2010 Nisan Anneleri

sen yüregını ferah tut guzelım allahın ıznıyle hıcbıseycık olmaz merak etme..butun bebeklermız saglıkla gelecek annelerının kucagına ...

günaydercım zeyracım sagolun canlarım..bebişimin kılosu sımdı 2350. fdoguma daha bır ay var.3.gececek sanırım yada yakın olur 3-6 alayım ozaman dımı.

açıkçası ben de henüz bez almadım biraz daha doğuma yakın almak istiyorum.
gerçi ben hala diğer hazırlıklarımı bile tamamlamadım ki ne kendiminkileri ne de bebişiminkileri..
off ya çok mu sorumsuz oldum yaa hiç bişe yapasım yokkkkÇok üzgünüm çoook

ayyy bu yatak ta yatma olayı..yatarken soluma yatıyorum sonra uyandıgımda bı bakıyorum sırtüstüyüm..hemen sola dönuyorum..gercı artık sola yatmakda rahatsızlık vermeye basladı.sırtustu yasak..sag taragı sormayı unuttum sagınıza yatıyomusuz kıslar

hosgeldin canim ,fundada bebiside iyiymis canim en son on günleri kalmisti ,yakin zamanda iyi haberlerini aliriz insallah :Saruboceq:

hadi yha bilmiyordum :gitme: ,bir daha yapmam
halbuki esim catlak olusmasinda diye kremde almisti he ama kullanan kim :tomato:
sagol canimcim uyardigin icin Şeniz

günaydercım zeyracım sagolun canlarım..bebişimin kılosu sımdı 2350. fdoguma daha bır ay var.3.gececek sanırım yada yakın olur 3-6 alayım ozaman dımı.

canim benimde 40 günüm var bebisimde 2.600 oldu dogumda kac olur bilmiyorum ama cabuk buyuyorlar
bencede sen bir büyügünü alsan daha iyi olur gibime geliyor

evet kesinlikle haklısın gülsemincim yataktaki hareketlerimiz önemliymiş.ağır kaldırmamak ve yerden eğilip zorlanarak birşey almamak gerekliymiş bunlar kordon doluyomuş

sorma bende aynı sayılırım cogumuzun valızı hazır kapıda beklıyo..bugün cıktım kendıme camasır pjıma takımı aldım güç bela...en gereklı seyler anca hazır oldu sayılır...eksık ıhtıyac bıtmıyo.kafamda daha bıseyler var..mesela su kapı süsü..bebek bakım cantası..ya bu bebek bakımcantalarıda dünya para hosuma gıdenler fiyatlı napıcam bılmıyorum uygununu nerden bulucam

ayyy zehırrr bız senle aynıyız gülümmm 34+2 allahım saglıkla tamamlamak nasıp etsın

tchibo nun internet sitesine bak orda çook uygun fiyata var ama beğenirsen tabii.
alanlar memnunmuş burdan da birileri almıştı ama hatırlamıyorum canım.

canim ne yalan söyliyim sagimada yatiyorum ,sirt uzeride yatiyorum ama cok nadir sirtim agriyorsa onuda yani sirtimi rahat nefes alabilmek icin yuksekte tutuyorum

ama genelde sol tarafima yatiyorum oda bazen aci vermeye basliyor

sag tarafimizda büyük kan akisini saglayan damarlara baski olunursa bebek besinsiz kalabiliyormus ve sol tarafimiza yatarsak besinlerin ve kanın plesentaya en üst düzeyde ulasmasini sagliyormus

insan bunun bilincinde olunca ne saga ne sirt uzeri yatmak istemiyor sirf bebegim iyi olsun diye

kimi anneler solunda yatamadiklarindan sag taraflarina yükleniyorlarmis ve bu annelerin bebeklerinde gelisim geriligi yani kilolari sola yatanlara oranla daha az oluyormus

aaa evet birpericim ayniymisiz seninle :)) sorr arkadasimizda bizimle beraber

herkes uc haftalari on günleri sayiyor biz senle alti hafta sayicaz daha boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

bazen cok özlüyorum kuzumu yha esime diyorum ki niye kadin doktoru olmadin artik ultrasondan cikmazdim diyorum kaydirigubbakcemile3

oda ne gerek var sana ultrason cihazi alalim diyor sempatiksalakcinni

alemsin yaa

sayıcaz guzelım artık napalım...vaktınde gelsın kuzucuklar yeterkı..zamanlarını beklesınler...ben arada konusuyorum oglusumla bak dıyorum daha bır ayın var ona göre erken gelmek yok..büyümen lazım daha..tembıhleyıp duruyorum :)) dıyecek kı yavrusum şımdıden bu kadın basladı bana şöle yap böle yap :))))kaydirigubbakcemile3

kıslar ben cıkıyorum artık. uzanayım bıraz...hepicüğünüze ııyı aksamlar öpüldünüz...

valla bende cikiyorum popom agridi kaydirigubbakcemile3
öpüldünüz kizlar gorusuruz iyi bakin kuzulara Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…