GERıSAYIM BAŞLIYOR
Doğum sancılarının başlamasından birkaç gün önce bütün kadınlar "yuva yapma" içgüdüsü hisseder: bebeğin doğumundan önce en küçük ayrıntıyı bile temizleme, düzenleme ve hazırlama dürtüsü. Birdenbire kedi de dahil yolunuza çıkan her şeyi yıkama ihtiyacı hissederseniz, başka fiziksel belirtiler olup olmadığına bakın.
primanın 9. ay ile ilgili haber bülteninden alıntıdır
nazlıcım bu arada senin titizliğinle ilgili sözünü ettiğim yazı bu
tamam tamam vurmuyom kendimi sakinleştimkaydirigubbakcemile3Aman dur canım kendini vurma biyerlere geri geldi site.Karnında kaancığımız var unutmazemuszemusopuyorumnanaktangamyoncuiremsu
ahanda nazlı doğuruyo yine kaldım bir başımaaaakaydirigubbakcemile3
ya kızlarrrr bişi dicem kayınvalidemle dizi izliyoz ama ne yorumlar. gencecik kız tecavüze uğramış sapık bırakıp kaçmış kızı. kızda toplanıp gitmeye çalışıyo ağlaya ağlaya annemin yorumu: çantası nerde acabakaydirigubbakcemile3
Hadi bekliyoruz adacığımızı nazlıcığım.Artık özgede hazırlar altınları.:)))ahanda ben:))))))))))))))))
o zman doğuruyorum bi kaç güne:))))))))))))))
özgeee hazırla altınları:)
Ömer eymen düşünüyorum adını ama halada tam karar vermiş sayılmayız.:))tamam tamam vurmuyom kendimi sakinleştimkaydirigubbakcemile3
eee canım ben senin bebişe ne isim koyacağını bilmiyom canım kaçırmışım galiba napıyo adını bilmediğim bebişimiz bakalım:1hug:
ahanda nazlı doğuruyo yine kaldım bir başımaaaakaydirigubbakcemile3
ya kızlarrrr bişi dicem kayınvalidemle dizi izliyoz ama ne yorumlar. gencecik kız tecavüze uğramış sapık bırakıp kaçmış kızı. kızda toplanıp gitmeye çalışıyo ağlaya ağlaya annemin yorumu: çantası nerde acabakaydirigubbakcemile3
evet canım çantayı bulabildin mi zehranın çantası nerdeeeekaydirigubbakcemile3arka sıradakıler mı bayanssulusmile bende izliom suan laelaelaelaelae
yerim ben ömer eymeni hep biz anlatıyoz sen dinliyon sen de ne var ne yok ağrı sızı sancı ne alemde yoksa çaktırmadan sen de benden önce mi doğuracaksınkaydirigubbakcemile3Hadi bekliyoruz adacığımızı nazlıcığım.Artık özgede hazırlar altınları.:)))
Ömer eymen düşünüyorum adını ama halada tam karar vermiş sayılmayız.:))
:roflol: :roflol: :roflol: senin annen de dizideki kötü adamlara kızıp söyleniyomu gözün kör olmasın diyee :roflol:Canım benimde annem yanımda kalıyor.Programların senaryolarını kendileri yazıyor sankikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımmm nerelerdesin maşallah bebişinee bizler artık ağır işçiyiz cicim nerden baksan 5 kg yük taşıyozkaydirigubbakcemile3iyigeceler kızlar nasılsınız ben giremedim ne zamandır gelişme varmı erken doğum falan::)))
nasılsınız sağlığınız iyimi biz dün ultrasona girdik 3 kilo olmuşuz teyzeleri küçük olcak diyen
doktorlar utansınnnn::))
Yok yok hiç niyetim yok ne kadar ağrım sızım olsada.Erken doğan bebişin sıkıntısını yaşayan bilir canım.Ben centilmence sıra sizde diyorumzemuszemusopuyorumnanaktanevet canım çantayı bulabildin mi zehranın çantası nerdeeeekaydirigubbakcemile3
yerim ben ömer eymeni hep biz anlatıyoz sen dinliyon sen de ne var ne yok ağrı sızı sancı ne alemde yoksa çaktırmadan sen de benden önce mi doğuracaksınkaydirigubbakcemile3
iyigeceler kızlar nasılsınız ben giremedim ne zamandır gelişme varmı erken doğum falan::)))
nasılsınız sağlığınız iyimi biz dün ultrasona girdik 3 kilo olmuşuz teyzeleri küçük olcak diyen
doktorlar utansınnnn::))
:roflol: :roflol: :roflol: senin annen de dizideki kötü adamlara kızıp söyleniyomu gözün kör olmasın diyee :roflol:
hoşgeldin canımmm nerelerdesin maşallah bebişinee bizler artık ağır işçiyiz cicim nerden baksan 5 kg yük taşıyozkaydirigubbakcemile3
Bende hergün bakıyorum ne kadarda yavaş ilerliyor diyorum kendi kendime:))arkadaşlar kendimi ruh hastası gibi hissediyom her gece 12 de tickerim da gün atlasın diye sitenin başını bekliyom:roflol: sanki ben beklemezsem tikcer saymayacak günümü:teytey:
arkadaşlar kendimi ruh hastası gibi hissediyom her gece 12 de tickerim da gün atlasın diye sitenin başını bekliyom:roflol: sanki ben beklemezsem tikcer saymayacak günümü:teytey:
ay canım doğru ya senin ilk bebişin erken doğmuştu değil mi maşallah atlatmışsınız o günleri canım. bu sefer kocaman olcak inşallah bebişinopuyorumnanaktanYok yok hiç niyetim yok ne kadar ağrım sızım olsada.Erken doğan bebişin sıkıntısını yaşayan bilir canım.Ben centilmence sıra sizde diyorumzemuszemusopuyorumnanaktan
Hoşgeldin ışılcığım.Kocaman maşallah oğluşuna.Erken doğum falan yok herkes yerinde sayıyor tembel nisan anneleri olarak:))
ay canım doğru ya senin ilk bebişin erken doğmuştu değil mi maşallah atlatmışsınız o günleri canım. bu sefer kocaman olcak inşallah bebişinopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gerçekten en kadar tembel çıktık biz yaaa şimdi bi sonraki ayın anneleri bizi takip ediyolardır. bunlar bizden sonra doğurur diyolardırkaydirigubbakcemile3
Bende hergün bakıyorum ne kadarda yavaş ilerliyor diyorum kendi kendime:))
mehtapcım baksan tatlıms a torpil geçmiş ticker:umursamaz: isyan çıkaralım eşitlik istiyoz. hatta mümkünse günde 2 defa atlasın ticker evet hamileyiz haklıyızkaydirigubbakcemile3benim 12 yı beklemeden atladı :CüvCüv:
:roflol: :roflol: bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış kaydirigubbakcemile3 fulyancım ben primanın yalancısıyım valla nazlı doğurmaya gitti bile yani o kadarkaydirigubbakcemile3ya bu temizlik olayı birkaç gündür ben de var.hatta bugün abarttım.tüm çantalarımı makinada yıkadım.sanki dışını silince temiz olmayacakmış gibi geldi.ve ilk defa makinada elde yıkama programında yıkadım.şimdi bu durum doğumun yaklaştığının habercisi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?