kızlarr ben geldimm uzzzunnn bir yürüyüşten:) çarşıyı alt üst ettik en son gittim yine 75 tl bayıldım gecelik-sabahlık takımına ama en azından içime sindi.
ayyy doktor 2-3 kere yarımşar saat yürü diyo ben hergün böyle yürürse ya ölürüm ya doğururumkaydirigubbakcemile3 abovv adam bana doğurmam için demişti zaten.kaydirigubbakcemile3 ahanda hemen ekliyeyim geceliğimi
ee sizde ne var ne yok iyimisiniz ikramlar falan yapılmış okuduğum kadarıyla bir de fundam çıkıyomuş galiba yaşasınhihoyyyt hihoyyyt
gece sohbetlerimi yaşasınnnnnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar nisana az kaldı heyecan var mı heyecan? benim oğlum 7 nisan 2009 doğumlu ben geçen yıl mart ayında çok heyecanlıydım hatırlıyorum da ayyy ne güzel sizin de evlere bebek kokusu gelecek:)
anneee seni ne yapmali he simdii kaydirigubbakcemile
bize is yapmayin diyene bak akannehir , niye yordun kendini o kadar bakim ,agrir tabi belin dinlen canimcim Şeniz
slm kızlar nasılsınız bakim ben garibim sabah bi halsizdimki sormayın sanki her an doğuracam korkuyorumda rüyalarımda hep doğum var ayyyy kasılıyorum yaa düşündükçe.... odamız kıyafetlerimiz herşeyimiz hazır teyzemde gecelik sabahlığımı yollayacak yarın... doğuma giderkende kesinlikle anneme haber vermeyecem kesin karar verdim kadın panik oluyo şimdiden üzülüyo allah korusun bişey olursa affedemem kendimi daha geçen yıl yüz felci geçirdi tekrarlar falan aman yani.. teyzemle halam gelecek inşallah. teyzem bi hoş zaten ne korkuyon ben 16 yaşında doğurdumda sen koca kadın doğuramayacanmı benim iki katım kadarsın diyobilmiyorumkismile bakalım artık inşallah kolaylık verir rabbim:Saruboceq: bide sitede okumuştum galiba zeytinyağı sürün 15 20 gün önceden karnınıza bide şeye:kedi: açılma kolay olurmuş aonu yapmaya başlayacam bi arkadaşa sölemiştim yapmış baya işe yaradı diyo dikişi falan yokmuş hayırlısı artık
uzzun zamandır kendıme bakmıodum bugun kocama suslenım az dedım süslendım kaynanamgıl gelecekmıs cıldırabılırmıyımklava:
canım iyyim valla annemdeyim artık gece sohbetlerinde buluşuruz...
canım çok saol dualrın için...allah razı olsun....
eheheh canım kilo falan kalmadı bende ayrıca oğlum gece hiiiiç kalkmıyor akşam 9 da uyuyo sabah 7 de kalkıyo. 6. aydan beri emmiyor ne yazıkki. emekliyo ayakta duruyo yürümek üzere. ehehhehe darısı sizlerin de başına güzel annecikler
panik değilde korku sanırım nasıl olacak nasıl çıkacak yavrucum ordan diye geriliyorum hayırlısı bakalım artık annemi panik yapamam lazım valla kessin karar verdim anne anne diye kıyameti koparmam inşallahbilmiyorumkismile ayy inşallah olmaz yırtık falan zeytinyağı iyi geşliyomuş ama denemek lazım tabi canımcım sende şartlama kendini olmayacak inşallahzeynepcimm hosbuldukk güzelimm Şeniz
ohoo benim firca olayi sona ermemismiydi sira sineme firca cekmekte :icecream:
yapmiyom bak artik is mis ,yan gelip yatiyorum ayin 22sinde randevuda 70lere cikmissam eyvah eyvah akannehir
gizemcigimi cok özledigin besbelli ,ne o erken gel kizim demeler falan :asigim:
hosgeldin tugbisimm Şeniz
sükürr begenebildin mi sabahlikla gecelik kaydirigubbakcemile3 hayirli olsun canim güle güle giy
ekle bakalim canim aldiklarina hihoyyyt
canim sirt uzeri falan mi yatiyorsun yoksa devamli dogurucam diye panik halindemisin ?
