2010 Nisan Anneleri

anneee öyle uyuyomkı gece de uyuyodum onceden hem gunduz hem gece heralde 5 saat uyanık oluyodum sımdı geceler gıttı malesef bi şekilde uyucaz ne yapalım ah bıde wc olmasa zemuszemus

aman ne iyi valla ben hasta falan olmadıkça gündüz kesinlikle uyuyamam yada gece hiç uyuyamadıysam belki ele güne karşı diye 1 saatçik anca uyurum. ama tatlım sen artık daha yakın olduğun için doğuma uykusuzluğa antreman yapıyo vücudun demek vereliniortak

canım telaşlandırmak istemem elbet seni belki dediğin gibidir ama bi arkadaşım gaz sancısı sandığı şeyin -ogün allahtan dr kontrolü varmış- aslında sancı ve kasılma olduğunu öğrenmiş usg ve nst de eğer akşama kadar geçmezse dr unu ara istersen bugün de dinlenmeye çalış. sakın sıcak bişeyler koyma karnına veya beline

tekrar merhaba kızlaaar

iki saat önce oturduğum yerde dürttü biri beni kalktım mutfağa girdim
akşama kocamın önüne koyacak lokma yok, ama çay saatinde misafirliğe gelen olursa ikram edebileceğim dört çeşit şeyim var şimdi
ne mana yaptım bunu, bunca şeyi kim yiyecek bilmiyorum ama öyle bi estiler soldan soldan, canım ne çekiyorsa yaptım...
eccük dinleneyim diye oturdum şimdi.
bi soluklanayım da sonra kocama yemek yapayım bari :)

Canım çok teşekkürler cevabın için şimdi geçti oh rahatladım.. ama 2-3 saat öncede de böyle gelip gitmişti.

zeyneppppp aç kapıyı geliyorum. bayılırım 5 çayı tavındaki şeylere mmmmmmm. bu arada hakkaten ben bayılırım da zavallı kocan aç kalacak eğer fikrini değiştirip yemek yapmaktan vazgeçersen sempatiksalakcinni

Canım çok teşekkürler cevabın için şimdi geçti oh rahatladım.. ama 2-3 saat öncede de böyle gelip gitmişti.

rica ederim canım. belki de gerçekten üşüttün ayaklarını sıcak tut bakalım belki de bundan sonra olmaz

bu arada sinemcim tebrik ediyorum seni
durdun durdun, doğuma sayılı hafta kala mı kudurdun arkadaşım :)

zorun neydi, yaya yaya yapaydın işleri be güzelim.. ay ama işte aklımıza iş yapmak bir kez düştü mü, bir an önce olsun bitsin istiyoruz hepimiz herhalde..
eh, yorulmuşsun ama şimdi dinlen bari. işler de aradan çıkmış. eline koluna sağlık..

kızımla beni sormuşsun... huysuzluk kat sayımız düştü çok şükür :)
uykusuzluğa bağlı bi sersemliğimiz oluyor sabahları ama öğlen olunca afyonumuz patlıyor da ayılıyoruz çok şükür :)

zeynepcim süt pompasını soran da sendin galiba tatlım..
benim kuzenim almış manuel bi pompa. philips avent'in. kendi kullanmamış, bana verdi, öyle bi pompa duruyor evde.
ama Allah korusun sütüm gelmezse ya da bi sıkıntı olursa (pompanın, az olan süt akışını hızlandırdığı da kanıtlanmış bir şey) elektrikli bir pompa almayı düşünüyorum. ama bebişim doğmadan da onca parayı dökmek istemiyorum.. çünkü iyi elektrikli pompalar 200 liradan başlıyor.
beğendiğim markayı, modeli mimledim, eşime söyledim. lazım olursa doğumdan sonra o alacak..

sen de düşünüyorsan, medela'nın ve avent'în pompalarını tavsiye ederim.
kullanıcı yorumlarına falan baktığımda en çok bu iki marka tavsiye edilmiş.

sinem.. kızz demin site hata verince msj. gitmedi sandım.. bi de facebook taki sayfamıza yazdım sana iyi mi :)))) ben gitmedi diye garantye aldım aklımca burdan da 2 kere gitmiş msj...
o zaman anlaşalım bakk... ben de sana sölemeden gizli yapıcaktım kızma diye :))) ama madem sende suçlusun.. ödeşelim.. bende yerimden bi kalkabilirsem koltuklarla vitrinleri silicemm :)))) ama sen istersen duymamış da olabilirsin :) misafir odamın tüm işi bitmiş olucak böylece... ama zaten koltuklarım koyu kahve ve 1 ay olmadı eşim silmişti.. sadece tozu bi gitsin diye nemli bezle bi şööylece geçivericemm :))

dünürüümm.. ohhh afyet olsun şimdidenn.. yarasın dila kızımıza inşallahh... yemeğini de yaparsın daha erken canımm.. olmadı bi çay demlersin onca hamurişin var madem yer içersiniz :)) ama seninki de illa sulu yemek dyenlerdense bilemicemm.. benim adam sağolsun karnı doysun da :) özellikle hamurişi ve çay varsa yemek aramaz bile valla :))) hıı bu arada.. buraya yazmışsın ama msn den sesin gelmiyiii...

