gunaydın kızlar....
bugun bende rüya gördüm ama güzeldi:))
rüyamda zeyno(iki kedili:),zeyra,funda var....
fundacım doğurmuş çok tatlıydı göktuğ,aynı annesine benziyordu ve cenesinde bir gamzesi vardı....
hepimiz bir yerde topalnmışız eşlerimizde var....tabi üçümüz bekliyoruz karnımız burnumuzda,fundadan doğumun detaylarını öğreniyoruz....yalnız çok komiktik karnımız burnumuzda üç tombiş anne adayı ve bebeği kucağında doğumdan sonra gayet fit gözüken funda.....
nese böle işte daha detaylı hatırlamıyorum ama erkek bebek görmek hayırlı haber derler,inşlhh fundacımın doğum haberlerini alıcaz bebişise aynı ona benziycek....:))))
bu arada dün akşam evimi düzenledik,derledik,topladık,göçümüzüde sırtlanıp iki bavulla annemlere taşınıyoruz....artık akşam sohbetlerinde benide aranıza akın kızlar....bende bu mide yanması oldukça gece 3-5 nçbetlerinde artık kk dayım....
kk 'nın delisi olarak volta atarım topiklerde bende:)))
canım benim günaydın
biraz daha gelmesen merak edip arayacaktım sabahın körü mörü dinlemeyip
merak ediyorum nasıl olduğunu.
ağrın sancın sıkıntın var mı ??
işlerinizi halledip annene göç etmişsiniz çok şükür :) gözün aydın. bol bol dinlen şu sayılı gününde artık.. gece de takılırsın sohbetlere :)
tabii ben o esnada yatakta dönmekle meşgul oluyorum, gece bilgisayar başına oturabildiğim yok ama siz de "zeynep acaba kaçıncı rüyasını görüyor, bu saate kadar sağından soluna kaç yüz bin kez döndü" gibi tahmin oyunları oynayabilirsiniz lülülülülülü
bu arada rüyan süpermiş :)
funda'nın haberini mi alıcaz ne, sana malum oldu belki..
hayır olsun..
ben de böyle cici rüyalar görmek istiyorumsürekli kötü şeyler görüyorum moralim yerle bir olmuş şekilde uyanıyorum.. geceleri çığlık falan atıyomuşum, mehmet sarsa sarsa uyandırıyor
GÜNAYDIN HANIMLAR.
herkese güzel bir hafta diliyorum.bugün zorunlu olarak işe erken geldim.ama anladım ki artık gelmem çok zor.bu hafta 2 duruşmam var.hayırlısıyla onları atlatırsam haftaya hiç gelemem heralde.ayaklarım acaip şişti.artık bota bile sığmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?