2010 Nisan Anneleri

günaydin canim hosgeldinn Şeniz oh oh bol bol dinlenirsin artik canim
tavla sözümüde unutmadim yüzyüze gelemesekte msnde oynariz bizde kaydirigubbakcemile3

diger soruna gelince canim ,evet ikinci bebek cok kilolu dogunca bir de normalle dogurtuldugu icin rahimde cökme olmus cok yipranmis ,bunlara korunun denilmisti
eltime defalarca soyledimsede igne yaptirmaya götüremedim yok iste süt korur dedi yok kocamdan korkuyorum duyarsa falan dedi(kaynim izin vermiyordu korunmasina)
3 nisanda bebegi dünyaya geldi iste 11.ci ayda falan yine hamile kalmis 6 ay gibi bir sürede
ilk götürdüm bunu doktora bebek cok kücük dediler sonra bir ay sonra yine götürdüm yine kücük dediler
artik ücüncüye götürdügümde ya dedim kücük kücük diyorsunuz bu bebek gelismiyor mu yoksa ? eltimde lekenlemeler basladi buna igne vurdular
ama iste bebek ölmüs karninda beslenememekten
gecen hafta ölüm sonuclari geldi rahim hazir olamadigindan falan filan diye
simdi uzun bir süre yasak hem iliski hem gebelik ,rahim bu kürtaj sonucuda iyice yipranmis :1no2:

canım günaydın geçmiş olsun ya.şimdi iyisin dimi*artık yavaştan sancılanmalar başladı bazısı yalancı sancılar ama bizi korkutmaya yetiyo.bak 18 gün hastanede yattım benim hissetmediğim nst de çıkan sancılar yalancı sancılarmışki oğlum doğmadı yoksa dr um millet bu sancılarla doğuruyo dedi.oğlum yatırdı beni hastanede geldi.birde o kadar komik ki yatarken hastanede başı aşağıda olamasına rağmen hep soluma vuruyodu.bende diyodum oğlum ordan çıkış yok,sen küçüksün bilemiyosun dahakaydirigubbakcemile3

sen bize mart annesi olacaz diye kızdın ya. bak bebişin neler yaptı sana:)))) bizden önce doğurursan hiç şaşmam valla:umursamaz:

nazlıcım maşallah nerdeyse 38 e girceksin.sezaryan mı yapcan sen*

canım sağol iyi dileklerin için inşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz

özgecim stress yapma canim yha
iyi haberlerle gel insallah canim :1hug:

tabi canım haklsın tut valla zamanında gelsin inşallah...opuyorumnanaktan

insallah canim insallahh :Saruboceq:

:roflol: :roflol: dosdogru valla :icecream:

sinemcim bildiğim kadarıyla tuğba geç kalkıyor biraz bekleyin bence aramak için. öğleden sonra gelmezse arayın. bende hazırlanıp gideyim bari canım sıkıldı. işleri halleder ordan da halıcıya giderim kızıma halı alıp geleyim:)

daha iyiyimm fundacim kendimi o kadar normal doguma odakladim ki (zaten burdaki doktorlar cok cok zor sezaryen yapiyorlar) bu sancilara bile dayanamadigimi anladim dün gece

gecen hafta benimde doktor yine sevk kagidi yazdi hastaneye ,aynen senin gibi nst´de sancim cikiyordu ama bende tik yoktu bir de acilma vardi

ama ilk kez dün gece agrim oldu yoksa iyiydim ben yha :gitme: pazartesi kontrolum var diye direttim hastaneye gitmemek icin

hayır fundacım normal doğumu bekliyoruz biz. yoksa zaten alırlardı sanırım bu hafta:)))
pazartesi son kez bakalım dedi dr. zaten sen yatarken kaçırmışsındır. 30 una kadar gelmezse suni sancıyla başlatıcaz doğumu demişti. bakalım bu kez ne diyecek?

günaydın güzel annişler hepinize hayırlı cumalar bol bol sağlıklı günler diliyorum şimdiden

canım öncelikle eltine çok geçmiş olsun.Allahm daha sağlıklısını versin.canım yurtdışında normal doğuma çok özen gösteriyolarmş evet çok zorda kalmadıkça sezaryan yapmıyolarmış.inşllah vakti geldiğinde gelir kuzucuklarımız bize.açılman kaç cm di canım*

canım o zaman yarına odaklanalımda doğur sen beyin gücüyle sana sancı yollayalım neymiş öyle suni sancı falan*biz doğurtcaz senikaydirigubbakcemile

ANNEE canım az önce gözün aydın dediğim msj sanaydı bi karışıklık olmuş canım.artık son iş günün bugünden sonra bolcana dinleneceksin ne güzel.

hoşbulduk gülseminciğim canım benim nasılsın şimdi okudum geçmiş olsun bitanem benim belki hissettiklerin yalancı sancılardır canım benim rabbimin izniyle az kaldı canım biraz daha sabretsin bebişlerimiz inşallah

sinemciğim ohhh izine ayrılıyormuşsun o zamn gece sohbetleri artık sensiz olmaz dimi ama zaten doğumdan sonra bence başımızı kaşımaya vakit bulamayacağız gibime geliyo gelen giden olur gündüzleride ohhh iyi oldu valla izin olayın

