2010 Nisan Anneleri

ooo tubacım sen maşlh uzun yürüyüşler yapabiliyorsn.....bakalım bende artık her akşam yürüycem yemekte sonra kocişle...annemdeyim çünkü....
geceliğinde hayırlı olsun tatlım ne gzl beyenmişin sonunda....
gece sohbetlerinde yoklamayı kim yapıyo bende varım artıkın....

kızlar nisana az kaldı heyecan var mı heyecan? benim oğlum 7 nisan 2009 doğumlu ben geçen yıl mart ayında çok heyecanlıydım hatırlıyorum da ayyy ne güzel sizin de evlere bebek kokusu gelecek:)

ayyy arkadaşım heyecanmı mutluluk mu bi bilinmez mi ne olduğu blli olmayan duygular içindeyim ben.ama inşallah çok farklı güzel duygular yaşayacığımızı düşünüyorum hepimizin de. sizin de ilk yaşınız kutlu olsun sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim hepimizin evlatların

anneee seni ne yapmali he simdii kaydirigubbakcemile
bize is yapmayin diyene bak akannehir , niye yordun kendini o kadar bakim ,agrir tabi belin dinlen canimcim Şeniz

ama,ama ben bana kızmayın dedim daha en başta yaaaaa mafoldumben şimdi neden kızıyonuz ki... sizle paylaşayım dedim ben de 40 yılda bir de olsa iş yapıyorum diye göstereyim dedim kaydirigubbakcemile3

iyi hoş da z.yağını içeriye mi sürücez? aman dikkat et canım bu arada kendine annene de geçmiş olsun aman temkinl yaklaşmakta fayda var o zaman

uzzun zamandır kendıme bakmıodum bugun kocama suslenım az dedım süslendım kaynanamgıl gelecekmıs cıldırabılırmıyım klava:

heeeeeeeeeeyyyyyyy misafir olmadan olmazzzzzz. kocan da pek şanssızmış kızzz yazık senağlama

canım iyyim valla annemdeyim artık gece sohbetlerinde buluşuruz...
canım çok saol dualrın için...allah razı olsun....

össsgeeeeee dinleniyor musun bakiiim

maşallah çiçek oğluna da sana da süt konusu hariç darısı başımıza :) sütü epey vermeyi düşünüyorum ben inşallah :Saruboceq:

panik değilde korku sanırım nasıl olacak nasıl çıkacak yavrucum ordan diye geriliyorum hayırlısı bakalım artık annemi panik yapamam lazım valla kessin karar verdim anne anne diye kıyameti koparmam inşallahbilmiyorumkismile ayy inşallah olmaz yırtık falan zeytinyağı iyi geşliyomuş ama denemek lazım tabi canımcım sende şartlama kendini olmayacak inşallah
saol canım bitti inşallah maşallah kızımda çok kısmetli aklımdan ne geçiriyorsam alayım diye hediye geliyozemuszemus tamamlandı heerşey çok şükür. çok saol canım allahım sevdiklerimize sağlık huzur versin... nasıl ders çalışabiliyormusun bak bu sene alım çok 30 40 bin alım var bizede şans güler inşallah

inşallah canım sıkmamam lazım ama elimde değil korkuyom eyvahedigeldismile hem benimde yağlarla pek aram yok ama mecburen deneyecem yürüyüşte yapmaya çalışıyorum kolay olsun inşallah ne diyeyim

anneee sibelcim...
dinleniyorum tatlım ya ....
sen nasılsın...
ne var ne yok...sende dinlen ama yorma kendini....

canım yaa ilk 15 dak zorlanıyom sonra açılıyom 1 saat yürüyom ama belimin ağrısını dinlenmeye başlayınca hissediyom malum kaan bey hala yukarıda aşağı insin diye yürüyecem bundan sonrazemuszemussaol canım gecelik için valla 3 yıl pijama falan almıcam ben bu velet için çamaşırcılara bissürü para bayıldımkaydirigubbakcemile3
yoklamayı ben yapıyom cicim bundan sonra gelmeyeni doğurdu sayacam ohh fundacım da çıkıyo hastaneden o da katılır bizehihoyyyt
bencede yaşasınnnn....
doğurana kadar burdayım artıkın....
hehhe:))))
yalnız benim geceden kastım 3-5 nöbetleri ben gene kk da deli gibi topik topik dolanırım ne edeyim.....
canımcım valla ben 2 ye kadar peşin burdayım da sonrasını bilemem değişiyo 3-5 nöbetine kalan olduğunu bilsem uyuyamadığımda kalkıvericem yataktankaydirigubbakcemile5

slm kızlar bizde kontrolden geldik bebişim 2450gr olmuş ama nedense ters dönmüş bakalım haftaya düzelcekmi ay inş düzelir kızlar giderayak sezeryan olmayalım üçüncü doğumda zaten tersti zamanından sonra dönmğştğ şimdi tekrar dönmüş bizim oğlan başaaşğı durmak istemiyo anlaşılan.
inşalla sizle iyisinizdir bi aksilik yoktur

kızlar çok acil bilgiye ihtiyacım var.aşılama yapılacak bu ay.heyet raporu çıkartldı.gonal f450,pregnyl500.extraten,proluton deport yazıldı.ilaçlarımı aldım.şimdi dr 3.ü gün klomon kullan(3 gün) hamilelik oluşuncaya kadar da estraten kullanılacakmış.şimdi adetin 2 . günü 9.gün muay.gel dedi.eee bu iğneler nezaman olucak.bana keni gidişatınızı anlatırmısınız.kafam çok karışık.

