2010 Nisan Anneleri

hoşbulduk teşekkür ederim.isim seçmek cidden çok zor. Öykü ismi de eşimle beğendiğimiz tek ortak isim oldu:)))

kızlar nisana az kaldı heyecan var mı heyecan? benim oğlum 7 nisan 2009 doğumlu ben geçen yıl mart ayında çok heyecanlıydım hatırlıyorum da ayyy ne güzel sizin de evlere bebek kokusu gelecek:)

normal dogumu sabit tarihlemeyi nasil becerdiniz yaff sempatiksalakcinni banada ögretin hayrina aradaki bos gunlerinizden birindede ben doguriyim kaydirigubbakcemile3
25.5da ben doguriyimm :roflol:

maşallah canım valla ne güzel rabbim nazarlardan koruusun seni canımcım aman de her yerde söyleme canım benim kramplar beni yürüyemez etti canımcım rabbim korusun seni:Saruboceq:

sagol bitanem ama bugun asagilarda bisiler kipir kipir ediyorr sanirim benimki asagiya iniyor :lepi:
bu arada funda cikmiss cok ama cooook sevindimmm :dance:
iyi olsun yha bikmistir hastane köselerinden garibim :teselli:
ee dogumu ne zaman olucak peki ,on gunu falan kalmisti yha hani akannehir

culhacimm sakiiiin yatma sicak su dolu küvete
bak tugbanin doktoru yatin demis ama ben ne zamandir arastiriyordum vucut isimizdan yuksek isida suya yatarsak bebegin hücreleri ölüyormus
sanirim tugbanin doktoruda ilik suya yatmasi icin onay vermistir tugbaya,yoksa hangi doktor bu riski bile bile git yat suya der ki
anneler terleyerek serinleyebilirmis ama bebek o etkiden hic bi sekilde kurtulamazmis
bebek anne karninda strese girermis

hoşbulduk teşekkür ederim.isim seçmek cidden çok zor. Öykü ismi de eşimle beğendiğimiz tek ortak isim oldu:)))

canim hosgeldin aramiza :1hug:
Allah kizcagizina kavusmayi nasip etsin saglicakla insallah :asigim:

kızlar nisana az kaldı heyecan var mı heyecan? benim oğlum 7 nisan 2009 doğumlu ben geçen yıl mart ayında çok heyecanlıydım hatırlıyorum da ayyy ne güzel sizin de evlere bebek kokusu gelecek:)

hosgeldin cicek tesekkürler
Allah hayirlisiyla ve de sagliklisiyla kucagimiza almayi nasip etsinde baska birsey istemiyorum :Saruboceq:
sizinde kuzular ilk yaslarina basicak sizdede vardir heyecan :asigim:,nasil gidiyor hazirliklar

anneee seni ne yapmali he simdii kaydirigubbakcemile
bize is yapmayin diyene bak akannehir , niye yordun kendini o kadar bakim ,agrir tabi belin dinlen canimcim Şeniz

olmazmı canım yaa hemde nasıl eşimle artık saatleri saniyeleri sayıyoruz o derece hatta yarın doktor kontrolümüz var bana diyoki çarşamba gelin doğurtalım dese doktorumuz diyo gözlerimiz daha bir ışıklandı sanki biribirimize bakarken onsuz evde bir saniye geçmiyo hep kızımız var dilimizde şöyle yaparız böyle olur artık herşey kızımızın üstüne kurulu evimizde sizlerinde ilk yaş dönümleri şimdiden kutlu olsun kuzucukların doğum günü rabbim seneye bizlerede o güzel doğum günlerini kutlamayı nasip eğlesin inşallah eee artık fotolarını eklersiniz doğum günü partinizin :asigim:

ayyy olmaz mı yaa.Hemde nasıl heyecan.Allahtan korku yok ama hehehe.
Evet ya gelsin bebiş kokuları.Bizi yormasınlar ama.Ya bu arada senin oğlan şimdi nasıl neler yapıyor.Yürümeye başladı mı?Emekliyor mu gece uykusu nasıl hala emziriyor musun?Kiloları verdin mi amannnn ne kadar çok soru sormuşum ben yaaaaopuyorumnanaktan

gülseminciğim canım benim hoşgeldin tatlısı nasılsın canım sende az değilsin yani iş konusunda sineme kızıyosun ama sende bir oturmaya kaç tepsi börekler falan yapıyosun kendini yoruyosun ama

kızlarr ben geldimm uzzzunnn bir yürüyüşten:) çarşıyı alt üst ettik en son gittim yine 75 tl bayıldım gecelik-sabahlık takımına ama en azından içime sindi.
ayyy doktor 2-3 kere yarımşar saat yürü diyo ben hergün böyle yürürse ya ölürüm ya doğururumkaydirigubbakcemile3 abovv adam bana doğurmam için demişti zaten.kaydirigubbakcemile3 ahanda hemen ekliyeyim geceliğimi
ee sizde ne var ne yok iyimisiniz ikramlar falan yapılmış okuduğum kadarıyla bir de fundam çıkıyomuş galiba yaşasınhihoyyyt hihoyyyt

