canım benişm rüyan hayır olsun inşallah ben şöyle yorumladım bizim göktuş inşallah doğacak haberinide vereceğiz nur topu gibi bir damadım oldu diyeceğim inşallah canım hayırlara çıkar inşallah ohhh ne güzel gece muhabbetleri başlasın artık ama ben artık ne fazla oturabiliyorum nede yatabiliyorum çok tuhaf oldum ben yaa sorma özgeciğim ne olacak bu halim bilmiyorum bu arada canım iyi olduğuna sevindim korkuttun bizi heeee kuzeyde anasının lafından çıkmayacağa benziyo ayın 20si diye diye bebişte ne yapsın gelmek istiyo rabbim inşallah hayırlı zamanlarda hayırlı doğum nasip eğlesin bizlere amingunaydın kızlar....
bugun bende rüya gördüm ama güzeldi:))
rüyamda zeyno(iki kedili:),zeyra,funda var....
fundacım doğurmuş çok tatlıydı göktuğ,aynı annesine benziyordu ve cenesinde bir gamzesi vardı....
hepimiz bir yerde topalnmışız eşlerimizde var....tabi üçümüz bekliyoruz karnımız burnumuzda,fundadan doğumun detaylarını öğreniyoruz....yalnız çok komiktik karnımız burnumuzda üç tombiş anne adayı ve bebeği kucağında doğumdan sonra gayet fit gözüken funda.....
nese böle işte daha detaylı hatırlamıyorum ama erkek bebek görmek hayırlı haber derler,inşlhh fundacımın doğum haberlerini alıcaz bebişise aynı ona benziycek....:))))
bu arada dün akşam evimi düzenledik,derledik,topladık,göçümüzüde sırtlanıp iki bavulla annemlere taşınıyoruz....artık akşam sohbetlerinde benide aranıza akın kızlar....bende bu mide yanması oldukça gece 3-5 nçbetlerinde artık kk dayım....
kk 'nın delisi olarak volta atarım topiklerde bende:)))
günaydin kizlar nasilsiniz Şeniz
ben kendimi hic dogumu yaklasmis hamile gibi hissetmiyorum yha sanki daha 4-4.5 aylikmis gibi geliyor
ne bir agri ne bir sanci ,diceksiniz ki sükretsene ama ne biliyim sanki o agrilar sancilar artik sona geldigimizin göstergesiymis gibi geliyor bana boshayallersmile
günaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri.geçmişi okudum biraz herşey yolunda gibi uykusuzluk ve ağrılar var tabi.neyse güzel bir hafta geçirmek dilegiyle
annecım bayagı yormussun kendını ama baskalarına bırakmakda olmuyo yanı elımızı surmeden olmuyo ıste.bu haldede olsak yapıyoruz.hepımızde oluyo.bugun dınlen ama.
sinemcim tebrik ederim canım.... bide beni uyardındikkat et canım sende kendine yaa
annecim sanada maşallah.yapmıyorum yapmıyorum dedin,2 günde tüm işleri devirmişsin.bende yapmıyorum.ama senin gibi 2 gündede hepsini bitiremem.
zaten ondan erken doğurmaktan korkuyorum ortada kalacağım diye.
yok yok.benim oğluğum annesini üzmez.biliyor onun ne kadar tembel olduğunu.işlerim bitene kadar doğmaz(İNŞALLAH YANİ)
BU arada biliyormusunuz Albert Einstein annesinin karnında fazladan 15 gün kalmış.
kızlar ben kaçtım duşumuzu alalım. dr agidicez nst miz var. hayırlı haberlerle dönelim hepimiz inşallah..
sinemciğim valla maşallah canım 2 günde bitirmişsin temizliği falan ohh sefan olsun benimde bitti herşeyim sayılır bir yeni gelen cicilerimiz yıkanacak ütülenecek o kadar onuda yarın yengem yapacak doktor dönüşü valla ben epey bir uyuşuk oldum bazen iyi hissedince ev işine girişiyorum o kadar dinlenmemiz lazım artık canımcım
Slm kızlarrrrrrrrr bizde 1 saat önce uyandık sabah 7de babamızı yolladık gerı uyuduk bıraz ıoncede kahvaltımızı yaptık kızımla beraber gunduz uykusunu pek sevmem ama gece uyuyamayınca o kadar tatlı gelıokı bana kaydirigubbakcemile3 .eee nasılsınız ?
iyilik tuğbacığım şükürler olsun sen nasılsın tuana nasıl canım az kaldı eee artık alışcağız uykusuzluğa ne yapalımkaydirigubbakcemile2
teyzoşlar yarında kızımla bizim açık görüş günümüz bakalım doktor amcamız ne diyecek bize o kadar farklı bir heyecan varki anlatamam sanırım bu son ultrasyon olur bizim için daha sonra doğuma falan gideriz diye düşünüyorum ben bakalım rabbim zamanında doğurmayı nasip eğlesin inşallah çok özledik kızımızı babişkosuyla hmede nasıl o benim göüme bakıp gülüyo ben onun nasılda parıldıyo kızımızdan bassederken rabbim inşallah olmayanlara nasip eğler bu güzel duyguyu inşallah bu arada kızlar süt pompası alanınız varmı gelmezse hani sezeryan olununca biraz zor geliyomuşya alsakmıki acaba yarın diye düşünüyoruz eşimle siz aldınızmıbilmiyorumkismile
Slm kızlarrrrrrrrr bizde 1 saat önce uyandık sabah 7de babamızı yolladık gerı uyuduk bıraz ıoncede kahvaltımızı yaptık kızımla beraber gunduz uykusunu pek sevmem ama gece uyuyamayınca o kadar tatlı gelıokı bana kaydirigubbakcemile3 .eee nasılsınız ?
sineemmm..........
alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemilelmaz: yasakkelime kötükedihüso :mymeka: klava:
kızlar ben kaçtım duşumuzu alalım. dr agidicez nst miz var. hayırlı haberlerle dönelim hepimiz inşallah..
teyzoşlar yarında kızımla bizim açık görüş günümüz bakalım doktor amcamız ne diyecek bize o kadar farklı bir heyecan varki anlatamam sanırım bu son ultrasyon olur bizim için daha sonra doğuma falan gideriz diye düşünüyorum ben bakalım rabbim zamanında doğurmayı nasip eğlesin inşallah çok özledik kızımızı babişkosuyla hmede nasıl o benim göüme bakıp gülüyo ben onun nasılda parıldıyo kızımızdan bassederken rabbim inşallah olmayanlara nasip eğler bu güzel duyguyu inşallah bu arada kızlar süt pompası alanınız varmı gelmezse hani sezeryan olununca biraz zor geliyomuşya alsakmıki acaba yarın diye düşünüyoruz eşimle siz aldınızmıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?