2010 Nisan Anneleri

maşallah bize o zaman.bizim bebekler akıllı çıktı ya da yerlerini çok sevdiler çıkmak istemiyolar.1 gün 1 gündür.dursunlar istedikleri kadar.

ya aslında keyfini çıkarmak lazım.1 ay sonra artık içimzde olmayacaklar.
çok alıştım ben içimdeki kelebeğe....

Tatlımsa torpil geçmiş ticker.
Tuğba öyle diyor fulyacığım ben tuğbanın tuğbada primanın sitesinin yalancısıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zemuszemus ay benim kociş uyudu gıdıp uyusammı dıe dusunuom gunduzden berı uykum var dus aldım uykum gıttı uykuya doyamıom

kaydirigubbakcemile3 ayy nisan ayında bu zamanlar bebişlerle ugrasıyo oluruz inşallah olumunekankayizsmile

Fulyacığım zamanı geldiğinde de çıksın yaramazlarımız.Çıkmaması da sorun.Keyfini çıkarmak güzelde ağrılar arttı iyice.

Hadi kızlar kocaman öpüldünüz bana müsade.Rüyanızda bebişlerinizi görün.a.s.:lepi:

mehtapcım sen yarın yinemi işe gidiyosunlaelaelaelaelae akannehir

Tatlımsa torpil geçmiş ticker.
Tuğba öyle diyor fulyacığım ben tuğbanın tuğbada primanın sitesinin yalancısıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: işler karıştı:dance:

kaydirigubbakcemile3 ayy nisan ayında bu zamanlar bebişlerle ugrasıyo oluruz inşallah olumunekankayizsmile
hiç heveslenme tatlıms canım valla ben yönetime yarın dilekçe yazacam bizim adımızı mayıs anneleri diye değiştirmek içinkaydirigubbakcemile3 hatta içime bir kurt düştü şimdiden onlar da bizim kadar yani 1 tane bebiş doğurmuşlardır heralde ben bakmaya gidiyomkaydirigubbakcemile3

İnşallah canım son 2 gün çarşambaya izinliyimmmm.Doktorumuza gidip raporumuzu yazdıracağız.:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt:teytey::dance:

tarhancım haklısın canım valla hemde ne ağır işçiyiz yoluma zor yürüyorum artık iyice ağırlaştım
birde üzerine grip oluyorum allah yardım etsin bana her yerim kırılıyor

sırnaşık şey bakalım hayırlısı ama benım normal deıl sezeryan o yuzden beklemezz opuyorumnanaktan

[/QUOTE]

Haklısın tuğbacığım mayısın ilk bebişi gelmiş bile:))

tarhancım haklısın canım valla hemde ne ağır işçiyiz yoluma zor yürüyorum artık iyice ağırlaştım
birde üzerine grip oluyorum allah yardım etsin bana her yerim kırılıyor
çok geçmiş olsun canım aman kendine dikkat eta.s.

Fulyacığım zamanı geldiğinde de çıksın yaramazlarımız.Çıkmaması da sorun.Keyfini çıkarmak güzelde ağrılar arttı iyice.

doğru söylüyosun aslında.ağrıları es geçtim ben tabi.keyfi yönden düşündüm.
Allah ın izniyle sağlıkla gelsinler de.
dört gözle bekliyoruz bakalım paşaları ve hanımları....

herkese iyi geceler.
yarın görüşmek dileğiyle..

Haklısın tuğbacığım mayısın ilk bebişi gelmiş bile:))[/QUOTE]

akannehir akannehir akannehir ohaoldumsmile ohaoldumsmile pes diyorum valla ne tembeliz mayıs anneleriyle skorumuz aynıymış. bu arada mayısın ilk meleği inşallah en kısa zamanda annesinin kucağına kavuşur:asigim:

kızlar bende cıkıom belim agrımaya basladı allah ızın verırse yarın öglene kadar uyucam dıe ümit edıorum kaydirigubbakcemile3

günaydınlar kızlar..
haftanın açılışı benden olsun..

süper bir hafta geçiririz umarım..

ben rezalet bi haftasonu geçirdim, uyku düzeni diye bir şeyim kalmadı. gecede 20 kez uyanıyorum, korkunç rüyalar görüyorum, psikolojim de dengem de şaşmış durumda.
uyuyamadığım için leyla gibiyim, gündüzleri de bi tuhaf oluyorum.

bebekler doğunca hepimiz hep böyle olucaz di mi..
oyy :)
gecede bin kez uyanmalar, emzirmeler, gaz çıkartmalar, sakinleştirmeler...
ayy inanamıyorum bu kadar yaklaştığımıza.
hem bi an önce gelsin o günler istiyorum hem de korkuyla karışık endişeleniyorum, zaman dursun kızım içimde kalsın diyorum :)

günaydınlarrr hanımlarr.... opuyorumnanaktan

haftanın açılışını dünürümle birlikte yapamasamda, ona yetişememiş olsamda 2. msj da benden olsun :))

herkese iyi bir hafta... güzell bir gün diliyorumm...

*** geçmişe bakmanın zamanı sanırım :))

herkese günaydın grip oldum ben pofffff
malesef bende gecede 50 kez uyananlardanım uyku girmiyorki gözüme bir türlü
allah yardımcımız olsun ne diyim bugün doktor randevumuz var bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…