2010 Nisan Anneleri

:) saağolasın canım..
dediğin gibi son haftalar diye oluyor tüm bunlar herhalde.
eh, sağlık olsun, başka sıkıntımız olmasın da bunlar bişey değil.

ayy bu ne biçim rüya yahu
kabus ötesi bir şey :)
poposu açıkta mı kalmış adamın napmış nası dellenmiş böyle :)
bu rüyanın tutar tarafı yok ama adettir biz gene hayır olsun diyelim :)

tansiyonun, nabzının yüksekliği için de üzüldüm be güzelim. kuzeycik hepten cozuttu zorluyo anasını :)
tansiyonu sabah akşam ölç ve not et mutlaka. ihmal etme e mi..çok da yorma kendini.. doktor ne diyecek bakalım
bi daha hangi gün gideceksiniz?

günaydın canım
valla adliyeler zaten insanın tüm enerjisini, dinçliğini sömüren yerler, sen bi de sürekli koşturmaca halindesin oralarda
Allah yardımcın olsun.
gerçi senin ilk hamileliğin değil, deneyimlisin ama söyleyeyim yine de, o şişlikler falan da normal, hepimiz birer tosuncuk olduk :)
fırsat buldukça ayaklarını uzat da dinlen bari..

günyadınlar annecikler...
günaydın canım.. hoşgeldin :)

günaydın denizciiim..
gerçi ben cevap yazana kadar gittin mi bilmiyorum ama:)

artık gece uykuları hepimizde nanay..
dönüp duruyoruz
sizin gene gününüz ilerde, benim kız topicin küçüklerinden, bizim daha bir ayımız var.. bekliyoruz kös kös...

bu arada eşinin tahmin süpermiş :) bakalım tutacak mı :)
benim eşim de aylaar önce 16 mart diye görmüştü rüyasında
ben de merakla bekliyorum bakalım yarın doğuracak mıyım :)))

gülsemiiiiiiiiiiin
maşallah de kendine dilini ısır yaaa
ağrı sancı isteyen, sıkıntım olsun diyen hamile de bi sensindir hee :)

herkesin hamileliğinin seyri farklı güzelim. çok şükür rrahat geçiriyosun demek sen. ne güzel..
bi de bizim bebişler topicin küçükleri, sen de benim gibi nisan ortasını bekliyorsun nasılsa, bizim doğurmamıza daha zaman var :)

aynen ben de öle.hiç bi belirti yok.
uyuyorum da ben.
benim kız çıkmak istemeyecek galiba hemen.

buradayım henüz canım.Ben senin kızını yerim en miniğimizi ham ham yerim canım benim o. Şeniz
İnşallah tutturur valla bazen beklemek çok sıkıcı oluyor yaa.İnşallah hepimizin bebişleri gece uyur.:Saruboceq:

benim daha yemek yapmam gerek.
1 saat sonra kociş gelecek.
ve ben hala kalkamıyorum ,canım da istemiyor kalkmak ya.
ne pişereceğim da belli dağil.
neyse en çıkayım.uğrarım yine.
öpüldünüz...

oyy cnaım benim :) dila'mın güzel teyzesi :)

dediğin gibi beklemek zor, sıkıcı ama benimki daha küçük yaa
tamam senin eşin tutturmuş olsun da ben yarın doğurmayayım be arkadaşım :))

ayy napiiiim sabirsizlaniyorumm delikafadulden
evet yha bizim bebisler topigin minik kedileri olucak bu gidisle mayis annesi bile bizi gecti ayol ayipp biz cok uyusuguz kaydirigubbakcemile3
kiyamam yhaa sagliklaa gelsinler zeynebimmmm :asigim:

aynen ben de öle.hiç bi belirti yok.
uyuyorum da ben.
benim kız çıkmak istemeyecek galiba hemen.

aynen fulyancimm kaydirigubbakcemile3 ,birak nisani biz senle iikimiz mayisa dogururuz artik :roflol:
bende uyuyorum cok sükür geceleri

anam ben uyuya kalmışım koltukda erken kalkınca böle oluyor
doktor randevum saat 3 de daha var aslında cumartesi gittim bi doktora
kayınvaldeyi götürmüştük bende gireyim dedim ultrasona herşey normal dedi
doktor kilosuda 3 kilo olmuş ::))) doğuma kadar 3750 olur dedi inş öle olur

ay maşallah ne kadar sayfa birikmiş daha geçmişi bitirmeme 20 sayfa var.ama şimdilik onları okuyamayacağım.
canım.şu an seni burada gördüm.iyi olmana çok sevindim.inşallah kuzey zamanında hayırlısıyla gelir canım.
bu arada ayşe denizde burada sanırım.seninde iyi olmana çok sevindim.sizinkiler sizi fena korkutoyor kızlar.
Ayy cnm benim sen birak artik isi gucuu evinde uzan dinlenn kendine zaman ayir yuruyusler yapp... is bitmez nasil olsaa... :)
sağolasın canım.canım yürüyemiyorum.ben işleri bırakacağımda
işler beni bırakmıyor

gülsemincim durun siz yaaa ilk önce biz doğurcaz:)) tuğbayla:) yani öyle olması lazım.dün konuştuk randevulaştık aynı gün doğurmayı planladık ama ben işlerden erteledim:))))))) o 24 ünde bende 27 sinde:)) hemde normal yapıcaz:))))))

