selam kizlar
gecmise bakamadim malesef ama zeynepcimdoktora gittigini gördüm cokda güzel haberlerle gelmisin insallah hersey yolunda gider
eger doktora giden ve benimkacirdigim arkadaslar varsa onlarda insallah cok cok güzel haberlerle gelmislerdir
bende bugün doktora gittim cok sükür benimde cok güzel haberlerim var
kizim cok cok iyi cok sükür herseyimiz yerli yerinde ben iyim bebegim iyi
2.700 gramm kizim bende 1.5 kilo vermisim yine
baska ay cogu seyi unuttum ya :)))
ya ay sonu yada nisanin 6 kadar yavruma kavusacagim insallah
iste böyle kizlar
haftayada hastaneye gidecem iste ve tarih kararlastiracaz insallah
Canım maşallah bebeğine. Allah nazarlardan korusun.
Ne güzel bebişin kilo almış, sen vermişsin. maşallah size tekrardan.
Canım sezeryan mı olacaksın?
sagol canim
malesef canim belimdeki fitik nedeni ile sezeryan olacam
bu kendi iste´gim
gecen sene fitik ameliyati oldum ama iki tane olduklari icin riske sokmak istemedim anlayacan ilk oglum normaldi tekrardan normal isterdim ama dedim ya malesef oldu iste
selam kizlar
gecmise bakamadim malesef ama zeynepcimdoktora gittigini gördüm cokda güzel haberlerle gelmisin insallah hersey yolunda gider
eger doktora giden ve benimkacirdigim arkadaslar varsa onlarda insallah cok cok güzel haberlerle gelmislerdir
iste böyle kizlar
maşallah gizemimize zeynepciğim.Herşey yolundaymış çok sevindim.kaydirigubbakcemile2merhaba teyzoşlar herkese iyi akşamlar şimdiden ayyy nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamam bugün doktor randevusuna bir ordu olarak katıldık öncelikle eşim,yengem,annem hep beraber ultrasyon odasına dolduk :))) eşim tabi yine benim karşıdaki ultrasyon ekranına yapışmış bir şekilde kendinden geçiyo adamcağız neyse gelelim doktorumuzun dediklerine kızım maşallah 3.100 kg olmuş 37+1 günlük görünüyoruz şu andaherşeyimiz iyiymiş şükürler olsun doktorum kilolu bir bebiş olacağı için yine sezeryanda karar kılındı bana spinal sezeryanın en iyisi olduğunu bir daha kendini bayıltma dedi inşallah bir aksilik olmazsa spinal sezeryan olacağız doğum sezeryan içinde ayın 29da gidip gün kararlaştıracağız ne kadar bebk anne karnında zamn geçirirse o kadar iyi olur dedi doktorumuz o yüzden sezeryanda olsa ben erken alınması taraftarı değilim dedi 5-15 arası bir gün belirleriz nisanın dedi o günlerden bir günde inşallah doğumumuz gerçekleşir dedi ve birde nsteye girdim ayrıca gitmişken şükürler olsun ondada bir problemimiz çıkmadı kızım bu sefer yine elini yüzüne vermişti doktorum çok nazlı senin kız dedi bana kendini saklıyo hep dedi bu arada haftada bir gideceğiz artık kontrollerimize haftaya salı tekrar kontrol var daha sonrada doğumu konuşmak için gideceğiz inşallah rabbim izin verirse işte teyzoşlar durum bundan ibaret eşim çok komikti mart ayında doğsa olmazmı diye şaşkın şaşkın sormazmı annem yengem doktorum hepimize bir gülme aldı inşallah dedi doktorum bebkte senin kadar aceleci olmaz dedi eşime :)))ayyy ne yapsın adamcağız 5 senedir hasret onun o güzel cennet kokusunu içine çekmek istiyo canım benim yaaa haftaya salı bidaha gideceğim inşallah bu arada kızımın birde fotosunu verdi doktor amcamız annemle yengeme kalsa aynı benmişim öyle diyolar fındık burunlu bir kızım olacak inşallah rabbimin izniyle:asigim::Saruboceq:
