2010 Nisan Anneleri

canım hallet artık sende temizlik işini tickera göre bile 20 günümüz kaldı topu topu. bakalım ne kadar daha kalıcak bizim sıpacıklar??

ahhh canımmm eşinin ellerine sağlık sana da geçmiş olsun ne güzel halletmişsiniz işleri. düşüncesiz misafirlerine de yuh diyorum insanlar hamile insanların evine gitmeye neden bayılıyolar anlamıyom benklava:
demek sen de gidiyosun canım bende şöyllee bir kaynatsak diyodum ama bu gece kısmet olmıcak heralde ben yine nöbete kalcam:gitme:

canım hallet artık sende temizlik işini tickera göre bile 20 günümüz kaldı topu topu. bakalım ne kadar daha kalıcak bizim sıpacıklar??
canımm ya haklısın ama benim her işim böyle ters gecikmeli oldu nedense. ben bu temizlik işine 10 gün önce kadın aramaya başladım ama bu kaynanam beni böyle deli etti bu konuda valla. sağdan soldan oda oda yaparsınız ayol ne var diyolar geliyo o gün ben hergün bir odayı yaparım kadın çağırmayalım diyo haydaaa ben yok mok olmaz diyom.
bugüne 1 kadınla kararlaştırmıştık onu da sabote etti en son ben doğuma giderken o tek başına evi temizlicek o olacakkaydirigubbakcemile3
nazlıcım seninle günlerimiz aynı ya sende hiç doğum belirtisi varmı? bebek aşağı indi mi mesela sancıların varmı? bende tık yok sanki daha 2 ay daha gelmicekmiş gibikaydirigubbakcemile3

kalp kalbe karşımış aynı soruları sormuşuz:))))
işte bi böle damar çekmesi gibi bişiler oluyor birde tuvalet için sıkıştığımda özellikle gece adet ağrısı gibi ağrıyla uyanıyorum.
ama başka da bişi yok. eğilip, kalkıyorum, yürüyorum, çalışıyorum hatta her zmankinden fazla temiz, titiz oldum-tatlicadiarzu- nerdeyse daha rahat uyuyorum bende doğurmucam galiba:))) fırtına öncesi sessizlik mi yoksa??

tuğbacım böle damarını sanki tutp çekiyolarmış gibi bişiler oluyomu sende malum yerde içeride??

canım benimde vajinada sanki saatlerdir tuvaletimi tuttuyomuşum gibi keskin sızlamalar oluyo. ama aynen dediğin gibi miskinim ama hareket edebiliyorum gerekince her işi yapabiliyom canım istersekaydirigubbakcemile3
dediğin tarz ağrılar bende de oluyo ama onlar bebeğin hareketindendir ve baskısındandır. sancı kasılma bambaşka bir şey diyo sorduklarım:uhm:
aa bu arada prima nın maile gele aylık bülteninde doğum yaklaşınca annede herşeyi sokaktaki kediyi bile temizleme içgüdüsü gelişebilir diye yazıyodu dikkat et titizliğin o yüzden olmasınkaydirigubbakcemile3 valla şekerim ben çok sabırsızlandım fırtına öncesi sessizliktir umarım günümü doldurursam çatlarımkaydirigubbakcemile3
kız bizim günümüz bayağı ileri ama bu gidişler erkesten sonraya kalacazkaydirigubbakcemile3

nazlıcım gece uyanıp uyanıp tuvalete gitmeye üşeniyom sonra sabaha aynen dediğin gibi çok sıkışınca berbat bir ağrıyla uyanıyom bendekaydirigubbakcemile3

biz kısımla kaçıyoruz kızlar herkese iyi geceler! tarhancım kusura bakma! valla öle bi uyuyorum ki bu aralar hamileliğin başındaki gibi tıpkıkaydirigubbakcemile3

tuğbacım işte herzaman gece tuvalete kalkmaya üşenen ben o kadar şiddetli ağrıyla uyanıyorum ki kalkmamam mümkün değil. ağlayacak gibi oluyorum ama yaptıkğım an kesiliyor ağrı. ama o sızı fena oluyor resmen ahhh diye bağırıyorum.

