sorma bende aynı sayılırım cogumuzun valızı hazır kapıda beklıyo..bugün cıktım kendıme camasır pjıma takımı aldım güç bela...en gereklı seyler anca hazır oldu sayılır...eksık ıhtıyac bıtmıyo.kafamda daha bıseyler var..mesela su kapı süsü..bebek bakım cantası..ya bu bebek bakımcantalarıda dünya para hosuma gıdenler fiyatlı napıcam bılmıyorum uygununu nerden bulucam
günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlar hepinize
az önce şansımı deneyeyim dedim belki net vardır diye çok şükür gelmiş ablamların pc de bi sorun var net çekmiyor o yüzden giremiyorum hoş vaktimde yok
perşembe günü babam ameliyat oldu onun yanına gelen giden oluyor hatta bugün 10 da başladı ziyaretler içerde misafir var:)
pazartesi günüde ablam olacak öyle yoğunuzki bu ara dua ediyoruz bi yandan ben doğurmayayım diye :)
bu arada geçen pazartesi kontrolümüz vardı artık her hafta gidiyoruz zaten bu sefer çapa ya değilde özeldeki doktoruma gittik nst ye girdim bebişim de gayet iyiyiymiş 3.528 gr olmuş paşam ama başı yine büyük 10 mm olmuş dolayısıyla normal doğuramazsın dedi doktorum özelde yapayım öyleyse dediğimde ise olmaz dedi çapada yapman senin için daha iyi zaten kanın çok düşük doğumda damardan takviye yapılması gerekiyormuş birde karaciğer rahatsızlığımdan ötürü ona göre narkozun dozunu ayarlarlar dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
özgecim az önce geçmişe baktımda çok üzüldüm inşallah kuzey annesini üzmeden vakti zamanında gelir
bide kızlarya ben artık doğru dürüst oturamıyorum bile karnım bacaklarıma değiyor resmen şimdi bile pc masaüstü olduğu için çok zorlanıyorum
inşallah herkes iyidir ve bebişlerde üzmüyordur annelerini
hepinizi öpüyorum kendinize de kuzularınıza da çok dikkat edin
kızlar aranızda çatı muaynesi olan varmı....
ben oldum felaket bişiydi...çok canım yandı ve çatım öle dardıki zor bi muayne oldu....
ve sanırım yuzde 50 normal doğumu unutmak zorundayım....
sizde durumlar nası doğum hakkında hiç konuştunuzmu doktorunuzla....
canım yaa hadi ggüle güle kirletin tabii gizemle birliktekaydirigubbakcemile3 bizim daha temizlik olayı muallakta bugüne ayarladığımız kadın için kayınvelidem mızırdandı ondan vazgeçtik şimdi başkasından haber bekliyoz o da çok yoğun galiba gün veremedi bize bir türlü en son ben de kendim girişicem herkese kızıpkaydirigubbakcemile3meraba tuğbiş sorma canım benim yaa çok yordum gerçekktende canım benim sen nasılsın ne yaptın canım ben zaten ya iş yaparken yada gezerken doğurcam canım biraz elime ayağıma derman gelince hemen kendimi temizliğe veriyorum canım sorma şükürler olsun bitirdik ama temizlik olayını canım :))
ohhh hoşgeldin nazlıcım bu gece şöylee bir kaynatalım ayol özledim sizi valla:1hug:ben geldimmm.... misafirlerimde gitti, işlerimde bitti burdayım:)))
özgecim hadi bakalım oturmaya mı geldik nisan annelerine bu akşam uyku yok haberiniz olsun:lepi:bu arada baya iş halletmişsin aman dikkaet kendine ! Ben biraz erken yaptım o işleri! 3 hafta falan oldu dip bucak girdim! Şimdi de annem yanımda sağolsun hiçbişey yaptırmıyo! yalnız olsam zor olurdu heralde! İyice ağırlaştım çünkü
:gitme: :gitme: ama ama ben muhabbet etcez sanmıştım hem gizeme öyle korkunç filmler izlettirmeyin annesiiiiohaoldumsmile ohaoldumsmileneyse teyzoşlar babişkomuzla testere 6 yı izleyeceğiz beraber hepinizi kocamn öptük hayırlı akşamlar tabi ben uyuya dalmassam izlerken iyi görüşmek dileğiyle bu arada fundanın hepinize selamı vardı eşi aramıştı dün eşimi o söylemişti görüşmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?