2010 Nisan Anneleri

kızlar ben kaçtım duşumuzu alalım. dr agidicez nst miz var. hayırlı haberlerle dönelim hepimiz inşallah..

canım benişm rüyan hayır olsun inşallah ben şöyle yorumladım bizim göktuş inşallah doğacak haberinide vereceğiz nur topu gibi bir damadım oldu diyeceğim inşallah canım hayırlara çıkar inşallah ohhh ne güzel gece muhabbetleri başlasın artık ama ben artık ne fazla oturabiliyorum nede yatabiliyorum çok tuhaf oldum ben yaa sorma özgeciğim ne olacak bu halim bilmiyorum bu arada canım iyi olduğuna sevindim korkuttun bizi heeee kuzeyde anasının lafından çıkmayacağa benziyo ayın 20si diye diye bebişte ne yapsın gelmek istiyo rabbim inşallah hayırlı zamanlarda hayırlı doğum nasip eğlesin bizlere amin

maşallah canım valla ne güzel rabbim nazarlardan koruusun seni canımcım aman de her yerde söyleme canım benim kramplar beni yürüyemez etti canımcım rabbim korusun seni:Saruboceq:

sinemciğim valla maşallah canım 2 günde bitirmişsin temizliği falan ohh sefan olsun benimde bitti herşeyim sayılır bir yeni gelen cicilerimiz yıkanacak ütülenecek o kadar onuda yarın yengem yapacak doktor dönüşü valla ben epey bir uyuşuk oldum bazen iyi hissedince ev işine girişiyorum o kadar dinlenmemiz lazım artık canımcım

günaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri.geçmişi okudum biraz herşey yolunda gibi uykusuzluk ve ağrılar var tabi.neyse güzel bir hafta geçirmek dilegiyle

teyzoşlar yarında kızımla bizim açık görüş günümüz bakalım doktor amcamız ne diyecek bize o kadar farklı bir heyecan varki anlatamam sanırım bu son ultrasyon olur bizim için daha sonra doğuma falan gideriz diye düşünüyorum ben bakalım rabbim zamanında doğurmayı nasip eğlesin inşallah çok özledik kızımızı babişkosuyla hmede nasıl o benim göüme bakıp gülüyo ben onun nasılda parıldıyo kızımızdan bassederken rabbim inşallah olmayanlara nasip eğler bu güzel duyguyu inşallah bu arada kızlar süt pompası alanınız varmı gelmezse hani sezeryan olununca biraz zor geliyomuşya alsakmıki acaba yarın diye düşünüyoruz eşimle siz aldınızmıbilmiyorumkismile

günaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri.geçmişi okudum biraz herşey yolunda gibi uykusuzluk ve ağrılar var tabi.neyse güzel bir hafta geçirmek dilegiyle

hoşgeldin canım nasılsın evet valla herkes aynı şeyleri yaşıyo demekki canım bebişler kendilerine alıştırmaya uyku düzenimizi ayarlıyolar şimdiden canım olsun ben sabaha kadar uykusuz kalayım razıyım babişkomuz sağolsun o bana her konuda destek olur eminim şanslıyım yani o konuda her sıkıştığımda eşim koşar zaten imdadıma hep böyle olmuştur:))))

Slm kızlarrrrrrrrr bizde 1 saat önce uyandık sabah 7de babamızı yolladık gerı uyuduk bıraz ıoncede kahvaltımızı yaptık kızımla beraber gunduz uykusunu pek sevmem ama gece uyuyamayınca o kadar tatlı gelıokı bana kaydirigubbakcemile3 .eee nasılsınız ?

annecım bayagı yormussun kendını ama baskalarına bırakmakda olmuyo yanı elımızı surmeden olmuyo ıste.bu haldede olsak yapıyoruz.hepımızde oluyo.bugun dınlen ama.

