2010 Nisan Anneleri

selam kizlar
gecmise bakamadim malesef ama zeynepcimdoktora gittigini gördüm cokda güzel haberlerle gelmisin insallah hersey yolunda gider

eger doktora giden ve benimkacirdigim arkadaslar varsa onlarda insallah cok cok güzel haberlerle gelmislerdir

bende bugün doktora gittim cok sükür benimde cok güzel haberlerim var
kizim cok cok iyi cok sükür herseyimiz yerli yerinde ben iyim bebegim iyi
2.700 gramm kizim bende 1.5 kilo vermisim yine
baska ay cogu seyi unuttum ya :)))
ya ay sonu yada nisanin 6 kadar yavruma kavusacagim insallah
iste böyle kizlar
haftayada hastaneye gidecem iste ve tarih kararlastiracaz insallah

Canım maşallah bebeğine. Allah nazarlardan korusun.
Ne güzel bebişin kilo almış, sen vermişsin. maşallah size tekrardan.
Canım sezeryan mı olacaksın?

Canım maşallah bebeğine. Allah nazarlardan korusun.
Ne güzel bebişin kilo almış, sen vermişsin. maşallah size tekrardan.
Canım sezeryan mı olacaksın?

sagol canim
malesef canim belimdeki fitik nedeni ile sezeryan olacam
bu kendi iste´gim
gecen sene fitik ameliyati oldum ama iki tane olduklari icin riske sokmak istemedim anlayacan ilk oglum normaldi tekrardan normal isterdim ama dedim ya malesef oldu iste

Canım, sağlığımız herşeyden daha önemli. Normal diye ısrar etmeninde anlamı yok zaten. Senin sağlığın ve bebişin sağlığı için en güvenli olanı seçmek en iyisi.

maşallah canım bebeğine senin de az zamanın kalmış demek hayırlısı olsun. ama kilo vermeyi nasıl başarıyosun bi de onun sırrını yazarsan çok mutlu olucam ohaoldumsmile

geçmişi anca okudum. anlatayım bugün olanları. sabah dr. agittik oğlum 2460 olmuş. sağlığı yerinde. çok güzel burnu var maaşallah dedi dr. her hafta nst var artık. 14 nisan kesin doğum tarihim. 7 sinde gitip anestezistin istediği testler yapılacak. sonunda bebişin kafası aşağı dönmüş. epudşral sezeyan olcak. oaradn bizimkileride alıp doğruu mobilyacılara. akşam 8 de gezme bitti. 9 da da eve geldim. ama az çok kafada karar verildi eşyalara. bendn başka bebeğinin ii haberlerini alanlara hayırlı olsun.

İyi akşamlar kızlar;

maşallah gizemimize zeynepciğim.Herşey yolundaymış çok sevindim.kaydirigubbakcemile2

Sinemciğim yorma canım kendini o kadar.lmaz:

a.s canım sende çok güzel haberlerle gelmişsin.Gözünüz aydın.Maşallah kızını erken alacaksın kucağına Reyhancığım.opuyorumnanaktan

Ayşegül maşallah oğluşuna canım.Doğum tarihinizde kesinleşmiş.Kararını vermişsin ne güzel.

Canım, sağlığımız herşeyden daha önemli. Normal diye ısrar etmeninde anlamı yok zaten. Senin sağlığın ve bebişin sağlığı için en güvenli olanı seçmek en iyisi.

haklisin canim önemli olanda yo
yok ilk basta diretiyordum ama baktim ozamanda cocuklarima pek bir faydam olmayacak
esimde bana yardimci olur diye düsündüm ve kararimi verdim

maşallah canım bebeğine senin de az zamanın kalmış demek hayırlısı olsun. ama kilo vermeyi nasıl başarıyosun bi de onun sırrını yazarsan çok mutlu olucam ohaoldumsmile

cok sagol canim benim
valla yaptigim bisey yok sanirim kilolu hamile kalmanin siri bu :)))
ayrica hamile kalmadan önceki kilomdan cok cok düsügüm
tabi bukadar rahat olmamin bebegimin sagligi yerinde olmasindan kaynaklaniyor

mansallah canim bebisine opuyorumnanaktan

cok sagol canimmmmm
allah razi olsun evet sayili günler kaldi artikopuyorumnanaktan

maşallah ayşegülcüm. demek çok güzel burnu varmış oğlunun maşallah. ben artık seçemiyorum yaaaa. neyse gerçeğini görmeye az kaldı nasılsa inşallah. bu arada doğum tarihiniz de belli olmuş hayırlı olsun canım hadi bakalım şimdi başla asıl şafağını saymaya :ecrin_bebek:

canım çok geçmiş olsun hemde hayırlısı olsun.... hem sizin iyi olmanız hem yeğeninin olması çoookkk güzel. allah sağlıkla ve zamanında seninkinide versin inşallah:)))

aaa bu arada fundacım bebişiniz olmuş gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün maşallah ona da ablana da çok geçmiş olsun:1hug:

selam kızlar...umarım iyidir herkez...

