gülsemincim durun siz yaaa ilk önce biz doğurcaz:)) tuğbayla:) yani öyle olması lazım.dün konuştuk randevulaştık aynı gün doğurmayı planladık ama ben işlerden erteledim:))))))) o 24 ünde bende 27 sinde:)) hemde normal yapıcaz:))))))
maşallah canım valla ne güzel rabbim nazarlardan koruusun seni canımcım aman de her yerde söyleme canım benim kramplar beni yürüyemez etti canımcım rabbim korusun seni:Saruboceq:
slm kızlar herkes ıyı masallah...benım agrım vardı haftasonu kac kez yokladı kasıklardan belden regl sancısı gıbı kasık agrısı sıcak suya attım kenıdmı kuvette oturdum bekledım oylece gecmesını rahatlattı kotumu yaptım bılmıyorum ama yıne olsa aynını yaparım heralde ne tatlı canım varmıs ben bıle bılmıyodum....
hoşbulduk teşekkür ederim.isim seçmek cidden çok zor. Öykü ismi de eşimle beğendiğimiz tek ortak isim oldu:)))
kızlar nisana az kaldı heyecan var mı heyecan? benim oğlum 7 nisan 2009 doğumlu ben geçen yıl mart ayında çok heyecanlıydım hatırlıyorum da ayyy ne güzel sizin de evlere bebek kokusu gelecek:)
kızlar nisana az kaldı heyecan var mı heyecan? benim oğlum 7 nisan 2009 doğumlu ben geçen yıl mart ayında çok heyecanlıydım hatırlıyorum da ayyy ne güzel sizin de evlere bebek kokusu gelecek:)
kızlarr ben geldimm uzzzunnn bir yürüyüşten:) çarşıyı alt üst ettik en son gittim yine 75 tl bayıldım gecelik-sabahlık takımına ama en azından içime sindi.
ayyy doktor 2-3 kere yarımşar saat yürü diyo ben hergün böyle yürürse ya ölürüm ya doğururumkaydirigubbakcemile3 abovv adam bana doğurmam için demişti zaten.kaydirigubbakcemile3 ahanda hemen ekliyeyim geceliğimi
ee sizde ne var ne yok iyimisiniz ikramlar falan yapılmış okuduğum kadarıyla bir de fundam çıkıyomuş galiba yaşasınhihoyyyt hihoyyyt
gülseminciğim canım benim hoşgeldin tatlısı nasılsın canım sende az değilsin yani iş konusunda sineme kızıyosun ama sende bir oturmaya kaç tepsi börekler falan yapıyosun kendini yoruyosun ama
kızlarr ben geldimm uzzzunnn bir yürüyüşten:) çarşıyı alt üst ettik en son gittim yine 75 tl bayıldım gecelik-sabahlık takımına ama en azından içime sindi.
ayyy doktor 2-3 kere yarımşar saat yürü diyo ben hergün böyle yürürse ya ölürüm ya doğururumkaydirigubbakcemile3 abovv adam bana doğurmam için demişti zaten.kaydirigubbakcemile3 ahanda hemen ekliyeyim geceliğimi
ee sizde ne var ne yok iyimisiniz ikramlar falan yapılmış okuduğum kadarıyla bir de fundam çıkıyomuş galiba yaşasınhihoyyyt hihoyyyt
slm kızlar nasılsınız bakim ben garibim sabah bi halsizdimki sormayın sanki her an doğuracam korkuyorumda rüyalarımda hep doğum var ayyyy kasılıyorum yaa düşündükçe.... odamız kıyafetlerimiz herşeyimiz hazır teyzemde gecelik sabahlığımı yollayacak yarın... doğuma giderkende kesinlikle anneme haber vermeyecem kesin karar verdim kadın panik oluyo şimdiden üzülüyo allah korusun bişey olursa affedemem kendimi daha geçen yıl yüz felci geçirdi tekrarlar falan aman yani.. teyzemle halam gelecek inşallah. teyzem bi hoş zaten ne korkuyon ben 16 yaşında doğurdumda sen koca kadın doğuramayacanmı benim iki katım kadarsın diyobilmiyorumkismile bakalım artık inşallah kolaylık verir rabbim:Saruboceq: bide sitede okumuştum galiba zeytinyağı sürün 15 20 gün önceden karnınıza bide şeye:kedi: açılma kolay olurmuş aonu yapmaya başlayacam bi arkadaşa sölemiştim yapmış baya işe yaradı diyo dikişi falan yokmuş hayırlısı artık
uğraş istiyorsan bana uğra bi ya:dance:.heryer iş .sonra kıza bi elbise başladım hala bitiremedim.
