2010 Nisan Anneleri

Kizlarr gunaydinlar herkesee, bugun pazar kimse yokk :)

nasil bakalim guzel anneler ve bebisleri bugun, bayadir giremiyorum is yogunlugundan dolayii..bugun rahatim gecmisi okudun soyle bii hersey yolundaa gidiyor gibi gozukuyor..

günaydın kızlar.topicte kimsecikler yok .güzel bir pazar günü diliyorum hepinize...

gunaydın kızlar....
dün akşam sinemaya gittik ama artık benim için uzun sğre belli bşr yerde oturmak eziyet gibi,yatar pozisyonda izledim ondada belim ağrıdı...
ama film harikaydı,konusu falan çok hoştu...tavsiye ederim doğurmadan bi '' eyvah eyvah'' a gidin....

günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlar hepinize
az önce şansımı deneyeyim dedim belki net vardır diye çok şükür gelmiş ablamların pc de bi sorun var net çekmiyor o yüzden giremiyorum hoş vaktimde yok
perşembe günü babam ameliyat oldu onun yanına gelen giden oluyor hatta bugün 10 da başladı ziyaretler içerde misafir var:)
pazartesi günüde ablam olacak öyle yoğunuzki bu ara dua ediyoruz bi yandan ben doğurmayayım diye :)
bu arada geçen pazartesi kontrolümüz vardı artık her hafta gidiyoruz zaten bu sefer çapa ya değilde özeldeki doktoruma gittik nst ye girdim bebişim de gayet iyiyiymiş 3.528 gr olmuş paşam ama başı yine büyük 10 mm olmuş dolayısıyla normal doğuramazsın dedi doktorum özelde yapayım öyleyse dediğimde ise olmaz dedi çapada yapman senin için daha iyi zaten kanın çok düşük doğumda damardan takviye yapılması gerekiyormuş birde karaciğer rahatsızlığımdan ötürü ona göre narkozun dozunu ayarlarlar dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
özgecim az önce geçmişe baktımda çok üzüldüm inşallah kuzey annesini üzmeden vakti zamanında gelir
bide kızlarya ben artık doğru dürüst oturamıyorum bile karnım bacaklarıma değiyor resmen şimdi bile pc masaüstü olduğu için çok zorlanıyorum
inşallah herkes iyidir ve bebişlerde üzmüyordur annelerini
hepinizi öpüyorum kendinize de kuzularınıza da çok dikkat edin

özgecım cok gecmıs olsun tatlım kuzeyımız saglıkla zamanında gelsın ınsaallah

jnazcım baban ıcın gecmıs olsun cnm senınde cok az kalmıs zamanında saglıkla oglusunu kucagına alırsın ınsallah cnm

Günaydın kızlar;

Jnazcım öncelikle geçmiş olsun babana.Maşallah yusufumuzda çok güzel büyümüş.

canım hoşgeldin....sen uzun zaman uğramayınca acaba bu kız doğum yaptımı diye aklımdan geciriyourm....artık senin son gunlerin bakasan a12 gunun kalmış bebeğinin kilosuda cok ii canım maşlh ona....
canım benide baya korkuttu kuzey sorma şuan iyiyiz ....
tansşyonumu falan ölçyrum sürekli....
inşlh vaktinde gelsin kuzucum ....
senin doktorun normal doğummu önerdi sana nası olacak belli.....

kızlar aranızda çatı muaynesi olan varmı....
ben oldum felaket bişiydi...çok canım yandı ve çatım öle dardıki zor bi muayne oldu....
ve sanırım yuzde 50 normal doğumu unutmak zorundayım....
sizde durumlar nası doğum hakkında hiç konuştunuzmu doktorunuzla....

kızlar catlamadan bahsetmişsiniz ben cok catladım karnım kırmızı kırmızı dogumdan sonra bakalım ne yapacaz bılmıom

özgecim çok geçmiş olsun.kuzey ve sen iyisen bi sorun yok demektir.
benim doktorum herşey normal görünüyor.normal doğur diyor.ben d eöle idtiyorum ama benim bebiş kilolu olacak galiba.
en son 32+1 de gittiğimde 2.450 grmdı.4 e yakın doğar dedi.
bidahaki gittiğimde kesinleşir büyük ihtimal.
özge kesin sezeryan mı olacaksın sen şimdi?

kızlar catlamadan bahsetmişsiniz ben cok catladım karnım kırmızı kırmızı dogumdan sonra bakalım ne yapacaz bılmıom

canım ben başka bir topicte bişey okumuştum.
bi bayan krem sera diye bi kremden bahsetmiş.doğumdan sonra bu kremi kullanmışçve çatlaklarının çoğu iyileşmiş.çok derin olanların dışında.

çok şükür ben daha hiç çatlamadım.şimdiden kullanmak için eczaneye sipariş vardim ama bulamamışlar.
bol bol kabak çekirdeği ye.çinko çatlakların olmasını önlüyor.
o kremin içinde de çinko elementi çokm varmış.
bulabilirsen bi dene istersen.

jalecim babana çok geçmiş olsun.doğumun da yaklaşmış
herşey yolunda gider umarım.

cnm benim iç karın geniş deılmıs o yuzden normal catlamalar aman bebegım saglıklı olsunda bosver :hulya:

tünaydın hayırlı pazarlar teyzoşlar nasılsınız geçmişe şöyle bir göz attımda özgeciğim canım çok çok geçmiş olsun canımcım yaaa kuzey beyimiz vakti ve zamanında sağlıcakla gelir canımcım inşallah olsun sezeryan olsun sağlıcakla gelsinlerde kuzucuklar anneleri katlanır herbişeylerine canım çatı muanesini sormuşsun ben hamilelikte değilde daha önce çok çatı ölçümü yapıldığı için tedavim için biliyorum alışkınım canım benimde hep dar diyolardı doktorlar gerçi ben zaten 100 de 90 sezeryan oılcam zaten kızımda tombiş o yüzden bakalım salı gününü bekliyorum hayırlısıyla o gün belli olur gibime geliyo jaleciğim canım benim bende sana msj atacaktım ama dedim doğurunca ilk bana haber vericektinya o yüzden sanırım doğurmadı bizim kız dedim içimden canım babana rabbimden bol bol şifalar nasip eğlesin inşallah tez zamnda iyileşir ablanada kolay ameliyatlar canımcım dualarım onlar için olacak canımcım rabbim ahmetimizi sağlıcakla kollarına almayı nasip eğlesin inşallah :Saruboceq:

cnm benim iç karın geniş deılmıs o yuzden normal catlamalar aman bebegım saglıklı olsunda bosver :hulya:

benim iç karnım geniş ondan çatlamadım belki de.benim göbiş de çok büyük değil.beni ilk görenler 6 aylık mısın diye soruyor.geçen doktora gittiğimde hemşireler de şaşırdı.ama ben memnunum halimden.
sadece şu sözlere gıcık oluyorum.
<aaaaa karnın hiç büyümemiş.bebeği iyi besleyemedin mi yoksa.
biraz daha ye kio al.bu ne böle.<

halbuki bebeğimin kilosu önde bile gidiyor.

Kim ne derse desin moralini bozma banada şakayla karısık 500 gr dogurma cocugu dıolar ama hıc umrumda bıle deıl buyuduk artık 23 günümüz var kısmetse bakalım zaten ultrasonla aynı cıkmıomus kılolar aldanmayın dıolar dogduklarında daha zayıf oluyolar

mrb annişler.herkese hayırlı pazarlar umarım herkes iyidir.
jnazcım baban için çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…