zehircim görmemek mümkün diyil kaşıntıyla başlıyo kırmızı kızrmzı çatlıyo negüzel senin olmamış canım.doğumdan sonrada olmaz büyük ihtimelle.
öylemi günaydercim sağol canım dmek safradanda kaynaklanıo.
bu arada kizlar yha bu catlaklar nasil birsey ?
nasil basliyor ? yani simdi catlayan yerlerimi görmem mumkun mu
yoksa dogumdan sonra mi belli olur?
zehırcım hosbulduk canım cok guzel bı bılgı vermıssın bak bu bol su ıcersek kordon dolanması olmaz işini bılmıyodum zaten su ıcıyodum bolda sımdı daha bı özen gösterıcem sagolasın canımcım
bebegımın hareket olayı benımde tekme tarzında degıl artık yer degıstırme gıbı yamuluyo yumuluyo ama kızlar kafası nerde ayagı nerde ben anlamıyorum sız nası anlıyosunuz
canim masallah yha seninde az kalmis ,sizden sonra ben bi üc hafta daha sayicam boshayallersmile
kasintilar icin ne yapilir hic bilmiyorum yha bende olmuyor cok sükür
ama gecen biraz kasindi ,kasimistim ama öyle bastirarak degil kipkirmizi olmustu göbegim hemen aklima burda yazilanlar gelmisti cetlaga yol aciyor diye
buz sürdüm bende :)) sonrada vichy´´nin selülit kremiyle kremledim ve gecti kaydirigubbakcemile3
ne demek canim ben okumayi ,arastirmayi ve de yardimci olmayi cok severim
benim halamin kizi 4kez bebegini kaybetti bir tanesi yedi aylik digerleride hep sekiz aylikkendi
iste bende olur yha gen bu ceker meker diye hep anne karninda bebek ile ilgili konulari okuyorum kordon dolanmasida buna dahil
o zaman okumustum suyu yetersiz kaldigi icin dolaniyormus diye iste bende ozamandan beri hep su iciyorum bol bol
ama bak canim bebek bu dolandigi kordondan kurtulabilirmiste sen yinede su ic bol bol
yerimm ben onu yha :asigim: isim düsündün mü canim kizina
valla şuanda da öyle çok çok içmiyorum 1-1.5 litre içersem kendimi mutlu hissediyorum yanii.ailecek su kültürümüz yok ve çok kötü birşey bunu biliyorum. hatta düşün yanii hamilelikten öncesinde aldığım damacanayı çook uzun süre beklettiğim için yosun tutyordu döküyordum hep o derece yanii.
neyse canım bu kordon olayını da takmıyorum artık rabbim ne derse o olur stres yapmak istemiyorum.doktor , bu saattten sonra boynundaki kordonu çıkaramaz aman başka bitane dolamasında yeter dedikaydirigubbakcemile3 bakalım hayırlısı inş..
evet canım isim koyduk azra özde olacak inş. teyzesi.seninki ne olacak kısmetse?
birpericim hosgeldin canim
bu arada kizlar yha bu catlaklar nasil birsey ?
nasil basliyor ? yani simdi catlayan yerlerimi görmem mumkun mu
yoksa dogumdan sonra mi belli olur?
birpericim basinin asagiya döndügünü söylediyse doktorun zaten ellerinin kipirtisini genelde kasiklarinda hafif gidiklanir gibi hissedersin ama ayaklarinin tekmeleri daha kuvvetli oluyor
bir de diz vurmalarini dirsek vurmalarini anlarsiniz diyorlardi ama bende hala ayirt edemiyorum :))
benimkini hickirik tutunca yamulup yumuluyor yavrum yha bir yandanda karnim pit pit inip kalkiyor
kıslar ya ben daha öncede sormustum sanırım ama yıne tekrar sorayım .bu bebek bezı olayı 2-5 mı yoksa 3-6 kg arası mı alayım. bıde kendımız ıcın hasta bezı mı alıcaz yoksa orkıdın gece ıcın olanları yeterlımıdır
bide bi sorum daha var ne cok sordum .:)) hanı bebeklerımız ıcın tulumların ıcıne gıydırmeye cıtcıtlı bodylermı ıyı yoksa eskı usul iç dıs zıbınlar mı daha kullanıslı.ne dıyosunuz gercı herıkısındede aldım ama bu bodylerden az almısım galıba.
mrb kızlar nasılsınız.benım evdekı ınternet gıttı buldukca bıyerlerde gırıyorum belkı vınn alıcaz aklım sızde kacgundur merak edyorum bı gelısme varmı gelen bebış varmı funda ne yaptı.optum sızlerı..cok az kaldı.bız 23 sayıyoruz.tabı daha eren gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?