Cnm oyle kotu ruyalari kafan takma, iyi dusun iyi olsunn, caninida sIKma, simdi agirlastigin icin hep sIKintili ruyalar gorebilirsin bilinc alti cunkuu.. gece yatmadan once bebisinle konus bi 10 dk onun saglikli bi sekilde geliceigni dusun, bak o zaman oyle korkulu ruyalar kaliyormuu :) :ecrin_bebek:opuyorumnanaktan
zeynepcim gunaydın tatlım....
ağrı sızı konusunda ne yalan söliyim ,baya bir kramp cekiyorum....
artık kaburgam konusunda rahatım ama bakı falan yok,sadece oğlumun minik ayakları bu sefer midemle savaşa gecmiş durumda....
sadece cok yukse tansiyonum hep not alıyorum dün bir ara gene 14'e 9 olmuştu kalp atışım da 130 du..
bu ara nedense sürekli maratoncu gibi koşmuşta yorulmuşum,kalbim küt küt....
ben ilk ke hoş bir rüya gördüm valla....
ama caner'i sorma bu sefer kavusu o görmüş....
rüyasında ailesi bana kuma getirmek istiyomuş,onu daha genc bir kızla evlendirmek istemişler,bende kabul etmişim ,boynumu bukmuşum kucağımda bebeğimle bana ayrılan bir odada yaşıyormuşum....
nese gelin geleceği gun kız ret etmiş,evlenmiycem demiş,tüm hazırlıklar yapılmış,bizimki bende istmiym falan demiş ailesine bağırmış( ba ba baaaa)....
sonra bizim yanımıza gelmiş üçümüz birlikte uyumuşuz,oğlum çok tatlıymış,bembeyaz pamuk gibi....
bu arada rüyasında da ben karımı seviyorum diye bağırıyomuş( hahahhh))))......
vayyyy beeeee.....
GÜNAYDIN HANIMLAR.
herkese güzel bir hafta diliyorum.bugün zorunlu olarak işe erken geldim.ama anladım ki artık gelmem çok zor.bu hafta 2 duruşmam var.hayırlısıyla onları atlatırsam haftaya hiç gelemem heralde.ayaklarım acaip şişti.artık bota bile sığmıyor.
günaydın canım.. hoşgeldin :)günyadınlar annecikler...
günaydın denizciiim..Günaydın kızlar.
Nasılsınız?Ay ben gene gece uyumadım tam anlamıyla uymadım ama.İnanılmaz kasık ağrısı mahfetti beni.İlk defa dün yeter artıkın gel annecim dedim.Gündüz uykusuzluğa dayanıyorum ama gece olmuyor.Offff.Sizler ne yaptınız bakayım.Gene gece sohbetleri olmuş.Oh ne güzel valla.Bend e geleyim diyom ama kociş gece 1 bile olsa benimle ayakta yatmıyor.Canım benim yaaaa
Refiş noldu annem sana gene böyle yaaa....Ne densizler valla.Gerçekten.Anlamıyorum senin bu misafirlerini.Evi açmanıza çok sevindim valla.İyi olmuştur.Darısı temizliğe genel temizliğe bana inşallah kadın haftaya gelecek.
Bu arada eşim diyor ki bana dün gece bence sen 11 nisanda doğusacaksın en geç diyor.Öğleden sonra sancın gelir geceye de doğurusun diyor.Aklınızda bulunsun bakalım tutacak mı?Teyzemin kzında tutturmuştu da.
Bugün ben anneme gidiyorum pek giremiyebilirim haberiniz olsun kızlar.Hepinizi öpüyoruz....
günaydin kizlar nasilsiniz Şeniz
ben kendimi hic dogumu yaklasmis hamile gibi hissetmiyorum yha sanki daha 4-4.5 aylikmis gibi geliyor
ne bir agri ne bir sanci ,diceksiniz ki sükretsene ama ne biliyim sanki o agrilar sancilar artik sona geldigimizin göstergesiymis gibi geliyor bana boshayallersmile
günaydin kizlar nasilsiniz Şeniz
ben kendimi hic dogumu yaklasmis hamile gibi hissetmiyorum yha sanki daha 4-4.5 aylikmis gibi geliyor
ne bir agri ne bir sanci ,diceksiniz ki sükretsene ama ne biliyim sanki o agrilar sancilar artik sona geldigimizin göstergesiymis gibi geliyor bana boshayallersmile
:) saağolasın canım..
dediğin gibi son haftalar diye oluyor tüm bunlar herhalde.
eh, sağlık olsun, başka sıkıntımız olmasın da bunlar bişey değil.
ayy bu ne biçim rüya yahu
kabus ötesi bir şey :)
poposu açıkta mı kalmış adamın napmış nası dellenmiş böyle :)
bu rüyanın tutar tarafı yok ama adettir biz gene hayır olsun diyelim :)
tansiyonun, nabzının yüksekliği için de üzüldüm be güzelim. kuzeycik hepten cozuttu zorluyo anasını :)
tansiyonu sabah akşam ölç ve not et mutlaka. ihmal etme e mi..çok da yorma kendini.. doktor ne diyecek bakalım
bi daha hangi gün gideceksiniz?