kızlar sitede sorun vardı veeeeeeeeeeeeeeee şükürler olsun yaradanıma fundamız bugün hastahaneden çıkıyo doktoru izin vermiş teyzoşlar şükürler olsun yaa az önce aradı sancısı hafif çıkarmış ama önemli bişey olsa çıkarmazdı zaten hele şükür yarabbim herkese selamı var bu arada

zeynocuğum canım benim o zamn bizde doğumdan sonraya saklayalım eşimde hiç birşeyin eksik kalmasını istemiyo adamcağız pek anlamaz benim garibim öyle şeylerden senle alalım gerekli şeyleri diyo o zaman bende not alayım cüzdanına koysun bizimkisi her ihtimale karşı alır gerekirse bu arada canım o kadar mutluyumki funda çıkıyo hastahaneden kız özgeeee nerelerdresin hemşerüm rüyan hayırlara çıktı iştezemuszemus

bu arada sinemciğim bende bayılırım 5 çayına en çok sevdiğim olaydır benim pasta börek çörek işleri canım çokta o konuda marifetlidirim söylemesi ayıp arkadaşlarım şaşırır ben birde süslemeyi falanda çok severim önce göze hitap etmeli yaptıklarım anam benim titizliğim yemeklere bile yensıyo illa düzenli olacak onlarda gösterişli olacak ne yapim anacığımın sayesinde anasına bak kızını al derlerya sağolsun ondan yadigar bunlar:)))) zeynocuğum hazırla 5 çayına geliyoz bugün bu güzel haberden sonra ikide horon oynardık amma bebişler ne yapar içerde sonracığıma sositososito

ya valla aslında benim düşüncem balkon olayını yani en zor kısmı doğumdan sonraya bırakmaktı fakat aylardır gelmeyen keyfim geldi o yorgunlukla hadi bu da çıksın aradan diye yaptım aynen dediğin gibi yani düştü aklıma ama belki de çocukla zor olurdu be tatlım ama evim hala PİS. :jeyyar:

anlayamadım koltuk mu sileceksin refiye? hadi vitrin neyse yeni silinmiş koltukları niye siliyosun ve de neden sen siliyosun. bak ondan sonra adım karıştı olacak ama hepsini duydum sen de bana kızarsan kız valla yaptım diye sen daha yaramazsın alsanaalsanasmile

zeynepcim ayyyyy ne güzel haberler verdin şükürler olsun. hadi bakalım inşallah akşama konuşabilecez yani fundayla aksilik olmazsa olumunekankayizsmile valla kız özgenin rüyası gerçek oldu bak fundadan hayırlı haberler geldi

zeynep bunu bi davet olarak kabul edebilir miyim canım? doğumdan sonra yolum düşerse oralara gel mi diyosun yani 5 çayına? ayyyyyyyyyy insan olur da bu kadar da yüzsüz olmaz demi :sm_cool:

aaaaaa aşk olsun sinemciğim ne beş çayı canım sen buraya kadar geleceksin seni ben 5 çayıyla geçiştircem bidaha dyuymayayım canım benim ben sana neler yaparım neler hele bir sen gel canım ne kadar yöresel yemke varsa yaparım birisi hariç onu pek beceremiyorum onuda anneme yaptırırım artık ne yapalım

ayy benim kocam pek iyi huyludur o konularda.
üç gün üst üste tost yeriz gıkı çıkmaz. hiçbişey hazırlamam dışardan söyleriz. para yoksa oturur peynir ekmek yeriz, acayip uyumludur.

ama sırf pastaya böreğe de talim ettirmeyeyim adamı.
kaç zamandır ilk kez böyle mutfağa girdim
iki çeşit de yemek yapayım da adamın midesi bayram etsin :))

ay accccayip sevindim funda için :))
özge resmen rüyasını görmüş yaa :)
ayyy.. canım. sen de sağol haber verdiğin için.
fundacığımızın da gözü aydın.. evinin sıcağında, ayaklarını uzatır, rahat rahat geçirir son bikaç haftasını.. günü gelince rahat rahat gider hastaneye.
oh valla, biz bile böyle sevindiysek funda nasıl mutludur kimbilr.
inşallah bi an nce fırsat bulur da girer kkya...

ayy bayılıyorum böyle hamarat kadınlara
ben acayip beceriksizimdir.
anca aç kalmamızı engelleyecek kadar yemek yapmayı biliyoırum zati :)
böyle pasta börek muhallebi türevlerini de internet sitelerinden, yemek kitaplarından baka baka yapıyorum.. akıldan hiç bişey yapamam. tarif de ezberleyemem zati.

neyse artık, uyduruk kaydırık yaptım bişiyler
sineeem , zeyneeep , tüm canı çekeenleeer haydin beş çayına bekliyorum çıkın çıkın gelin :))))

yaaaaaaaaa kendime ugras arıom ama bulamıom sıkıntıdan catlıcamm o kadar yanı

zeynep bunu bi davet olarak kabul edebilir miyim canım? doğumdan sonra yolum düşerse oralara gel mi diyosun yani 5 çayına? ayyyyyyyyyy insan olur da bu kadar da yüzsüz olmaz demi :sm_cool:

ay demin de yazdım site cortladı gitmedi mesajım

hangi ara dışladınız beni hatunlar yaa :))
hani bana geliyodunuz, noldu böyle ayol ben el elde baş başta kaldım siz yöresel yemek bile şettiniz :))

yaaaaaaaaa kendime ugras arıom ama bulamıom sıkıntıdan catlıcamm o kadar yanı

sabahın sekizinde tüm işlerini halleder oturursan olacağı budur güzelim :)))

bizim evin halini görsen bi de..
tembel olunca düşünmeye gerek kalmıyo, uğraşlar zaten kapıda sıralı şekilde bekliyor oluyorlar :)

gel zeynocuğum valla kızlar giresuna gelipte bana haber vermeden giden olursa dahada konuşmam heee illaki misafirim olucaksınız yaz kış ilkbahar sonbahar gfarketmez siz yeterki gelin valla kapım her zamn açık ona göre

cnmın sıkılcGINI bılsem ellemezdım bugun zemuszemus valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…