merhaba teyzoşlar herkese iyi akşamlar şimdiden ayyy nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamam bugün doktor randevusuna bir ordu olarak katıldık öncelikle eşim,yengem,annem hep beraber ultrasyon odasına dolduk :))) eşim tabi yine benim karşıdaki ultrasyon ekranına yapışmış bir şekilde kendinden geçiyo adamcağız neyse gelelim doktorumuzun dediklerine kızım maşallah 3.100 kg olmuş 37+1 günlük görünüyoruz şu andaherşeyimiz iyiymiş şükürler olsun doktorum kilolu bir bebiş olacağı için yine sezeryanda karar kılındı bana spinal sezeryanın en iyisi olduğunu bir daha kendini bayıltma dedi inşallah bir aksilik olmazsa spinal sezeryan olacağız doğum sezeryan içinde ayın 29da gidip gün kararlaştıracağız ne kadar bebk anne karnında zamn geçirirse o kadar iyi olur dedi doktorumuz o yüzden sezeryanda olsa ben erken alınması taraftarı değilim dedi 5-15 arası bir gün belirleriz nisanın dedi o günlerden bir günde inşallah doğumumuz gerçekleşir dedi ve birde nsteye girdim ayrıca gitmişken şükürler olsun ondada bir problemimiz çıkmadı kızım bu sefer yine elini yüzüne vermişti doktorum çok nazlı senin kız dedi bana kendini saklıyo hep dedi bu arada haftada bir gideceğiz artık kontrollerimize haftaya salı tekrar kontrol var daha sonrada doğumu konuşmak için gideceğiz inşallah rabbim izin verirse işte teyzoşlar durum bundan ibaret eşim çok komikti mart ayında doğsa olmazmı diye şaşkın şaşkın sormazmı annem yengem doktorum hepimize bir gülme aldı inşallah dedi doktorum bebkte senin kadar aceleci olmaz dedi eşime :)))ayyy ne yapsın adamcağız 5 senedir hasret onun o güzel cennet kokusunu içine çekmek istiyo canım benim yaaa haftaya salı bidaha gideceğim inşallah bu arada kızımın birde fotosunu verdi doktor amcamız annemle yengeme kalsa aynı benmişim öyle diyolar fındık burunlu bir kızım olacak inşallah rabbimin izniyle:asigim::Saruboceq:
çok saolun ymerciğm ,alminacığım rabbime şükürler olsun iyiyiz şu anda ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi dedi doktorumuz inşallah vaktinde sağlıcakla gelsinlerde alminacığım eşim biraz fazla düşüyo evet üstümüze ben mesela kız arkadaşlarım hariç hiç bir yere yanlız gitmedim sayılırım hep beraber gideriz kızımada aynı ilginin iki katı var sorma canım benim aslında bazı erkekler içlerinde yaşar heyecanını belki eşinde içinde yaşıyordur çaktırmıyordur canımcım benim yoksa evladına heyecan duymazmı
çok teşekkürler özgeciğim rabbime şükürler olsun canım tombiş teyzesi bir görsen eli yine yüzündeydi bitanesi :)))canım yaz şu tatlı trifinide bende yapayım yarına bu akşama aldık gelirken tatlımızı şimdi onu yemek için kalkıcağım zaten çayımızı demleyelim yemeğimizi dışarda hallettik gelirken
bende şimdi onlara bakıyordum bir kaç kişi var sanırım.
biz kaç kişiyiz bu arada ki... (aktif olanlar)
canım ona bakıyorum bende ay aman ne guzelll bızde konuscaz artık aman senın sutun sarı geldı benımkı beyaz geldı cok oldu sagdım ıns..heycan yapıyo ınsan dımı kendımden gectım vallah..bıde kızlar ben cantamıza artık sıgdıramadım hıcbısıyımızı ve cekceklı valızı yaptım doguma gıderken zor olur ama napıım???cok mu abes daha buyugunu bulamadım goremedımde ve daha benımde koycaklarım var ekstra bısı olmaz dımı normal :bbo:
merhaba teyzoşlar herkese iyi akşamlar şimdiden ayyy nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamam bugün doktor randevusuna bir ordu olarak katıldık öncelikle eşim,yengem,annem hep beraber ultrasyon odasına dolduk :))) eşim tabi yine benim karşıdaki ultrasyon ekranına yapışmış bir şekilde kendinden geçiyo adamcağız neyse gelelim doktorumuzun dediklerine kızım maşallah 3.100 kg olmuş 37+1 günlük görünüyoruz şu andaherşeyimiz iyiymiş şükürler olsun doktorum kilolu bir bebiş olacağı için yine sezeryanda karar kılındı bana spinal sezeryanın en iyisi olduğunu bir daha kendini bayıltma dedi inşallah bir aksilik olmazsa spinal sezeryan olacağız doğum sezeryan içinde ayın 29da gidip gün kararlaştıracağız ne kadar bebk anne karnında zamn geçirirse o kadar iyi olur dedi doktorumuz o yüzden sezeryanda olsa ben erken alınması taraftarı değilim dedi 5-15 arası bir gün belirleriz nisanın dedi o günlerden bir günde inşallah doğumumuz gerçekleşir dedi ve birde nsteye girdim ayrıca gitmişken şükürler olsun ondada bir problemimiz çıkmadı kızım bu sefer yine elini yüzüne vermişti doktorum çok nazlı senin kız dedi bana kendini saklıyo hep dedi bu arada haftada bir gideceğiz artık kontrollerimize haftaya salı tekrar kontrol var daha sonrada doğumu konuşmak için gideceğiz inşallah rabbim izin verirse işte teyzoşlar durum bundan ibaret eşim çok komikti mart ayında doğsa olmazmı diye şaşkın şaşkın sormazmı annem yengem doktorum hepimize bir gülme aldı inşallah dedi doktorum bebkte senin kadar aceleci olmaz dedi eşime :)))ayyy ne yapsın adamcağız 5 senedir hasret onun o güzel cennet kokusunu içine çekmek istiyo canım benim yaaa haftaya salı bidaha gideceğim inşallah bu arada kızımın birde fotosunu verdi doktor amcamız annemle yengeme kalsa aynı benmişim öyle diyolar fındık burunlu bir kızım olacak inşallah rabbimin izniyle:asigim::Saruboceq:
dediğin dogrudur belki canım ama yinede insan göstermesini istemiyo desem yalan olur.kızımdada en iyi duygusunu hıssettıgım an dogdugu gundu özlerının ıcı parlıyor ve dolu dolu olmustu ne günlerdi 4 sene geçti üsütnden bakalım bundada aynı duyguları paylaşırız umarım canım benım
neyse biz bugün çok yorulduk birazcık ayaklarımızı dinlendirelim çokta üşüdük sanki kış geri geldi bir yağmur bir rüzgar resmen mart değil kasım ayı gibiydi bugün buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?