2010 Nisan Anneleri

zehircim görmemek mümkün diyil kaşıntıyla başlıyo kırmızı kızrmzı çatlıyo negüzel senin olmamış canım.doğumdan sonrada olmaz büyük ihtimelle.

canim sanirim görünürde karnimda yok asagisinida göremedigim icin varmi yokmu bilemicem kaydirigubbakcemile3
ama bacagimin tam eklem yerinde kirmizi ama cok ince sekilde birseyler var ama agri sizi hic bisey yok
varis olabilir diye düsünmüstüm ama bilmiyorum

zehırcım hosbulduk canım cok guzel bı bılgı vermıssın bak bu bol su ıcersek kordon dolanması olmaz işini bılmıyodum zaten su ıcıyodum bolda sımdı daha bı özen gösterıcem sagolasın canımcım

bebegımın hareket olayı benımde tekme tarzında degıl artık yer degıstırme gıbı yamuluyo yumuluyo ama kızlar kafası nerde ayagı nerde ben anlamıyorum sız nası anlıyosunuz

bu arada kizlar yha bu catlaklar nasil birsey ?
nasil basliyor ? yani simdi catlayan yerlerimi görmem mumkun mu
yoksa dogumdan sonra mi belli olur?

bendede sanırım catlak olmadı guzelım basta kasınıyodu ama sımdı şükür kasıntı masıntı yok.sanırım bu catlak olayı kırmızı kırmızı belırgın cızgıler halınde oluyo...

kıslar ya ben daha öncede sormustum sanırım ama yıne tekrar sorayım .bu bebek bezı olayı 2-5 mı yoksa 3-6 kg arası mı alayım. bıde kendımız ıcın hasta bezı mı alıcaz yoksa orkıdın gece ıcın olanları yeterlımıdır

bebegımın hareket olayı benımde tekme tarzında degıl artık yer degıstırme gıbı yamuluyo yumuluyo ama kızlar kafası nerde ayagı nerde ben anlamıyorum sız nası anlıyosunuz

birpericim basinin asagiya döndügünü söylediyse doktorun zaten ellerinin kipirtisini genelde kasiklarinda hafif gidiklanir gibi hissedersin ama ayaklarinin tekmeleri daha kuvvetli oluyor

bir de diz vurmalarini dirsek vurmalarini anlarsiniz diyorlardi ama bende hala ayirt edemiyorum :))

benimkini hickirik tutunca yamulup yumuluyor yavrum yha bir yandanda karnim pit pit inip kalkiyor

bu arada kizlar yha bu catlaklar nasil birsey ?
nasil basliyor ? yani simdi catlayan yerlerimi görmem mumkun mu
yoksa dogumdan sonra mi belli olur?

canım benim hiiiiç merak etme nasıl birşeyler diye.ben etmiştim çünkü acaba varda ben mi göremiyorum diye.geçen gün karnımın 2 yan tarafı kaşındı ama hafif yanii bugün bi baktım kırmızı çizikler şeklinde ÇATLAMIŞ.iğrenççç yani kimbilir daha ne kadar çatlayacaksenağlama

bide bi sorum daha var ne cok sordum .:)) hanı bebeklerımız ıcın tulumların ıcıne gıydırmeye cıtcıtlı bodylermı ıyı yoksa eskı usul iç dıs zıbınlar mı daha kullanıslı.ne dıyosunuz gercı herıkısındede aldım ama bu bodylerden az almısım galıba.

bak hıckırıgını anlıyorum sag tarafımdangelıyo :))demek bas otarafta. sabah öleydı ...

ayyy günayderrr bu çatlak olayı sanırım son ay bellı olacak...amannnn tek saglıklı olsun bebeklerımız guzelım

canım bebişinin kilosuna göre değişir yanii benim ablamın bebişi3.750 doğdu 3-6 ile başladı 2 paket kullandı 4-9 a geçti şimdi 2 ayını doldurdu 4 numara beze geçeceklermiş 5-10 gün sonra.
kısacası bebiş kilolu doğarsa 2-5 kiloluk bez boşa olabilir.
ben mesela 1 paket 2-5 lik alıcam benim minnoşum biraz ufak eğer son haftalarda atağa geçerse bilemem artıkın...

