ay canım doğru ya senin ilk bebişin erken doğmuştu değil mi maşallah atlatmışsınız o günleri canım. bu sefer kocaman olcak inşallah bebişinopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gerçekten en kadar tembel çıktık biz yaaa şimdi bi sonraki ayın anneleri bizi takip ediyolardır. bunlar bizden sonra doğurur diyolardırkaydirigubbakcemile3
Tatlımsa torpil geçmiş ticker.mehtapcım baksan tatlıms a torpil geçmiş ticker:umursamaz: isyan çıkaralım eşitlik istiyoz. hatta mümkünse günde 2 defa atlasın ticker evet hamileyiz haklıyızkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış kaydirigubbakcemile3 fulyancım ben primanın yalancısıyım valla nazlı doğurmaya gitti bile yani o kadarkaydirigubbakcemile3
maşallah bize o zaman.bizim bebekler akıllı çıktı ya da yerlerini çok sevdiler çıkmak istemiyolar.1 gün 1 gündür.dursunlar istedikleri kadar.
ya aslında keyfini çıkarmak lazım.1 ay sonra artık içimzde olmayacaklar.
çok alıştım ben içimdeki kelebeğe....
mehtapcım sen yarın yinemi işe gidiyosunlaelaelaelaelae akannehirİnşallahhh inşallahh tam zamanında kilosunda doğar oğluşum teyzesi.Daha iznimi kullanayım tuğbacığım yaa.
Mayıs anneleri doğurmaya başlayacak bizimkiler hala çıkmayacaklarkaydirigubbakcemile3zemuszemus
:roflol: :roflol: :roflol: işler karıştı:dance:Tatlımsa torpil geçmiş ticker.
Tuğba öyle diyor fulyacığım ben tuğbanın tuğbada primanın sitesinin yalancısıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hiç heveslenme tatlıms canım valla ben yönetime yarın dilekçe yazacam bizim adımızı mayıs anneleri diye değiştirmek içinkaydirigubbakcemile3 hatta içime bir kurt düştü şimdiden onlar da bizim kadar yani 1 tane bebiş doğurmuşlardır heralde ben bakmaya gidiyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy nisan ayında bu zamanlar bebişlerle ugrasıyo oluruz inşallah olumunekankayizsmile
iyigeceler canım tatlı rüyalarrropuyorumnanaktanHadi kızlar kocaman öpüldünüz bana müsade.Rüyanızda bebişlerinizi görün.a.s.:lepi:
mehtapcım sen yarın yinemi işe gidiyosunlaelaelaelaelae akannehir
:roflol: :roflol: :roflol: işler karıştı:dance:
hiç heveslenme tatlıms canım valla ben yönetime yarın dilekçe yazacam bizim adımızı mayıs anneleri diye değiştirmek içinkaydirigubbakcemile3 hatta içime bir kurt düştü şimdiden onlar da bizim kadar yani 1 tane bebiş doğurmuşlardır heralde ben bakmaya gidiyomkaydirigubbakcemile3
mehtapcım sen yarın yinemi işe gidiyosunlaelaelaelaelae akannehir
:roflol: :roflol: :roflol: işler karıştı:dance:
hiç heveslenme tatlıms canım valla ben yönetime yarın dilekçe yazacam bizim adımızı mayıs anneleri diye değiştirmek içinkaydirigubbakcemile3 hatta içime bir kurt düştü şimdiden onlar da bizim kadar yani 1 tane bebiş doğurmuşlardır heralde ben bakmaya gidiyomkaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]Selam arkadaşlar şu an tüylerim diken diken oldu 2010 un ilk mayıs meleği geldi :):lepi:
Şükür Allahıma incimini arkadaşımızın oğluşu sabırsız çıktı biraz erken davrandı şu an küvezdeymiş dua edelim kızlar bebeği için inşallah tez zamanda kavuşur bebeğine Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah burası mis gibi bebek şekerleriyle dolsun inşallah
[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Beklenen Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | Cinsiyeti | İsmi | Doğum Şekli | Durumu
1| incimini| 29+5 | | 14 Mayıs | 1550gram | Erkek | | | Küvezdei|
2| | | | | | | | | [/table]
çok geçmiş olsun canım aman kendine dikkat eta.s.tarhancım haklısın canım valla hemde ne ağır işçiyiz yoluma zor yürüyorum artık iyice ağırlaştım
birde üzerine grip oluyorum allah yardım etsin bana her yerim kırılıyor
Fulyacığım zamanı geldiğinde de çıksın yaramazlarımız.Çıkmaması da sorun.Keyfini çıkarmak güzelde ağrılar arttı iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?