günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlar hepinize
az önce şansımı deneyeyim dedim belki net vardır diye çok şükür gelmiş ablamların pc de bi sorun var net çekmiyor o yüzden giremiyorum hoş vaktimde yok
perşembe günü babam ameliyat oldu onun yanına gelen giden oluyor hatta bugün 10 da başladı ziyaretler içerde misafir var:)
pazartesi günüde ablam olacak öyle yoğunuzki bu ara dua ediyoruz bi yandan ben doğurmayayım diye :)
bu arada geçen pazartesi kontrolümüz vardı artık her hafta gidiyoruz zaten bu sefer çapa ya değilde özeldeki doktoruma gittik nst ye girdim bebişim de gayet iyiyiymiş 3.528 gr olmuş paşam ama başı yine büyük 10 mm olmuş dolayısıyla normal doğuramazsın dedi doktorum özelde yapayım öyleyse dediğimde ise olmaz dedi çapada yapman senin için daha iyi zaten kanın çok düşük doğumda damardan takviye yapılması gerekiyormuş birde karaciğer rahatsızlığımdan ötürü ona göre narkozun dozunu ayarlarlar dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
özgecim az önce geçmişe baktımda çok üzüldüm inşallah kuzey annesini üzmeden vakti zamanında gelir
bide kızlarya ben artık doğru dürüst oturamıyorum bile karnım bacaklarıma değiyor resmen şimdi bile pc masaüstü olduğu için çok zorlanıyorum
inşallah herkes iyidir ve bebişlerde üzmüyordur annelerini
hepinizi öpüyorum kendinize de kuzularınıza da çok dikkat edin
kızlar catlamadan bahsetmişsiniz ben cok catladım karnım kırmızı kırmızı dogumdan sonra bakalım ne yapacaz bılmıom
canım ben başka bir topicte bişey okumuştum.
bi bayan krem sera diye bi kremden bahsetmiş.doğumdan sonra bu kremi kullanmışçve çatlaklarının çoğu iyileşmiş.çok derin olanların dışında.
çok şükür ben daha hiç çatlamadım.şimdiden kullanmak için eczaneye sipariş vardim ama bulamamışlar.
bol bol kabak çekirdeği ye.çinko çatlakların olmasını önlüyor.
o kremin içinde de çinko elementi çokm varmış.
bulabilirsen bi dene istersen.
cnm benim iç karın geniş deılmıs o yuzden normal catlamalar aman bebegım saglıklı olsunda bosver :hulya:
benim iç karnım geniş ondan çatlamadım belki de.benim göbiş de çok büyük değil.beni ilk görenler 6 aylık mısın diye soruyor.geçen doktora gittiğimde hemşireler de şaşırdı.ama ben memnunum halimden.
sadece şu sözlere gıcık oluyorum.
<aaaaa karnın hiç büyümemiş.bebeği iyi besleyemedin mi yoksa.
biraz daha ye kio al.bu ne böle.<
halbuki bebeğimin kilosu önde bile gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?