slm kızlar nasılsınız bakim ben garibim sabah bi halsizdimki sormayın sanki her an doğuracam korkuyorumda rüyalarımda hep doğum var ayyyy kasılıyorum yaa düşündükçe.... odamız kıyafetlerimiz herşeyimiz hazır teyzemde gecelik sabahlığımı yollayacak yarın... doğuma giderkende kesinlikle anneme haber vermeyecem kesin karar verdim kadın panik oluyo şimdiden üzülüyo allah korusun bişey olursa affedemem kendimi daha geçen yıl yüz felci geçirdi tekrarlar falan aman yani.. teyzemle halam gelecek inşallah. teyzem bi hoş zaten ne korkuyon ben 16 yaşında doğurdumda sen koca kadın doğuramayacanmı benim iki katım kadarsın diyobilmiyorumkismile bakalım artık inşallah kolaylık verir rabbim:Saruboceq: bide sitede okumuştum galiba zeytinyağı sürün 15 20 gün önceden karnınıza bide şeye:kedi: açılma kolay olurmuş aonu yapmaya başlayacam bi arkadaşa sölemiştim yapmış baya işe yaradı diyo dikişi falan yokmuş hayırlısı artık

hayırlı olsun canım güzel günlerde giy inşallah

gülseminciğim canım benim hoşgeldin tatlısı nasılsın canım sende az değilsin yani iş konusunda sineme kızıyosun ama sende bir oturmaya kaç tepsi börekler falan yapıyosun kendini yoruyosun ama

zeynepcimm hosbuldukk güzelimm Şeniz
ohoo benim firca olayi sona ermemismiydi sira sineme firca cekmekte :icecream:
yapmiyom bak artik is mis ,yan gelip yatiyorum ayin 22sinde randevuda 70lere cikmissam eyvah eyvah akannehir
gizemcigimi cok özledigin besbelli ,ne o erken gel kizim demeler falan :asigim:

hosgeldin tugbisimm Şeniz
sükürr begenebildin mi sabahlikla gecelik kaydirigubbakcemile3 hayirli olsun canim güle güle giy
ekle bakalim canim aldiklarina hihoyyyt

canim sirt uzeri falan mi yatiyorsun yoksa devamli dogurucam diye panik halindemisin ?
annen icin gecmis olsun canim ,aman aman ona birsey olucaksa panik yapma kadincagizi
zeytinyagi mi :kedi: benim kesin ya yirtilir ya keserler akannehir

özgecimde iyiymis simdi gecmise baktim
onunda az kaldi Allahin izniyle
burda dogumu az kalanlara bol bol dua ediyorum

tuğbiş güle güle kullan canım geceliğinizi yakışır canım evet funda rabbime şükürler olsun çıkıyo bu akşam inşallah canım

buketciğim canım benim rabbim sağlık vetrisn canım anneciğine inaşşallah bidaha yaşamaz o tür kötü şeyler canım bende çok evhamlıyımdır bende hiç dayanamam bu tarz doğum ameliyat falan şeylere canım bu arada işleriniz bitmiş canım hadi gözünüz aydın bitanem

uğraş istiyorsan bana uğra bi ya:dance:.heryer iş .sonra kıza bi elbise başladım hala bitiremedim.

ama bayıla bayıla temizlik yapasım geliyor.
dinlene dinlene yapıyorum işte.hihoyyyt

uzzun zamandır kendıme bakmıodum bugun kocama suslenım az dedım süslendım kaynanamgıl gelecekmıs cıldırabılırmıyım klava:

meraba canımm ne güzel işte ben de gelmicek oğlum doğuramıcam diye stres yapıyom bize yaranılmaz bacım kendini rahat bırak canımcım sıkma hiçopuyorumnanaktan ay benim yağlarla arama yok hiçbiyerime süremem valla yürüyüş yapmaya çalışıyom kendimi iyi hissettikçekaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım güzel günlerde giy inşallah
saol canım benimopuyorumnanaktan
hosgeldin tugbisimm Şeniz
sükürr begenebildin mi sabahlikla gecelik kaydirigubbakcemile3 hayirli olsun canim güle güle giy
ekle bakalim canim aldiklarina hihoyyyt
saol bitanemmm eklemeye çalışıyom şimdi :1hug:

özgecimde iyiymis simdi gecmise baktim
onunda az kaldi Allahin izniyle
burda dogumu az kalanlara bol bol dua ediyorum

canım iyyim valla annemdeyim artık gece sohbetlerinde buluşuruz...
canım çok saol dualrın için...allah razı olsun....

eheheh canım kilo falan kalmadı bende ayrıca oğlum gece hiiiiç kalkmıyor akşam 9 da uyuyo sabah 7 de kalkıyo. 6. aydan beri emmiyor ne yazıkki. emekliyo ayakta duruyo yürümek üzere. ehehhehe darısı sizlerin de başına güzel annecikler

saol zeynocum:1hug: nasılsın canım görüşemedik izlettin mi gizemime o korkunç filmi dün akşamlmaz:
uzzun zamandır kendıme bakmıodum bugun kocama suslenım az dedım süslendım kaynanamgıl gelecekmıs cıldırabılırmıyım klava:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaeabovvvvvvvvvv tuğbalar hep böyle bahtsız olur adaşımakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…