gülsemincim mesajım buydu:
valla şuanda da öyle çok çok içmiyorum 1-1.5 litre içersem kendimi mutlu hissediyorum yanii.ailecek su kültürümüz yok ve çok kötü birşey bunu biliyorum. hatta düşün yanii hamilelikten öncesinde aldığım damacanayı çook uzun süre beklettiğim için yosun tutyordu döküyordum hep o derece yanii.
neyse canım bu kordon olayını da takmıyorum artık rabbim ne derse o olur stres yapmak istemiyorum.doktor , bu saattten sonra boynundaki kordonu çıkaramaz aman başka bitane dolamasında yeter dedi bakalım hayırlısı inş..
evet canım isim koyduk azra özde olacak inş. teyzesi.seninki ne olacak kısmetse?
günaydercım zeyracım sagolun canlarım..bebişimin kılosu sımdı 2350. fdoguma daha bır ay var.3.gececek sanırım yada yakın olur 3-6 alayım ozaman dımı.
sorun degil deryacim simdi okudum kaydirigubbakcemile3
azra olucak demek fistigimizin ismi yerimm ben onu annesi :asigim:
benim oglusumun ismide nasipse timuçin olucak
sen yinede bol bol su icmeye calis canim bir tane daha dolanmasindan iyidir
demek doktor daha artik cikartamaz dedi ,o zaman napicazzz bol bol su icicez bir de yataktaki hareketlerimize cok dikkat edicez kaydirigubbakcemile
yatakta dönüsümüzden kalkisimizdan bile dolanabiliyormus kordon kafamçokkarıştı
birpericim muhtemelen seninkininde basi asagiya dönmüstür zaten hickirdiginda göbüsleri hik hik ediyordur kaydirigubbakcemile3 kurban olurum ben onlara annesii :asigim:
mrb kızlar nasılsınız.benım evdekı ınternet gıttı buldukca bıyerlerde gırıyorum belkı vınn alıcaz aklım sızde kacgundur merak edyorum bı gelısme varmı gelen bebış varmı funda ne yaptı.optum sızlerı..cok az kaldı.bız 23 sayıyoruz.tabı daha eren gelmezse
daha geçmişe bakamadım ama gülsemincim bi daha selülit kremi sakın sürme.. onun içeriği şu an bebişlerimiz için hiiiççç iyi değil. dermokozmetikçi bi arkadaşım var. şu an bacaklarına bile sürme dedi bana.
günaydercım zeyracım sagolun canlarım..bebişimin kılosu sımdı 2350. fdoguma daha bır ay var.3.gececek sanırım yada yakın olur 3-6 alayım ozaman dımı.
sorun degil deryacim simdi okudum kaydirigubbakcemile3
azra olucak demek fistigimizin ismi yerimm ben onu annesi :asigim:
benim oglusumun ismide nasipse timuçin olucak
sen yinede bol bol su icmeye calis canim bir tane daha dolanmasindan iyidir
demek doktor daha artik cikartamaz dedi ,o zaman napicazzz bol bol su icicez bir de yataktaki hareketlerimize cok dikkat edicez kaydirigubbakcemile
yatakta dönüsümüzden kalkisimizdan bile dolanabiliyormus kordon kafamçokkarıştı
birpericim muhtemelen seninkininde basi asagiya dönmüstür zaten hickirdiginda göbüsleri hik hik ediyordur kaydirigubbakcemile3 kurban olurum ben onlara annesii :asigim:
açıkçası ben de henüz bez almadım biraz daha doğuma yakın almak istiyorum.
gerçi ben hala diğer hazırlıklarımı bile tamamlamadım ki ne kendiminkileri ne de bebişiminkileri..
off ya çok mu sorumsuz oldum yaa hiç bişe yapasım yokkkkÇok üzgünüm çoook
aaaaaaaaaaa benim 30 günüm kalmış takvime göre birden heyecanlandım yaa
sorma bende aynı sayılırım cogumuzun valızı hazır kapıda beklıyo..bugün cıktım kendıme camasır pjıma takımı aldım güç bela...en gereklı seyler anca hazır oldu sayılır...eksık ıhtıyac bıtmıyo.kafamda daha bıseyler var..mesela su kapı süsü..bebek bakım cantası..ya bu bebek bakımcantalarıda dünya para hosuma gıdenler fiyatlı napıcam bılmıyorum uygununu nerden bulucam
ayyy bu yatak ta yatma olayı..yatarken soluma yatıyorum sonra uyandıgımda bı bakıyorum sırtüstüyüm..hemen sola dönuyorum..gercı artık sola yatmakda rahatsızlık vermeye basladı.sırtustu yasak..sag taragı sormayı unuttum sagınıza yatıyomusuz kıslar
aaa evet birpericim ayniymisiz seninle :)) sorr arkadasimizda bizimle beraber
herkes uc haftalari on günleri sayiyor biz senle alti hafta sayicaz daha boshayallersmile kaydirigubbakcemile3
bazen cok özlüyorum kuzumu yha esime diyorum ki niye kadin doktoru olmadin artik ultrasondan cikmazdim diyorum kaydirigubbakcemile3
oda ne gerek var sana ultrason cihazi alalim diyor sempatiksalakcinni
aaa evet birpericim ayniymisiz seninle :)) sorr arkadasimizda bizimle beraber
herkes uc haftalari on günleri sayiyor biz senle alti hafta sayicaz daha boshayallersmile kaydirigubbakcemile3
bazen cok özlüyorum kuzumu yha esime diyorum ki niye kadin doktoru olmadin artik ultrasondan cikmazdim diyorum kaydirigubbakcemile3
oda ne gerek var sana ultrason cihazi alalim diyor sempatiksalakcinni
tchibo nun internet sitesine bak orda çook uygun fiyata var ama beğenirsen tabii.
alanlar memnunmuş burdan da birileri almıştı ama hatırlamıyorum canım.
kıslar ben cıkıyorum artık. uzanayım bıraz...hepicüğünüze ııyı aksamlar öpüldünüz...
valla bende cikiyorum popom agridi kaydirigubbakcemile3
öpüldünüz kizlar gorusuruz iyi bakin kuzulara Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?