birseyi kirk kez söyleme gebertirimm :mymeka:
deryacim simdi yine baktim nete senin icin sanirim bebeginin hareketsizligi kordon dolanmasindan dolayiymis
yani kordon hareketlerini kesebiliyormus ama korkulcak birsey yokmus
9 kez dolanipta saglikli dunyaya gelen bebekler bile varmis
icini ferah tut canim :1hug:
butterflydsd canim hosgeldin senin kacinci haftandi
artik agrilar sizilar normal canim ,ne yapalim katlanicaz kuzularimiza birsey olmasin :Saruboceq:
zehircim 37.haftamdayım tatlım.
canım benim yaa çok sağol vaktini harcadın benim için allah razı olsun.
suyu sormuşsun azönce;doğrusunu söylemek gerekirse başlarda hiç denecek kadar az içiyodum 2-3 bardak falan belkide hiçç içmiyordum özelliklede ramazan ayına denk geldiğimizde.zaten benim dopler ultrason çekildiğimizde de kordon vardı boynunda kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum şimdi.yani baya önceden beridir kızım kolyesiyle birlikte teyzesi.
kısacası demekki dediğin doğruymuş su içmediğim için dolanmış olabilir ama verdiğin bilgiler içimi rahatlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?