2010 Nisan Anneleri

canım maşallah kızının saglıgına sıhatine çok güzel haberlerle gemişsin allah tamamınıda güzel eylesin canım.eşin bu kadar sbırsızsa eminimki seninde üzerine cok titriyodur ne kadar güzel.benim ikinci olunca eşim okadar heycanlı olmuyo gibi gelıyor bana ne mutlu sana canım :))hihoyyyt

fundacım hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun göktuğu sağlıkla zamanında kucağına alırsın inş..

zeynepcim sana ve gizeme maaş. tatlım çok güzel haberlerle gelmişsin ne hoş sağlıkla gelsin tombiş kızın

zeyracımtatlım gizemden çok ii haberler getirmişin çok sevindim ....
maşlh benim gzüel kızıma tombiş olmuş...
anneside onu ne guzel beslemiş maşlh....
desene finduk burun oyy oyy.....
eee tani haliyle güzel annesine benziycek kızıda.....

bu arada tatlı tarifini sormuşunuz kızlar.....ben onu aşerme topiğimize yazıyorum hemen ....
belki burda istenmeyen bir sorun falan olur ....
boşuna bişi olmasın....isteyenler ordan bakabilir....

çok saolun ymerciğm ,alminacığım rabbime şükürler olsun iyiyiz şu anda ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi dedi doktorumuz inşallah vaktinde sağlıcakla gelsinlerde alminacığım eşim biraz fazla düşüyo evet üstümüze ben mesela kız arkadaşlarım hariç hiç bir yere yanlız gitmedim sayılırım hep beraber gideriz kızımada aynı ilginin iki katı var sorma canım benim aslında bazı erkekler içlerinde yaşar heyecanını belki eşinde içinde yaşıyordur çaktırmıyordur canımcım benim yoksa evladına heyecan duymazmı

çok teşekkürler özgeciğim rabbime şükürler olsun canım tombiş teyzesi bir görsen eli yine yüzündeydi bitanesi :)))canım yaz şu tatlı trifinide bende yapayım yarına bu akşama aldık gelirken tatlımızı şimdi onu yemek için kalkıcağım zaten çayımızı demleyelim yemeğimizi dışarda hallettik gelirken

zeyracım gözun aydın guzelım cok guzel haberlerle gelmıssın doktordan..tombiş guzel mi guzel bı kısımız daha olacak yanı

dediğin dogrudur belki canım ama yinede insan göstermesini istemiyo desem yalan olur.kızımdada en iyi duygusunu hıssettıgım an dogdugu gundu özlerının ıcı parlıyor ve dolu dolu olmustu ne günlerdi 4 sene geçti üsütnden bakalım bundada aynı duyguları paylaşırız umarım canım benım

ben geldimm ama kalamıcam misafirler yolda. misafirde değil de eşimin teyzesinin oğluyla eşi geliyolar. bir tanıdık kendi bebeğinin ana dizini vercekti bize onu getiriyolar.
bugün işlerimizin çoğunu hallettik. koltuk örtülerimiz dikiliyo yorganımızın nevresimi dikiliyo birde çilekten gelen ortopedik yatak çok sert onun üstüne slikondan bir şilte yaptırıyoz.
tabii bütün bu işleri hallettikten sonra ben eve kendimi nasıl attım bilmiyom. tansiyonum düştü galiba hiççç iyi değilim.
misafirler gitse de ayaklarımı uzatıp topiğe takıllsam diye dua ediyomkaydirigubbakcemile3
geçmişe de bakamadım ama zeynocumun güzel haberlerini sizin alıntılarınızdan gördüm.
maşallah gizem sultana göktuş büyür dışarı çıkmak isterde gizem durur mu oda kocaman olmuş maşallahhh bu arada zeynocum doğumla ilgili detayları netleştirmişisiniz gözünüz aydın canım. eşlerimiz de iyice sabırsızlandı artık bizim ki de gel artık oğlum diyo, sonra da biraz daha dur öyle gel diyo:)
kızlar farkındamısınız ama nisan bebişlerinde moda oldu iri bebek olmak:roflol: doktorlar hepimize iri bebek damgasını yapıştırdı ne istiyolar bizim minik dev adamlarımızdan yaaa:1rolleyes:

canım tahmin edebiliyorum ne kadar şirin olduğunu oyy yavrum benim ya....
yazdım tatlım tarifi aşerme topiğimizde....
ben bile daha yapamadım kız...
acayip bi sekilde mutfak fayanslarını silme isteği duydum,kardeşimi dürttüm ona sildirdim azcıkta kendim sildim ...
ohhh cay keyfinizi de yapın biz daha yemek yemedik vala....

bende şimdi onlara bakıyordum bir kaç kişi var sanırım.