annen icin gecmis olsun canim ,aman aman ona birsey olucaksa panik yapma kadincagizi
zeytinyagi mi :kedi: benim kesin ya yirtilir ya keserler akannehir
saol canım bitti inşallah maşallah kızımda çok kısmetli aklımdan ne geçiriyorsam alayım diye hediye geliyozemuszemus tamamlandı heerşey çok şükür. çok saol canım allahım sevdiklerimize sağlık huzur versin... nasıl ders çalışabiliyormusun bak bu sene alım çok 30 40 bin alım var bizede şans güler inşallahtuğbiş güle güle kullan canım geceliğinizi yakışır canım evet funda rabbime şükürler olsun çıkıyo bu akşam inşallah canım
buketciğim canım benim rabbim sağlık vetrisn canım anneciğine inaşşallah bidaha yaşamaz o tür kötü şeyler canım bende çok evhamlıyımdır bende hiç dayanamam bu tarz doğum ameliyat falan şeylere canım bu arada işleriniz bitmiş canım hadi gözünüz aydın bitanem
meraba canımm ne güzel işte ben de gelmicek oğlum doğuramıcam diye stres yapıyom bize yaranılmaz bacım kendini rahat bırak canımcım sıkma hiçopuyorumnanaktan ay benim yağlarla arama yok hiçbiyerime süremem valla yürüyüş yapmaya çalışıyom kendimi iyi hissettikçekaydirigubbakcemile3
saol canım benimopuyorumnanaktan
saol bitanemmm eklemeye çalışıyom şimdi :1hug:
canım yaa ilk 15 dak zorlanıyom sonra açılıyom 1 saat yürüyom ama belimin ağrısını dinlenmeye başlayınca hissediyom malum kaan bey hala yukarıda aşağı insin diye yürüyecem bundan sonrazemuszemussaol canım gecelik için valla 3 yıl pijama falan almıcam ben bu velet için çamaşırcılara bissürü para bayıldımkaydirigubbakcemile3ooo tubacım sen maşlh uzun yürüyüşler yapabiliyorsn.....bakalım bende artık her akşam yürüycem yemekte sonra kocişle...annemdeyim çünkü....
geceliğinde hayırlı olsun tatlım ne gzl beyenmişin sonunda....
gece sohbetlerinde yoklamayı kim yapıyo bende varım artıkın....
canımcım valla ben 2 ye kadar peşin burdayım da sonrasını bilemem değişiyo 3-5 nöbetine kalan olduğunu bilsem uyuyamadığımda kalkıvericem yataktankaydirigubbakcemile5bencede yaşasınnnn....
doğurana kadar burdayım artıkın....
hehhe:))))
yalnız benim geceden kastım 3-5 nöbetleri ben gene kk da deli gibi topik topik dolanırım ne edeyim.....
kızlar çok acil bilgiye ihtiyacım var.aşılama yapılacak bu ay.heyet raporu çıkartldı.gonal f450,pregnyl500.extraten,proluton deport yazıldı.ilaçlarımı aldım.şimdi dr 3.ü gün klomon kullan(3 gün) hamilelik oluşuncaya kadar da estraten kullanılacakmış.şimdi adetin 2 . günü 9.gün muay.gel dedi.eee bu iğneler nezaman olucak.bana keni gidişatınızı anlatırmısınız.kafam çok karışık.
maşallah canım yaa azcık daha süte devam etseymiş ne güzel olacakmış olsun sağlıklı olsun yetereheheh canım kilo falan kalmadı bende ayrıca oğlum gece hiiiiç kalkmıyor akşam 9 da uyuyo sabah 7 de kalkıyo. 6. aydan beri emmiyor ne yazıkki. emekliyo ayakta duruyo yürümek üzere. ehehhehe darısı sizlerin de başına güzel annecikler
aman canım ii olda ne güzel annenlerde kalıyon ben kimsede rahat edemiyorum batıyo sanki her yer arada yürüyorum annemin yanına gidyorum halkeğitime bişeyler yapıyorum orda kızıma bakalım nasıl geçecek bundan sonrasıooo tubacım sen maşlh uzun yürüyüşler yapabiliyorsn.....bakalım bende artık her akşam yürüycem yemekte sonra kocişle...annemdeyim çünkü....
geceliğinde hayırlı olsun tatlım ne gzl beyenmişin sonunda....
gece sohbetlerinde yoklamayı kim yapıyo bende varım artıkın....
canım ya çok yorma sen yinede kendini olurmu çok etrafına sürcez canım içine değil umarım işe yarar kullananlar yaradığını söylüyor bakalım temkinli, olcaz artık bi sorun çıkmaz inşallah:Saruboceq:ama,ama ben bana kızmayın dedim daha en başta yaaaaa mafoldumben şimdi neden kızıyonuz ki... sizle paylaşayım dedim ben de 40 yılda bir de olsa iş yapıyorum diye göstereyim dedim kaydirigubbakcemile3
iyi hoş da z.yağını içeriye mi sürücez? aman dikkat et canım bu arada kendine annene de geçmiş olsun aman temkinl yaklaşmakta fayda var o zaman
slm kızlar bizde kontrolden geldik bebişim 2450gr olmuş ama nedense ters dönmüş bakalım haftaya düzelcekmi ay inş düzelir kızlar giderayak sezeryan olmayalım üçüncü doğumda zaten tersti zamanından sonra dönmğştğ şimdi tekrar dönmüş bizim oğlan başaaşğı durmak istemiyo anlaşılan.
inşalla sizle iyisinizdir bi aksilik yoktur
anneee sibelcim...
dinleniyorum tatlım ya ....
sen nasılsın...
ne var ne yok...sende dinlen ama yorma kendini....
slm kızlar bizde kontrolden geldik bebişim 2450gr olmuş ama nedense ters dönmüş bakalım haftaya düzelcekmi ay inş düzelir kızlar giderayak sezeryan olmayalım üçüncü doğumda zaten tersti zamanından sonra dönmğştğ şimdi tekrar dönmüş bizim oğlan başaaşğı durmak istemiyo anlaşılan.
inşalla sizle iyisinizdir bi aksilik yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?