günaydın canım
valla adliyeler zaten insanın tüm enerjisini, dinçliğini sömüren yerler, sen bi de sürekli koşturmaca halindesin oralarda
Allah yardımcın olsun.
gerçi senin ilk hamileliğin değil, deneyimlisin ama söyleyeyim yine de, o şişlikler falan da normal, hepimiz birer tosuncuk olduk :)
fırsat buldukça ayaklarını uzat da dinlen bari..
günaydın canım.. hoşgeldin :)
günaydın denizciiim..
gerçi ben cevap yazana kadar gittin mi bilmiyorum ama:)
artık gece uykuları hepimizde nanay..
dönüp duruyoruz
sizin gene gününüz ilerde, benim kız topicin küçüklerinden, bizim daha bir ayımız var.. bekliyoruz kös kös...
bu arada eşinin tahmin süpermiş :) bakalım tutacak mı :)
benim eşim de aylaar önce 16 mart diye görmüştü rüyasında
ben de merakla bekliyorum bakalım yarın doğuracak mıyım :)))
gülsemiiiiiiiiiiin
maşallah de kendine dilini ısır yaaa
ağrı sancı isteyen, sıkıntım olsun diyen hamile de bi sensindir hee :)
herkesin hamileliğinin seyri farklı güzelim. çok şükür rrahat geçiriyosun demek sen. ne güzel..
bi de bizim bebişler topicin küçükleri, sen de benim gibi nisan ortasını bekliyorsun nasılsa, bizim doğurmamıza daha zaman var :)
buradayım henüz canım.Ben senin kızını yerim en miniğimizi ham ham yerim canım benim o. Şeniz
İnşallah tutturur valla bazen beklemek çok sıkıcı oluyor yaa.İnşallah hepimizin bebişleri gece uyur.:Saruboceq:
gülsemiiiiiiiiiiin
maşallah de kendine dilini ısır yaaa
ağrı sancı isteyen, sıkıntım olsun diyen hamile de bi sensindir hee :)
herkesin hamileliğinin seyri farklı güzelim. çok şükür rrahat geçiriyosun demek sen. ne güzel..
bi de bizim bebişler topicin küçükleri, sen de benim gibi nisan ortasını bekliyorsun nasılsa, bizim doğurmamıza daha zaman var :)
aynen ben de öle.hiç bi belirti yok.
uyuyorum da ben.
benim kız çıkmak istemeyecek galiba hemen.
canım.şu an seni burada gördüm.iyi olmana çok sevindim.inşallah kuzey zamanında hayırlısıyla gelir canım.slm kızlar......
çok uzun oldu geleli eve bi türlü pcyi alamadım.....
ben çok tuaf duygular içindeyim kızlar...
sabah olanlardan sonra,arkadasımla ablasının gelip sen ii görünmüyorsun demesiyle doktora gitme kararım derpeşti....ve doktor taysemize doğru yol aldık....
önceden tel açmıştık zaten haberi vardı bizi bekliyordu...
önce tansiyonumuza bakıldı baya yuksekti,zaten carpıntımda vardı...önce muayne edelim dedi bebeğim 2.750 grama ulaşmış....kafasını pelvis kaslarına iyice dayamış....çok hareketliydi....bu seferki ölçümlerde 37 haftalık çıktık.....
oğlum gelişim açısından herseyini tamamlamıştı artık ama genede zamanımız vardı yani olamalıydı:)
sabah gelen muhtemelen suyummuş .....
ama bebişimin suyuda normal çıktı şuanda herhangi bi azalma söz konusu değil dedi....
sonra çatı muaynesi yapalım artık bu bebelk alın beni diye sabırsızlanıyor dedi doktroum....
nese o iğrenc tecrübeyi yasadım sonunda....
aman ya rabbi çok zormuş,hadi çatala çıktık,sıra geldi acayip bir alet ile ölçüm yapmaya,rahim içine girip açılınca üç tane bacak haline gelen bi aletti bunda canım acayip yandı size anlatamam dayanamdım,zaten o alet acılmadı....
rahim gayet yumuşamıştı ama çatım okadar darmış ki.....
doktorumla ikimiz normal doğumdan vazgecmek zorunda oluşumu gördük,şok olduk...
bu zamana kadar hersey normaldi oysa,ama catı darlağım buna müsait değildi,ama bakalım hersey biranda değişiyor çünkü...birde yoğun iltihap olmuşum fitil verdi....
sonra nst ye cıktık,bebeğimin sancıları ve kalp atışı çok yuksekti,iki hemsşire başımda bişiler konuşuyordu yarım saat kaldık,nst sonucumu gören hemşire bebek içeride çok sıkışmış ve sancı cekiyor dedi...nese doktora indik,sen nasıl kasıldın,nasıl gerildin neyi kafana taktın dedi,rahatla bebeğin içerde cok gergın dedi....ben cok üzüldüm baya bi moralim bozuldu,ikinci nstyi istedi,yemek yedim baya bir dinlendim ,ama tansiyonum hala yuksekti,şükür ikinci nst de sancılar düşmüştü....