biz kaç kişiyiz bu arada ki... (aktif olanlar)

yani listede 40 kişi gözüküyo ama olsun olsun 25 30 kişi çok aktif kullanıyoruz tatlım. ama en sabırlı bizim bebekler çıktı nazlı orası kesin baksana mayıstan bile doğum yapan var

hem de ne heyecan ama bu heyecan sakinlikten ötürü törpüleniyo sanki biraz ne dersiniz? kaydirigubbakcemile3 valiz küçük boydur heralde ama demi? benim oğluşumun kendi çantasına sığdı eşyaları ben de orta büyüklükte bir çantaya sığdım

zeynepcimmm gözün aydın bitanem gizemimi yüzünü olmasa da genel olarak görmüşsün e nazlı olcak annesi. 9 ay o kadar beklediniz şimdi de yüz görümlüğümü vermeden olmaz diyo belki. eeee kızınız olacak alışın bu nazlara canım benim. mşallah demek ay sonunda gününüz belli olacak hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda ama babanız ay sonuna gittiğinizde yarın alın artık demesin de. kıyamam bu babalar da çok meraklı artık demi bebişleri için Rabbim hepimizi sağ salim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza. bu arada gündüz de yazmıştım ama sen çıkmışsın heralde tatlım bu çay da neyin nesi ne işe yarar? nasıl bulunur?

birpericiğim çok saol canım benim valla bizim nisan bebişleri tuğbişinde dediği gibi hep tombiş tombiş sanırım sağlıklı olsunlarda bizim için en öenmlisi o zaten

tuğbişim canım çok saol canımcım sorma gizem dururmu illa göktuşa yetişcek boy kilo aynı gezecekler canım :))misafirleriniz geliyormuş canım kolay gelsin gerçi tanıdıkmış çok fazla yorma kendini canımcım birde canım elyaftan annemde yaptı kızımın bebşiğine yatak sert olur diye ama ben yatırmayacağım canım çünkü bana sanki çok yumuşak geldi sağa sola dönse rabbim esirgesin içine batar kuzum o yüzden yatağında yatırcam canımcım birde arabasını sormuştun canım çok rahat bize onu yengem istanbuldan aldı getirdi canımcım geçen akşam açtık baktık çok kullanışlı zaten yengem alırken satıcı yılın bebk arabası seçildi demiş canım bak istersen mağzalardan benim çok hoşuma gitti canım benim

sinemciğim çok saolasın canım benim o güzel dileklerin için bitanesi rabbim sağlıcakla hepimize yaşatsın o güzel haberleri alamaya valla eşim bu sorarmı sorar ona kalsa 10 gün sonra doğum vardı canım ayın 25ine kendini oadklamıştı :)))canım humana still tea markası canımcım bu çay anne sütünü artırıyomuş bir arkadaşım ve eltim kullanmış tavsiye ettiler ondan al diye ama doktorum şu anlık alma dedi bol su iç dedi canım en önemlisi sıvı şeyler almakmış doktorum dedi ona göre alacağım bende canım şu anlık almadım

özgeciğim canım yorma kendini yaa boşver canım bende kendimi iyice kaptırdım sanırım tuğbiş demişti son zamanlarda annelerde bir aşırı temizlik duygusu oluşurmuş yemek yediğimiz yerde yedik oturuyoruz masayı silmeye başladım çantadan ıslak mendil çıkartıp sorma canım bu bebişler aklımızı aldı gitti başımızdan:kedi:

inşallah canım bak görüceksin daha bir duygulancak emin ol rabbim korusun meleklerimizi canımcım herşeyin hayırlısı :asigim:

Kızlar, hepinize iyi akşamlar,
Canım, maşallah gizeme. Allah nazarlardan korusun onu. Canım, spinal sezeryan olanlar çok memnun. Sadece baş ağrısı olabiliyormuş ilk günler çok su içmek lazımmış.
En azından bebişini doğar doğmaz görebileceksin. Bence bu çok güzel bir duygu olmalı. Doğar doğmaz bebişimi görmek istiyorum bende. :asigim:

erkflzciğim canım benim çok saolasın bende hep ilk günden bu yana spinali araştırdım genelde hep spinali tavsiye ediyolar hemen kendine geliyormuşsun zaten bebişinide dediğin gibi ilk sen görüyosun o heyecanı yaşamak çok farklı bişey olacak inşallah eşimide ikna edebilirsem onunda yanımızda olmasını isteyeceğim sezeryanda ama o dayanamam ben diyo seni öyle ameliyat masasında görünce diyo hayırlısı canımcım

neyse biz bugün çok yorulduk birazcık ayaklarımızı dinlendirelim çokta üşüdük sanki kış geri geldi bir yağmur bir rüzgar resmen mart değil kasım ayı gibiydi bugün buralar

neyse biz bugün çok yorulduk birazcık ayaklarımızı dinlendirelim çokta üşüdük sanki kış geri geldi bir yağmur bir rüzgar resmen mart değil kasım ayı gibiydi bugün buralar

hmmm anladım iyi madem bakalım süt durumlarına ona göre davranalım. inşallah gerek kalmaz. aman iyi dinlen canımcım kendini fazla yorma. ben de de başladı o temizlik ve iş yapma olayı çıldırıcam ya bugün balkona pimapen takıldı biz de o arada kayınvalidemle az buçuk temizliğe başlayalım dedik gerçi p.tesi gelicek ama kolaylansın diye perdeleri sökelim dedi nerdeyse sökmekle kalmayıp bi de hiç yaptığım şey değil camları silecektim neyse ki sadece tozu ben aldım biz de ayak işlerini yaptım ama o bile ayakta dolanmak yani yormuş beni sere serpe yatıyorum. ama yine de gözüm işte :kedi: bugün burası da çok soğuktu hatta bi ara kar attı ama ne ayaz var anlatamam :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…