Sinemciğim yorma canım kendini o kadar.hmmm anladım iyi madem bakalım süt durumlarına ona göre davranalım. inşallah gerek kalmaz. aman iyi dinlen canımcım kendini fazla yorma. ben de de başladı o temizlik ve iş yapma olayı çıldırıcam ya bugün balkona pimapen takıldı biz de o arada kayınvalidemle az buçuk temizliğe başlayalım dedik gerçi p.tesi gelicek ama kolaylansın diye perdeleri sökelim dedi nerdeyse sökmekle kalmayıp bi de hiç yaptığım şey değil camları silecektim neyse ki sadece tozu ben aldım biz de ayak işlerini yaptım ama o bile ayakta dolanmak yani yormuş beni sere serpe yatıyorum. ama yine de gözüm işte :kedi: bugün burası da çok soğuktu hatta bi ara kar attı ama ne ayaz var anlatamam :1shok:
a.s canım sende çok güzel haberlerle gelmişsin.Gözünüz aydın.Maşallah kızını erken alacaksın kucağına Reyhancığım.opuyorumnanaktanselam kizlar
iste böyle kizlar
geçmişi anca okudum. anlatayım bugün olanları. sabah dr. agittik oğlum 2460 olmuş. sağlığı yerinde. çok güzel burnu var maaşallah dedi dr. her hafta nst var artık. 14 nisan kesin doğum tarihim. 7 sinde gitip anestezistin istediği testler yapılacak. sonunda bebişin kafası aşağı dönmüş. epudşral sezeyan olcak. oaradn bizimkileride alıp doğruu mobilyacılara. akşam 8 de gezme bitti. 9 da da eve geldim. ama az çok kafada karar verildi eşyalara. bendn başka bebeğinin ii haberlerini alanlara hayırlı olsun.
Canım, sağlığımız herşeyden daha önemli. Normal diye ısrar etmeninde anlamı yok zaten. Senin sağlığın ve bebişin sağlığı için en güvenli olanı seçmek en iyisi.
maşallah canım bebeğine senin de az zamanın kalmış demek hayırlısı olsun. ama kilo vermeyi nasıl başarıyosun bi de onun sırrını yazarsan çok mutlu olucam ohaoldumsmile
geçmişi anca okudum. anlatayım bugün olanları. sabah dr. agittik oğlum 2460 olmuş. sağlığı yerinde. çok güzel burnu var maaşallah dedi dr. her hafta nst var artık. 14 nisan kesin doğum tarihim. 7 sinde gitip anestezistin istediği testler yapılacak. sonunda bebişin kafası aşağı dönmüş. epudşral sezeyan olcak. oaradn bizimkileride alıp doğruu mobilyacılara. akşam 8 de gezme bitti. 9 da da eve geldim. ama az çok kafada karar verildi eşyalara. bendn başka bebeğinin ii haberlerini alanlara hayırlı olsun.
İyi akşamlar kızlar;
maşallah gizemimize zeynepciğim.Herşey yolundaymış çok sevindim.kaydirigubbakcemile2
Sinemciğim yorma canım kendini o kadar.lmaz:
a.s canım sende çok güzel haberlerle gelmişsin.Gözünüz aydın.Maşallah kızını erken alacaksın kucağına Reyhancığım.opuyorumnanaktan
İyi akşamlar kızlar;
maşallah gizemimize zeynepciğim.Herşey yolundaymış çok sevindim.kaydirigubbakcemile2
mehtapçım dediğim gibi garip bişey oldu ya bu ara herkeste var herkes birbirinden kıskanıp yapıyo heralde. iin şakası inşallah sağlıkla vaktimiz gelsin inşallah hepimizin. :Saruboceq:
haklisin canim önemli olanda yo
yok ilk basta diretiyordum ama baktim ozamanda cocuklarima pek bir faydam olmayacak
esimde bana yardimci olur diye düsündüm ve kararimi verdim
cok sagol canim benim
valla yaptigim bisey yok sanirim kilolu hamile kalmanin siri bu :)))
ayrica hamile kalmadan önceki kilomdan cok cok düsügüm
tabi bukadar rahat olmamin bebegimin sagligi yerinde olmasindan kaynaklaniyor
yani ben de fena bi kiloyla hamile kalmadım aslında ama +13 yani çok şükür bebeğim de iyi beslenmiş gerçi homini gırtlak kendime yememişim kaydirigubbakcemile3 neyse canım ikiniz de sağlıklı olunda önemli olan o
canım hoşgeldin,senin çıkış haberini almadan bir gun önce seni rüyamda gördüm,gayet iyiydin,bebeğin kollarındaydı,aynı sana benziyordu sende cok ii görünüyordun....