ayyy evet özge bile bence bizde önce doğurucak. gerçi benimki en geç 30 unda sonlandırıcam dedi. en azından bir tarih belli. korkarım kaan kendisi gelmezse nasıl olsa dr un bekliyor. en sona sen kalıcaksın

biz kısımla kaçıyoruz kızlar herkese iyi geceler! tarhancım kusura bakma! valla öle bi uyuyorum ki bu aralar hamileliğin başındaki gibi tıpkıkaydirigubbakcemile3
kaçın bakalım siz görürsünüz bende bu gece doğuracam işte kimse yokkenlülülülülülü:roflol: :roflol:
iyi uykular canımm hamileliği nasıl başlattıysam öyle tamamlıcam diyosun sen demek tatlı rüyalar:1hug:

ayyy nazlıcımmmmm dur deme öyle valla günüm erken diye pek bi seviniyodumaklinialirimsmile doktor moralimi alt üst etti benim doktor hazirana kadar bekler kaan gelmezsekaydirigubbakcemile3
eh napimm bende izmire gelip ada hanımı severimkaydirigubbakcemile3

amannnnnn ne seviniriz bizdeee:)))))) olumunekankayizsmile o zman ben senin dr la bi görüşeyim Ahmet Bey miydi? uzattıkça uzatsın:))))

:roflol: :roflol: abovvv kendi kendimi yaktım kız sakın konuşma ahmet beyle adam zaten çok rahat hiççç öyle bebek sıkıntıya girer günü dolunca başlatırız falan demiyo.
bak şöyle yapalım sen de ben de 25 martta kuzucukları doğuralım haziranda ben yine kaan paşayla gelirim izmire olmaz mııı:1rolleyes:

İyi akşamlar kızlar.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben burdayım hemen koşar gelir seni doğurturum tuğbacığım.

hımmmmm olur kaan da gelicek ya kabul o zaman:))) bu arada 25 i perşembe. bizim buranın pazarı işler yoğun oluyor. 27 si cumartesi yapalım şunu:)) ne dersin??:içelim:

mehtapçım hoşgeldin bu aradaopuyorumnanaktan

İyi akşamlar kızlar.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben burdayım hemen koşar gelir seni doğurturum tuğbacığım.
:roflol: :roflol: :roflol: yaşasınnn beni doğurtmaya gönüllü birini buldum ellerin dert görmesin mehtapçımmmm:lepi:

hımmmmm olur kaan da gelicek ya kabul o zaman:))) bu arada 25 i perşembe. bizim buranın pazarı işler yoğun oluyor. 27 si cumartesi yapalım şunu:)) ne dersin??:içelim:

sıkı pazarlıkçısın nazlıcımkaydirigubbakcemile3 ama 1 gün daha beklemeye sabrım yok gel o zaman 24 ünde doğuralım:roflol:

sende bir an önce diyosun yani... e peki öyle olsun ozaman. yok yok yine olmaz ertesi gün işler nolcak. koca yorgun ve uykusuz... hımmm tamam sen 24 ünde doğur ben 27 sinde...

amannn hem titiz hem işkolik oldum. delirdim ben delirdimlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Hoşbuldum canım.Site sürekli hata veriyor bu arada.

Ne demek canım canın saolsun seninzemuszemus

kız sen delimisin ada haım doğunca napcan iki dak emzirip dükkana mı koşacankaydirigubbakcemile3 unut işi gücü artık ben nerdeyse mesleği bırakcam ayol o kadar boşladımkaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum canım.Site sürekli hata veriyor bu arada.

Ne demek canım canın saolsun seninzemuszemus
hihoyyyt sorma canım ya bir akşam muhabbet edelim dedim kaçtı millet, kalan sağlar bizimdir mehtapla nazlı yeter bana dedim site hata verdi nerelere vurayım kendimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aman dur canım kendini vurma biyerlere geri geldi site.Karnında kaancığımız var unutmazemuszemusopuyorumnanaktangamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…