slm kızlar......
çok uzun oldu geleli eve bi türlü pcyi alamadım.....
ben çok tuaf duygular içindeyim kızlar...
sabah olanlardan sonra,arkadasımla ablasının gelip sen ii görünmüyorsun demesiyle doktora gitme kararım derpeşti....ve doktor taysemize doğru yol aldık....
önceden tel açmıştık zaten haberi vardı bizi bekliyordu...
önce tansiyonumuza bakıldı baya yuksekti,zaten carpıntımda vardı...önce muayne edelim dedi bebeğim 2.750 grama ulaşmış....kafasını pelvis kaslarına iyice dayamış....çok hareketliydi....bu seferki ölçümlerde 37 haftalık çıktık.....
oğlum gelişim açısından herseyini tamamlamıştı artık ama genede zamanımız vardı yani olamalıydı:)
sabah gelen muhtemelen suyummuş .....
ama bebişimin suyuda normal çıktı şuanda herhangi bi azalma söz konusu değil dedi....
sonra çatı muaynesi yapalım artık bu bebelk alın beni diye sabırsızlanıyor dedi doktroum....
nese o iğrenc tecrübeyi yasadım sonunda....
aman ya rabbi çok zormuş,hadi çatala çıktık,sıra geldi acayip bir alet ile ölçüm yapmaya,rahim içine girip açılınca üç tane bacak haline gelen bi aletti bunda canım acayip yandı size anlatamam dayanamdım,zaten o alet acılmadı....
rahim gayet yumuşamıştı ama çatım okadar darmış ki.....
doktorumla ikimiz normal doğumdan vazgecmek zorunda oluşumu gördük,şok olduk...
bu zamana kadar hersey normaldi oysa,ama catı darlağım buna müsait değildi,ama bakalım hersey biranda değişiyor çünkü...birde yoğun iltihap olmuşum fitil verdi....
sonra nst ye cıktık,bebeğimin sancıları ve kalp atışı çok yuksekti,iki hemsşire başımda bişiler konuşuyordu yarım saat kaldık,nst sonucumu gören hemşire bebek içeride çok sıkışmış ve sancı cekiyor dedi...nese doktora indik,sen nasıl kasıldın,nasıl gerildin neyi kafana taktın dedi,rahatla bebeğin içerde cok gergın dedi....ben cok üzüldüm baya bi moralim bozuldu,ikinci nstyi istedi,yemek yedim baya bir dinlendim ,ama tansiyonum hala yuksekti,şükür ikinci nst de sancılar düşmüştü....
bir hafta sonraya gun verdi son kontroılüm olcak inşlh....
on gunde zaman verdi bebeği alabiliriz dedi ama buna son kontrolümde karar vercek şimdi hazırız ve kuzeyi bekliyorız .....
kızlarrrr öpüyoruz sizleri....
bugun bize destek olan tüm teyzoşlarımıza çok tesekkür ediyoruz iyiki varsınız....
hepinizi öpüyoruz bebişlere ii bakın olurmu....
yarın görüşmek üzere.....
bizi babamız bugun sinemaya götürcekmiş....
azcık gülelim diye:))))
slm kızlar......
çok uzun oldu geleli eve bi türlü pcyi alamadım.....
ben çok tuaf duygular içindeyim kızlar...
sabah olanlardan sonra,arkadasımla ablasının gelip sen ii görünmüyorsun demesiyle doktora gitme kararım derpeşti....ve doktor taysemize doğru yol aldık....
önceden tel açmıştık zaten haberi vardı bizi bekliyordu...
önce tansiyonumuza bakıldı baya yuksekti,zaten carpıntımda vardı...önce muayne edelim dedi bebeğim 2.750 grama ulaşmış....kafasını pelvis kaslarına iyice dayamış....çok hareketliydi....bu seferki ölçümlerde 37 haftalık çıktık.....
oğlum gelişim açısından herseyini tamamlamıştı artık ama genede zamanımız vardı yani olamalıydı:)
sabah gelen muhtemelen suyummuş .....
ama bebişimin suyuda normal çıktı şuanda herhangi bi azalma söz konusu değil dedi....
sonra çatı muaynesi yapalım artık bu bebelk alın beni diye sabırsızlanıyor dedi doktroum....
nese o iğrenc tecrübeyi yasadım sonunda....
aman ya rabbi çok zormuş,hadi çatala çıktık,sıra geldi acayip bir alet ile ölçüm yapmaya,rahim içine girip açılınca üç tane bacak haline gelen bi aletti bunda canım acayip yandı size anlatamam dayanamdım,zaten o alet acılmadı....
rahim gayet yumuşamıştı ama çatım okadar darmış ki.....
doktorumla ikimiz normal doğumdan vazgecmek zorunda oluşumu gördük,şok olduk...
bu zamana kadar hersey normaldi oysa,ama catı darlağım buna müsait değildi,ama bakalım hersey biranda değişiyor çünkü...birde yoğun iltihap olmuşum fitil verdi....
sonra nst ye cıktık,bebeğimin sancıları ve kalp atışı çok yuksekti,iki hemsşire başımda bişiler konuşuyordu yarım saat kaldık,nst sonucumu gören hemşire bebek içeride çok sıkışmış ve sancı cekiyor dedi...nese doktora indik,sen nasıl kasıldın,nasıl gerildin neyi kafana taktın dedi,rahatla bebeğin içerde cok gergın dedi....ben cok üzüldüm baya bi moralim bozuldu,ikinci nstyi istedi,yemek yedim baya bir dinlendim ,ama tansiyonum hala yuksekti,şükür ikinci nst de sancılar düşmüştü....
bir hafta sonraya gun verdi son kontroılüm olcak inşlh....
on gunde zaman verdi bebeği alabiliriz dedi ama buna son kontrolümde karar vercek şimdi hazırız ve kuzeyi bekliyorız .....
erkflz hg canım amin işallah ...
ben bi spor çanta yaptım sadece.
neden pike takımı götürüyosun devlet hastanesinde mi yapıcaksın??
erkflz canım canım sıkkındı biraz eşimle eskisi kadar konuşamıyorum iyce içime kapandım sinirden kendimi yiyorumhaliyle ben konuşmayınca o da herşeyden bir haber sen söylemezsen o nerden bilsinki ne düşündüğünü değilmi ama öyle değil işte çok alıngan oldum .. herşeyi büyütüyorum..
yok cnm devlete deil ama bizimkilerde adetmiş dantelli pikeaslında hiç istemiom ama napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?