slm kızlar herkes ıyı masallah...benım agrım vardı haftasonu kac kez yokladı kasıklardan belden regl sancısı gıbı kasık agrısı sıcak suya attım kenıdmı kuvette oturdum bekledım oylece gecmesını rahatlattı kotumu yaptım bılmıyorum ama yıne olsa aynını yaparım heralde ne tatlı canım varmıs ben bıle bılmıyodum....
kızlar sitede sorun vardı veeeeeeeeeeeeeeee şükürler olsun yaradanıma fundamız bugün hastahaneden çıkıyo doktoru izin vermiş teyzoşlar şükürler olsun yaa az önce aradı sancısı hafif çıkarmış ama önemli bişey olsa çıkarmazdı zaten hele şükür yarabbim herkese selamı var bu arada
a.s canım.Hoşgeldin.Çok sıcak su iyi olmaz bizler için azcık dikkat etmemiz gerekiyor meleklerimiz erken gelmesinler diye.opuyorumnanaktanslm kızlar herkes ıyı masallah...benım agrım vardı haftasonu kac kez yokladı kasıklardan belden regl sancısı gıbı kasık agrısı sıcak suya attım kenıdmı kuvette oturdum bekledım oylece gecmesını rahatlattı kotumu yaptım bılmıyorum ama yıne olsa aynını yaparım heralde ne tatlı canım varmıs ben bıle bılmıyodum....
a.s canım hoşgeldin.O sancıların olması artık normal.slm kızlar sanırım sıtede sorun var kımler onlıne gorunmuyor artık son gunler gercı doktorumuz 9 nısana kadar vaktın var dedı ama bakalım bu cuma netlesır belkı ne zaman gelecegı kızlar arada karnımın tam altında bi ağrı oluyor bi kaç saniye sürüp geciyor sizede oldumu hiç böle sancılar yoksa bişilerin belirtisimi bunlar yani ben ne oldugunu anlamdım
Hoşgeldin canım.Funda hastaneden çıkıyor.Şimdilik herkes iyi çokşükür.kaydirigubbakcemile5kim hastanede ne oluyoo? var mı doğuran falan? anlatın yav?
yaaaaaaaaa kendime ugras arıom ama bulamıom sıkıntıdan catlıcamm o kadar yanı
aaaaaa aşk olsun sinemciğim ne beş çayı canım sen buraya kadar geleceksin seni ben 5 çayıyla geçiştircem bidaha dyuymayayım canım benim ben sana neler yaparım neler hele bir sen gel canım ne kadar yöresel yemke varsa yaparım birisi hariç onu pek beceremiyorum onuda anneme yaptırırım artık ne yapalım
ay demin de yazdım site cortladı gitmedi mesajım
hangi ara dışladınız beni hatunlar yaa :))
hani bana geliyodunuz, noldu böyle ayol ben el elde baş başta kaldım siz yöresel yemek bile şettiniz :))
slm kızlar herkes ıyı masallah...benım agrım vardı haftasonu kac kez yokladı kasıklardan belden regl sancısı gıbı kasık agrısı sıcak suya attım kenıdmı kuvette oturdum bekledım oylece gecmesını rahatlattı kotumu yaptım bılmıyorum ama yıne olsa aynını yaparım heralde ne tatlı canım varmıs ben bıle bılmıyodum....
slm kızlar sanırım sıtede sorun var kımler onlıne gorunmuyor artık son gunler gercı doktorumuz 9 nısana kadar vaktın var dedı ama bakalım bu cuma netlesır belkı ne zaman gelecegı kızlar arada karnımın tam altında bi ağrı oluyor bi kaç saniye sürüp geciyor sizede oldumu hiç böle sancılar yoksa bişilerin belirtisimi bunlar yani ben ne oldugunu anlamdım
selaaaammmm
ayyy fundacım hastaneden cıkıyormuş çok sevindim.....
benim rüyamdada çok iyiydi aman aman azcıkın evinde olsun moralinide düzgun olur....
hastanede cok zor valla....
herkese selam. Çoktandır okuyorum sizleri aranızda çok güzel iletişim kurmuşsunuz. Kısmetse ben de nisan annesi olucam :)) Herkese sevgiler
istanbuldayım ben kızımız olacak evet Allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?