2010 Nisan Anneleri

Tünaydın kızlar..
Özgecim ya çok geçmiş olsun hayatım.Gerçi seni dün aradım haberleri aldım ama olsun.Çok dikat etmemiz gerekiyor artık.En ufak bira sıkıntıda doktoru aramamız ya da hastaneye gitmemiz gerek.Bak ben de dün rahatsızlandım.Bişi çıkmadı. olsun ama gene de kafamız rahat etti.Kuzi Bey lafım size üzmeyin annenizi kuzum aaaaa.
Jalecim çok geçmiş olsun.
Bez sormuşsunuz ben primanın 2 numarasından 2 paket aldım nolur nolmaz diye.Zaten şimdi bile bebişim 2,400 biraz küçük olacak galiba doğunca.3 kilo olursa iyi olur.Olsun ama oğluşum iyi olsunda kucağımda ben ona kilo aldırırm..Doğum içinde normal olacak benimki % 90.Zaten normal istedigim için bir sıkıntı yok şu an.Ama arkadaşlar demişler kızlar su için ne olur nolmaz.Sütümüzü bile su yapıyor unutmayın.

kızlar merhabalar
jalecim babana ve ablana çok geçmiş olsun. siz sıraya girmişsiniz ayol bozma sakın sırayı:) maşallah oğluşunda kocaman olmuş nisan bebekleri tosun valla ne kadar çok büyük bebeğimiz var:) en sonunda bende iri bebek damgası yedim şekerim:)

özgecim tatlımmm bugün nasılsın bitanem aman iyi ol. doğum konusunu sormuşsun canım. ben doktorumla konuştum muayeneden gelince uzun uzunnn yazmıştım hatta çatı muayenesini sordum anlattı doğum sancıları başladığı zaman yapacakmış ben seni msn de yakalayınca tekrar anlatırım bitanem

çatlaklardan bahsetmişsiniz valla benim göbeğin alt kısmı karayollarrı haritası gibi kırmızı kırmızı çatlaklarla doldu çok kötü görünüyo. ama benim zaten kalçalarımda falan kilo alıp vermekten kaynaklanan çatlaklarım vardı. doğumdan sonra istediğim kiloyu verebilirsem bütün çatlakların icabına bakıcam kaydirigubbakcemile3

riuzenin gecmis olsun canim

jale seninde babana ve ablana gecmis olsun canim
insallah hersey yoluna girer

selam diyim bu arada bakamadim fazla gecmise
insallah herkesler iyidir

canım daha önce yazmıştım tchibo dan aldım bakım çantasını hemde 32,50 ve çoookk güzel:)))

geçmiş olsun jnazcım! Aman sen kendine dikkat et! Bu arada bizim hanım da senin paşa gibi tosun olcak heralde! tombiş bebeğe bakmak kolay olurmuş:ecrin_bebek:
Özgecim sana da geçmiş olsun. Çatı mayenesinin bu kadar zor olduğunu bilmiodum. Gözüm korktu ben de normal istiyorum ama kendi doktorum yaptıramıycak. Bu yüzden mayeneyi kim yapar bilemiyorum

jalecim merhaba canım. geçmiş olsun babana da ablana da rabbim acil şifalara versin inşallah. sen de aman dikkat et artık şurda 10 gün kalmış topu topu. doğum için de herşeyin hayırlısı biz bişeyler istiyoruz ama sağlıkla ve hayırlısıyla ne bizi ne de bebekleri sıkıntıya sokmayacak şekilde olsun da sağlıkla alalım kuzucukarı kucağımıza inşallah yarabbim :Saruboceq:

özgecim çok doğru bi seçim yapmışsınız ben de bayılmıştım o filme. aman aman böyle relax şeyler izle dinle. doğumu da artık Allaha bırak. rabbim hayırlısı neyse ona karar vermemize yardım etsin

merhaba kızlar!
Zeynepcim nasılsın? Uzun zamandır sadece girip okuyabildim! Pek fazla yazamadım okuldsan ve netten dolayı?

saolasın özge teyzoşumuz şükürler olsun iyiyiz canımcım sen nasılsın zeyno sultan nasıl canım bende seni merak ediyordum canım benim kalp kalbe karşı derlerya inan öyle oldu bende bugün kendimi çok yordum canım yatak odamdaki dolabı yerleştirdim canım baştan aşşağı sonra bütün perdeler yıkandı eşim astı ama bittim canım ayaklarım zonkluyo şu anda annem yapıcaktı ama bekleyemedim aman bizim bebklere belli olmaz canım diye salı günü çünkü kontrolümüz var bakalım doktorumuz bize ne diyecek doğum hakkında canımcım