diğer soruna gelince de yine ablamın tecrübelerinden yazayım iç zıbını 15-20 gün en fazla giydirmiş sonra çıtçıtlılara geçmiş daha rahat olduğunu söyledi.karnı sırtı açılmıyormuş böylelikle..

gülsemincim nasıl becerdiysem senin mesajın içine yazmışım benim cevabı. dur olmazsa bir daha yazayım yaaa

birpericim ne güzel insallah catlak olusmaz dogum sonrasindada cunku hic bir tedavisi yok bu cok kötü yha

ben bebisim icin yeni dogan diye yaziyordu öyle aldim canim 2-5 kilo ama eltim kücük almissin dedi ,görümcemde tam tersi iyi almissin büyük olursa altindan tasabilir dedi

hasta bezi al diyor herkes banada ,orkidin gece icin olani iyimidir kanama yogunmudur bilemiyoruz ki canim simdi ne desem yalan olur
ben hep citcitli badi aldim canim

deryacim valla suan yok ama sonrasindada olusuyormus kuzenimin karni harita gibiydi,hatta doktor cok nadir rastlanan catlak bicimi diye tani koymus
bir iki tane olsa insan problem etmez,üzme canim sende kendini
ANAAA OLUCAAZ ANAA kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar nasılsınız.benım evdekı ınternet gıttı buldukca bıyerlerde gırıyorum belkı vınn alıcaz aklım sızde kacgundur merak edyorum bı gelısme varmı gelen bebış varmı funda ne yaptı.optum sızlerı..cok az kaldı.bız 23 sayıyoruz.tabı daha eren gelmezse

daha geçmişe bakamadım ama gülsemincim bi daha selülit kremi sakın sürme.. onun içeriği şu an bebişlerimiz için hiiiççç iyi değil. dermokozmetikçi bi arkadaşım var. şu an bacaklarına bile sürme dedi bana.

günaydercım zeyracım sagolun canlarım..bebişimin kılosu sımdı 2350. fdoguma daha bır ay var.3.gececek sanırım yada yakın olur 3-6 alayım ozaman dımı.

gülsemincim mesajım buydu:

valla şuanda da öyle çok çok içmiyorum 1-1.5 litre içersem kendimi mutlu hissediyorum yanii.ailecek su kültürümüz yok ve çok kötü birşey bunu biliyorum. hatta düşün yanii hamilelikten öncesinde aldığım damacanayı çook uzun süre beklettiğim için yosun tutyordu döküyordum hep o derece yanii.
neyse canım bu kordon olayını da takmıyorum artık rabbim ne derse o olur stres yapmak istemiyorum.doktor , bu saattten sonra boynundaki kordonu çıkaramaz aman başka bitane dolamasında yeter dedi bakalım hayırlısı inş..
evet canım isim koyduk azra özde olacak inş. teyzesi.seninki ne olacak kısmetse?

hayatsn hosgeldın canım günler azalıyo gercekten ..daha dün gıbı gelıyo kızlar ya bana hamıle oldugumuzu ögrendıgımız zamanlar.

sorun degil deryacim simdi okudum kaydirigubbakcemile3
azra olucak demek fistigimizin ismi yerimm ben onu annesi :asigim:
benim oglusumun ismide nasipse timuçin olucak
sen yinede bol bol su icmeye calis canim bir tane daha dolanmasindan iyidir
demek doktor daha artik cikartamaz dedi ,o zaman napicazzz bol bol su icicez bir de yataktaki hareketlerimize cok dikkat edicez kaydirigubbakcemile
yatakta dönüsümüzden kalkisimizdan bile dolanabiliyormus kordon kafamçokkarıştı

birpericim muhtemelen seninkininde basi asagiya dönmüstür zaten hickirdiginda göbüsleri hik hik ediyordur kaydirigubbakcemile3 kurban olurum ben onlara annesii :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…