canım benim çok merak ettim seni...çok geçmiş olsun...Göktuş korkuttu hepimizi...doğsunda vaktiyle ısıralım onu:)))))

slm cnm gecmis olsun bebegini seni allah korusun tekrar evine dönmen ne güzel dikkat et kendine bebegineolumunekankayizsmile

canım gelmiş geçmiş olsun herseyin yoluna girmesine cok sevındım hayırlısıyla vaktınde kucagına alman dilegimle canım.ayrıca tebrik ederim teyze oldugun için allah uzun ömürler versin..

hoşgeldin çok geçmiş olsun canım.

fundacım hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun göktuğu sağlıkla zamanında kucağına alırsın inş..

kızlar hepinize çok teşekkürler.Allaha şükür şimdi iyiyiz ve evimizdeyiz.inşallah bi problem olmazsa cumaya dr kontrolüm var.eğer sancım olursa direk sezaryana alacak dr um........
bu arada dünürcüğüm maşallah gizemime.......büyümüş baya göktuşla aynı gidiyor kilolarımaşallah............
mehtapcığım canım o kadar dalgınımki ismini yazmayı unutmuşum çok sağol tatlım sende desteğini esirgemedin.hepinize ço teşekkürler kızlar...............olumunekankayizsmile

mehtapçım dediğim gibi garip bişey oldu ya bu ara herkeste var herkes birbirinden kıskanıp yapıyo heralde. iin şakası inşallah sağlıkla vaktimiz gelsin inşallah hepimizin. :Saruboceq:
İnşallah canım inşallah sağlıklı kucağımıza alırız meleklerimizi.Daha ben temizliğe başlamadım yarın izne ayrılıyorum.kaydirigubbakcemile2

slm kızlar...
bugun doktora gidenler olmuş maşallah bebişlere ve annelerine..

fundacımız gelmiş hoşgeldın canım.. dualarım hep senınleydı şükür göktuğ üzmedi bizi...

benımde evımde bugun temızlık vardı malum doğum öncesı temızlık.. ama bıtmedı kadın yarında gelecek ıns yarın bıter..

şuan belımde ağrı var benımde korkuyorum (

Çok sevindim canım iyi olmana.Göktuğumuz biraz daha büyüdü bu arada maşallah.Bundan sonra gelsede sorun olmaz canım.Erken severiz azcık göktuğumuzu ama benim gönlüm biraz daha kalmasından yanakaydirigubbakcemile5

fundaaaaa hosgeldin canimmmm cokk gecmis olsunnn nasilsin canimm Şeniz
haberlerini sagolsun zeynebimizden aldik ama yinede merak ettik seni canimcim

ayyyyyyyyyyyyy fundamiz gelmis hosgelmis
gecmis olsun canim benim
insallah sancilanmazsinda zamaninda gelir bebisin

kızlar bu arada bende hastanede kaldığım süre zarfında 4 kg verdim.şeker diyetim devam ediyo üstüne hastane yemekleride kötü olunca baya zayıfladm.ama oğlumun kilosu gayet iyi en son 10 gün önce usg de 2800 gramdı........suyu bebeğe giden kan herşeyi iyiydi kuzumun.ay birde nst ye girdim bi hıçkırığı vardı nasıl hıçkırıksesi geliyodu kaydettim telefonuma çok güzeldi ya.renklide gösterdi dr um ama elini yüzüne kapatmıştı çok utangaç oğlum.dr dan binbir ricayla renklide göstermesini istedk kameraya çektk yok göstermedi gizemle bütün davranışları aynı oğlumun.........kaydirigubbakcemile2

bugün drdan iyi haberlerle gelen arkadaşlar olmuş,ne güzel bebeklerin iyi haberlerini almak.inşallah sağlıkla dünyamıza gelirler...........:Saruboceq:

İnşallah canım inşallah sağlıklı kucağımıza alırız meleklerimizi.Daha ben temizliğe başlamadım yarın izne ayrılıyorum.kaydirigubbakcemile2

hadi hayırlı olsun canım ben de p.tesi ayrılıcam inşallah. ama sen iyice ağırlaşmışsındır artık bence kendin yapma bi kadın tut mesela.
bu arada kızlar size doyum olmaz ben acayip yorgunum hepinize iyi geceler. çok öptüm herkesi özellikle de minişleri opuyorumnanaktan Şeniz

a.s canım hoşgeldin.Kadınla beraber kendimizde yoruluyoruz malesef.Belli ki sende kendini çok yormuşsun sedacığım.alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…