evindisin artık çok sevindim....
seninde bebiştemi sancı vardı yoksa sendemi....
bizmde bol nstli gunlerimiz basladı kuzeyde gelmek istyo artık .....
canım çok geçmiş olsun hemde hayırlısı olsun.... hem sizin iyi olmanız hem yeğeninin olması çoookkk güzel. allah sağlıkla ve zamanında seninkinide versin inşallah:)))
kızlarr merhabalar nasılsınızzz
gözlerime inanamadımmm fundam gelmişşş hoşgelmiş canımm yaaa çok şükürr hastaneden çıkmış.
maşallah göktuşuma doktorları annesini bizi korkuttu ama dayandı bugüne kadar
bence gizem sultana şov yaptı göktuğ bey ama bir doğsun totosuna ısırıkları hakketti artık yaramaz oğlan :asigim:
biz birazdan çıkıcaz hem dışarda işlerimiz var hemde kayınvalidemin doktor randevusu var akşama anca gelirim.
dün özgenin akşamaları internete gelmesinin şerefine msn de pijama partisi vardı bugün de fundamın gelişini kutlarız inşallah
maşallah nisan annelerine hepsi bebişlerine ne güzel baktıysa artık bebişler dışarı çıkmıyo:1hug:
geçmişi okumaya çalıştım ama site hata verdi son günlerimizde KK bize yamuk yapmaz umarım:teytey:
aaa bu arada fundacım bebişiniz olmuş gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün maşallah ona da ablana da çok geçmiş olsun:1hug:
selam kızlar...umarım iyidir herkez...
canım benim çok merak ettim seni...çok geçmiş olsun...Göktuş korkuttu hepimizi...doğsunda vaktiyle ısıralım onu:)))))
ya zeynep sonradan düzeltme yapmıştık niye alınganlık yapıyosun şimdi. napalım bir iki kez söyledin sonra kayboldun topikten :) ilk aklımıza o geldi ama sonra eşine yemek yapmaya üşenme ihtimalin ve hepsini yemiş olma ihtimaliniz üzerine geri almıştık. geeeeeeel küsmeeeeee Şeniz
maşallah canım kızına. 3 kilo olmuş neredeyse.eee artık bundan sonrası tamamen allaha kalmış son haftasında dönenler oluyomuş belli de olmaz hayırlısı olsun tatlım.
zeynebim çok güzel haberlerle gel canım benim bakalım gizem göktuğun hastaneden çıkması şerefine ne haberler verecek bize? bu arada o çay da nedir be zeynep ne için ve nasıl oluyo
hg fundacım. çok merak ettik seni ama zeynep sağolsun hiç merakta bırakmadı bizi hep iyi haberlerini getirdi. şükürler olsun iyisiniz artık doğuma 5 var demekki ( yani 5 lafın gelişi :) )
slm esracım biz iyiyiz siz nasılsınız canım?
slm cnm gecmis olsun bebegini seni allah korusun tekrar evine dönmen ne güzel dikkat et kendine bebegineolumunekankayizsmile
canım gelmiş geçmiş olsun herseyin yoluna girmesine cok sevındım hayırlısıyla vaktınde kucagına alman dilegimle canım.ayrıca tebrik ederim teyze oldugun için allah uzun ömürler versin..
hoşgeldin çok geçmiş olsun canım.
slm kızlar
naber
funda gelmiş çoook geçmiş olsun
göbek deliği acısından bahsetmişsiniz bende de var ya ne yapsam geçmiyo çok canım yanıyo dışarı bile çıkmıyom biri göbeğime dokunacak korkusuyla
özgem ne tatlısı yapıyosunuz kuzum?
