2010 Nisan Anneleri

slm kızlar herkes ıyı masallah...benım agrım vardı haftasonu kac kez yokladı kasıklardan belden regl sancısı gıbı kasık agrısı sıcak suya attım kenıdmı kuvette oturdum bekledım oylece gecmesını rahatlattı kotumu yaptım bılmıyorum ama yıne olsa aynını yaparım heralde ne tatlı canım varmıs ben bıle bılmıyodum....

canım benim geçmiş olsun ama dikkat et küvet olayı hamilelikte biraz riskli canımcım o yüzden kısa duş şeklinde alınmalı banyolar banyo keyfi inşallah doğumdan sonra canım rabbim korusun erken doğum bile olabilir rahim genişliyo sıcak sudan canım :asigim:

Çok sevindimmmm.:sm_cool:BEKLıCEK GÖKTUĞUMUZ O ZAMAN.

slm kızlar sanırım sıtede sorun var kımler onlıne gorunmuyor artık son gunler gercı doktorumuz 9 nısana kadar vaktın var dedı ama bakalım bu cuma netlesır belkı ne zaman gelecegı kızlar arada karnımın tam altında bi ağrı oluyor bi kaç saniye sürüp geciyor sizede oldumu hiç böle sancılar yoksa bişilerin belirtisimi bunlar yani ben ne oldugunu anlamdım

a.s canım.Hoşgeldin.Çok sıcak su iyi olmaz bizler için azcık dikkat etmemiz gerekiyor meleklerimiz erken gelmesinler diye.opuyorumnanaktan

a.s canım hoşgeldin.O sancıların olması artık normal.

ayyy fundacım hastaneden cıkıyormuş çok sevindim.....
benim rüyamdada çok iyiydi aman aman azcıkın evinde olsun moralinide düzgun olur....
hastanede cok zor valla....

yaaaaaaaaa kendime ugras arıom ama bulamıom sıkıntıdan catlıcamm o kadar yanı

uğraş istiyorsan bana uğra bi ya:dance:.heryer iş .sonra kıza bi elbise başladım hala bitiremedim.

ama bayıla bayıla temizlik yapasım geliyor.
dinlene dinlene yapıyorum işte.hihoyyyt

fundanın hastaneden çıkacak olmasına çok seevindim.

herkese selam. Çoktandır okuyorum sizleri aranızda çok güzel iletişim kurmuşsunuz. Kısmetse ben de nisan annesi olucam :)) Herkese sevgiler

hlydvlc hoşgeldin canım allah bebeğine sağlıkla kavuşmanı nasip etsin.
bu arada funda nın hastaneden çıkmasına sevindim umarım daha iyi olur.

YOK TATLIM BENİ BU 5 ÇAYIYLA DAHA KOLAY KANDIRIRSIN. YEMEKTEN ZİYADE BÖREK ÇÖREĞE DÜŞKÜNÜMDÜR AMA BOL TEREYAĞLI MIHLAMA OLURSA HAYIR DEMEM BAK cokacimcoook

ay demin de yazdım site cortladı gitmedi mesajım

hangi ara dışladınız beni hatunlar yaa :))
hani bana geliyodunuz, noldu böyle ayol ben el elde baş başta kaldım siz yöresel yemek bile şettiniz :))

aaa aaa kim dışlamış seni bacım ya sana geliyoruz şu an hazırda sendekiler var bu konuşulanlar yazın zeynoya gitmek için hep beraber gideriz artık demi gülüm

aman aman nolur şu küvetten de sıcak sudan da uzak durun gözünüzü seveyim özge de en son keyif yaptı gödünüz olanları belki ona bağlı belki değil ama olsun biz önlemimizi alalım da

canım artık çok az günün kalmış norlmal o sancılar doğuma hazırlık sancılarıymış dakika tutacak kadar sık değilse sorun değilmiş

slm şekerim hg naber

ayyy fundacım hastaneden cıkıyormuş çok sevindim.....
benim rüyamdada çok iyiydi aman aman azcıkın evinde olsun moralinide düzgun olur....
hastanede cok zor valla....

özge seni topiğin müneccimi ilan ediyorum ya. ama Allah aşkına hayırlı rüyalar gör ki hayırlı haberler ver. ben de kendimi rüya görür ve tutat sanırdım bak zemuszemus

herkese selam. Çoktandır okuyorum sizleri aranızda çok güzel iletişim kurmuşsunuz. Kısmetse ben de nisan annesi olucam :)) Herkese sevgiler

hg aramıza arkadaşım hayırlı doğumlar

hastaneye gidenler gelmedi mi daha acaba kimin online olduğu da gözükmüyo ki bilmiyorumkismile

hlydvlc sen nerdensin arkadaşım? kızımız olacak inşallah heralde hayırlı olsun bizim topikte kızlar pek az o yüzden de kıymetli oluyor.

ayyy topik bir sessiz valla görende bütün nisan anneleri toplu doğuma gitti sanıcak bu gidişle heyyyyy kızlar nerdesiniz yaa biz yemeğimizi bile çoktan yedik geldik çay faslına geçiçez az sonra hadi gelin yaaa

istanbuldayım ben kızımız olacak evet Allah herkesin gönlüne göre versin

canım merhaba aramıza hoşgeldin bebişinde hayırlı olsun canım nisan annelerinde kızlar mumla aranıyto sayısı o kadar azki erkek bebişlerimiz önde sanırım öykü olacak kızınızın ismi ismiyle yaşasın inşallah canım çok severim bende masal ve öykü ismine ama bizde eşim verdi ismini kızımın ben erkek olsaydı verecektim olsun hayırlısı :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…