bir hafta sonraya gun verdi son kontroılüm olcak inşlh....
on gunde zaman verdi bebeği alabiliriz dedi ama buna son kontrolümde karar vercek şimdi hazırız ve kuzeyi bekliyorız .....
sağolasın canım.canım yürüyemiyorum.ben işleri bırakacağımdaAyy cnm benim sen birak artik isi gucuu evinde uzan dinlenn kendine zaman ayir yuruyusler yapp... is bitmez nasil olsaa... :)
:)
günaydın canım
valla adliyeler zaten insanın tüm enerjisini, dinçliğini sömüren yerler, sen bi de sürekli koşturmaca halindesin oralarda
Allah yardımcın olsun.
gerçi senin ilk hamileliğin değil, deneyimlisin ama söyleyeyim yine de, o şişlikler falan da normal, hepimiz birer tosuncuk olduk :)
fırsat buldukça ayaklarını uzat da dinlen bari..
günaydın canım.. hoşgeldin :)
QUOTE]
sağol canım.zaten büroda ayağım sehpanın üzerinde biri gelirse indiriyorum.benim şişliklerim oluyor özellikle son aylarda da.ben tansiyondan korkuyorum.tansiyonum 14-9 olursa hemen müdahale edilecek.ama bende beyin gücümle oğlum 5 nisanda gelsin istiyorum.bakalım hayırlısı.
anam ben uyuya kalmışım koltukda erken kalkınca böle oluyor
doktor randevum saat 3 de daha var aslında cumartesi gittim bi doktora
kayınvaldeyi götürmüştük bende gireyim dedim ultrasona herşey normal dedi
doktor kilosuda 3 kilo olmuş ::))) doğuma kadar 3750 olur dedi inş öle olur
maşallah bebişe
Geçmiş olsun ışılcığım.Güzel haberlerle gelirsin inşallah.herkese günaydın grip oldum ben pofffff
malesef bende gecede 50 kez uyananlardanım uyku girmiyorki gözüme bir türlü
allah yardımcımız olsun ne diyim bugün doktor randevumuz var bakalım ne olacak
Özgeciğim tuzlu-hamurlu şeylerden ve stresten aman aman kaçınzeynepcim gunaydın tatlım....
artık kaburgam konusunda rahatım ama bakı falan yok,sadece oğlumun minik ayakları bu sefer midemle savaşa gecmiş durumda....
sadece cok yukse tansiyonum hep not alıyorum dün bir ara gene 14'e 9 olmuştu kalp atışım da 130 du..
rüyasında ailesi bana kuma getirmek istiyomuş,onu daha genc bir kızla evlendirmek istemişler,bende kabul etmişim ,boynumu bukmuşum kucağımda bebeğimle bana ayrılan bir odada yaşıyormuşum....
nese gelin geleceği gun kız ret etmiş,evlenmiycem demiş,tüm hazırlıklar yapılmış,bizimki bende istmiym falan demiş ailesine bağırmış( ba ba baaaa)....
sonra bizim yanımıza gelmiş üçümüz birlikte uyumuşuz,oğlum çok tatlıymış,bembeyaz pamuk gibi....
vayyyy beeeee.....
herkese günaydın grip oldum ben pofffff
malesef bende gecede 50 kez uyananlardanım uyku girmiyorki gözüme bir türlü
allah yardımcımız olsun ne diyim bugün doktor randevumuz var bakalım ne olacak
gunaydın kızlar....
bugun bende rüya gördüm ama güzeldi:))
rüyamda zeyno(iki kedili:),zeyra,funda var....
fundacım doğurmuş çok tatlıydı göktuğ,aynı annesine benziyordu ve cenesinde bir gamzesi vardı....
hepimiz bir yerde topalnmışız eşlerimizde var....tabi üçümüz bekliyoruz karnımız burnumuzda,fundadan doğumun detaylarını öğreniyoruz....yalnız çok komiktik karnımız burnumuzda üç tombiş anne adayı ve bebeği kucağında doğumdan sonra gayet fit gözüken funda.....
nese böle işte daha detaylı hatırlamıyorum ama erkek bebek görmek hayırlı haber derler,inşlhh fundacımın doğum haberlerini alıcaz bebişise aynı ona benziycek....:))))
bu arada dün akşam evimi düzenledik,derledik,topladık,göçümüzüde sırtlanıp iki bavulla annemlere taşınıyoruz....artık akşam sohbetlerinde benide aranıza akın kızlar....bende bu mide yanması oldukça gece 3-5 nçbetlerinde artık kk dayım....
kk 'nın delisi olarak volta atarım topiklerde bende:)))
zeynepcim gunaydın tatlım....
vayyyy beeeee.....
hey kızlar nerdesiniz?
ben dahil online olanlar bile hiç hareketsiz.
napıyorsunuz?ahvaliniz nasıl?
canım ıyız cok sukurde bı mıskınlık var sanırım.sen hala calısıyosun demı.ne zamana kadar surcek.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?