tuğbacığım izledik canım mafoldumben ayy ben nedir o sahneler ama ben bu filmin ilk bölümünden bu yana hayranıyım canım bendede bir acayiplik var heee herşeyden tıursan ben korku filmi izlemeyi seviyorum nedense macera ve korku olacak benimde ne acayip huyum var kızmz dedim kızım sen gözlerini yum o kötü sahnelerde diye ama sanırım duymadı tepikledi durdu canım hadi eklede görelim pijamanı canım

buketciğim canım evet alım çok ama sanamam hep böyle diyolar hiç öyle olmuyo ama ben hiç çalışmadım zaten bu sene yaa çok tembeldim ben bu sene ne işe gittim ne de ders çalıştım yan gel yat osmanı oynadım resmen canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık ne yapalım inşallah bebişlerimiz rızklarıyla gelirlermiş bilzere inşallah atanma kapısı açık olurda çifte bayram yaparız artık inşallah

canım sana doktorun bir çizelge vermedimi veya hemşiresi şu gün şu dozda vurucaksın diye bende aşılama yaptırmıştım canım ama beni doktorum 2 günde bir iğneleri vuruldukca çağırıyordu canım bak sana bir link bulacağım orada senin soruna daha iyi cevap verirler canım benim bi saniye bulabilirsem rabbim bu arada hayrılı etsin tedavini inşallahj en kısa zamanda bebişinin haberini alırsın:Saruboceq:

maşallah canım yaa azcık daha süte devam etseymiş ne güzel olacakmış olsun sağlıklı olsun yeter
aman canım ii olda ne güzel annenlerde kalıyon ben kimsede rahat edemiyorum batıyo sanki her yer arada yürüyorum annemin yanına gidyorum halkeğitime bişeyler yapıyorum orda kızıma bakalım nasıl geçecek bundan sonrası
canım ya çok yorma sen yinede kendini olurmu çok etrafına sürcez canım içine değil umarım işe yarar kullananlar yaradığını söylüyor bakalım temkinli, olcaz artık bi sorun çıkmaz inşallah:Saruboceq:

maşallah canım bebişine canım 37. haftaya kadar dönme ihtimali varmış bebişlerimizin canım hiç sorun etme hem sağlıklı olsun annesi gerisi mühim değil bir şekilde doğuracağız rabbim izin verirse canım :asigim:

sinemciğim beş çayımız ne oldu zeynodan haber çıkmadı sanırım bütün pastaları börecikleri eşine yedirdi zeynokaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlarrr
abimin laptopunu aldım size bakayım diye

şu anda misafir yok fırsattan istifade girdim hemen ev halkı da hastaneye gitti ablamın yanına
bu gecede doğurmayayım başka bişey istemiyorum :)
bide bugün doktordaydık yine nst ye girdim kan tahlili verdim. nst de ağrı çıktı bu sefer zaten iki gündür ara ara oluyordu ağrılarım doktorumda bu hafta çapaya gitde sezeryan için tarih versinler dedi bakalım bu cumaya kadar gideceğim aksilik olmazsa
nasılsınız keyifler yerindedir inşallah

özgeciğim canım hadi bakalım gece muhabbetleri koyulansın ama ben fazla oturamıyorum artık benimki masa üstü biraz arada geziniyorum biraz yazıyorum öyle ne yapayım

anneee sibelcim...
dinleniyorum tatlım ya ....
sen nasılsın...
ne var ne yok...sende dinlen ama yorma kendini....

aman diyim tatlım bak annenin kollarında iş miş yapma biraz da eskileri yad edin ohhh ne güzel huzurlu ortam ibisi var mı? ben de iyiyim allaha çok şükür yok bi yaramazlık. ben de bugün dinlenirim iş yerinde diyodum ama bugünün p.tesi olduğunu unutmuşum malesef neyse gece uyursam o da iyi.

maşallah bebekine ama nasıl dönen çocuk bi daha dönmüş ya anlamadım valla neyse bi defa daha döner heralde meraklanma sen olumunekankayizsmile

bu arada tuğbacım hayırlı olsun takımın
bende bugün çanta aldım kendime biri valiz gibi resmen biri daha küçük bu arada hastane çantamda kapanmıyor :) sanırım biraz abarttım 2 tane gecelik , 2 takım pijama sabahlıklı hepsi birde eşofman takımı koydum ne olur ne olmaz diye:)

buket asude canım neden rahat etmiyorsun ohh ben çok keyif allıyorum alla,yediğim önümde yemediğim ardımda,acayipte ii bakılıyorum....
babam meyva tabakları ile ardımda dönüyo....
iş yok güç yok....
bence annenden baska yerde rahat edemezsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…