merhaba teyzoşlar herkese iyi akşamlar şimdiden ayyy nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamam bugün doktor randevusuna bir ordu olarak katıldık öncelikle eşim,yengem,annem hep beraber ultrasyon odasına dolduk :))) eşim tabi yine benim karşıdaki ultrasyon ekranına yapışmış bir şekilde kendinden geçiyo adamcağız neyse gelelim doktorumuzun dediklerine kızım maşallah 3.100 kg olmuş 37+1 günlük görünüyoruz şu andaherşeyimiz iyiymiş şükürler olsun doktorum kilolu bir bebiş olacağı için yine sezeryanda karar kılındı bana spinal sezeryanın en iyisi olduğunu bir daha kendini bayıltma dedi inşallah bir aksilik olmazsa spinal sezeryan olacağız doğum sezeryan içinde ayın 29da gidip gün kararlaştıracağız ne kadar bebk anne karnında zamn geçirirse o kadar iyi olur dedi doktorumuz o yüzden sezeryanda olsa ben erken alınması taraftarı değilim dedi 5-15 arası bir gün belirleriz nisanın dedi o günlerden bir günde inşallah doğumumuz gerçekleşir dedi ve birde nsteye girdim ayrıca gitmişken şükürler olsun ondada bir problemimiz çıkmadı kızım bu sefer yine elini yüzüne vermişti doktorum çok nazlı senin kız dedi bana kendini saklıyo hep dedi bu arada haftada bir gideceğiz artık kontrollerimize haftaya salı tekrar kontrol var daha sonrada doğumu konuşmak için gideceğiz inşallah rabbim izin verirse işte teyzoşlar durum bundan ibaret eşim çok komikti mart ayında doğsa olmazmı diye şaşkın şaşkın sormazmı annem yengem doktorum hepimize bir gülme aldı inşallah dedi doktorum bebkte senin kadar aceleci olmaz dedi eşime :)))ayyy ne yapsın adamcağız 5 senedir hasret onun o güzel cennet kokusunu içine çekmek istiyo canım benim yaaa haftaya salı bidaha gideceğim inşallah bu arada kızımın birde fotosunu verdi doktor amcamız annemle yengeme kalsa aynı benmişim öyle diyolar fındık burunlu bir kızım olacak inşallah rabbimin izniyle:asigim::Saruboceq:
fundacım hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun göktuğu sağlıkla zamanında kucağına alırsın inş..
İyi akşamlar kızlar;
a.s canım sende çok güzel haberlerle gelmişsin.Gözünüz aydın.Maşallah kızını erken alacaksın kucağına Reyhancığım.opuyorumnanaktan
İnşallah canım inşallah sağlıklı kucağımıza alırız meleklerimizi.Daha ben temizliğe başlamadım yarın izne ayrılıyorum.kaydirigubbakcemile2mehtapçım dediğim gibi garip bişey oldu ya bu ara herkeste var herkes birbirinden kıskanıp yapıyo heralde. iin şakası inşallah sağlıkla vaktimiz gelsin inşallah hepimizin. :Saruboceq:
kızlar hepinize çok teşekkürler.Allaha şükür şimdi iyiyiz ve evimizdeyiz.inşallah bi problem olmazsa cumaya dr kontrolüm var.eğer sancım olursa direk sezaryana alacak dr um........
bu arada dünürcüğüm maşallah gizemime.......büyümüş baya göktuşla aynı gidiyor kilolarımaşallah............
mehtapcığım canım o kadar dalgınımki ismini yazmayı unutmuşum çok sağol tatlım sende desteğini esirgemedin.hepinize ço teşekkürler kızlar...............olumunekankayizsmile
İnşallah canım inşallah sağlıklı kucağımıza alırız meleklerimizi.Daha ben temizliğe başlamadım yarın izne ayrılıyorum.kaydirigubbakcemile2
slm kızlar...
bugun doktora gidenler olmuş maşallah bebişlere ve annelerine..
fundacımız gelmiş hoşgeldın canım.. dualarım hep senınleydı şükür göktuğ üzmedi bizi...
benımde evımde bugun temızlık vardı malum doğum öncesı temızlık.. ama bıtmedı kadın yarında gelecek ıns yarın bıter..
şuan belımde ağrı var benımde korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?