özgeciğim seninle satlarımız aynı canım gerçi bizim kız 2 hafta önden gigiyo satta ama senin doktor bişey dedimi doğum şu tarihte olur diye canım

kızlarr atın üzerinizden haftasonu rehavetini bakın martı ortaladık daha tık yok çok sabırlı gidiyo nisan anneleri ayolkaydirigubbakcemile3 bugünler geri gelmez gelinde az kaynatalımaklinialirimsmile
zeyracım merhaba canım neden yordun kendini bakayım o kadar dikkat et canım kendine enerjini gizem sultana sakla

meraba tuğbiş sorma canım benim yaa çok yordum gerçekktende canım benim sen nasılsın ne yaptın canım ben zaten ya iş yaparken yada gezerken doğurcam canım biraz elime ayağıma derman gelince hemen kendimi temizliğe veriyorum canım sorma şükürler olsun bitirdik ama temizlik olayını canım :))

Yok zeynepcim ya doğum tarihi konusunda bişi söylemedi ama ultrason ölçümünde bir hafta nde idiyoruz bizde! 33+3de gitmiştik en son ama ölçüm sonuçlarında ultrason bize 34+4 dedi

bu arada baya iş halletmişsin aman dikkaet kendine ! Ben biraz erken yaptım o işleri! 3 hafta falan oldu dip bucak girdim! Şimdi de annem yanımda sağolsun hiçbişey yaptırmıyo! yalnız olsam zor olurdu heralde! İyice ağırlaştım çünkü

iyi akşamlar kızlarr... bugün hiiç giremedim... dün akşam da düşüncesizler ordusu diyebileceğim bir sürü misafirim vardı 3 çocuklu bir insan doğurmak üzere olan birine neden habersiz misafirliğe gelir...ve de 12 de gider o saatten sonra etrafa sepilen çerezleri süpürdük.. kuşumuzun kafesini devirdiler.. onun dökülen yemlerini fln süpürdük :))) neyse yorgun bitkin uykuya daldım bir şekilde :)

bugünde kahvaltıdan sonra bir yoğunduk anlatamam... bilgisayar,telefon,telsiz ne kadar elektronik ürün varsa ( tv hariç :)) misafir odasına çektik..evin planı süper oldu..oturmaodam bayaaca açıldı..hem beşiğimize yer açıldı böylece... hem de bebek görmeye gelenlerin veletlerinin gazabından korunmuş oldular :)) ama saat 3de kocam halaa kablolarla boğuşuyodu :))) sonra cam sildi,perdeyi taktı.. :)))bende izledim onu..iyi oluyomuş :))) valla benden iyi sildi camı da :))) ama biriş yapmasamda yoruldum ben yaa... netten eda hanımın "kartondan telefon yapımı" ödevini bi araştırayım diye oturmuşken size de yazayım dedim... :)) geçmişi sabah okurum artık... ödevimiz var çünküü..

inşallahh herkes iyidirr... iyi gecelerrr... iyi sohbetlerr...

ohh özgeciğim ne güzel valla anneciğin yanında valla onlarda olmasa ne yapardık gerçi annem daha bilmiyo canım perdelerin yıkandığını falan gerçekten çok yormuşum kendimi bugün ayaklarım felaket canım

neyse teyzoşlar babişkomuzla testere 6 yı izleyeceğiz beraber hepinizi kocamn öptük hayırlı akşamlar tabi ben uyuya dalmassam izlerken iyi görüşmek dileğiyle bu arada fundanın hepinize selamı vardı eşi aramıştı dün eşimi o söylemişti görüşmek dileğiyle

canım yaa hadi ggüle güle kirletin tabii gizemle birliktekaydirigubbakcemile3 bizim daha temizlik olayı muallakta bugüne ayarladığımız kadın için kayınvelidem mızırdandı ondan vazgeçtik şimdi başkasından haber bekliyoz o da çok yoğun galiba gün veremedi bize bir türlü en son ben de kendim girişicem herkese kızıpkaydirigubbakcemile3
bende iyiyim bitanem valla çok ağırım ama oğlumun 3 kgı geçtiğini öğrendiğimden beri psikolojikmen daha da ağırlaşmış hissediyom kendimikaydirigubbakcemile3
ben geldimmm.... misafirlerimde gitti, işlerimde bitti burdayım:)))
ohhh hoşgeldin nazlıcım bu gece şöylee bir kaynatalım ayol özledim sizi valla:1hug:
özgecim hadi bakalım oturmaya mı geldik nisan annelerine bu akşam uyku yok haberiniz olsun:lepi:

:gitme: :gitme: ama ama ben muhabbet etcez sanmıştım hem gizeme öyle korkunç filmler izlettirmeyin annesiiiiohaoldumsmile ohaoldumsmile
fundacım selam yollamış saolsun ben de hergün onu arıcam güya gündüzleri koşturmacada kaynıyo akşam da geç oldu diye rahatsız etmiyim diyomohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…