Günaydın koca göbüşlülera.s.

herkese günaydın grip oldum ben pofffff
malesef bende gecede 50 kez uyananlardanım uyku girmiyorki gözüme bir türlü
allah yardımcımız olsun ne diyim bugün doktor randevumuz var bakalım ne olacak
Geçmiş olsun ışılcığım.Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Özgeciğim tuzlu-hamurlu şeylerden ve stresten aman aman kaçın
Rüya da rüyaymış hani:))))))

Denizciğim sende çağırmaya başladın oğluşunu hadi hayırlısı.Oda bir atak yapar artık:))

gunaydın herkese.ozledım valla kk.yı ınt.cozumlendı vınn landık esıme olmaz ben kksız yapamam dedım kabloluda sorun cıkınca bunu bulduk.hepınızı optuk annişler.

günaydın kızlar herkese iyi ve sağlıklı haftalar olsun. inşallah bu hafta da geçen hafta kadar çabuk geçsin. ben h.sonu 9 aydır yapmadığım kadar iş yaptım sakın bugüne kadar kızdıklarım bana kızmasın. benden başka biri yapamazdı balkonlarımı ve dolaplarını düzenledim atılacakları verilecekleri depoya inecekleri falan hallettim evin içinde düzenleme yaptım. ama neyseki ağır şeylerde yardım aldım ama şükürler olsun hallettim. tabi bu arada da belim acayip ağrıdı her ne kadar arada dinlenmeye çalışsam da. az biraz işim kaldı o da bakalım kısmet ne zamana? sizler nasılsınız?

herkese günaydın grip oldum ben pofffff
malesef bende gecede 50 kez uyananlardanım uyku girmiyorki gözüme bir türlü
allah yardımcımız olsun ne diyim bugün doktor randevumuz var bakalım ne olacak

ışılcım hayırlı haberlerle gel inşallah gerçi h.sonu az buçuk haber almışsın ama bakalım doğumla ilgili falan bişey söyleyecek mi sana dr?

özgecim iyi olmana sevindim canım çarpıntı ve tansiyon stresten de olabilir belki yada uyku düzensizliğinden neyse annende ayaklarını uzat ve sadece wc ye kalk aç komedi filmleri izle. bu arada hem senin hem eşinin rüyası da hayır olsun inşallah. gerçi eşinin bilnçaltı bu ara biraz karışık heralde? yada zavallı adamcağız doğum yaklaştıkça strese senle beraber giriyo. bakalım senin rüyan tutacak mı?

zeynooooo (iki kedili) o uykuları ne sen sor ne ben söyleyim. wc ye olmadı suya o da olmadı öylesine sebepli sebepsiz uyku durakları yaşıyoruz ama buna şükür. geçti mi kuzum senin melankoli ve sinirli halin

hey kızlar nerdesiniz?
ben dahil online olanlar bile hiç hareketsiz.
napıyorsunuz?ahvaliniz nasıl?

canım ıyız cok sukurde bı mıskınlık var sanırım.sen hala calısıyosun demı.ne zamana kadar surcek.mafoldumben

annecım bayagı yormussun kendını ama baskalarına bırakmakda olmuyo yanı elımızı surmeden olmuyo ıste.bu haldede olsak yapıyoruz.hepımızde oluyo.bugun dınlen ama.

canım ıyız cok sukurde bı mıskınlık var sanırım.sen hala calısıyosun demı.ne zamana kadar surcek.mafoldumben

Allah iyilikler versin canım.evet işteyim.bu hafta 2 gün duruşmam var.bir tanesi ilçede.30 marttada son duruşmam var.ama artık 30 marttaki duruşmaya girebileceğimden emin değilim.muhtemelen o zaman kadar ayağıma giyecek birşeyde bulamam.
sonra 6 mayısta yeniden başlıyor.bakalım Rabbim yardım eder inşallah.
aynı miskinlik bendede var ama zorunluluktan işe geliyorum.bugün bir müvekkil gelecekti.erken gelirim dedi.adam uzaktan gelecek diye bende erkenden geldim.ne gelen var ne giden.sinir oldum.2'ye kadar gelmezse ben gideceğim.bana ye.oturdukça iyice şişiyorum.hayatımda ilk kez bir haftadır parmaklarım o kadar şişiyorki resmen kapanmıyor.ayaklarımın şişmesine zaten alışım ama.

annecim sanada maşallah.yapmıyorum yapmıyorum dedin,2 günde tüm işleri devirmişsin.bende yapmıyorum.ama senin gibi 2 gündede hepsini bitiremem.
zaten ondan erken doğurmaktan korkuyorum ortada kalacağım diye.
yok yok.benim oğluğum annesini üzmez.biliyor onun ne kadar tembel olduğunu.işlerim bitene kadar doğmaz(ıNŞALLAH YANı)

BU arada biliyormusunuz Albert Einstein annesinin karnında fazladan 15 gün kalmış.

tünaydınlar hayırlı haftalar şimdiden herkese teyzoşlarımız opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…