özgeciğim canım hayırlı haberlerle gel inşallah canım doktorundan bu arada rüyamda mehtap ve seni gördüm bende bebişler doğmuştu aynı beşiğe yatırıyorduk bebişleri çok güzel bir beşikleri vardı bebişlerimizin hayırlara çıksın inşallah

ayyyyy çok üzüldüm bak şimdi allah korusun. ki orda sağlığa çok önem veriyorlar takip falan da ediyorlar sanırım o imkanın içinde böyle olması üzücü olmuş.neyse inşallah allah başka sıkıntı göstermesin.

canım günaydın .öncelikle gözün aydın son iş günün he maşallah baya çalıştın canım dinlen bundan sonra bol bol.iyi dileklerin içi sağol canımkaydirigubbakcemile2

sağol şekerim iyi dileklerin için sen den de çok iyi şeyler bekliyoruz. bak gittinmi yatmak yok hastanede hemen git gel emi? zemuszemus

bende numarası yok zaten de merak ettim gece yazdıklarını okuyunca umarım hayırlısı olsun. senin canının sıkıntısı yarın geçicek merak etme hele bi doğur da :) halıyı da kucakla gel emi nazlı sonra yollarda doğur arkadaşım aferinklava:

acilmam 1 cm canim ,eltim icin dileklerin icinde sagol canimcim
evet canim yha ölümüne sanci cekecen bebek gelmiyorsa anca sezaryen kaydirigubbakcemile3

günaydın dünürcüğüm hava ne kadar güzrel dimi burada ama soğuk keşek güneşi olduğu gibi sıak olsa yaa off saat 11 olmuş biz daha kahvaltı yapmadık yapalım hazırlayalım kızım aç kalmasın öpüyorum canımcım ben gelene kadar gidersen inşallah güzel haberler getirirsin canım biraz daha bekler damadım annesinin göbişinde canım inşallah canımcım bana msj atmayı unutma canımcım kocaman öptüm bu arada az daha yakın olsaydıkda kahvaltıya gelseydin şimdi yanıma ne güzel olurdu yaaaboshayallersmile

annee cim tamam canım yatmak yok gelcem benim oğlanın keyfi yerine geliyo gerçi hastanede hoplayıp zıplıyo.gerçi geçen çıktık gelirken hastaneden dünyalar yavrumun oldu evini özlemiş sanırım yarım saatlik yolda 2 dk durmadı.biz sizi özleriz geliriz hemen/B]

doğurucam dimi? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok yok taşımam merak etme. taş gibi babası var kızımın taşısın lülülülülülü

sagol canim benim iyiyim simdi
insallah saglikla vaktinde gelirler ,sizler gibi bir iki haftam kalsa dört gözle beklerdim inanin
ama daha 4 haftadan fazla var benimkinin gelmesine o yüzden korkuyorum :1no2:

evet canimcim ama eltimin sucu tamamiyle
ona hap aldim icmedi ,hapi icmiyor diye igne yaptirmak icin randevu aldim param yok dedi ,kocamdan alamam dedi ben ödicem dedim ama nafile götüremedim
hee sanmayin ki kocasini cok tii´´ye alan birisi
kendisinde hepatit b oldugundan böyle seylerin tahlillerde cikacagini saniyor o yuzden korkuyordu korunmaktan
aama bak yasayip görecegi varmis ,ne oldu kendisi mahfoldu yiprandi tek basina kaldi hastanelerde
kocasi kürtaja alinmasini dahi beklemeden eve gitmis düsün bunun almancasi dahi yok
ertesi gün almaya gittim kocasi ise gitti dedim ki eltime
DEGDI MI bak dedim kim var yaninda dedim ? nerde kocan dedim,cunku hem sinirliydim hem üzgün :1no2:

Günaydın kızlar, a.s.
Kızlar, herkes uyuyamamaktan şikayetçi, ben zorla uyandım işler beni bekler, ben uyanamıyorum diye.
Maşallah bana.
Zehircim, canım kendine dikkat et. Sancılar için erken gibi. Belkide yalancı doğum sancısı dedikleridir.
Bütün doktora gidecek anneler, güzel haberlerle döner ins. :Saruboceq:
Bebek telsizi almıştık gittigidiyordan. Stoklarda olmadığı için iptal etmişler şiparişi. Kocacım ne heveslenmişti, herşeyi sen aldın ben alacağım diye. Halbuki hep birlikte aldık ama hep karar veren bendim. Canım şimdi sinir olacak, kendisi karar vermişti ben hiç karışmamıştım.

dünürcüm keşke yakın olsaydık valla iyi olurdu.gelirdm ne güzel.hava güzel güneş var ama souk sanırsam ben pencereleri açtım odayı havalandırıyorum.kaynanam yanımda benimde sağolsun gitmedi.bi iyi bakıyo kadın o olunca rahatım valla elimi pek işe srmüyorum hatta hiç sürmüyorum yaptırmıyor.anam kadın yanımda olunca iyide uzaklaşınca soğuyorum ya neden böleyim ben çok garibiim he

sana da günaydın tatlım.sağol bitanem izne ayrılmam iyi oldu eşim de p.tsi geliyo ondan vakit bulur pc ye oturabilirsem sabaha kadar sohbete varım. çok özeniyordum zaten sizin sohbetlerinize inşallah bakalım. bu arada bu rüya olayları artık beni korkutmaya başladı kimi rüyamızda görsek bize ondan haber geliyo inşallah hayırlara çıkar tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…