2010 Nisan Anneleri

herkese gunaydınlar kıslarrrr iyi haftalar hepınıze ınsallah cok guzel bı hafta gecırırız..

zeynepcım bu uyku sorunu hepımızde var guzelım.gecede kırk sefer bende uyanıyorum.yer degıstırıp duruyorum bı o odada bı bu odada :)) ama içimdekı guzellıgı bıray sonra aramıza katılacak olan yavrumu ddüşündükce hıcbısey benı yormuyo. :))dıyorumkı ozamanda geceler uykusuz gececek belkı ama yavrum kucagımda olacak. beraber gezecegız odaları :))

kızlarr ben geçmişi okumaktan malesef vazgeçtim... kızımın uyanma saati geldi.. ve 20 den fazlasayfa var... kusuruma bakılmazsa sevinirim.. inşallah herkes iyidirrr..

dünürüüm.. ballım.. yetişemedim sana.. uykularımız hepaynı canım yaa.. sabaha kadar geziniyorum bende.. bide sola yatıyorum sol bacağım felç gibi. sağa yatyorum yarım saate kalmıyo sağ bacağım aynı :) az kaldı bitanemm.. dayanıcazz.. 1 ay sonra onlar bizi uyutmıcak da buraya onlardan dert yanıcaz :)))

özgecim.. hakkınızda hayırlısı olsun canımm... c.tesi günü seni beklerken bi hal oldum kızz.. ben çıktım sen gelmişsin.. neyse . ikinizde iyimişsiniz şükür. Rabbim sizin için hayırlısı nasılsa onu versin inş. güzelim...

ışılcım.. iyi haberlerini bekliyoruz hayatım :)

birperi... günaydın canım.. ayy çok utanarak diyorum ismin ayşeydi demi? yanlış sa da kusuruma bakma.. tam emin olamadım ama isim hafızamda iyidir hani :)))

ışılcım, ayşecim sizlere de günaydın kızlar..

artık hepimiz aynı durumdayız ha..
son ayda uyku sorunları çok olur diyordu herkes zaten
son 10 günde koltukta kuş gibi tüneyip uyurdum diyen bi kuzenim bile var..
bakalım biz nasıl olucaz son günlerde...

ışılcım bu arada güzel haberlerini bekliyoruz bugün inşallah.. bebişin ne alemde, kaç kilo oldu bakalım :)

dünürümm.. :)
balımmm :) sabah sabah msnde bin tane doğum sorusuyla kafanı şişirdim ama bir de burdan günaydın diyeyim :)

ben de seninle aynı moddayım valla.. sağa dön yok, sola dön yok, koridorda yürü, camdan bak, su iç, gene yat.. yok yok yok :)

önümüzdeki ay da olacak bu uykusuzluklar, ama ayşe'nin dediğin gibi o zaman en azından bebişler kucağımızda olacak inşallah :)
o vakitler de seninki mi daha huysuz, benimki mi daha uykusuz diye bebişleri çekiştiririz :))

gunaydın kızlar....
bugun bende rüya gördüm ama güzeldi:))
rüyamda zeyno(iki kedili:),zeyra,funda var....
fundacım doğurmuş çok tatlıydı göktuğ,aynı annesine benziyordu ve cenesinde bir gamzesi vardı....
hepimiz bir yerde topalnmışız eşlerimizde var....tabi üçümüz bekliyoruz karnımız burnumuzda,fundadan doğumun detaylarını öğreniyoruz....yalnız çok komiktik karnımız burnumuzda üç tombiş anne adayı ve bebeği kucağında doğumdan sonra gayet fit gözüken funda.....
nese böle işte daha detaylı hatırlamıyorum ama erkek bebek görmek hayırlı haber derler,inşlhh fundacımın doğum haberlerini alıcaz bebişise aynı ona benziycek....:))))

bu arada dün akşam evimi düzenledik,derledik,topladık,göçümüzüde sırtlanıp iki bavulla annemlere taşınıyoruz....artık akşam sohbetlerinde benide aranıza akın kızlar....bende bu mide yanması oldukça gece 3-5 nçbetlerinde artık kk dayım....
kk 'nın delisi olarak volta atarım topiklerde bende:)))

:)) ne demek kafa şişirmek güzel dünürüm... keşke kafandaki sorularının hepsinin kesin ve net yanıtları bende olabilseydi.. ama az da olsa yardımcı olmuşumdr umarım :) opuyorumnanaktan

kızz bide uyku tutmayınca bisküvi fln tıkıştırıyrum ağzıma sonra tabi suya dayan.. taaam dalıyorum hadiii wc ye :)))) nolcak bu halimiz.. sağolsun kocam da uyuyamıyo ki benimle beraber.. adam tam dalıyo uykuya.. "hüseyiiinn beni döndürsenee"... "hayatımcıım hadi bi ittiriver beni de wc wc ye kalkayımm" :)))) kaydirigubbakcemile3

canım benim günaydın
biraz daha gelmesen merak edip arayacaktım sabahın körü mörü dinlemeyip
merak ediyorum nasıl olduğunu.

ağrın sancın sıkıntın var mı ??