napayım şekerim ya valla bi yandan jübilemi yaparım diye de korktum bu kadar yormamaya çalışmıştım çünkü kendimi uzun süredir. eyvahedigeldismile

sinemcim tebrik ederim canım.... bide beni uyardın dikkat et canım sende kendine yaa

napayım nazlı yaaaa. karşıdan durup onu kaldırın bunu indirin onu deneyin bunu çıkartın diyememki kocaman insanlara en iyisi siz şu eşyaları alıverin dedim ağır olanları kenara çektiler ben de 4 döndüm ondan sonra. :hulya:

yok anam yok sizin yapmıyorum demenize ben hiç inanmıyorum her zaman dikkatlisiniz maşallah hamarat topik burası bi ben düşmüşüm aranıza kaydirigubbakcemile3 ama aslında ben de bu kadar salmazdım da işte ara ara yaşadığım lekenmeler beni korkuttu. neyse benlik başka bişey kalmadı zaten

kızlar ben kaçtım duşumuzu alalım. dr agidicez nst miz var. hayırlı haberlerle dönelim hepimiz inşallah..

hayırlı haberlerle gel nazlıcım bakalım ne zamana doğumun ?

ne temizliği zeynepcim t sini bile yapamadım anca kaldır koy ayarla düzenle indir çıkar o işler ama onlar da yetti gerçekten. temizliğim inşallah yarın balkonuma pimapen takılacak ondan sonra kadın alıcam bi aksilik olmazsa. sen neler yaptın, var mı fundadan haber?

iyilik tuğbacığım şükürler olsun sen nasılsın tuana nasıl canım az kaldı eee artık alışcağız uykusuzluğa ne yapalımkaydirigubbakcemile2

sineemmm..........

alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile lmaz: yasakkelime kötükedihüso :mymeka: klava:

sineemmm..........

alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile lmaz: yasakkelime kötükedihüso :mymeka: klava:

iyilik tuğbacığım şükürler olsun sen nasılsın tuana nasıl canım az kaldı eee artık alışcağız uykusuzluğa ne yapalımkaydirigubbakcemile2

Tuana hanımın keyfi yerinde ewden dışarı cıkacagım zaman yerınde durmuo bı tekmeler bı tekmeler anlatamam babamızın yarın aksılık olmazsa ızın gunu sıkıldık ewde gezelım dıoruz sabahtan ayarlıcaktım ama kesın yıne yagmur yagar ewden cıkılmaz off dogurana kadar bı yere gıdemıcem sanırım siz nasılsınız :1hug:

zeynepcim tatlım iyi haberlerle gel inşallah gönlünce olsun herşey. bakalım gizemcim aramıza ne zaman katılmayı düşünüyormuş. süt pompası almadım canım ama bence ilk etapta gerek yok zaten gerek olursa hastaneden yardımcı olurlar

maşallah tuğbacım iyi yapmışsınız ama akşama uyuyamazsan şimdi de o kötü olur.

sineemmm..........

ama lütfen refiyecim bak msj da yazmıştım bugüne kadar yapma dediğim arkadaşlar kızmasın diye napayım. ben de senin kadar hamarat değilsem de h.sonu çalıştım işte. ama korkmuyo da değilim hani Rabbim yardımcımız olsun. eşim 22 sinde geliyo oğlum nolur 23 üne kadar teşebbüs etme diyorum opuyorumnanaktan :1hug:

Sitede sorun var sanırım yıne kimler online keyfine göre gosterıo hata verıo puf

anneee öyle uyuyomkı gece de uyuyodum onceden hem gunduz hem gece heralde 5 saat uyanık oluyodum sımdı geceler gıttı malesef bi şekilde uyucaz ne yapalım ah bıde wc olmasa zemuszemus

Kızlar ben 33 haftalık hamileyim. Dün akşam ve bu gün karnımın alt kısmında bir ağrı var. Gaz sancısına benziyor. dün üşüdüm diye düşündüm. Sıkı örtününce geçti . Bu gün yine olunca korktum şimdi. NEdendir acaba fikri olan var mı size de oluyor mu?

ben almayı düşünüyorum ama nealacağıma karar veremedim.manuel mi yoksa elektrikli mi alsam diye
elektrikli de herkes medelayı tavsiye ediyor.
manuelde de lansinohu tavsiye ediyolar.
sütün çok olursa da lazım oluyormuş.
sağıp rahatlatıyormuşsun .
offfffff kararsızım ben de ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…