2010 Nisan Anneleri

teş.ederım kızlar haber verdığınız ıcın..ozgecım cok gecmş olsun sakın takma kafana hersey olacagına varır.hepınızı opuyorummm...

iyi akşamlar annişler
özgecim korkuttun bizi çok geçmiş olsun bol bol dinlen artık herşeyin hayırlısı sağlıkla bebeğine kavuşursun umarım

özgecim korkuttun biizi ama neyseki önemli bişey yok yani öyle yorumlayalım çok şükür. sen de lütfen daha sakin bi 10 gün geçirmeye bak sonra da sağlıkla al kuzeyini kucağına. eşin de iyi düşünmüş şu sinema olayını iyi eğlenceler iyi vakit geçir canım benim. dikkat et kendine

Güzel anneler, iyi akşamlar? Nasılsınız?

Canım, bebişin acele ediyor demekki. Stres çok önemli canım, benim iki kardeşim yedi aylık. İkisindede annem kötü haber alıyor sonra o sıkıntıyla doğum yapıyor. Canım nasip gerçekten olacağın önüne geçilemiyor.
Bebişin gelişimini tamamlamış, maşallah kilosuda iyi. Bundan sonra biraz erken gelsede sorun olmayacaktır. Kendini hiç üzme. Bebişin annesine erken gelecek.

Bu çatı meselesi benide korkutuyor. Doktorum muhtemelen dar olduğunu söylüyor. Çok ince kemiklisin ve kalçalar küçük diye. Allah ins hepimize en hayırlısını nasip etsin. :Saruboceq:

erkflz hg canım amin işallah ...

Canım, iyiyim çok şükür ama sen geçmişte biraz stresli olduğunu yazmışsın canım. Canım hayırdır neye moralin bozuluyor? Hamilelikte, lohusalıkta hormonların etkisi çok yüksek muhtemelen onlardan kaynaklıdır.

Kızlar, bugün geçmişi hep okudum ama inanın kafam karıştı ve birazda üzüldük. Üzülen arkadaşlara onun etkisiyle neye cevap yazacağım kafam karıştı. Nisan annelerine nazar değdi. Hepimiz birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...:Saruboceq:

erkflz canım canım sıkkındı biraz eşimle eskisi kadar konuşamıyorum iyce içime kapandım sinirden kendimi yiyorum haliyle ben konuşmayınca o da herşeyden bir haber sen söylemezsen o nerden bilsinki ne düşündüğünü değilmi ama öyle değil işte çok alıngan oldum .. herşeyi büyütüyorum..

mavie ne gerek var pike ye falan canım bir yastık kılıfı al yeter zaten kaç gün yatıcaksınki o kadar ayrıntıya gerek yok bence..

Canım aman yapma öyle. Eşlerimiz olmasa kimimiz var dertleşecek. İnan eşim, arkadaşım, dostum, kankam herşeyim. Onada hep bunu diyorum.
Artık bazen iyi dost bulmak bile zor. Herkesle konuşamıyorsun olmuyor. İnsan konuşmadanda rahatlayamıyor. Eşinle konuş canım aman içene kapanma. lmaz:

yapabilsem .. 2-3 haftadır bağlar koptu sanki .. kendi kendime düşünüp kendimi yiyorum sadece.

herkese iyi akşamlar.bugün çok işim vardı.
yeni pc başına oturabildim.
umarım herkes iyidir.bi geçmişe bakayım bakalım neler kaynatmışsısnız.

özge neler yaşamış bugün.okuyunca çok korktum.ki çok şükür iyilermiş.

özge çok sevindim bebişin iyi olmasına.herşey onlar için.biz ne hissedersek onlar da hissediyor.
gamsız olmak en iyisi.
kuzey bebek sonuna kadar durur inşallah yerinde.

Kızlar herkese iyi akşamlar, bilgisayar başında çok duramıyorum. Of of kalçalarım çok fena oluyor, biz uzanalım. Öptüm hepinizi. Güzel haftasonları.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…