işlerinizi halledip annene göç etmişsiniz çok şükür :) gözün aydın. bol bol dinlen şu sayılı gününde artık.. gece de takılırsın sohbetlere :)
tabii ben o esnada yatakta dönmekle meşgul oluyorum, gece bilgisayar başına oturabildiğim yok ama siz de "zeynep acaba kaçıncı rüyasını görüyor, bu saate kadar sağından soluna kaç yüz bin kez döndü" gibi tahmin oyunları oynayabilirsiniz lülülülülülü

bu arada rüyan süpermiş :)
funda'nın haberini mi alıcaz ne, sana malum oldu belki..
hayır olsun..

ben de böyle cici rüyalar görmek istiyorum sürekli kötü şeyler görüyorum moralim yerle bir olmuş şekilde uyanıyorum.. geceleri çığlık falan atıyomuşum, mehmet sarsa sarsa uyandırıyor

Cnm oyle kotu ruyalari kafan takma, iyi dusun iyi olsunn, caninida sIKma, simdi agirlastigin icin hep sIKintili ruyalar gorebilirsin bilinc alti cunkuu.. gece yatmadan once bebisinle konus bi 10 dk onun saglikli bi sekilde geliceigni dusun, bak o zaman oyle korkulu ruyalar kaliyormuu :) :ecrin_bebek:opuyorumnanaktan

zeynepcim gunaydın tatlım....
ağrı sızı konusunda ne yalan söliyim ,baya bir kramp cekiyorum....
artık kaburgam konusunda rahatım ama bakı falan yok,sadece oğlumun minik ayakları bu sefer midemle savaşa gecmiş durumda....
sadece cok yukse tansiyonum hep not alıyorum dün bir ara gene 14'e 9 olmuştu kalp atışım da 130 du..
bu ara nedense sürekli maratoncu gibi koşmuşta yorulmuşum,kalbim küt küt....
ben ilk ke hoş bir rüya gördüm valla....
ama caner'i sorma bu sefer kavusu o görmüş....
rüyasında ailesi bana kuma getirmek istiyomuş,onu daha genc bir kızla evlendirmek istemişler,bende kabul etmişim ,boynumu bukmuşum kucağımda bebeğimle bana ayrılan bir odada yaşıyormuşum....
nese gelin geleceği gun kız ret etmiş,evlenmiycem demiş,tüm hazırlıklar yapılmış,bizimki bende istmiym falan demiş ailesine bağırmış( ba ba baaaa)....
sonra bizim yanımıza gelmiş üçümüz birlikte uyumuşuz,oğlum çok tatlıymış,bembeyaz pamuk gibi....
bu arada rüyasında da ben karımı seviyorum diye bağırıyomuş( hahahhh))))......
vayyyy beeeee.....

GÜNAYDIN HANIMLAR.
herkese güzel bir hafta diliyorum.bugün zorunlu olarak işe erken geldim.ama anladım ki artık gelmem çok zor.bu hafta 2 duruşmam var.hayırlısıyla onları atlatırsam haftaya hiç gelemem heralde.ayaklarım acaip şişti.artık bota bile sığmıyor.

Ayy cnm benim sen birak artik isi gucuu evinde uzan dinlenn kendine zaman ayir yuruyusler yapp... is bitmez nasil olsaa... :)

Günaydın kızlar.
Nasılsınız?Ay ben gene gece uyumadım tam anlamıyla uymadım ama.ınanılmaz kasık ağrısı mahfetti beni.ılk defa dün yeter artıkın gel annecim dedim.Gündüz uykusuzluğa dayanıyorum ama gece olmuyor.Offff.Sizler ne yaptınız bakayım.Gene gece sohbetleri olmuş.Oh ne güzel valla.Bend e geleyim diyom ama kociş gece 1 bile olsa benimle ayakta yatmıyor.Canım benim yaaaa
Refiş noldu annem sana gene böyle yaaa....Ne densizler valla.Gerçekten.Anlamıyorum senin bu misafirlerini.Evi açmanıza çok sevindim valla.ıyi olmuştur.Darısı temizliğe genel temizliğe bana inşallah kadın haftaya gelecek.
Bu arada eşim diyor ki bana dün gece bence sen 11 nisanda doğusacaksın en geç diyor.Öğleden sonra sancın gelir geceye de doğurusun diyor.Aklınızda bulunsun bakalım tutacak mı?Teyzemin kzında tutturmuştu da.
Bugün ben anneme gidiyorum pek giremiyebilirim haberiniz olsun kızlar.Hepinizi öpüyoruz....

anaaa şok oldum bu arada mayıs bebişi bile gelmiş.Bizde tık yok.tembeliz tembel....
Annecim gel artık sende yavaş yavaş.1nisandan sonra hemen yanımızda ol çok özledik seni yaaaa

günaydin kizlar nasilsiniz Şeniz
ben kendimi hic dogumu yaklasmis hamile gibi hissetmiyorum yha sanki daha 4-4.5 aylikmis gibi geliyor

ne bir agri ne bir sanci ,diceksiniz ki sükretsene ama ne biliyim sanki o agrilar sancilar artik sona geldigimizin göstergesiymis gibi geliyor bana boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…