ama bayıla bayıla temizlik yapasım geliyor.
dinlene dinlene yapıyorum işte.hihoyyyt
meraba canımm ne güzel işte ben de gelmicek oğlum doğuramıcam diye stres yapıyom bize yaranılmaz bacım kendini rahat bırak canımcım sıkma hiçopuyorumnanaktan ay benim yağlarla arama yok hiçbiyerime süremem valla yürüyüş yapmaya çalışıyom kendimi iyi hissettikçekaydirigubbakcemile3slm kızlar nasılsınız bakim ben garibim sabah bi halsizdimki sormayın sanki her an doğuracam korkuyorumda rüyalarımda hep doğum var ayyyy kasılıyorum yaa düşündükçe.... odamız kıyafetlerimiz herşeyimiz hazır teyzemde gecelik sabahlığımı yollayacak yarın... doğuma giderkende kesinlikle anneme haber vermeyecem kesin karar verdim kadın panik oluyo şimdiden üzülüyo allah korusun bişey olursa affedemem kendimi daha geçen yıl yüz felci geçirdi tekrarlar falan aman yani.. teyzemle halam gelecek inşallah. teyzem bi hoş zaten ne korkuyon ben 16 yaşında doğurdumda sen koca kadın doğuramayacanmı benim iki katım kadarsın diyobilmiyorumkismile bakalım artık inşallah kolaylık verir rabbim:Saruboceq: bide sitede okumuştum galiba zeytinyağı sürün 15 20 gün önceden karnınıza bide şeye:kedi: açılma kolay olurmuş aonu yapmaya başlayacam bi arkadaşa sölemiştim yapmış baya işe yaradı diyo dikişi falan yokmuş hayırlısı artık
saol canım benimopuyorumnanaktanhayırlı olsun canım güzel günlerde giy inşallah
saol bitanemmm eklemeye çalışıyom şimdi :1hug:hosgeldin tugbisimm Şeniz
sükürr begenebildin mi sabahlikla gecelik kaydirigubbakcemile3 hayirli olsun canim güle güle giy
ekle bakalim canim aldiklarina hihoyyyt
özgecimde iyiymis simdi gecmise baktim
onunda az kaldi Allahin izniyle
burda dogumu az kalanlara bol bol dua ediyorum
ayyy olmaz mı yaa.Hemde nasıl heyecan.Allahtan korku yok ama hehehe.
Evet ya gelsin bebiş kokuları.Bizi yormasınlar ama.Ya bu arada senin oğlan şimdi nasıl neler yapıyor.Yürümeye başladı mı?Emekliyor mu gece uykusu nasıl hala emziriyor musun?Kiloları verdin mi amannnn ne kadar çok soru sormuşum ben yaaaaopuyorumnanaktan
tuğbiş güle güle kullan canım geceliğinizi yakışır canım evet funda rabbime şükürler olsun çıkıyo bu akşam inşallah canım
buketciğim canım benim rabbim sağlık vetrisn canım anneciğine inaşşallah bidaha yaşamaz o tür kötü şeyler canım bende çok evhamlıyımdır bende hiç dayanamam bu tarz doğum ameliyat falan şeylere canım bu arada işleriniz bitmiş canım hadi gözünüz aydın bitanem
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaeabovvvvvvvvvv tuğbalar hep böyle bahtsız olur adaşımakannehiruzzun zamandır kendıme bakmıodum bugun kocama suslenım az dedım süslendım kaynanamgıl gelecekmıs cıldırabılırmıyımklava:
uzzun zamandır kendıme bakmıodum bugun kocama suslenım az dedım süslendım kaynanamgıl gelecekmıs cıldırabılırmıyımklava:
gece sohbetlerimi yaşasınnnnnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyytcanım iyyim valla annemdeyim artık gece sohbetlerinde buluşuruz...
canım çok saol dualrın için...allah razı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?